ZEISS AdaptiveSun - intelligente solbriller

Med ZEISS AdaptiveSun får du solbriller, der er konstrueret, så de automatisk tilpasser glassets farvemæthed i forhold til, hvor lyst der er. Glassene giver dig fuld UV-beskyttelse og reducerer genskin fra lys. Det betyder, at du både kan bruge dem i overskyet vejr, når lyset ikke er så stærkt og i lyst, solrigt vejr, når du har brug for mere beskyttelse mod det stærke lys. ZEISS AdaptiveSun tilpasser sig på kun 18-35 sekunder, når vejrforholdene ændrer sig. AdaptiveSun beholder evnen til at skifte farve i lang tid, hvilket ellers kan være en udfordring for farveskiftende glas.

Slip for at tage dine solbriller af og på hele tiden!

Med ZEISS AdaptiveSun får du en alt-i-en løsning, så du ikke behøver at tage solbrillerne af og på, hver gang vejret skifter.

Fordele ved AdaptiveSun

- Glassene tilpasser sig efter forskellige lysforhold - Du slipper for at tage dine solbriller af og på hele tiden - Fuld UV-beskyttelse er standard i alle brilleglas - Glassene reducerer genskin, uanset hvor stærkt lyset er - Du vælger selv farven på dine glas, så de passer til din stil

Du vælger selv farven på dine glas

ZEISS AdaptiveSun fås i fire forskellige farver - både som helfarve og gradueret farve. Glassene aktiveres automatisk og beskytter mod middelstærk til stærk lysintensitet. Når glassene udsættes for UV-stråler, aktiveres molekyler i glasset, som gør, at de automatisk skifter farvemæthed. De går fra mørke i svagt lys til endnu mørkere i stærkere lys.

Ved du med sikkerhed, hvornår du bør have dine solbriller med?

Dine øjne udsættes hele tiden for UV-stråling - også når solen ikke skinner. Derfor har du faktisk brug for dine solbriller, oftere end du tror.

Solbriller i al slags vejr

Solbriller er beregnet til at beskytte imod UV-stråler, reducere genskin og ganske enkelt for at du ser godt ud. Det kan dog være svært at vide, hvornår man skal tage sine solbriller på eller af, eftersom vores nordiske vejr hurtigt kan skifte imellem solskin og overskyet. Solbrillerne kan enten være for mørke i overskyet vejr eller for lyse i stærk sol. Ofte tager vi brillerne af for tidligt, og så er øjnene ikke længere beskyttet imod UV-strålerne.