Solbriller med styrke

Bruger du briller med styrke til hverdag? Så ved du sikkert allerede, hvor uundværlige et par smarte solbriller med styrkeglas er på de skønne sommerdage, når solen skinner. Uanset om du er typen, der foretrækker at nyde sommervejret med en god bog på terrassen, eller om du er til udendørs sportsaktiviteter, så er det vigtigt at kunne se klart og beskytte sine øjne imod solens stråler.

Solbriller med styrke til ethvert behov

Hvis du bruger flerstyrkeglas i dine hverdagsbriller, er det en rigtig god investering at købe et par lækre briller med progressive solglas, så du har et skarpt syn hele året rundt. Vores solbrilleglas fås også med enkeltstyrke til dig, der har brug for samme styrke i hele solglassets flade. Har du i forvejen et skarpt syn, kan du få alle vores solbrilleglas uden styrke – de beskytter selvfølgelig stadig 100% imod solens skadelige UV-stråler.

Solbriller til ham og hende

Vi har et stort udvalg af solbriller til både herrer og damer. Design din egen unikke solbrille med dit favoritbrillestel og det glas, du synes bedst om. Besøg din nærmeste Nyt Syn og så vil en af vores kompetente optikere sørge for, du får den helt rigtige styrke i glasset.

Solbriller med styrke til bilen

For mange brillebrugere kan det være fristende at erstatte hverdagsbrillen med et par almindelige solbriller uden styrke, når de kører bil. At blive blændet af solens skarpe stråler kan være meget ubehageligt, men det er ikke en optimal løsning for dine øjne at smide hverdagsbrillerne til fordel for solbriller uden styrke! Det er vigtigt at have et godt syn, når du kører bil, fordi det er nødvendigt at foretage mange hurtige fokusskift og holde overblik i trafikken. Hav derfor altid et par solbriller i din styrke liggende i bilen, så du har de bedste forudsætninger for at færdes sikkert i trafikken.

Undgå kløende øjne på din ferie

Sommertid er ferietid, og hvad er ferie uden en tur på stranden i ny og næ? Hvis du er kontaktlinsebruger, så har du måske oplevet at få tørre og irriterede øjne på stranden. Sand og saltvand kan være meget generende for øjet, når man bruger kontaktlinser, og det kan ødelægge selv den hyggeligste dag på stranden. Har du overvejet at få et par solbriller med styrkeglas til ferien i stedet for kontaktlinser? Så er du fri for ubehageligt tørre øjne og kløende kontaktlinser, og du kan nyde din strandferie fuldt ud!

Polariserede solbrilleglas til udendørs aktiviteter

Hvis du er meget aktiv udendørs, så er polariserede brilleglas sikkert noget for dig. Polariserede solglas beskytter dine øjne mod solens UV-stråler, og samtidig sørger polariseringsfilteret for, at det meste genskin fra vandrette overflader filtreres fra, så du oplever blændinger mindre generende. Polariserede solglas bliver ofte brugt til udendørs aktiviteter som fiskeri, cykling og bilkørsel, fordi genskin fra vandoverflader dæmpes. Har du behov for briller til daglig, bør du overveje at få polariserede solglas med styrke. Et skarpt syn er vigtigt, når du er meget aktiv, og polariserede solbrilleglas med styrke sikrer, at du altid har et skarpt syn og slipper for generne ved genskin fra solens skarpe lys. Har du allerede i forvejen et skarpt syn, kan polariserede solglas naturligvis også fås uden styrke.

Intelligente solbrilleglas med AdaptiveSun

Er du træt af at tage solbrillerne af og på, når du går fra sol til skygge? Så kan det være, at ZEISS’ AdaptiveSun solbrilleglas er noget for dig! Solglassenes farvemæthed tilpasses automatisk til lysmængden i dine omgivelser. AdaptiveSun solglas beskytter 100% mod solens UV-stråler, og de fås både med enkeltstyrke, flerstyrke og uden styrke. Så er der altså ikke længere nogen undskyldning for ikke at passe godt på sit syn!

Få styrkeglas i mange smarte stel

Hos Nyt Syn behøver du ikke gå på kompromis med designet, når du køber solbriller med styrke. Vi kan nemlig sætte ZEISS solglas med styrke i langt de fleste af vores solbrillestel, så der er en solbrille til enhver smag og ethvert behov. Er du mest til smarte, runde solbrillestel? Eller anderledes former og mønstrer, der sætter et personligt præg på dit look? Gå på opdagelse i vores sortiment og find en solbrille, der passer til dig!

Besøg din lokale optiker

Når du har kigget nok, er du velkommen i din lokale Nyt Syn butik for at se butikkens unikke udvalg og prøve dine nye solbriller. Uanset hvilken stil du foretrækker, finder du helt sikkert en solbrille, der matcher din stil, og så sørger vi for, at glasset matcher dit syn. Du kan også allerede nu bestille en tid til en uforpligtende synstest. Så står vi klar til at tage imod dig.