Solbriller med styrke

Bruger du briller med styrke til hverdag? Så ved du sikkert allerede, hvor uundværlige et par smarte solbriller med styrkeglas er på de skønne sommerdage, når solen skinner. Uanset om du er typen, der foretrækker at nyde sommervejret med en god bog på terrassen, eller om du er til udendørs sportsaktiviteter, så er det vigtigt at kunne se klart og beskytte sine øjne imod solens stråler.

Fordele ved solbriller med styrke

Fordelene ved solbriller er mange! De er uundværlige på de solrige sommerdage, og lige så nødvendige i vinterhalvåret, når solen står lavt på himlen. Vi hjælper dig gerne med at finde de optimale solbriller til dig, og vi sætter også gerne styrkeglas i dine solbriller, så du altid er sikret et skarpt syn.

 1. 1

  Solbriller med styrke sikrer dig et skarpt syn uden generende blændinger fra solen

 2. 2

  Du får fuld UV-beskyttelse imod solens skadelige stråler

 3. 3

  Du kan selv vælge nuance og farvemæthed på dine solglas

 4. 4

  Du kan vælge at få solglas med styrke i alle vores smarte solbrillestel - også de smarte stel fra de store modehuse.

Tid til et synstjek?

Bestil tid til gratis synstest hos din nærmeste Nyt Syn optiker - så sørger vi for, at din favoritsolbrille passer til dine øjne, så du ser skarpt hele sommeren.

Solbriller med styrke til alle

Hvis du bruger flerstyrkeglas i dine hverdagsbriller, er det en rigtig god investering at købe et par lækre briller med progressive solglas, så du har et skarpt syn hele året rundt. Vores solbrilleglas fås også med enkeltstyrke til dig, der har brug for samme styrke i hele solglassets flade. Vi har mange smarte solbriller med eksempelvis plusstyrke 1, 2, 3, 4, og 5. Har du i stedet behov for solbriller med minusstyrke, kan vi også tilpasse glasstyrken nøjagtigt til dine øjne. Har du i forvejen et skarpt syn, kan du få alle vores solbrilleglas uden styrke – de beskytter selvfølgelig stadig 100% imod solens skadelige UV-stråler.

Solbriller til alle årstider

Er du klar over, at solbriller med styrke ikke kun hører sommeren til? I efterårs- og forårsmånederne, hvor solen hænger lavt på himlen, kan det være mindst lige så nødvendigt at have et par solbriller med styrke ved hånden, der kan beskytte dine øjne imod solens stråler. De fleste brillebrugere husker nok styrkesolbrillerne, når vi rejser sydpå i sommerferien, men det er faktisk også vigtigt at huske solbrillerne, når du skal på skiferie. Op til 80% af solens stråler reflekteres nemlig på snedækkede overflader. Med et par gode solbriller med styrke, der yder fuld UV-beskyttelse, undgår du risikoen for synsnedsættelse og irritation i øjnene på skituren.

Billige solbriller kan være i vejen for et godt syn

Vores øjne udsættes hele tiden for solens ultraviolette stråler. Faktisk også selvom solen ikke skinner. De fleste af os er opmærksomme på at beskytte vores hud imod solens UV-stråler, og det er faktisk lige så vigtigt at beskytte vores øjne. Men ikke alle solbriller har nødvendigvis fuld UV-beskyttelse i solglassene.

Bruger du billige solbriller eller clip-on solbrilleglas uden UV-filter, kan det skade dine øjne mere, end det gør gavn. De billige solbriller uden UV-filter er mulige at få fat på mange steder, eksempelvis i supermarkeder og online på websops, og det kan virke som et godt tilbud at købe de billige solbriller, men hvis solglassene ikke beskytter dine øjne imod UV-stråler, så kan solbrillerne gøre mere skade end gavn. De tonede solbrilleglas kan dæmpe følelsen af genskin fra solens stråler, så du ikke skal anstrenge dine øjne for at se. Men UV-strålerne kan faktisk godt trænge igennem brilleglasset og ind i vores øjne, hvis der ikke er UV-filter i solbrillen. Hvis du gerne vil passe på dine øjne, bør du derfor ikke bruge de billige solbriller uden uV-filter. Det kan godt betale sig at prioritere et par gode kvalitetssolbriller med fuld UV-beskyttelse, så dine øjne er godt beskyttede imod solens stråler.

Bruger du briller til hverdag, og har du behov for nye solbriller, bør du overveje, om solbriller med styrkeglas kunne være en god løsning for dig. Så behøver du ikke balancere solbriller ovenpå dine hverdagsbriller eller bruge billige clip-on solbrilleglas. Det kan også være, at vores alt-i-en løsning, Adaptive Sun med farveskiftende solbrilleglas er noget for dig?

Mere om ZEISS solbrilleglas med styrke her.

Solbriller med styrke til bilen

For mange brillebrugere kan det være fristende at erstatte hverdagsbrillen med et par almindelige solbriller uden styrke, når de kører bil. At blive blændet af solens skarpe stråler kan være meget ubehageligt, men det er ikke en optimal løsning for dine øjne at smide hverdagsbrillerne til fordel for solbriller uden styrke! Det er vigtigt at have et godt syn, når du kører bil, fordi det er nødvendigt at foretage mange hurtige fokusskift og holde overblik i trafikken. Hav derfor altid et par solbriller i din styrke liggende i bilen, så du har de bedste forudsætninger for at færdes sikkert i trafikken.

Fuld UV-beskyttelse i alle solbriller med styrke

Hvad angår dine øjnes sundhed, er det altid bedst at være på den sikre side. Solbrilleglas med styrke fra ZEISS beskytter ikke kun dine øjne mod solens skadelige UV-stråler. Du vil også opleve mindre generende genskin og et bedre kontrastsyn, så du ikke skal anstrenge øjnene for at se skarpt på de varme sommerdage. Find din nye smarte solbrille med styrke hos din lokale Nyt Syn optiker.

Hvilke solbriller til bilen skal jeg vælge?

Har du svært ved at se klart på afstand, når du kører bil, er du sandsynligvis nærsynet og vil derfor have gavn af solbriller med minusstyrke. Har du derimod udfordringer med at se elementerne på dit instrumentbrættet er du sandsynligvis langsynet. I så fald vil et par solbriller med plusstyrke kunne hjælpe dig til at se skarpt på de solrige dage.

Uanset om du har behov for styrke minusstyrke eller plusstyrke, så kan vores solbriller med eksempelvis styrke 1 eller 5 optimere dit syn - men vi tilpasser naturligvis styrken i dine solbriller helt nøjagtigt til dine øjne, så du får det optimale ud af dit syn, når du sidder bag rattet.

Briller og solbriller i samme stel

Med ZEISS PhotoFusion X får du en alt-i-en-løsning, så du altid har både briller og solbriller med dig. Brilleglassets farvemæthed ændres efter lysforholdende omkring dig, så du har klare brilleglas, når du er indenfor og mørke solbrilleglas, når du er udenfor i solskin. ZEISS nye innovative brillesglas skifter til mørke solbrilleglas 60% hurtigere end traditionelle farveskiftende brilleglas - og når du kommer ind igen, bliver glassene klare hele 2,5 gang hurtigere. Book en gratis synstest online og hør mere om ZEISS PhotoFusion X.

Solbriller med flerstyrkeglas

Hvis du bruger briller med glidende overgang til daglig, kan flerstyrkeglas i solbrillerne nærmest være uundværlige. Heldigvis kan vi sagtens lave dine solbriller med et læsefelt i glasset, så du kan se skarpt i solen på alle afstande. Med flerstyrkeglas i solbrillerne er der ikke bare én styrke i hele glasfladen. Flerstyrkeglas er opbygget på en måde, hvor det nederste af glasfladen er optimeret til at give dig et skarpt syn, når du eksempelvis læser, mens den øverste del af glasset er optimeret til at give dig et skarpt syn på lang afstand. Uanset om du har behov for solbriller med minusstyrke eller plusstyrke, så kan vi tilpasse dine solbriller med flerstyrke nøjagtigt til dine øjne.

Intelligente solbrilleglas med AdaptiveSun

Er du træt af at tage solbrillerne af og på, når du går fra sol til skygge? Så kan det være, at ZEISS’ AdaptiveSun solbrilleglas er noget for dig! Solglassenes farvemæthed tilpasses automatisk til lysmængden i dine omgivelser. AdaptiveSun solglas beskytter 100% mod solens UV-stråler, og de fås både med enkeltstyrke, flerstyrke og uden styrke. Så er der altså ikke længere nogen undskyldning for ikke at passe godt på sit syn!

Clip-on solbriller

Ønsker du ikke en separat solbrille med styrke, så kan du med clip-on solbriller nemt forvandle dine hverdagsbriller til solbriller - lige når du har brug for det. Clip-on solbriller kan monteres ovenpå dine almindelige briller med små spænder eller magneter. Clip-on solbriller findes i mange forskellige faconer, så vi kan finde clip-on solbriller til langt de fleste brillestel.

Solbriller til ham og hende

Vi har et stort udvalg af solbriller til både herrer og damer. Design din egen unikke solbrille med dit favoritbrillestel og det glas, du synes bedst om. Besøg din nærmeste Nyt Syn og så vil en af vores kompetente optikere sørge for, du får den helt rigtige styrke i glasset.

Undgå kløende øjne på din ferie

Sommertid er ferietid, og hvad er ferie uden en tur på stranden i ny og næ? Hvis du er kontaktlinsebruger, så har du måske oplevet at få tørre og irriterede øjne på stranden. Sand og saltvand kan være meget generende for øjet, når man bruger kontaktlinser, og det kan ødelægge selv den hyggeligste dag på stranden. Har du overvejet at få et par solbriller med styrkeglas til ferien i stedet for kontaktlinser? Så er du fri for ubehageligt tørre øjne og kløende kontaktlinser, og du kan nyde din strandferie fuldt ud!

Sportsbriller med styrke

Cykling, golf, fodbold eller tennis – lige meget hvilken sportsgren, du sætter pris på at dyrke, så vil en sportsbrille med styrke kunne tage din performance til næste niveau. Brilleglassene i sportsbriller kan vi tilpasse nøjagtigt efter dine behov. Vi kan tilbyde klare glas til indendørs sportsaktiviteter, solbrilleglas til udendørs aktiviteter, sportsbriller med flere styrker eller toninger, der styrker dit kontrastsyn.

Cykel- og løbebriller med styrke

Om din store passion er en tur i løbeskoene eller at træde i pedalerne, så har vi en sportsbrille til dig. Med udgangspunkt i dine træningsrutiner, udfordringer og synsbehov finder vi den optimale sportsbrille til dig - og vi tilpasser styrken i dine brilleglas unikt til dine øjne.

Solbriller med styrke – uden kompromiser

Du behøver ikke gå på kompromis med hverken design eller syn, når du er på udkig efter en solbrille med styrke. Nyt Syns optikere har fyldt butikkerne med mange designersolbriller, og du har frit valg på alle hylder! Vi kan nemlig sætte ZEISS solglas med styrke i langt de fleste af vores solbrillestel, så der er en solbrille til enhver smag og ethvert behov. Du kan ovenikøbet selv sætte dit personlige præg på din styrkesolbrille ved vælge din foretrukne farvetone til solbrilleglasset, og vi tilpasser naturligvis brilleglasset nøjagtigt til dit syn. Med en solbrille med styrke fra din lokale Nyt Syn får du hele pakken. En styrkesolbrille skal nemlig ikke kun give dig et skarpt syn. Den skal også se smart ud og beskytte dine øjne mod solens UV-stråler. Er du mest til smarte, runde solbrillestel? Eller anderledes former og mønstre, der sætter et personligt præg på dit look? Gå på opdagelse i vores sortiment og find en solbrille, der passer til dig!

Vi finder den rette styrke til dine solbriller

Uanset om du er langsynet eller nærsynet, så kan vi lave en solbrille med styrke, der passer til dig. Er du langsynet, vil en solbrille med plusstyrke kunne korrigere for din synsfejl, eksempelvis styrke +1, +2, +3, +4 eller +5. Er du nærsynet, vil en solbrille med minusstyrke kunne korrigere synsfejlen, så du får et skarpt syn, eksempelvis styrke -1, -2, -3, -4 eller -5. Vi kan ovenikøbet tilpasse dine solbriller med styrke nøjagtigt efter dine øjne ned til 0,01 dipoptri. Det vil sige, at vi kan specialtilpasse styrken til dig helt ned til to decimaler. Vi kan eksempelvis lave din solbrille med styrken +1,32 - det vigtigste for os er bare, at du får det optimale ud af dit syn med dine solbriller med styrke.

Smarte solbriller med styrke til ham og hende

Modesolbriller med styrke til kvinder
Leder du efter solbriller med styrke til kvinder, og vil du gerne være sikker på, at du finder denne sæsons ultimative solbrille? Så bør du kigge efter solbrillestel, der er inspireret af geometriske former. Runde solbriller og cat-eye-solbriller er eksempelvis meget populære denne sæson. 70’er-inspirerede solbriller til damer er in, så hold dig ikke tilbage med sjove farvekombinationer, forskelligartede materialer og lækre detaljer.

Er du på udkig efter en solbrille med styrke, som du kan bruge i mange år fremadrettet, kan du med fordel gå efter et mere klassisk design. En udødelig klassiker inden for solbrilleverdenen er en diskret wayfarer- eller pilot-brille, der med sine tidsløse designs passer til ethvert outfit. Uanset hvilken solbrille med styrke du vælger, tilpasser vi solglassene og stellet individuelt til dig og dit syn. 

Modesolbriller med styrke til mænd
En solbrille med styrke skal ikke udelukkende give dig et skarpt syn og beskytte dine øjne i solskin – den må også gerne smart ud. Denne sæson er herresolbriller i høj grad inspireret af 50’ernes vintagestil med store brillestel i naturfarver. Er du på udkig efter en smart modesolbrille med styrke til mænd, så hold øje med solbriller i enkle metalstel. Både guld, sølv og sort er meget populære farver denne sæson. Klassiske modeller som en wayfarer eller pilot-solbrille vil også altid være en god mulighed indenfor herresolbriller med styrke.

Når du har fundet dit foretrukne solbrillestel, er det vigtigt at vælge den rigtige farvetone til dine solbrilleglas. Her er det vigtigt at overveje, hvad solbrillen skal bruges til. Har du eksempelvis planer om hovedsaligt at bruge dem til bilkørsel? Så kan det være en god idé at vælge brune, grå eller grønne solglas. Disse farver styrker nemlig dit kontrastsyn og filtrerer generende blåt lys fra, så du får mest muligt ud af dit syn bag rattet. Læs mere om alle dine muligheder hvad angår glas til dine solbriller med styrke her

Sammensæt din egen brillegarderobe
Der er rigtig mange muligheder at vælge imellem, når du er på udkig efter solbriller – både med og uden styrke. Det kan derfor være en god idé at have flere forskellige solbriller, så du har en model, der matcher ethvert behov og outfit. Sammensæt din egen solbrillegarderobe med både klassiske solbriller og sæsonprægede modesolbriller, der matcher din stil med solbrilleglas, der matcher til dit syn. Er du i tvivl, så kig forbi din lokale Nyt Syn optiker, som kan vejlede dig i hvilken solbrillemodel, der klæder dig og din stil. Vi står klar til at hjælpe og vejlede dig til den bedst mulige synsløsning.

Find nærmeste Nyt Syn optiker her.

 

 

Polariserede solbrilleglas

Polariserede solglas beskytter dine øjne mod solens UV-stråler, og samtidig sørger polariseringsfilteret for, at det meste genskin fra vandrette overflader filtreres fra, så du oplever blændinger mindre generende. Polariserede solglas bliver ofte brugt til udendørs aktiviteter som fiskeri, cykling og bilkørsel, fordi genskin fra vandoverflader dæmpes. Har du behov for briller til daglig, bør du overveje at få polariserede solglas med styrke. Et skarpt syn er vigtigt, når du er meget aktiv, og polariserede solbrilleglas med styrke sikrer, at du altid har et skarpt syn og slipper for generne ved genskin fra solens skarpe lys. Har du allerede i forvejen et skarpt syn, kan polariserede solglas naturligvis også fås uden styrke.

Hvad koster solbriller med styrke?

Som med mange andre ting kan man indenfor solbrilleglas få varierende kvaliteter til varierende priser. Der er flere faktorer, der har betydning for hvad dine solbrilleglas med styrke vil koste. Det afhænger blandt andet af det ønskede solbrillestel, hvilken overfladebehandling du ønsker i glassene, og om du har behov for solbriller med enkeltstyrke- eller flerstyrkeglas. I vores sortiment finder du solbrilleglas med styrke i mange prisklasser. Vi kan tilbyde solglas i høj kvalitet til priser, hvor alle kan være med såvel som luksusglas til kunden, der ønsker fuld komfort og nøjagtigt tilpassede solbriller i topklasse. Vi anbefaler, at du tager en snak med din lokale Nyt Syn optiker, som kan vejlede dig i hvilke solbriller med styrke, der vil være den optimale løsning for dig med udgangspunkt i dit budget og behov.

Rentefri betaling

Køb dine favoritsolbriller i dag og fordel betalingen over 12-24 måneder.

Det koster IKKE ekstra

Med rentefri betaling er der ingen udbetaling, renter eller gebyrer.

Dine øjne vil sætte pris på kvalitetssolbriller

Som med mange andre ting, kan man indenfor solbrilleglas få varierende kvaliteter til varierende priser. De billige solbriller er ofte ikke nødvendigvis den bedste løsning for vores øjne, da der ofte ikke er fuld UV-beskyttelse i brilleglasset og styrken i solglassene ikke nødvendigvis passer til dine øjne. Dine øjne vil sætte pris på solbrilleglas i høj kvalitet, og du vil uden tvivl kunne mærke forskellen, når du har prøvet et par kvalitetssolbriller med solglas fra ZEISS, der er tilpasset til dit syn.

Briller med god samvittighed

Vi samarbejder med flere brands, der har fokus på at producere briller 'grønt', eksempelvis Monkey Glasses, der var nogle af de første til at have fokus på bæredygtighed i brillebranchen. Monkey Glasses arbejder med bæredygtighed i hele brillens livscyklus lige fra produktionsprocessen, zero Waste-initiativer, CO2-reduktion og genbrug af materialer. Alle stel fra Monkey Glasses er produceret af 100% bionedbrydelige materialer, som eksempelvis papir, miljømærket læder og rustfrit stål, så du kan bære dine solbriller med god samvittighed.

Solbriller fra Ray-Ban, Oakley, Maui Jim og mange flere

Hos Nyt Syn finder du et bredt udvalg af solbriller fra mange lækre solbrillemærker. Udvalget i den enkelte butik er helt unikt, da vores optikere selv håndplukker de solbrillestel og brands, som de ønsker at føre i butikken, og som deres kunder efterspørger.

Udvalget af solbriller spænder vidt fra både high-end stel fra Tom Ford og Lindberg til de meget populære solbriller fra Ray-Ban, Oakley og Maui Jim. Uanset hvilken solbrille du falder for, så kan vi sætte solbrilleglas i med en styrke, der passer til dine øjne. Vi kan sætte ZEISS-glas med plusstyrke eller minusstyrke i langt de fleste af vores smarte solbriller, så du frit kan vælge din favoritsolbrille uanset hvilken styrke, du bruger. Og hvis du allerede har et skarpt syn, kan du selvfølgelig også få solbrillerne helt uden styrke i glasset. 

Kig ind til din nærmeste Nyt Syn optiker og oplev det helt unikke udvalg af solbriller. Vores dygtige optikere står klar til at hjælpe dig med at finde den solbrille, der klæder dig bedst!

Besøg din lokale optiker

Når du har kigget nok, er du velkommen i din lokale Nyt Syn butik for at se butikkens unikke udvalg og prøve dine nye solbriller. Uanset hvilken stil du foretrækker, finder du helt sikkert en solbrille, der matcher din stil, og så sørger vi for, at glasset matcher dit syn. Du kan også allerede nu bestille en tid til en uforpligtende synstest. Så står vi klar til at tage imod dig.