Service og garanti

Hos Nyt Syn er service meget mere end et ord. Vi yder den naturligt hver eneste dag, og vi lægger os i selen for, at du får en god oplevelse, når du kommer i vores butikker. Vi står inde for de briller og kontaktlinser, vi leverer til dig, og du skal være glad og tilfreds med dit køb.

Hos Nyt Syn får du mange fordele

24 måneders reklamationsret på glas og stel
Du får naturligvis 24 måneders reklamationsret på både glas og stel. Reklamationsretten gælder alle fabrikationsfejl og mangler. Det vil sige, hvis stellet eller glasset går i stykker, og dette ikke skyldes usædvanlig overlast.
Detaljeret synsanalyse
Vores synsanalyse er fundamentet for alt vores arbejde. Under en synsundersøgelse kontrollerer vi op mod 21 forskellige målinger afhængig af alder, job, fritidsinteresser og meget mere. Vi tjekker blandt andet dit nattesyn, bygningsfejl, øjnenes evne til at omstille sig fra kort til langt syn og styrken på begge øjne. Synsanalysen udføres naturligvis af en autoriseret optiker. Vi indkalder dig regelmæssigt til en synsundersøgelse, så vi er sikre på, at dine øjne og den valgte synsløsning fungerer optimalt. Det er din garanti for det bedste syn.
Lån stel med hjem
Hos os finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.
Prøvetid på kontaktlinser
Hvis du vælger kontaktlinser, kan du helt gratis prøve kontaktlinser i op til en måned, så du kan beslutte, om det er noget for dig. Du skal dog i nogle tilfælde betale et tilpasningsgebyr.
Tilretning og justering af briller
Når du får nye briller, justerer vi dem perfekt til dit ansigt. Men det daglige brug af briller sætter sit præg. Derfor er du altid velkommen til at kigge ind til os og få brillerne efterspændt, rettet og renset.
Gratis ultralydsrensning af briller
Almindelig overfladisk snavs på brilleglassene kan du selv fjerne. Enten ved at skylle glassene i lunkent vand eller ved at pudse dem med en blød klud. Men med tiden sætter der sig skidt i stellets kanter, hvor du ikke kan komme til. Vi tilbyder derfor at rense dine stel og glas i bund med ultralyd helt gratis.
Klagemulighed
Hvis du mod forventning ikke er tilfreds, kan du her se, hvordan du kan klage. Læs mere

Tilfredshedsgaranti

Du kan faktisk tage det helt bogstaveligt. Du får garanti for tilfredshed. Derfor har vi også valgt udelukkende at samarbejde med ZEISS, verdens førende og mest innovative glasleverandør. Med højteknologisk ZEISS-udstyr kan vi måle og overføre data til dine brilleglas. Glas med i.Scription har en nøjagtighed på 0,01 dioptri, hvilket er 25 gange mere nøjagtigt end traditionelle brilleglas. Så ja, vi er meget omhyggelige med dit syn, men du bruger det jo også en del. Dit nye, skarpe syn kræver dog en kort tilvænningsperiode. Det er helt normalt, men hvis dine øjne mod forventning stadig irriteres, bytter vi inden 3 måneder glassene kvit og frit.