Solbriller med styrke

Bruger du briller med styrke til hverdag? Så ved du sikkert allerede, hvor uundværlige et par smarte solbriller med styrkeglas er på de skønne sommerdage, når solen skinner. Uanset om du er typen, der foretrækker at nyde sommervejret med en god bog på terrassen, eller om du er til udendørs sportsaktiviteter, så er det vigtigt at kunne se klart og beskytte sine øjne imod solens stråler.

Solbriller med styrke til alle behov

Hvis du bruger flerstyrkeglas i dine hverdagsbriller, er det en rigtig god investering at købe et par lækre briller med progressive solglas, så du har et skarpt syn hele året rundt. Vores solbrilleglas fås også med enkeltstyrke til dig, der har brug for samme styrke i hele solglassets flade. Har du i forvejen et skarpt syn, kan du få alle vores solbrilleglas uden styrke – de beskytter selvfølgelig stadig 100% imod solens skadelige UV-stråler.

Tid til et synstjek?

Bestil tid til gratis synstest hos din nærmeste Nyt Syn optiker - så sørger vi for, at din favoritsolbrille passer til dine øjne, så du ser skarpt hele sommeren.

Solbriller med styrke til hele året

Er du klar over, at solbriller med styrke ikke kun hører sommeren til? I efterårs- og forårsmånederne, hvor solen hænger lavt på himlen, kan det være mindst lige så nødvendigt at have et par solbriller med styrke ved hånden, der kan beskytte dine øjne imod solens stråler. De fleste brillebrugere husker nok styrkesolbrillerne, når vi rejser sydpå i sommerferien, men det er faktisk også vigtigt at huske solbrillerne, når du skal på skiferie. Op til 80% af solens stråler reflekteres nemlig på snedækkede overflader. Med et par gode solbriller med styrke, der yder fuld UV-beskyttelse, undgår du risikoen for synsnedsættelse og irritation i øjnene på skituren.

Billige solbriller kan være i vejen for et godt syn

Vores øjne udsættes hele tiden for solens ultraviolette stråler. Faktisk også selvom solen ikke skinner. De fleste af os er opmærksomme på at beskytte vores hud imod solens UV-stråler, og det er faktisk lige så vigtigt at beskytte vores øjne. Men ikke alle solbriller har nødvendigvis fuld UV-beskyttelse i solglassene.

Bruger du solbriller eller clip-on solbrilleglas uden UV-filter ovenpå dine styrkebriller, kan det skade dine øjne mere, end det gør gavn. Tonede solbrilleglas uden UV-filter kan dæmpe følelsen af genskin fra solens stråler, så du ikke skal anstrenge dine øjne for at se. Men da UV-strålerne kan trænge igennem det tonede glas, vil dine øjne udsættes for mere UV-stråling, end hvis du ikke bar tonede brilleglas. Når det er lyst, trækker pupillen sig nemlig sammen for at beskytte sig imod lyset. Når du bruger tonede glas, vil øjet ikke blive udsat for lige så store mængder lys, og pupillen vil derfor ikke trække sig sammen. Det betyder, at en større mængde UV-stråler kan trænge ind i øjet og gøre skade. Derfor er det vigtigt, at dine solbriller er med fuld UV-beskyttelse, så dine øjne er godt beskyttede imod solens stråler.

Bruger du briller til hverdag, og har du behov for nye solbriller, bør du overveje, om solbriller med styrkeglas kunne være en god løsning for dig. Så behøver du ikke balancere solbriller ovenpå dine hverdagsbriller eller bruge clip-on solbrilleglas. Det kan også være, at vores alt-i-en løsning, Adaptive Sun med farveskiftende solbrilleglas er noget for dig?

Læs mere om alle ZEISS solbrilleglas her.

Fuld UV-beskyttelse i alle solbriller med styrke

Hvad angår dine øjnes sundhed, er det altid bedst at være på den sikre side. Solbrilleglas med styrke fra ZEISS beskytter ikke kun dine øjne mod solens skadelige UV-stråler. Du vil også opleve mindre generende genskin og et bedre kontrastsyn, så du ikke skal anstrenge øjnene for at se skarpt på de varme sommerdage. Find din nye smarte solbrille med styrke hos din lokale Nyt Syn optiker.

Solbriller med styrke til bilen

For mange brillebrugere kan det være fristende at erstatte hverdagsbrillen med et par almindelige solbriller uden styrke, når de kører bil. At blive blændet af solens skarpe stråler kan være meget ubehageligt, men det er ikke en optimal løsning for dine øjne at smide hverdagsbrillerne til fordel for solbriller uden styrke! Det er vigtigt at have et godt syn, når du kører bil, fordi det er nødvendigt at foretage mange hurtige fokusskift og holde overblik i trafikken. Hav derfor altid et par solbriller i din styrke liggende i bilen, så du har de bedste forudsætninger for at færdes sikkert i trafikken.

Solbriller til ham og hende

Vi har et stort udvalg af solbriller til både herrer og damer. Design din egen unikke solbrille med dit favoritbrillestel og det glas, du synes bedst om. Besøg din nærmeste Nyt Syn og så vil en af vores kompetente optikere sørge for, du får den helt rigtige styrke i glasset.

Undgå kløende øjne på din ferie

Sommertid er ferietid, og hvad er ferie uden en tur på stranden i ny og næ? Hvis du er kontaktlinsebruger, så har du måske oplevet at få tørre og irriterede øjne på stranden. Sand og saltvand kan være meget generende for øjet, når man bruger kontaktlinser, og det kan ødelægge selv den hyggeligste dag på stranden. Har du overvejet at få et par solbriller med styrkeglas til ferien i stedet for kontaktlinser? Så er du fri for ubehageligt tørre øjne og kløende kontaktlinser, og du kan nyde din strandferie fuldt ud!

Polariserede solbrilleglas til udendørs aktiviteter

Hvis du er meget aktiv udendørs, så er polariserede brilleglas sikkert noget for dig. Polariserede solglas beskytter dine øjne mod solens UV-stråler, og samtidig sørger polariseringsfilteret for, at det meste genskin fra vandrette overflader filtreres fra, så du oplever blændinger mindre generende. Polariserede solglas bliver ofte brugt til udendørs aktiviteter som fiskeri, cykling og bilkørsel, fordi genskin fra vandoverflader dæmpes. Har du behov for briller til daglig, bør du overveje at få polariserede solglas med styrke. Et skarpt syn er vigtigt, når du er meget aktiv, og polariserede solbrilleglas med styrke sikrer, at du altid har et skarpt syn og slipper for generne ved genskin fra solens skarpe lys. Har du allerede i forvejen et skarpt syn, kan polariserede solglas naturligvis også fås uden styrke.

Intelligente solbrilleglas med AdaptiveSun

Er du træt af at tage solbrillerne af og på, når du går fra sol til skygge? Så kan det være, at ZEISS’ AdaptiveSun solbrilleglas er noget for dig! Solglassenes farvemæthed tilpasses automatisk til lysmængden i dine omgivelser. AdaptiveSun solglas beskytter 100% mod solens UV-stråler, og de fås både med enkeltstyrke, flerstyrke og uden styrke. Så er der altså ikke længere nogen undskyldning for ikke at passe godt på sit syn!

Solbriller med styrke – uden kompromiser

Du behøver ikke gå på kompromis med hverken design eller syn, når du er på udkig efter en solbrille med styrke. Nyt Syns optikere har fyldt butikkerne med mange designersolbriller, og du har frit valg på alle hylder! Vi kan nemlig sætte ZEISS solglas med styrke i langt de fleste af vores solbrillestel, så der er en solbrille til enhver smag og ethvert behov. Du kan ovenikøbet selv sætte dit personlige præg på din styrkesolbrille ved vælge din foretrukne farvetone til solbrilleglasset, og vi tilpasser naturligvis brilleglasset nøjagtigt til dit syn. Med en solbrille med styrke fra din lokale Nyt Syn får du hele pakken. En styrkesolbrille skal nemlig ikke kun give dig et skarpt syn. Den skal også se smart ud og beskytte dine øjne mod solens UV-stråler. Er du mest til smarte, runde solbrillestel? Eller anderledes former og mønstre, der sætter et personligt præg på dit look? Gå på opdagelse i vores sortiment og find en solbrille, der passer til dig!

Modesolbriller med styrke til ham og hende

Modesolbriller med styrke til kvinder
Leder du efter solbriller med styrke til kvinder, og vil du gerne være sikker på, at du finder denne sæsons ultimative solbrille? Så bør du kigge efter solbrillestel, der er inspireret af geometriske former. Runde solbriller og cat-eye-solbriller er eksempelvis meget populære denne sæson. 70’er-inspirerede solbriller til damer er in, så hold dig ikke tilbage med sjove farvekombinationer, forskelligartede materialer og lækre detaljer.

Er du på udkig efter en solbrille med styrke, som du kan bruge i mange år fremadrettet, kan du med fordel gå efter et mere klassisk design. En udødelig klassiker inden for solbrilleverdenen er en diskret wayfarer- eller pilot-brille, der med sine tidsløse designs passer til ethvert outfit. Uanset hvilken solbrille med styrke du vælger, tilpasser vi solglassene og stellet individuelt til dig og dit syn. 

Modesolbriller med styrke til mænd
En solbrille med styrke skal ikke udelukkende give dig et skarpt syn og beskytte dine øjne i solskin – den må også gerne smart ud. Denne sæson er herresolbriller i høj grad inspireret af 50’ernes vintagestil med store brillestel i naturfarver. Er du på udkig efter en smart modesolbrille med styrke til mænd, så hold øje med solbriller i enkle metalstel. Både guld, sølv og sort er meget populære farver denne sæson. Klassiske modeller som en wayfarer eller pilot-solbrille vil også altid være en god mulighed indenfor herresolbriller med styrke.

Når du har fundet dit foretrukne solbrillestel, er det vigtigt at vælge den rigtige farvetone til dine solbrilleglas. Her er det vigtigt at overveje, hvad solbrillen skal bruges til. Har du eksempelvis planer om hovedsaligt at bruge dem til bilkørsel? Så kan det være en god idé at vælge brune, grå eller grønne solglas. Disse farver styrker nemlig dit kontrastsyn og filtrerer generende blåt lys fra, så du får mest muligt ud af dit syn bag rattet. Læs mere om alle dine muligheder hvad angår glas til dine solbriller med styrke her

Sammensæt din egen brillegarderobe
Der er rigtig mange muligheder at vælge imellem, når du er på udkig efter solbriller – både med og uden styrke. Det kan derfor være en god idé at have flere forskellige solbriller, så du har en model, der matcher ethvert behov og outfit. Sammensæt din egen solbrillegarderobe med både klassiske solbriller og sæsonprægede modesolbriller, der matcher din stil med solbrilleglas, der matcher til dit syn. Er du i tvivl, så kig forbi din lokale Nyt Syn optiker, som kan vejlede dig i hvilken solbrillemodel, der klæder dig og din stil. Vi står klar til at hjælpe og vejlede dig til den bedst mulige synsløsning.

Find nærmeste Nyt Syn optiker her.

 

 

Briller med god samvittighed

Vi samarbejder med flere brands, der har fokus på at producere briller 'grønt', eksempelvis Monkey Glasses, der var nogle af de første til at have fokus på bæredygtighed i brillebranchen. Monkey Glasses arbejder med bæredygtighed i hele brillens livscyklus lige fra produktionsprocessen, zero Waste-initiativer, CO2-reduktion og genbrug af materialer. Alle stel fra Monkey Glasses er produceret af 100% bionedbrydelige materialer, som eksempelvis papir, miljømærket læder og rustfrit stål, så du kan bære dine solbriller med god samvittighed.

Besøg din lokale optiker

Når du har kigget nok, er du velkommen i din lokale Nyt Syn butik for at se butikkens unikke udvalg og prøve dine nye solbriller. Uanset hvilken stil du foretrækker, finder du helt sikkert en solbrille, der matcher din stil, og så sørger vi for, at glasset matcher dit syn. Du kan også allerede nu bestille en tid til en uforpligtende synstest. Så står vi klar til at tage imod dig.