Solbriller til mænd

Den helt rigtige solbrille kan give dit outfit det helt rigtige udtryk. Uanset om du går efter et maskulint strejf eller de lidt blødere formere. Samtidig opnår du perfekt beskyttelse mod solen med vores solbriller fra brands som Ray Ban, Oakley, Maui Jim, Gucci og Tom Ford. Få inspiration her på siden og besøg os i butikken for at se det fulde udvalg.

Udvalget i de enkelte Nyt Syn butikker varierer

Vi gør opmærksom på, at de viste brands og modeller ikke føres i alle Nyt Syn butikker. Butikkerne har individuelle og spændende sortimenter, så besøg din lokale Nyt Syn og oplev det store udvalg.

  • {{::filter.name}}
  • {{::option.name}}

Beskyttende solbriller til mænd

Med en skarp herre-solbrille fra Nyt Syn bestemmer du selv dit udtryk. Skal det være med masser af farver? Eller er du mere til klassikerne i vintage stil? Det er op til dig, men vi hjælper selvfølgelig med til, at du får præcis den solbrille du ønsker dig. Både så den passer til din stil og til dit syn.

Ligesom vores hud påvirkes af solens stråler, så er dine øjne og den sarte hud omkring dem særligt udsat for UV-stråler. Det kan føre til både midlertidige problemer som en solskoldning af øjet, men også problemer på langt sigt, som f.eks. grå stær, skader på hornhinde og linser samt rynker. For at passe på dit syn er det derfor en god ide at bruge en solbrille, som beskytter mod UV-stråler. Faktisk kan en mørk solbrille uden UV-beskyttelse være mere skadelig, fordi det mindskede lysindtag får pupillen til at udvide sig.

Prisen har ikke nødvendigvis nogen betydning for, hvordan en solbrille beskytter dine øjne. Derfor tilbyder vi et stor udvalg at solbriller i alle prisklasser. Fra de dyrere designermodeller til billige solbriller. Du kan dog være helt sikker på, at de alle har 100% UV-beskyttelse.

Solbriller med styrke til mænd

Bruger du briller til hverdag, så ved du sikkert allerede, at en smart solbrille med styrke i glasset nærmest er en nødvendighed. Det kan være generende og anstrengende for vores øjne at se i skarpt lys og genskin fra vand- og metaloverflader, men med et par solglas med styrke er du sikret et afslappet syn, når du bevæger dig ud solskinnet. Vi har mange forskellige slags solglas, der alle kan fås med lige præcis den styrke, du har behov for, og de beskytter alle 100% mod solens skadelige UV-stråler.

Solglas med styrke til bilen
Overvejer du og familien en kør-selv-ferie i sommervarmen? Så husk at have et par gode solbriller med styrkeglas liggende i bilen! Det er anstrengende for vores øjne at køre bil. Derfor er det vigtigt, at dine briller har den rigtige styrke, når du færdes i trafikken, og det er særligt på de længere køreture, at vores øjne kan blive trætte.

De fleste bilister har oplevet at blive blændet i trafikken i stærkt sollys og genskin fra vejbanen, men hvis du bruger briller til daglig, bør du ikke smide hverdagsbrillen til fordel for solbriller uden styrke. Et skarpt syn er nemlig vigtigt, når du sidder bag rattet, fordi du hele tiden skal skifte fokus mellem vej, instrumentbræt og GPS, mens du holder overblik over andre trafikanter og navigerer i trafikken. Vil du gerne dæmpe blændinger fra sollys og nå sikkert frem til din feriedestination, så bør du få et par solbriller med styrke, så du altid har et skarpt og ugeneret syn, når du er på tur med familien.

Vidste du, at ikke alle solglas er hensigtsmæssige at bruge til bilkørsel? Du bør kigge efter solbrilleglas i grønne, brune og grå farver, da de er kontrastforstærkende, så du får nemmere ved at se detaljer i trafikken. Alle vores solbrilleglas med styrke kan tilpasses til lige netop dit syn, så du altid har et klart syn på vejen uden at opleve ubehag ved generende refleksioner af sollys.

Solbriller med styrke til sport og fritid
I stort set alle sportsgrene er præcision og timing vigtigt for at få succes. Generes du af blændinger fra sollys, når du dyrker sport, så får du ikke det optimale ud af dit syn. For mange brillebrugere kan det være en udfordring at finde sportsbriller, der både dæmper følelsen af blændinger fra sollys og samtidig har styrke i glasset, som kan korrigere for nedsat syn.

Mange, der har en aktiv livsstil, vælger derfor enten at tage hverdagsbrillen med styrke eller solbrillen uden styrke på næsen, når de dyrker sport – men sådan behøver det faktisk ikke at være. Har du en aktiv livsstil, eller dyrker du meget sport, så er det vigtigt at have gearet i orden, og med et par solbriller med styrke, der er optimeret til fritid og sport, er du altid garanteret et skarpt syn fri for blændinger, når du er aktiv. Alle solbrilleglas til sport kan fås både med enkeltstyrke, flerstyrke eller helt uden styrke, hvis du i forvejen har et skarpt syn eller bruger kontaktlinser.

Dyrker du vandsport, bør du overveje at få solglas med polariseringsfilter, der filtrerer solens refleksioner i horisontale overflader fra. Polariserede solbrilleglas kan også anbefales til sportsaktiviteter på land og til bilkørsel, men de er særligt velegnet til aktiviteter på vandet, da solens refleksioner i vandoverfladen ikke kan trænge igennem glassets polariseringsfilter. Uanset om du sejler, surfer eller er lystfisker, vil polariserede solbriller give dig et mere afslappet syn uden blændinger, når du udfører din foretrukne sportsgren.

Vores sportsbriller er robuste, føles lette på næsen og beskytter 100% mod solens UV-stråler – uanset om du har behov for solbrilleglas med eller uden styrke. Glassenes styrke, farve og tone kan vi individuelt tilpasse dit syn og din sport, så du har de bedste forudsætninger for at skabe resultater inden for din sportsgren.

Herre-solbriller i fede farver og former

Vi har et stort udvalg af solbriller i forskellige farver, former og mønstre. Er du mest til de klassiske, enkle solbriller? eller farverige solbriller? I vores sortiment har vi en solbrille til enhver smag!

Vi tilpasser dine brilleglas helt nøjagtigt efter dine behov, så du ser klart, uanset om du har behov for solglas med enkeltstyrke, flerstyrke eller uden styrke. Uanset hvilket solbrilleglas du foretrækker, så  beskytter de naturligvis 100% mod solens skadelige UV-stråler. Solbrillen skal nemlig både se smart ud og beskytte dine øjne.

Kig rundt i vores udvalg her på hjemmesiden og lad dig inspirere. Du er selvfølgelig også meget velkommen i vores butikker, hvor du både kan prøve solbrillerne og få rådgivning omkring dit syn.

Se alle vores solbriller her.