Solbriller til mænd

Den helt rigtige solbrille kan give dit outfit det helt rigtige udtryk. Uanset om du går efter et maskulint strejf eller de lidt blødere formere. Samtidig opnår du perfekt beskyttelse mod solen med vores solbriller fra brands som Ray Ban, Oakley, Maui Jim, Gucci og Tom Ford. Få inspiration her på siden og besøg os i butikken for at se det fulde udvalg. Bemærk at udvalget i de enkelte butikker kan variere.

  • {{::filter.name}}
  • {{::option.name}}

Solbriller til mænd i fede farver og former

Med en skarp herre-solbrille fra Nyt Syn bestemmer du selv dit udtryk. Skal det være med masser af farver? Eller er du mere til klassikerne i vintage stil? Det er op til dig, men vi hjælper selvfølgelig med til, at du får præcis den solbrille du ønsker dig. Både så den passer til din stil og til dit syn.

Derfor tilbyder vi selvfølgelig solbriller med og uden styrke. Så de kan tilpasses til dine behov, så du ser perfekt, både når bruger kontaktlinser eller briller. Bruger du briller til hverdag, så er en smart solbrille med styrke i glasset nærmest en nødvendighed. Uanset om du vil have styrke i glasset eller ej, så er alle vores glas naturligvis 100% UV-beskyttende. Solbrillen skal nemlig både se smart ud og beskytte dine øjne.

Ligesom vores hud påvirkes af solens stråler, så er dine øjne og den sarte hud omkring dem særligt udsat for UV-stråler. Det kan føre til både midlertidige problemer som en solskoldning af øjet, men også problemer på langt sigt, som f.eks. grå stær, skader på hornhinde og linser samt rynker. For at passe på dit syn er det derfor en god ide at bruge en solbrille, som beskytter mod UV-stråler. Faktisk kan en mørk solbrille uden UV-beskyttelse være mere skadelig, fordi det mindskede lysindtag får pupillen til at udvide sig.

Prisen har ikke nødvendigvis nogen betydning for, hvordan en solbrille beskytter dine øjne. Derfor tilbyder vi et stor udvalg at solbriller i alle prisklasser. Fra de dyrere designermodeller til billige solbriller. Du kan dog være helt sikker på, at de alle har 100% UV-beskyttelse.

Kig rundt i vores udvalg her på hjemmesiden og lad dig inspirere. Du er selvfølgelig også meget velkommen i vores butikker, hvor du både kan prøve solbrillerne og få rådgivning omkring dit syn.

Se alle vores solbriller her.