Solbriller

Hos Nyt Syn har vi solbriller til enhver smag fra bl.a. Tom Ford, Ørgreen, Nine og mange flere store brands. Få inspiration her og besøg os i butikken for at se det fulde udvalg - vi får hele tiden nyheder hjem. Bemærk at udvalget i de enkelte butikker kan variere.

Udvalget i de enkelte Nyt Syn butikker varierer

Vi gør opmærksom på, at de viste brands og modeller ikke føres i alle Nyt Syn butikker. Butikkerne har individuelle og spændende sortimenter, så besøg din lokale Nyt Syn og oplev det store udvalg.

  • {{::filter.name}}
  • {{::option.name}}

En solbrille til enhver lejlighed

Hos Nyt Syn elsker vi solbriller. De kan både sætte prikken over i’et på ethvert outfit, hjælpe dig med at præstere bedre når du f.eks. dyrker motion og passe godt på dine øjne og dit syn. Derfor fører vores butikker altid et stort udvalg af smarte solbriller. Her på siden kan du se et udvalg af brands og modeller, men fordi vores butikker er selvstændige, har de alle et helt unikt udvalg, som de selv udvælger, så udvalget varierer fra butik til butik.

Vi forhandler designersolbriller fra både danske og internationale brands, og så har vi selvfølgelig også de klassiske og kendte solbrillemærker på vores hylder. Vores sortiment spænder derfor bredt, og vi har solbriller i mange forskellige prisklasser. Hos os kan du både købe luksussolbriller, billigere alternativer og dem midt imellem. Du kan dog altid være sikker på, at de passer godt på dine øjne. Når du køber dine solbriller med styrke hos Nyt Syn får du nemlig altid fuld UV-beskyttelse i solglassene fra ZEISS. Det betyder, at du ikke blot ser smart ud. Dine øjne er også godt beskyttede imod solens skadelige UV-stråler, når du nyder solen i det skønne sommervejr.

Hvis du bruger briller til dagligt, er en lækker solbrille med styrke nærmest en nødvendighed. Den kan gøre køreturen til en fornøjelse og sikre dig et klart syn en hel dag på stranden. Alle vores solbriller fås selvfølgelig også uden styrke til dig, som ser skarpt i forvejen, eller som gerne vil have et par solbriller, du kan bruge sammen med kontaktlinser.

I mange sportsgrene er præcision og timing afgørende for gode resultater, men når du blændes af solens stråler, får du ikke det optimale ud af dit syn. Derfor er det vigtigt at have gearet i orden, hvad angår dine sportssolbriller, hvis du dyrker sport eller er meget aktiv til hverdag. Så passer du godt på dine øjne og sikrer, at du kan yde dit bedste i din foretrukne udendørs sportsgren. Hos Nyt Syn finder du et udvalg af solbriller, der er optimeret til sport og udendørs aktiviteter, som vi kan tilpasse nøjagtigt til dine øjne. Foretrækker du solbriller til sport med gule glas, der optimerer dit kontrastsyn? Eller dyrker du vandsport og har behov for polariseringsfilter i dine solbrilleglas? Vores optikere hjælper dig med at finde de helt rette solbriller til netop din favoritsportsgren. Vi tilpasser dine sportssolbriller til dig, uanset om du har behov for solbriller med eller uden styrke, og vi sliber dine brilleglas nøjagtigt til dine øjne, så du har de bedste forudsætninger for at præstere dit yderste.

Solbriller med flerstyrkeglas
Vi ved, at det kan være meget forstyrrende at skifte til solbrilleglas, der ikke har flerstyrkeglas, hvis du har flere styrker i dine almindelige brilleglas. Derfor tilbyder vi naturligvis at sætte solglas med flerstyrke i de fleste af vores smarte solbrillestel, så du ser klart i solen på alle afstande. Vi optimerer dine solbriller med flerstyrke efter dit synsbehov ved hjælp af avanceret computerteknologi og specialdesigner glassene til din ansigtsform, livsstil arbejde og vaner. Vores dygtige optikere står altid klar til at hjælpe dig, hvis du vil høre mere om solbriller med flerstyrkeglas. Bestil tid online til en gratis synstest hos din nærmeste Nyt Syn optiker og hør mere om dine muligheder.

Solbriller til hele døgnet 
Vil du gerne slippe for at tage dine solbriller af og på hele tiden? Så er Adaptive Sun solbrilleglas fra ZEISS lige noget for dig! Disse specialkonstruerede brilleglas tilpasser automatisk glassets farvemæthed ud fra, hvor lyst det er. Så kan du bruge brillerne hele dagen – både når det er overskyet og solrigt vejr. Solbriller med dette intelligente brilleglas giver dine øjne fuld beskyttelse imod solens UV-stråler og reducerer genskin fra solens stråler. Adaptive Sun fås i fire forskellige farver, så du selv kan specialdesigne dine solbriller til dig og din stil. Læs mere om ZEISS Adaptive Sun solbrilleglas her.

Solbriller til hele familien 
Hos din lokale Nyt Syn optiker finder du et håndplukket udvalg af smarte solbriller til både mænd og kvinder. Er du på udkig efter solbriller til børn, kan du kontakte din lokale Nyt Syn optiker og se udvalget af børnesolbriller i butikken. Find din nærmeste Nyt Syn her.

Udvalget i de enkelte Nyt Syn butikker kan variere, da din lokale optiker selv nøje udvælger det sortiment, der findes i butikken. Derfor kan du altid finde et helt unikt udvalg af smarte solbriller i Nyt Syn – også nogle, som du måske ikke finder andre steder.

Moderigtige solbriller til enhver smag

Når solen står højt på himlen, er solbriller nærmest en uundværlig del af garderoben. Solbriller er praktiske, beskytter dine øjne, og samtidig er de et smart accessory til dit outfit. Hos Nyt Syn finder du solbriller i mange farver, faconer og modeller, der kan fremhæve din personlige stil. Er du til tidsløse klassikere som den altid smarte pilotbrille? Eller er du på udkig efter en mere vovet statementsolbrille, der følger de nyeste trends? Så kig forbi din lokale Nyt Syn, der har hylderne fyldt med alle nyhederne fra mange populære brands.

Hvis du synes, at det kan være svært at finde solbriller, der passer til dig, så vi klar til at hjælpe dig på vej. Der er nogle helt generelle anbefalinger om stelformer og -størrelse ud fra din ansigtsform. Har du et rundt ansigt, kan en kantet solbrille få dit ansigt til at fremstå smallere. Har du derimod et firkantet ansigt, kan runde solbriller afrunde dit ansigt. Din lokale Nyt Syn optiker kan hjælpe dig med disse generelle anbefalinger, men vil i lige så høj grad vejlede dig med udgangspunkt i din stil og personlighed. Vi ved nemlig, at generelle anbefalinger kun er netop det: Anbefalinger. Og derfor kan det være en bedre løsning for dig at gå med en solbrille, der bryder med ”reglerne”. Det vigtigste for os er, at du går hjem med en solbrille, der passer nøjagtigt til dig.

Slå dig løs i vores store udvalg af solbriller online og bliv inspireret af alle vores fede modeller fra både små designere og store modehuse. Når du har kigget nok, er du velkommen i din lokale Nyt Syn butik for at se butikkens unikke udvalg og prøve dine nye solbriller. Du kan også allerede nu bestille en tid til en uforpligtende synstest eller ved at ringe til din nærmeste optikerforretning. Så står vi klar til at tage imod dig.

Book en uforpligtende synstest her >

Det femte solråd

At UV-stråler kan være farlige for vores hud, ved vi allesammen. Vi er også alle blevet indprentet de fire solråd: Siesta, solhat, solcreme og sluk solariet. Derudover burde man tilføje det femte ’S’ – solbriller. Dine øjne og dit syn kan nemlig også tage skade af for meget UV-stråling. Solens UV-stråler kan give smertefulde øjeninflammationer, føre til synsnedsættende forandringer på nethinden, give grå stær før tid samt celleforandringer og rynker omkring øjnene.

Så, udover at være en vigtig del af dit outfit, passer solbriller også godt på dit syn. Derfor er det vigtigt, at dine solbriller både ser godt ud og har glas med 100% UV-beskyttelse. Solbriller helt uden UV-filter kan faktisk være direkte skadeligt for dine øjne, fordi det mørke glas får pupillen i øjet til at udvide sig, så den bliver udsat for mere lys.

Vidste ud, at UV-stråling kan være skadeligt for dit syn, også når solen ikke skinner? Derfor har ZEISS udviklet en UV-beskyttelse, der nu er standard i alle ZEISS brilleglas. Med ZEISS glas i dine briller og solbriller er dine øjne beskyttet mod UV-stråler hele året rundt.