Brilleglas fra ZEISS

Hos Nyt Syn får du ZEISS brilleglas i dine briller. ZEISS er førende inden for udvikling af brilleglas af høj kvalitet, som giver dig det bedste syn.

ZEISS brilleglas til ethvert behov

 • ZEISS ClearView

  ZEISS ClearView er et nyt og innovativt standard-enkeltstyrkeglas, der er både tyndere og fladere end almindelige enkeltstyrkeglas, og samtidig er zonen med klart syn op til 3 gange større.

 • ZEISS BlueGuard

  ZEISS BlueGuard er briller mod blåt lys, der beskytter øjnene imod det kunstige blå lys fra vores digitale skærme.

 • ZEISS PhotoFusion X

  PhotoFusion X er den seneste generation af farveskiftende glas fra ZEISS. Med PhotoFusion X får du brille og solbrille i samme stel, da glasset automatisk skifter farve til solbrilleglas efter mængden af UV-stråling i dine omgivelser.

 • ZEISS SmartLife Young

  ZEISS SmartLife Young er brilleglas specielt udviklet til at imødekomme børns og unges syn, anatomi og synsmønstre i en digital hverdag.

5 gode grunde til at vælge ZEISS

- Stort udvalg af kvalitetsglas af forskellige typer i mange prisklasser - Fuld UV-beskyttelse i alle glas – også i de klare - Den bedste anti-refleksbehandling og hærdning, så brillerne holder længere - Glassene specialdesignes præcis til dig – dit syn, ansigtsform, livsstil og job - 3 måneders ombytningsret, hvis du mod forventning ikke kan vænne dig til glassene

Har du behov for enkelt- eller flerstyrkeglas?

Har du overvejet en kombination af briller og linser?

Vidste du, at den optimale synsløsning for de fleste af os er en kombination af briller og linser? I nogle situationer er briller optimalt og i andre situationer fungerer linser bare bedst... Kombinér brillerne med et linseabonnement og få frihed til at vælge den synsløsning, der passer bedst til dig hver dag.

Hvilken type brilleglas er bedst?

Der er ikke et entydigt svar på hvilken type brilleglas, der er bedst. Det glas, der er det rigtige for din nabo, er ikke nødvendigvis det rigtige for dig. Vores øjne er nemlig lige så individuelle som vores fingeraftryk. Det bedste brilleglas for dig afhænger både af dit syn, din livsstil, budget og hvilke forventninger du har til dine brilleglas. Alle disse parametre tager din optiker højde for, når du får en grundig synsprøve i Nyt Syn, så vi kan give dig den mest optimale synsløsning til dig og dine øjne.

Hvilke brilleglas skal jeg vælge?

Skal du have briller, kan det være en uoverskuelig opgave at vurdere hvilket type brilleglas, der er det rigtige for dig. Brilleglas er nemlig ikke bare glas, for der kan være store forskelle i glaskvaliteten. Vi sætter en ære i at kunne tilbyde vores kunder brilleglas af højeste kvalitet, og derfor forhandler vi glas i verdensklasse fra ZEISS. Vores kunder fortjener den bedste synsløsning, og med ZEISS-glas kan du være sikker på at få det optimale ud af dit syn. Når først du har prøvet ZEISS-glas vil du opleve, at der faktisk ER en forskel på brilleglas.

Briller til bilkørsel

Bruger du meget tid bag rattet, eller oplever du udfordringer med natteblindhed, kan du hos Nyt Syn få briller optimeret til kørsel.

Briller til skærmarbejde

Slip for ømme skuldre og anstrengte øjne med et par skræmbriller, når du bruger mange timer foran computerskærmen.

Briller til din digitale livsstil

Vores digitale livsstil stiller nye krav til vores øjne. Få brilleglas optimeret til dig, der altid er online og på farten.

Dine øjne er lige så individuelle som dine fingeraftryk

Når du skal have briller, er det vigtigt at kunne måle dine øjne meget præcist og bruge disse data i produktionen af dine brilleglas. Derfor måler vores optikere dit syn med en ZEISS i.Profiler. Med den måling kan vi sammen med en grundig synsprøve tilbyde dig helt individuelle glasløsninger med ZEISS brilleglas af højeste kvalitet.

Overfladebehandlinger til ZEISS brilleglas

Overfladebehandlinger hærder og beskytter dine ZEISS brillglas, forebygger uønskede reflekser og gør rengøringen lettere.

ZEISS Duravision Premium-behandling
ZEISS Duravision Premium er den hårdeste og bedste overfladebehandling dine brilleglas kan få. Overfladebehandlingen beskytter mod ridser, så du kan bevare et skarpt syn med et par briller, der holder længst muligt. Samtidig sikrer behandlingen, at dine brilleglas er nemmere at rengøre og er mere smudsafvisende. En ekstra fordel ved Duravison Premium behandlingen er, at dine brilleglas får færre reflekser i overfladen. Brilleglas skal have en anti-refleksbehandling for at sikre, at du får et klart og ubegrænset syn. Reflekser i glassene reduceres til et minimum, og brilleglassene bevarer en naturlig klarhed. Dette får dine øjne til at virke naturlige uden distraherende reflekser for dem, der kigger på dig.  


ZEISS DuraVision Chrome UV overfladebehandling
ZEISS DuraVision Chrome er den almindelige og økonomiske overfladebehandling til ZEISS brilleglas. Måske har du brug for en enkel overfladebehandling til dine reservebriller eller læsebriller, og her vil ZEISS DuraVision Chrome UV være et godt valg.  

ZEISS DuraVision BlueProtect overfladebehandling
Brilleglas med ZEISS DuraVision BlueProtect er særligt modstandsdygtige over for ridser og er derudover udstyret med et særligt filter, som beskytter dine øjne mod blåt lys fra moderne lyskilder, smartphones og computer- og TV-skærme.  Den menneskelige krop har brug for en vis mængde blåt lys til regulering af vores søvn-vågen-cyklus, men for meget af den "forkerte" slags blåt lys kan muligvis udgøre en sundhedsmæssig risiko og eventuelt blive årsag til øjensygdomme.

Vores udvalg af brilleglas fra ZEISS fås med mange forskellige overfladebehandlinger, så du kan få de bedste brilleglas til netop dine behov. Vi forhandler kun den bedste brilleglas kvalitet, og vi sikrer, at dine nye brilleglas passer perfekt til dig, ved at foretage en grundig synsprøve og måling med ZEISS i.Profiler. Det er ikke nødvendigvis en fordel at købe billige brilleglas, fordi det oftest betyder, at du får en ringere kvalitet. Hos Nyt Syn forhandler vi brilleglas af topkvalitet fra ZEISS i flere forskellige prisklasser, så du kan få netop de glas, som passer perfekt til dig. Uanset om du har brug for brilleglas med glidende overgang eller enkeltstyrke glas, har vi helt sikkert de rigtige brilleglas til dig.

Tynde og lette brilleglas med højt brydningsindeks

Normalt bliver brilleglas tykkere og tungere, jo større synsfejl man har. Traditionelle glas til nær- og langsynede forvrænger den måde, andre ser vores øjne på. Er du langsynet, vil øjnene blive forstørret, er du derimod nærsynet, vil øjnene syne mindre. Vælger du brilleglas fra ZEISS med et højt brydningsindeks, kan du få glas der er væsentligt tyndere end traditionelle brilleglas. Det betyder et mere naturligt udseende, og samtidig vil du opleve større komfort, idet de tyndere brilleglas også er lettere. Optimeret glasdesign og særlige plastmaterialer gør de innovativt fremstillede glas med et højt brydningsindeks fra ZEISS behagelige og samtidig elegante og smarte at se på. Sammenlignet med traditionelle brilleglas er disse glas op til 40 procent tyndere, hvilket giver en vigtig æstetisk fordel for dig.

Brilleglas i alle prisklasser

Som med mange andre ting kan du med brilleglas vælge forskellige kvaliteter til forskellige priser. Hos Nyt Syn finder du brilleglas i mange prisklasser, så der er et kvalitetsglas til ethvert behov. I vores sortiment har vi både kvalitetsbrilleglas til priser, hvor alle kan være med såvel som luksusbrilleglas til kunden, der ønsker fuld komfort og kvalitet og nøjagtigt tilpassede briller i topklasse.

Hvad koster brilleglas?

Der er flere faktorer, der har betydning for brilleglassenes pris. Det afhænger blandt andet af hvilken overfladebehandling, du ønsker, og om du har behov for briller med enkeltstyrke eller glidende overgang. Vi anbefaler, at du tager en snak med din lokale Nyt Syn optiker, som kan vejlede dig i hvilken type brilleglas, der vil være den optimale løsning for dig med udgangspunkt i dit budget og behov. Du bruger dine briller hver dag i lang tid, så det er vigtigt, at du tager de rigtige valg, så du bliver glad for dem.

Rentefri betaling

Køb dine favoritbriller i dag og fordel betalingen over 12-24 måneder.

Det koster IKKE ekstra

Med rentefri betaling er er ingen udbetaling, renter eller gebyrer.

Hvor længe holder brilleglas?

Hvor længe dine briller holder afhænger af, om du vedligeholder og passer på dem. Hvis du passer godt på dine briller, kan de nemlig holde i mange år, men vær opmærksom på at dit syn kan ændre sig over tid. Derfor anbefaler vi at få lavet et synstjek ca. hvert andet år – også selvom du føler, at du stadig har et skarpt syn. Det er nemlig ikke altid, at vi selv lægger mærke til, at vores syn ændres. En synstest kan afklare, om du stadig har den rigtige styrke i dine briller, eller om du har behov for nye styrker.

Det siger vores kunder om brilleglas fra ZEISS

Hver dag hjælper vi mange glade kunder til et skarpere syn med brilleglas fra ZEISS, der kan tilpasses nøjagtigt til hver enkelt kundes syn og synsudfordringer. Læs her hvad kunderne mener om vores brilleglas:

★★★★★ - fra Dennis, Nørre Alslev

★★★★★ - fra Dennis, Nørre Alslev

Pga. udfordringer med nedsat synsevne ved kørsel i mørke, blev jeg anbefalet brilleglas med ZEISS DriveSafe. Overordnet er der en mærkbar forskel sammenlignet med mine tidligere briller.

★★★★★ - Fra Tea, Køge

★★★★★ - Fra Tea, Køge

Jeg har haft mine briller med ZEISS-glas i over en måned, og jeg er så glad for dem! De er så enormt imødekommende og dygtige hos Nyt Syn!

Nye glas i gamle briller

Passer styrken i dine brilleglas ikke længere til dine øjne, er det tid til nye briller. Men hvis du stadig er glad for dit brillestel, kan vi hjælpe dig med at udskifte glassene i de gamle briller, så du kan få den styrke, dine øjne har brug for. Vores glaspriser er nemlig ikke betinget af, at du køber brillestel hos os. Vi tager en synsprøve og bestiller dine nye glas hjem til dig, og så sliber vi glassene til dit stel, så de kan monteres i dine gamle briller. Der kan være tilfælde, hvor det ikke er muligt at sætte nye brilleglas i gamle brillestel. Derfor anbefaler vi, at du tager brillerne med ned til din lokale Nyt Syn. Vores optikere kan vejlede dig i, om det er muligt at få nye glas i dine favoritbriller.

Pas på din briller

Hvis du gerne vil have dit stel og brilleglas til at holde sig pænt i lang tid, er det vigtigt, at du plejer og vedligeholder dem korrekt. Brilleglas fra ZEISS har en god hærdning, der forebygger ridser i glasset, men skulle uheldet være ude, så er det altså ikke muligt at fjerne ridser i brilleglassene. Vi anbefaler, at man ikke selv forsøger at fjerne ridser i glassene, da det kan skade brilleglassene endnu mere. Hvis du får generende ridser i glasfladen, er det nødvendigt med en ny brille eller nye glas i dine nuværende brillestel. Heldigvis er der mange ting, du selv kan gøre for at undgå at få ridser i brilleglassene.

Typer af brilleglas

Vi har et stort udvalg af glastyper fra ZEISS i topkvalitet. Alle vores typer af glas fra ZEISS er meget lette og tynde sammenlignet med traditionelle brilleglas, og forskellen i komforten kan tydeligt mærkes, når man har brillerne på. Da vi har et bredt udvalg, har vi en type brilleglas, der passer til alle. Vi har brilleglas med både enkeltstyrke og flerstyrke, skærmbriller, kørebriller og brilleglas optimeret til din digitale livsstil. Glastyperne adskiller sig fra hinanden i opbygningen, så du kan få det optimale ud af dit syn, når du ser på både lange og korte afstande.

Brilleglas med solfilter

Dine øjne udsættes hele tiden for solens UV-stråler, der kan skade dit syn og dine øjnes sundhed. Du har sikkert hørt om solbriller med UV-filter, men faktisk bør du også beskytte dine øjne mod UV-stråler de dage, hvor solen ikke skinner. De skadelige stråler kan nemlig sagtens trænge igennem skydækket, og det er umagen værd at passe på sine øjne, for UV-strålerne kan øge risikoen for at udvikle eksempelvis hudkræft og grå stær. Hos Nyt Syn forhandler vi udelukkende brilleglas med solfilter, der giver fuld UV-beskyttelse i både solbrilleglas og klare glas.

Intelligente solbriller

Med ZEISS Adaptive Sun får du briller og solbriller i samme stel. Det intelligente brilleglas tilpasser glassets farvemæthed automatisk i forhold til mængden af sollys i dine omgivelser, så du slipper for at tage dine solbriller af og på hele tiden, når vejrforholdene ændrer sig. Med det helt særlige brilleglas er dine øjne fuldt beskyttet imod solens UV-stråler, og vi tilpasser dine brilleglas nøjagtigt efter dine øjne, hvis du har brug for styrke i dine solbrillglas. Du kan naturligvis få Adaptive Sun brilleglas i alle vores smarte designerstel – der er frit valg på alle hylder.

Farveskiftende glas

Med ZEISS PhotoFusion X kan du få en hverdagsbrille, som også fungerer som solbriller. Det innovative farveskiftende glas kan tilpasse sig til lysforholdene omkring dig hurtigere end nogensinde før. Det betyder, du ikke længere skal bekymre dig om, om du har husket solbrillerne, når du bevæger dig ud i solen. På samme måde kan glasset skifte tilbage til klare hverdagsbriller 2,5 gange hurtigere end tidligere generationer af farveskiftende brilleglas. Som en ekstra beskyttelse har brilleglasset også et indbygget filter mod blåt lys. Glasset kan tilpasses efter dit personlige behov, så dit syn er skarpt og godt beskyttet mod solens stråler. Der ingen grund til at lade dig begrænse, for du har nemlig mulighed for at få ZEISS PhotoFusion X i alle vores lækre designerstel.

Polaroid solglas

Polariserede solbriller filtrerer solens genskin i vandrette overflader fra, så du oplever færre blændinger og bedre kontrastsyn. Polaroid solglas er særligt gode til dig, der dyrker alle former for vandsport. Også andre aktiviteter, hvor det kræves, at synet er i topform, kan polaroid solbriller være fordelagtige, eksempelvis cykling og bilkørsel.

Brilleglas med farver

Er du klar over, at du sagtens kan specialdesigne din egen brille ved at få en smart toning i dit brilleglas? Vælg eksempelvis en klar blå farve til din brille med styrke som et modestatement, eller gå efter en gradueret toning i en diskret asketone, der kan være prikken over i’et til din helt unikke designerbrille. Hos Nyt Syn kan du få brilleglas med farver, uanset om du har behov for styrke i brilleglasset eller ej. Der er mange muligheder hvad angår brilleglas med farver. Kontakt din nærmeste Nyt Syn optiker, som kan vejlede dig i dine muligheder – sammen finder I den helt rigtige farve til dit brilleglas.

Er du på udkig efter kørebriller?

Hvis du generes af blændinger af modkørende biler i mørket, så kan ZEISS DriveSafe være noget for dig. DriveSafe er et brilleglas, der dæmper ubehaget ved blændinger i trafikken og skærper dit kontrastsyn. DriveSafe er meget mere end en kørebrille. Brilleglasset er nemlig et almindeligt brilleglas, der er optimeret til natkørsel, så du slipper for at have en separat kørebrille liggende i din bil.

Bliv klogere på brillens historie

Briller blev opfundet i det 13. århundrede i Italien af optikeren og munken Alessandro della Spina. Han skabte en banebrydende innovation i år 1286 ved at tilføje to glaslinser til en ramme, hvilket markerede begyndelsen på brug af briller til synskorrektion.