Synet gennem livet

Dine øjne og dit syn ændrer sig igennem hele livet. For de fleste betyder det, at man på et eller andet tidspunkt vil opleve problemer med synet. Her på siden kan du finde forskellige informationer om dit syn, og hvordan det udvikler sig.

 • Synet gennem livet

  Vores syn ændrer sig igennem hele livet. Bliv klogere på, hvordan vores øjne udvikles, og de ændringer vores syn gennemgår fra spæd til voksenliv.

 • Barnets første synstest

  Det er vigtigt at være opmærksom på dit barns syn, og den første synstest kan nærmest ikke laves for tidligt. Bliv klogere på hvad du skal være opmærksom på, når dit barn skal til optikeren første gang.

 • Dine første briller

  Når du skal have briller for første gang, er der mange forskellige ting, som du skal være opmærksom på. Bliv klogere på det første besøg hos optikeren, og hvordan du vælger den helt rigtige brille, der matcher dit behov.

 • Dine nye briller

  Du har købt nye briller, der er både smarte og behagelige at have på - men det kan tage tid, før synet vænner sig til de nye briller. Læs her alt du skal vide om nye briller og tilvænning til nye glasstyrker.