ZEISS AdaptiveSun - intelligente solbriller

Med ZEISS AdaptiveSun får du solbriller, der er konstrueret, så de automatisk tilpasser glassets farvemæthed i forhold til, hvor lyst der er. Glassene giver dig fuld UV-beskyttelse og reducerer genskin fra lys. Det betyder, at du både kan bruge dem i overskyet vejr, når lyset ikke er så stærkt og i lyst, solrigt vejr, når du har brug for mere beskyttelse mod det stærke lys. ZEISS AdaptiveSun tilpasser sig på kun 18-35 sekunder, når vejrforholdene ændrer sig. AdaptiveSun beholder evnen til at skifte farve i lang tid, hvilket ellers kan være en udfordring for farveskiftende glas.

Slip for at tage dine solbriller af og på hele tiden!

Med ZEISS AdaptiveSun får du en alt-i-en løsning, så du ikke behøver at tage solbrillerne af og på, hver gang vejret skifter.

Fordele ved AdaptiveSun

- Glassene tilpasser sig efter forskellige lysforhold - Du slipper for at tage dine solbriller af og på hele tiden - Fuld UV-beskyttelse er standard i alle brilleglas - Glassene reducerer genskin, uanset hvor stærkt lyset er - Du vælger selv farven på dine glas, så de passer til din stil

Fuld UV-beskyttelse

Dine øjne udsættes hele tiden for solens skadelige UV-stråler – også på dage, hvor solen ikke skinner. Med AdaptiveSun solbrilleglas fra ZEISS er dine øjne godt beskyttede imod UV-stråler. Solglassene yder nemlig fuld UV-beskyttelse, så solens stråler ikke kan trænge ind i dine øjne. Solbriller med AdaptiveSun solbrilleglas fra ZEISS kan ikke bare blive en vigtig del af dit outfit. De kan også beskytte dine øjne mod solens stråler hele året rundt.

ZEISS-glas i højeste kvalitet

Med AdaptiveSun får du farveskiftende brilleglas i verdensklasse med ZEISS’ innovative fotokrome teknologi. På sekunder kan AdaptiveSun solbrilleglas skifte farve fra lys til mørk, så du altid er sikret et klart og behageligt syn, når du bevæger dig i skiftende lysforhold. I skygge absorberer glassene op til 60% af lyset, og i kraftigt lys bliver glasset mørkere og absorberer op til 97% af lyset.

Derfor samarbejder vi med ZEISS

Vi har valgt at samarbejde med den tyske brilleglasproducent ZEISS, der er førende på markedet inden for brilleglas i topkvalitet. ZEISS-solbrilleglas kan være op til 40% tyndere end traditionelle brilleglas, hvilket giver dig langt større komfort, når du bærer dine solbriller. Samtidig kan vi skræddersy dine AdaptiveSun solbrilleglas nøjagtigt efter dit syn, for vi behøver ikke runde op eller ned til nærmeste kvarte, når vi laver styrkeglas. Hos os kan du få AdaptiveSun solbrilleglas med op til 25 gange mere nøjagtighed end almindelige styrkeglas. Brilleglas er nemlig ikke bare glas. Det er vigtigt for os at kunne tilbyde kvalitetsbrilleglas og meget nøjagtige synsløsninger, så du forlader butikken med et skarpt syn.

Ved du med sikkerhed, hvornår du bør have dine solbriller med?

Dine øjne udsættes hele tiden for UV-stråling - også når solen ikke skinner. Derfor har du faktisk brug for dine solbriller, oftere end du tror.

Du kan selv vælge farven på dine glas

ZEISS AdaptiveSun fås i fire forskellige farver - både som helfarve og gradueret farve. Glassene aktiveres automatisk og beskytter mod middelstærk til stærk lysintensitet. Når glassene udsættes for UV-stråler, aktiveres molekyler i glasset, som gør, at de automatisk skifter farvemæthed. De går fra mørke i svagt lys til endnu mørkere i stærkere lys. Du vælger selv, om dine AdaptiveSun solglas skal være brune, grå, grønne eller blå, og om glassets farve skal være gradueret eller ensfarvet.

Sådan vælger du den optimale glasfarve

Smag og behov er to væsentlige faktorer, når du skal vælge farven på dit brilleglas. Farven skal naturligvis matche dig og din stil, men det er mindst lige så vigtigt at overveje, hvad du skal bruge solbrillen til, da forskellige glasfarver har forskellige egenskaber. Brilleglas i grøn, brun og grå fremhæver eksempelvis kontraster, hvorimod blå glas nedsætter kontrastsynet. Derfor kan blå solbrilleglas være mindre velegnet til udendørs aktiviteter som fiskeri, golf og bilkørsel, hvor et skarpt kontrastsyn er essentielt.

Designersolbriller med Adaptive Sun

Vælg det brillestel, du bedst kan lide - så sætter vi AdaptiveSun solbrilleglas i stellet for dig. Besøg din lokale Nyt Syn optiker og se det unikke udvalg af designersolbriller, der er nøje udvalgt og håndplukket til dig. Uanset om runde, firkantede eller cat-eye klæder dig bedst, så finder du sikkert en solbrillemodel, du synes om. Lad dig inspirere af vores udvalg online fra lækre designer brands fra eksempelvis Bellinger, Nine, Ørgreen og mange flere!

Solbriller i al slags vejr

Solbriller er beregnet til at beskytte imod UV-stråler, reducere genskin og ganske enkelt for at du ser godt ud. Det kan dog være svært at vide, hvornår man skal tage sine solbriller på eller af, eftersom vores nordiske vejr hurtigt kan skifte imellem solskin og overskyet. Solbrillerne kan enten være for mørke i overskyet vejr eller for lyse i stærk sol. Ofte tager vi brillerne af for tidligt, og så er øjnene ikke længere beskyttet imod UV-strålerne.

Solbriller med polariseringsfilter

Bruger du meget tid på udendørs aktiviteter, eller er dine øjne meget lysfølsomme, kan du overveje at få polariseringsfilter i dine AdaptiveSun solbrilleglas. Polariseret glas sørger for, at solens genskin på vandrette overflader filtreres fra, så blændinger under ekstreme lysforhold dæmpes. Bruger du meget tid på cyklen, vandsport og fiskeri, vil AdaptiveSun med polariseringsfilter være den rette synsløsning for dig.

Er Adaptive Sun noget for dig?

AdaptiveSun er for dig, der er på farten og bevæger dig mellem skiftende lysforhold i løbet af dagen. Uanset om du bevæger dig mellem hus og have eller fra butik til butik på shoppingturen, vil du finde AdaptiveSun farveskiftende glas nyttige, så du slipper for at tage dine solbriller af og på hele tiden.

Adaptive Sun med styrkeglas

Bruger du briller til hverdag, anbefaler vi, at du får den samme type styrkeglas i dine AdaptiveSun solbrilleglas, som du har i dine hverdagsbriller, så du ikke oplever gener ved at skifte mellem dem. Vi kan fremstille dine AdaptiveSun solbrilleglas med både enkeltstyrke og flerstyrke med plusstyrke eller minusstyrke alt efter, hvad der passer bedst til dig og dine øjne. Med AdaptiveSun får du en alt-i-en-løsning, som vi tilpasser nøjagtigt til dig og dit syn – uanset om du har behov for enkeltstyrke, flerstyrke eller solglas uden styrke. Kun det bedste er godt nok til dig og dine øjne.

Solbriller til følsomme øjne

Oplever du lysfølsomhed, eller ønsker du bare at have en brille og solbrille i samme stel, så er en solbrille med AdaptiveSun solglas den ideelle synsløsning for dig. Kig ind hos din lokale Nyt Syn optiker og hør mere om AdaptiveSun – vi vejleder dig gerne i, om det farveskiftende brilleglas er den rette synsløsning for dig og dit syn.