Brillestel er rammen om dit perfekte syn

Når du køber briller, er glasset det vigtigste for dit syn, men brillestellet spiller en stor rolle for dit udseende og dit eget velbefindende. Derfor gør vi os umage med at finde et stel, der klæder dig og understreger din personlighed. Hos Nyt Syn har vi et stort udvalg af klassiske og trendy brillestel fra dygtige brilledesignere og de store modehuse. Den enkelte Nyt Syn butik køber selv brillestel hjem, og derfor kan du også finde brillestel, du ikke ser andre steder.

Lån stel med hjem

Som regel er det også rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener om dine brillestel. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.

Valg af brillestel

Har du brug for hjælp, er din Nyt Syn optiker specialist i at vejlede dig i valget af det rigtige brillestel, og vi er ærlige omkring, hvad der klæder dig. Nogle gange udfordrer vi dig også med et brillestel, du ikke selv havde overvejet. Når vi udvælger brillestel, kigger vi blandt andet på: • Hvilket stel passer til din ansigtsform? • Hvilket job har du, og hvad laver du i fritiden? • Hvilket stel passer til din personlighed?

Vælg brillestel online - prøv dem i butikken

Gå på opdagelse i vores unikke sortiment af lækre briller. Du kan vælge op til 4 brillestel online, som du vi prøve i din lokale Nyt Syn butik.

Brillestel i acetat

Acetat er et naturligt og allergivenligt materiale, der består af genanvendelige materialer såsom bomuld og papirmasse. Acetat kan laves i et utal af farver, og er derfor meget velegnet til at lave udtryksfulde briller med smukke farvetoner og mønstre, ved at blande flere forskellige acetater i ét brillestel. Acetat er et letvægtsmateriale, som gør det særdeles velegnet til kreative stelformgivninger. Brillestel i acetat kan både have en fin glans eller sandblæses helt matte.

Brillestel i stål

Briller i stål er meget populære, da metalbriller generelt er lettere, mindre dominerende og har flere tilpasningsmuligheder end acetatstel. Hvis der står på stellet, at det er nikkelfrit, betyder det, at der er en belægning, som indkapsler nikkelet. Er du nikkelallergiker, skal du derfor altid i stedet vælge et acetat- eller titaniumstel.

Brillestel i træ-look

Et brillestel i træ giver et unikt design med et særligt look. Den sarte sølvtone i askefiner, dybden i røget egetræ eller den enkle rå overflade på birkefiner giver en helt anden og mere håndgribelig æstetisk kvalitet. Visse bæredygtige materialer gør det også muligt at fremstille miljørigtige brillestel der til forveksling ligner træ, og er meget lette at have på. Stellene er fri for allergener og fremstillet af bæredygtige materialer med en minimal negativ miljøpåvirkning.

Brillestel i titanium

Titanium brillestel er stærkere end stål og er som den eneste metalbrille 100% nikkelfri og allergivenlig. Titanium er desuden lettere end stål, og kan som andre metaller genbruges. Beta-titanium er endnu mere fleksibelt og lettere end almindelig titanium, hvilket giver briller i beta-titanium en helt unik komfort. Brillestel i beta-titanium fås både med blankpolerede eller sandblæste, matte overflader.

Er du blevet inspireret?

Vi har et stort udvalg af brillestel i mange forskellige materialer, former og farver.

Brillestel til ham og hende

Brillestellet er vigtigt, når du køber nye briller, fordi det danner rammen om dine øjne og skaber en kontrast i dit ansigt. Vi forhandler brillestel i mange forskellige designs og materialer, og i vores sortiment finder du både briller til damer og briller til mænd fra mange af de lækre og populære brands. Vores dygtige optikere står klar med råd og vejledning, og vi tager os god tid til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige brillestel til dig. Hos din lokale Nyt Syn butik finder du et unikt udvalg, som er håndplukket til dig, men du kan også se et udvalg af vores brillestel online.