Køb briller nu - betal lidt ad gangen

Gør dine øjne en tjeneste og køb de briller, du har brug for - du behøver ikke at vente. Med rentefri betaling kan du betale brillerne lidt ad gangen over 12 eller 24 måneder uden, at det koster ekstra. Her er ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller og solbriller, du vil. Og lige så ofte du har lyst. Du skal ikke give noget i udbetaling, og der er heller ingen renter og gebyrer.

0 kr. i renter, 0 kr. i gebyrer, 0 kr. i udbetaling

Kig ind og hør mere om rentefri betaling eller start din ansøgning hjemmefra online, så du kan få lige de briller eller linser, du ønsker dig. Det eneste du skal gøre er at kigge ind til din nærmeste Nyt Syn optiker og høre mere. Medbring dit ID ogMitID - så kommer du nemt og hurtigt i gang med rentefri betaling, så du kan få de briller, du har brug for.

Start din ansøgning i butikken

Når du har fundet dine favoritbriller, kan du starte ansøgningsprocessen til rentefri betaling hos Nordea Finans Danmark. Uanset hvilket beløb du vælger, er der 0 kr. i renter, 0 kr. i gebyrer og 0 kr. i udbetaling. Det eneste du skal bruge for at komme i gang, er dit MitID. Eksempel på finansiering: En brille til f.eks. 6.000 kr. koster 250 kr. om måneden i 24 måneder. De samlede kreditomkostninger er 0 kr. Det samlede kredit- og tilbagebetalingsbeløb er 6.000 kr. Debitorrenten og ÅOP er begge 0,00 %. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Nordea Finans Danmark A/S, Helgeshøj Allé 33, 2630 Taastrup og forudsætter kreditgodkendelse og betaling via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringen.

 1. 1

  Med rentefri betaling kan du altid købe de briller, du har brug for.

 2. 2

  Uanset hvilket beløb du vælger, er der 0 kr. i renter og 0 kr. i gebyr.

 3. 3

  Start din ansøgning nemt i butikken.

 4. 4

  Du vælger selv, om du vil betale over 12 eller 24 måneder.

Din aftale hos Nordea Finans Danmark er gratis

I praksis fungerer rentefri betaling på den måde, at du ansøger om et lån hos Nordea Finans Danmark. Når du opretter lånet, godkender Nordea Finans Danmark dig til at kunne købe for det beløb, du søger om, og så betaler du beløbet i mindre rater. Du vil derfor også se, at den aftale, du indgår om rentefri betaling, er en aftale med Nordea Finans Danmark. Det er helt gratis at have en rentefri betalingsaftale hos Nordea Finans Danmark. Der er ingen renter eller gebyrer forbundet med selve lånet, og du skal kun betale det beløb, du køber for. Den eneste forskel fra et kontantkøb er, at du i stedet betaler prisen i mindre rater.

Fordele ved rentefri betaling

● Få de briller eller solbriller du virkelig ønsker dig ● Fordel din betaling over 12-24 måneder ● 0 kr. i udbetaling. 0 kr. i rente. 0 kr. i gebyr ● Op til 60 dages udsat betaling af første rate ● Debitorrenten er 0,0 % ● ÅOP er 0,0 %

Rentefri betaling er et gratis lån til briller

Rentefri betaling er et lån til briller, som ikke koster dig noget. Der er 0 kr. i renter, 0 kr. i gebyrer og 0 kr. i udbetaling. Du fordeler blot betalingen af dine briller over en periode på 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling behøver du ikke vente med at købe de briller, som dine øjne har behov for. Det vil dine øjne takke dig for!

0 kr. i renter

Køb dine favoritbriller og del betalingen op.

0 kr. i gebyr

Betal over 12 eller 24 måneder. Det er helt op til dig.

0 kr. i udbetaling

Rentefri betaling koster dig IKKE ekstra.

Priseksempel

Eksempel på finansiering: En brille til f.eks. 6.000 kr. koster 250 kr. om måneden i 24 måneder. De samlede kreditomkostninger er 0 kr. Det samlede kredit- og tilbagebetalingsbeløb er 6.000 kr. Debitorrenten og ÅOP er begge 0,00 %. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Nordea Finans Danmark A/S, Helgeshøj Allé 33, 2630 Taastrup og forudsætter kreditgodkendelse og betaling via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringen.

Kort om finansiering

Kontantpris
Kontantprisen er det beløb, du betaler for varen i butikken ved et almindeligt køb.
Samlet kreditbeløb
Det samlede kreditbeløb er det beløb, du har til rådighed til at købe varer for, når du køber med finansiering.
Ydelse
Ydelsen er det beløb, du betaler hver måned, indtil dit køb er betalt ud.
Samlede kreditomkostninger
De samlede kreditomkostningerne er det ekstrabeløb, du skal betale for at finansiere dit køb. Det er fx renter, gebyrer og andre omkostninger, der er forbundet med lånet ud over det samlede kreditbeløb. Omkostninger, der ikke er relateret til lånet, er ikke inkluderet, fx leveringsomkostninger.
Samlet tilbagebetalt beløb
Det samlede tilbagebetalte beløb er det beløb, du skal betale for dit køb inklusiv kreditomkostningerne. Så det samlede tilbagebetalte beløb = det samlede kreditbeløb + de samlede kreditomkostninger.
ÅOP - Årlige omkostninger i procent
ÅOP er det, som renter og gebyrer løber op i om året angivet i procent af det samlede kreditbeløb. Med ÅOP kan du hurtigt se, hvor du betaler mindst for at finansiere dit køb. Hvis du køber for det samme beløb fx 5000,- kr., skal du blot sammenligne ÅOP på de forskellige finansieringer. Jo mindre ÅOP er, jo billigere er finansieringen. Man kan sige, at ÅOP er ”kiloprisen på finansieringen”.
ÅOP på 0,0% - For godt til at være sandt?
Med rentefri betaling er ÅOP 0,0%. Det betyder, at finansieringen i sig selv ikke koster dig noget. Du skal kun betale kontantprisen for de briller eller linser, du køber. Du betaler typisk over 12-24 måneder. Det lyder for godt til at være sandt, men det er det ikke. Det kan lade sig gøre, fordi det generelle renteniveau er meget lavt i øjeblikket. Men slå til nu, mens renten er lav. Når købet er foretaget på de nuværende vilkår, forbliver ÅOP 0,0% i hele betalingsperioden. Også selvom renten stiger i den periode. Debitorrenten er nemlig fast og 0,0%.
Debitorrente
Debitorrenten er den årlige rente inklusiv renters rente. Debitorrenten kan være fast eller variabel.
Hvad betyder ”i samarbejde med Nordea Finans Danmark”?
Med rentefri betaling finansierer du dit køb. I forbindelse med rentefri betaling er det Nordea Finans Danmark, der lægger pengene ud for dit køb, indtil du har betalt købet ud. Derfor vil du også kunne se på din oversigt fra Betalingsservice, at det er Nordea Finans Danmark, der står som modtager af pengene, når du betaler.

Det koster IKKE ekstra

Kom ned i din lokale Nyt Syn butik. Her kan du få en uforpligtende synsprøve og høre mere om, hvordan du kan dele betalingen af dine briller over f.eks. 24 måneder. Hvis du allerede har fundet dine favoritbriller, kan du også starte ansøgningsprocessen hjemmefra ved at udfylde formularen online her på siden. Du skal ikke give noget i udbetaling - og det koster dig hverken renter eller gebyrer.

Har du styr på solbrillerne?

Hvis du bruger briller, er et par gode solbriller med styrke nærmest uundværlige. Hos Nyt Syn finder du et stort udvalg af solbriller i topkvalitet for enhver smag - og nu kan du nemt fordele betalingen i rater over en periode, som du selv vælger.

Gå ikke glip af de dugfriske nyheder

Vi har netop fået masser af nye lækre brillestel på hylderne - og vi har helt sikkert også ét, der passer til dig! Med rentefri betaling kan du købe de briller, du virkelig ønsker dig, når du har brug for dem - helt uden udbetaling, renter eller gebyrer. Så hvorfor vente med brillerne, når du kan vente med betalingen?

Hos os er der 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i renter og 0 kr. i gebyr

Find dine nye briller

Når du har fundet de helt rigtige briller eller solbriller, kan du besøge din lokale Nyt Syn butik og få hjælp til at komme i gang med rentefri betaling.