Briller til kvinder

Se vores store udvalg af briller til kvinder her. Vi fører altid et varieret udvalg, særligt bestilt hjem af hver enkelt butik, så de har et unikt sortiment. Bemærk derfor også at udvalget i de enkelte butikker kan variere.

Udvalget i de enkelte Nyt Syn Butikker varierer

Vi gør opmærksom på, at de viste brands og modeller ikke føres i alle Nyt Syn butikker. Butikkerne har individuelle og spændende sortimenter, så besøg din lokale Nyt Syn og oplev det store udvalg.

  • {{::filter.name}}
  • {{::option.name}}

Briller til kvinder – find en brille til din stil

Hos os finder du damebriller fra mange forskellige mærker. Vi har alt fra de feminine briller og til de mere rå designs. Så uanset hvordan din stil er, så kan vi hjælpe dig med at finde de helt rigtige nye briller. Vi står også gerne klar til at udfordre dig på dine normale valg. Hvem ved? Måske kan du rent faktisk bære den runde brille, som du altid har drømt om, men aldrig turdet kaste dig ud i. Hos Nyt Syn kan du være sikker på at få ærlig og professionel rådgivning - både om dit syn og dit nye brillestel.

Briller til kvinder findes i alverdens materialer og former. Nogle gange kan det kan være svært holde styr på brillemoden og finde de bedste damebriller selv. Derfor anbefaler vi, at du kommer forbi din lokale Nyt Syn, så vores erfarne optikere kan hjælpe dig med at finde det bedste damestel til dig. Vi er nemlig jævnligt på messer og inspirationsture i både ind- og udland. Vi har derfor fingeren på pulsen, når det kommer til hvilke brillestel, der er kommet for at blive, og hvilke der hurtigt forsvinder igen. Så uanset om du er til klassikere eller den seneste mode, så kan vi hjælpe dig.

Ud over vores unikke udvalg af brillestel samarbejder vi med ZEISS om at kunne levere de bedste brilleglas og den bedste synsløsning. Bl.a. er alle deres brilleglas nu med fuld UV-beskyttelse, så du passer godt på dine øjne og den sarte hud omkring dem.

Derudover kan vi tilbyde brilleglas, som er specialdesignede til at løse de forskellige udfordringer, som dit syn kan komme ud for i løbet dagen.

Læs mere om vores forskellige brilleglas og behandlinger >

Når du skal have nye briller, er du i sikre hænder hos Nyt Syn. Vi har fuldstændig styr på både glas og stel. Når du har ladet dig inspirere af vores brillestel her på siden, kan du starte med at bestille en tid til en uforpligtende synstest.

Book synstest >

Hvis du har kastet blikket på et helt bestemt brillestel, kan det dog være en god idé først at ringe til din nærmeste butik for at høre, om de har den hjemme. Vores optikere bestemmer nemlig selv deres udvalg. Derfor kan de tilbyde en unik løsning til dig, men desværre har de ikke nødvendigvis alle stel på hylden, som vi viser her på siden.

Se også alle vores briller >