Briller til mænd

Vi har et bredt udvalg af herrebriller, der kan fremhæve din personlige stil.

Vælg brillestel online - prøv dem i butikken

Vælg op til 4 brillestel online, som du gerne vil prøve i din lokale butik. Vi kan næsten altid skaffe dem hjem og giver dig besked, når de ligger klar til dig. Gå på opdagelse i udvalget herunder, klik på dine favoritter, og vælg den butik, hvor du vil prøve dem.

  • {{::filter.name}}
  • Alle filtre

Mærker i din lokale butik

Her kan du se de mærker, som du også kan få i din lokale Nyt Syn butik

{{productListCtrl.totalResultCount}}
Nedenstående udvalg er ikke nødvendigvis det komplette butiksudvalg.
{{productListCtrl.totalResultCount}}
  • {{::option.name}} ({{option.topLevelName}})

{{productListCtrl.productCountTextMobile}}

{{productListCtrl.productCountTextDesktop}}

Briller til mænd – et spørgsmål om tillid

Det kan være en stor udfordring selv at gennemskue brillemoden til mænd og finde lige netop den brille, som passer til dig. Hos Nyt Syn vil vi derfor rigtig gerne vejlede dig i at finde det helt rigtige herre-brillestel, der både understøtter din stil, passer til dit ansigt, og som giver dig et perfekt syn. Derfor forhandler vi herrebriller i mange forskellige materialer og designs og altid fra de største danske og udenlandske brilledesignere og modehuse.

Du kan se alle vores briller her >

Nyt Syn er en frivillig kæde, og derfor bestemmer vores butikker selv, hvilke stel de vil have på hylderne. Vi kan derfor ikke garantere dig, at alle butikker har de stel hjemme, som du kan se her på siden. Hvis du er på jagt efter et helt bestemt stel eller mærke, er det derfor en god ide at kontakte din nærmeste Nyt Syn for at høre, om de har den hjemme. Hvis de ikke har den, vil de sikkert gerne hjælpe dig med at skaffe den.

Find nærmeste butik >
Mange af vores butikker har et unikt udvalg af brillestel i høj kvalitet, som du kun finder hos Nyt Syn. De fleste har også et begrænset antal af hver, så de kan sælge dig en unik brille, og de har altid de nyeste modeller på hylderne. På den måde kan vores butikker også føre de modeller, som de har erfaret passer godt til deres lokalområde. Vi synes, at det er den rigtige måde at gøre det på, fordi vi ved, at det giver dig det bedste slutprodukt.

For at du får mest ud af dine nye briller, laver vi altid en grundig synsprøve. Når du har ladet dig inspirere af vores udvalg online, er det derfor en god idé at bestille en tid. Så kan du være sikker på, at din nærmeste optiker står klar til at hjælpe dig med en grundig synsundersøgelse og med at finde et brillestel, der klæder dig helt perfekt.

Bestil en tid her >

Briller til hele familien

Hos din lokale Nyt Syn finder du et håndplukket sortiment af smarte briller til mænd - men vi har naturligvis også et udvalg af lækre briller til damer fra mange populære og eksklusive brands. De fleste Nyt Syn butikker har også et udvalg af smarte briller til børn, men udvalget i den enkelte butik kan variere. Kontakt gerne din lokale Nyt Syn og hør mere om deres unikke udvalg.