Karriere hos Nyt Syn

Hos Nyt Syn sætter vi en ære i høj faglighed, og vi brænder for at give vores kunder den bedste service og de bedste produkter. Vi synes ikke, godt nok er godt nok. Derfor laver vi grundige synsprøver og spørger ind til kundens dagligdag og behov, så vi kan vejlede kunden til den løsning, der passer allerbedst Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedets mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik.

Er du på udkig efter et job i Nyt Syn?

Hvis du er interesseret i at arbejde hos Nyt Syn, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning med CV og foto til den butik, du synes er interessant.

Er du vores nye kollega?

Optiker hos Nyt Syn?

Hos Nyt Syn er faglig kompetence og personlig service altdominerende værdier. Er du uddannet optiker, og kan du se os i øjnene og fortælle, at begge værdier passer perfekt på dig - ja så er du måske vores nye kollega. Du skal desuden kunne sige ja til - at du kan rådgive kunderne med høj faglighed om valg af både briller og linser - at du kan arbejde både selvstændigt og som del af et team - at du har sans for mode, design og personlig stil - at du kan sikre, at kunderne går ud af butikken tryg, glad og klogere Vi er til gengæld ikke bange for at love dig et job, du bliver glad for at stå op til. Med dygtige kolleger, en uformel og humoristisk tone, et stærkt bagland i form af et velsmurt kædesamarbejde og Danmarks bedste kunder. Er du interesseret? Så send en uopfordret ansøgning med CV og foto til den butik, som du er interesseret i at arbejde i.