ZEISS PhotoFusion X - den perfekte alt-i-én løsning

Oplev den seneste generation af farveskiftende glas med ZEISS PhotoFusion X. Det innovative brilleglas tilpasser sig lysforholdene i dine omgivelser hurtigere end nogensinde før. Med et altid omstillingsparat farveskiftende brilleglas kan glasset hurtigt blive til mørke solbrilleglas og tilbage igen til klare hverdagsbriller uden, at du skal gå på kompromis med kvaliteten. Som standard får du desuden ZEISS PhotoFusion X med indbygget filter mod blåt lys, så dine øjne ikke generes af LED-lys fra smartphones, tablets og andre skærme.

Alt i ét stel

Bliv fri for at bekymre dig om, om du har husket solbrillerne. Besøg din lokale Nyt Syn optiker og bliv klogere på alle dine muligheder med ZEISS PhotoFusion X.

Fordele ved PhotoFusion X

- Omstillingsparat farveskiftende glas - Hurtigt mørke og klare igen - Fuld UV-beskyttelse i al slags vejr - Refleksbehandlet glas, så du slipper for genskær - Du behøver ikke at skifte mellem briller hele tiden - Inkorporeret blålysbeskyttelse i brilleglassenes materiale - Du bestemmer selv, hvilken glasfarve der passer din stil

ZEISS-glas i topkvalitet

Med PhotoFusion X fra ZEISS er du sikret et brilleglas i højeste kvalitet, som indeholder den nyeste fotokromatiske teknologi. Bedre end nogensinde sikrer PhotoFusion X dig et hurtigt farveskift, uanset om du befinder dig indenfor eller udenfor. På den måde kan du altid have et klart og afslappet syn. Med den indbyggede blålysbeskyttelse blokerer glasset op til 50% af det blå lys, der kan være generende, fra skærmen indenfor og op til 94% udendørs, når glasset er helt farvet.

Hurtigere end nogensinde før

I en hverdag på farten kan det være hårdt for øjnene at omstille sig til omskiftelige lysforhold. Mange oplever det at skulle skifte mellem briller og solbriller som noget besværligt, og solbrillerne er ikke altid lige ved hånden. Med PhotoFusion X fra ZEISS skal du ikke længere bekymre dig. Med en hastighed, der er 60% hurtigere end tidligere generationer af farveskiftende brilleglas, kan PhotoFusion X tilpasse sig mængden af UV-stråler, når du bevæger dig udenfor. Glasset kan samtidig blive klare igen 2,5 gange hurtigere.

UV-beskyttelse

Selvom de fleste af os nok forbinder solbriller med sommer og sol, så oplever mange faktisk, at de glemmer at bruge solbriller, når solen ikke skinner. Solens UV-stråler er skadelige for dine øjne hele året rundt - selv på en overskyet dag. Men med briller med PhotoFusion X i din hverdag vil du altid have både briller og solbriller med dig.

Det lys vi ser

Det kan være hårdt for øjnene at gå fra et lokale indendørs til at bevæge sig udenfor i solens naturlige skarpe lys. Vores øjnene skal hurtigt tilpasse sig til solens lys, og man kan derfor opleve at blive blændet. Med farveskiftende brilleglas er du hjulpet godt på vej. Udover fuld UV-beskyttelse dæmper PhotoFusion X også solens skarpe lys og genskær, så du vil opleve et behageligt og afslappet syn.

Briller med blålysbeskyttelse

Med en livsstil, hvor vi konstant interagerer med digitale devices, hvad enten vi arbejder, spiller eller handler online, så udsættes vores øjne for kunstigt blåt lys fra de små LED-skærme. Det kan føre til digital øjenstress og give gener som hovedpine og sløret syn. PhotoFusion X har et indbygget beskyttende lag i glasset, der hjælper med at blokere mængden af blåt lys indenfor såvel som udenfor.

Brilleglas til alle slags behov

Vi har alle forskellige behov, hvad angår vores syn og de synsudfordringer, der kan opstå med alderen. En hverdag, som består af meget skærmtid med smartphonen på nært hold, stiller store krav til øjnene. Heldigvis er der i dag mange muligheder for at få briller, der er tilpasset helt specifikt til dine behov. Den nye farveskiftende PhotoFusion X-teknologi kan du heldigvis få i lige nøjagtig det brilleglas fra ZEISS, der er det optimale for dig.

Mulighed for at vælge mellem flere glasfarver

ZEISS PhotoFusion X kan fås i hele fem forskellige farver. En smart og praktisk brille skal naturligvis også være flot og matche din personlige stil. Du kan helt selv vælge, om dit farveskiftende glas skal være grå, ekstra grå, brune, grønne eller blå.

Få ZEISS PhotoFusion X i et stel, der matcher dit look

Brilleglassets farve skal passe til din stil og dit behov. På samme måde har du frit valg blandt de mange smarte brillestel, hvis du ønsker brilleglas med PhotoFusion X. Er du til briller i anderledes materialer såsom et træ-look eller måske et stærkt titanium-look, så lad dig inspirere af vores mange lækre brillestel.

Er PhotoFusion X noget for dig?

Vil du altid have, at dit syn er optimeret til omskiftelige lysforhold i løbet af dagen, er PhotoFusion X brilleglas noget for dig. Uanset om du går ude eller inde, er det farveskiftende glas i PhotoFusion X lynhurtigt til at tilpasse sig mængden af lys, så du ikke længere skal skifte mellem brille og solbrille.

Lysfølsomme øjne

Oplever du lysfølsomhed, og mangler du ofte dine solbriller ved hånden? Så er en brille med PhotoFusion X den oplagte synsløsning for dig, da brilleglasset både fungerer som normale hverdagsbriller og solbriller. Kom ind og hør mere om ZEISS PhotoFusion X hos din lokale Nyt Syn optiker - vi står altid klar til at vejlede dig, om et farveskiftende brilleglas er den rette løsning for dit syn.