Solbriller

Hos Nyt Syn har vi solbriller til enhver smag fra bl.a. Ray Ban, Gucci, Dior, Tom Ford og mange flere store brands. Få inspiration her og besøg os i butikken for at se det fulde udvalg - vi får hele tiden nyheder hjem. Bemærk at udvalget i de enkelte butikker kan variere.

Udvalget i de enkelte Nyt Syn butikker varierer

Vi gør opmærksom på, at de viste brands og modeller ikke føres i alle Nyt Syn butikker. Butikkerne har individuelle og spændende sortimenter, så besøg din lokale Nyt Syn og oplev det store udvalg.

  • {{::filter.name}}
  • {{::option.name}}

En solbrille til enhver lejlighed

Hos Nyt Syn elsker vi solbriller. De kan både sætte prikken over i’et på ethvert outfit, hjælpe dig med at præstere bedre når du f.eks. dyrker motion og passe godt på dine øjne og dit syn. Derfor fører vores butikker altid et stort udvalg af smarte solbriller. Her på siden kan du se et udvalg af brands og modeller, men fordi vores butikker er selvstændige, har de alle et helt unikt udvalg, som de selv udvælger, så udvalget varierer fra butik til butik.

Vi forhandler designersolbriller fra både danske og internationale brands, og så har vi selvfølgelig også de klassiske og kendte solbrillemærker på vores hylder. Vores sortiment spænder derfor bredt, og vi har solbriller i mange forskellige prisklasser. Hos os kan du både købe luksussolbriller, billigere alternativer og dem midt imellem. Du kan dog altid være sikker på, at de passer godt på dine øjne.

Hvis du bruger briller til dagligt, er en lækker solbrille med styrke nærmest en nødvendighed. Den kan gøre køreturen til en fornøjelse og sikre dig et klart syn en hel dag på stranden. Alle vores solbriller fås selvfølgelig også uden styrke til dig, som ser skarpt i forvejen, eller som gerne vil have et par solbriller, du kan bruge sammen med kontaktlinser.

Så uanset om du er på udkig efter solbriller til mænd, damer og børn, så har vi en model, som understøtter dit personlige udtryk. Fra de tidsløse klassikere, den nyeste mode og til solbriller du kan have på døgnet rundt.

Slå dig løs i vores store udvalg af solbriller online og bliv inspireret af alle vores fede modeller fra både små designere og store modehuse. Når du har kigget nok, er du velkommen i din lokale Nyt Syn butik for at se butikkens unikke udvalg og prøve dine nye solbriller. Du kan også allerede nu bestille en tid til en uforpligtende synstest eller ved at ringe til din nærmeste optikerforretning. Så står vi klar til at tage imod dig.

Book en uforpligtende synstest her >

Det femte solråd

At UV-stråler kan være farlige for vores hud, ved vi allesammen. Vi er også alle blevet indprentet de fire solråd: Siesta, solhat, solcreme og sluk solariet. Derudover burde man tilføje det femte ’S’ – solbriller. Dine øjne og dit syn kan nemlig også tage skade af for meget UV-stråling. Solens UV-stråler kan give smertefulde øjeninflammationer, føre til synsnedsættende forandringer på nethinden, give grå stær før tid samt celleforandringer og rynker omkring øjnene.

Så, udover at være en vigtig del af dit outfit, passer solbriller også godt på dit syn. Derfor er det vigtigt, at dine solbriller både ser godt ud og har glas med 100% UV-beskyttelse. Solbriller helt uden UV-filter kan faktisk være direkte skadeligt for dine øjne, fordi det mørke glas får pupillen i øjet til at udvide sig, så den bliver udsat for mere lys.

Vidste ud, at UV-stråling kan være skadeligt for dit syn, også når solen ikke skinner? Derfor har ZEISS udviklet en UV-beskyttelse, der nu er standard i alle ZEISS brilleglas. Med ZEISS glas i dine briller og solbriller er dine øjne beskyttet mod UV-stråler hele året rundt.