Briller eller kontaktlinser? Har du overvejet en kombination?

Mange opfatter sig selv som enten brillebruger eller kontaktlinsebruger. Vi mener, at en kombination af briller og kontaktlinser kan være den helt optimale løsning for dig, fordi du fortjener den optimale synsoplevelse og den bedste livskvalitet i din hverdag.

Fordele ved at bruge kontaktlinser

● Du har et klart syn i hele dit synsfelt ● Du får større bevægelsesfrihed ● Kontaktlinser dugger ikke i vådt vejr ● Hvis du dyrker sport, vil du aldrig opleve, at de sidder i vejen ● Du kan gå med alle de smarte moderigtige solbriller uden styrke

Alle kan lære at bruge linser

Tror du, at dine øjne ikke er egnet til linser? Eller tror du, at du ikke kan lære at bruge dem? Nye teknologier og kvalitetsmaterialer gør det muligt at lave komfortable linser til ALLE. Vores dygtige optikere giver dig en grundig instruktion i, hvordan du bruger linserne, og de giver ikke op, før du er glad for dem. Book tid til en gratis synstest hos din lokale optiker og kom godt i gang med at bruge linser.

Er du klar til også at prøve kontaktlinser?

Hvis du overvejer kontaktlinser, så bestil tid til en synstest og kontaktlinseudmåling. Her foretager optikeren en grundig undersøgelse af dine øjne, og du bliver instrueret i, hvordan du bruger kontaktlinser. Til sidst afprøver I sammen den linse, der passer bedst til dig.

Hos os kan du få mange typer kontaktlinser

Enkeltstyrke
Der findes forskellige typer enkeltstyrkelinser, eksempelvis endagslinser og 14-dagslinser. Fælles for alle kontaktlinser er, at din Nyt Syn optiker kan vejlede dig om den rette løsning, som passer til dine behov. Læs mere om enkeltstyrkelinser
Flerstyrke/multifokale linser
Omkring 40-50 års alderen får de fleste brug for briller eller kontaktlinser med flere styrker (multifokale), så synet er skarpt både ved fokusering på ting tæt på og langt væk. Hvis du vil undgå at skulle holde styr på læsebriller og tage dem af og på, kan multifokale linser være en rigtig god løsning for dig. Læs mere om flerstyrkelinser
Natlinser
Vidste du, at du kan sove din nærsynethed væk med natlinser? Læs mere om natlinser
Speciallinser
Briller med høje styrker kan give problemer som f.eks. vægt, forvrængning, forandringer af dit ansigt gennem brilleglassene og gener ved dyrkning af sport. Med kontaktlinser slipper du for alle disse problemer. Høje styrker og større bygningsfejl kræver speciallinser. Har du +/- 20,00 og bygningsfejl op til 6,00, er det ingen hindring. Stort set alle kan få en individuelt tilpasset og komfortabel linseløsning trods en høj styrke. Kom ind til din lokale Nyt Syn optiker og hør mere.
Bygningsfejl/toriske linser
Mange tror fejlagtigt, at hvis de har en bygningsfejl, så kan de ikke bruge kontaktlinser, men toriske linser er netop specialdesignede til at afhjælpe det problem. Kontakt din Nyt Syn optiker så I sammen kan finde de rigtige linser til dig. Toriske linser fås både som endagslinser, 14-dagslinser, månedslinser og døgnlinser.
Farvede linser
Er du til fest, farver og forandring? Så er farvede linser lige noget for dig. Læs mere om farvede linser

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt framelde dig igen.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen