Solbriller til mænd

Den helt rigtige solbrille kan give dit outfit det helt rigtige udtryk. Uanset om du går efter et maskulint strejf eller de lidt blødere formere. Samtidig opnår du perfekt beskyttelse mod solen med vores solbriller fra brands som Ray Ban, Oakley, Maui Jim, Gucci og Tom Ford. Få inspiration her på siden og besøg os i butikken for at se det fulde udvalg.

Udvalget i de enkelte Nyt Syn butikker varierer

Vi gør opmærksom på, at de viste brands og modeller ikke føres i alle Nyt Syn butikker. Butikkerne har individuelle og spændende sortimenter, så besøg din lokale Nyt Syn og oplev det store udvalg.

  • {{::filter.name}}
  • {{::option.name}}

Solbriller til mænd

Blandt mænd kan der være meget forskellige opfattelser af, hvad en god solbrille er. Nogle ser dem udelukkende som en praktisk foranstaltning, der skal beskytte deres øjne imod solens stråler, mens andre bruger solbrillerne som et smykke eller tilbehør til deres outfit. Uanset hvad årsagen er til, at du leder efter nye herresolbriller, så finder du helt sikkert en solbrille efter din smag hos Nyt Syn. Hos os finder du nemlig solbriller til mænd i et stort udvalg i mange forskellige stilarter fra kendte og populære modehuse, og vi forhandler solbrilleglas i verdensklasse med fuld UV-beskyttelse fra ZEISS.

Solbriller med styrke til mænd
Bruger du briller til hverdag, så ved du sikkert allerede, at en smart solbrille med styrke i glasset nærmest er en nødvendighed. Det kan være generende og anstrengende for vores øjne at se i skarpt lys og genskin fra vand- og metaloverflader, men med et par solglas med styrke er du sikret et afslappet syn, når du bevæger dig ud i solskinnet. Vi har mange forskellige slags solglas, der alle kan fås med lige præcis den styrke, du har behov for.

Solglas med styrke til bilen
Overvejer du og familien en kør-selv-ferie i sommervarmen? Så husk at have et par gode solbriller med styrkeglas liggende i bilen! Det er anstrengende for vores øjne at køre bil. Derfor er det vigtigt, at dine briller har den rigtige styrke, når du færdes i trafikken, og det er særligt på de længere køreture, at vores øjne kan blive trætte.

De fleste bilister har oplevet at blive blændet i trafikken i stærkt sollys og genskin fra vejbanen, men hvis du bruger briller til daglig, bør du ikke smide hverdagsbrillen til fordel for solbriller uden styrke. Et skarpt syn er nemlig vigtigt, når du sidder bag rattet, fordi du hele tiden skal skifte fokus mellem vej, instrumentbræt og GPS, mens du holder overblik over andre trafikanter og navigerer i trafikken. Vil du gerne dæmpe blændinger fra sollys og nå sikkert frem til din feriedestination, så bør du få et par solbriller med styrke, så du altid har et skarpt og ugeneret syn, når du er på tur med familien.

Vidste du, at ikke alle solglas er hensigtsmæssige at bruge til bilkørsel? Du bør kigge efter solbrilleglas i grønne, brune og grå farver, da de er kontrastforstærkende, så du får nemmere ved at se detaljer i trafikken. Alle vores solbrilleglas med styrke kan tilpasses til lige netop dit syn, så du altid har et klart syn på vejen uden at opleve ubehag ved generende refleksioner af sollys.

Solbriller med styrke til sport og fritid
I stort set alle sportsgrene er præcision og timing vigtigt for at få succes. Generes du af blændinger fra sollys, når du dyrker sport, så får du ikke det optimale ud af dit syn. For mange brillebrugere kan det være en udfordring at finde sportsbriller, der både dæmper følelsen af blændinger fra sollys og samtidig har styrke i glasset, som kan korrigere for nedsat syn.

Mange, der har en aktiv livsstil, vælger derfor enten at tage hverdagsbrillen med styrke eller solbrillen uden styrke på næsen, når de dyrker sport – men sådan behøver det faktisk ikke at være. Har du en aktiv livsstil, eller dyrker du meget sport, så er det vigtigt at have gearet i orden, og med et par solbriller med styrke, der er optimeret til fritid og sport, er du altid garanteret et skarpt syn fri for blændinger, når du er aktiv. Alle solbrilleglas til sport kan fås både med enkeltstyrke, flerstyrke eller helt uden styrke, hvis du i forvejen har et skarpt syn eller bruger kontaktlinser.

Dyrker du vandsport, bør du overveje at få solglas med polariseringsfilter, der filtrerer solens refleksioner i horisontale overflader fra. Polariserede solbrilleglas kan også anbefales til sportsaktiviteter på land og til bilkørsel, men de er særligt velegnet til aktiviteter på vandet, da solens refleksioner i vandoverfladen ikke kan trænge igennem glassets polariseringsfilter. Uanset om du sejler, surfer eller er lystfisker, vil polariserede solbriller give dig et mere afslappet syn uden blændinger, når du udfører din foretrukne sportsgren.

Vores sportsbriller er robuste, føles lette på næsen og beskytter 100% mod solens UV-stråler – uanset om du har behov for solbrilleglas med eller uden styrke. Glassenes styrke, farve og tone kan vi individuelt tilpasse dit syn og din sport, så du har de bedste forudsætninger for at skabe resultater inden for din sportsgren.

Modesolbriller til mænd

Tiden, hvor det ikke er velanset for mænd at gå op i deres udseende, er heldigvis for længst passeret – også inden for brille- og solbrillemode. Blandt kvinder har det i lang tid været normalt at udforske solbriller i smarte faconer og farver som tilbehør til outfittet, og tendensen er nu, at det bliver mere udbredt, at mænd følger i samme spor. Det er nemlig ikke længere kun den klassiske pilotbrille, der præger modebilledet – og heldigvis for det! Iøjnefaldende solbriller til mænd i vilde farver og faconer er blevet mere populære, og måske er det lige noget for dig?

Uanset om du foretrækker den klassiske pilotbrille i bedste Top Gun-stil eller en mere vovet modesolbrille, er det godt at have flere modeller liggende, så du altid har en solbrille, der passer til dit outfit. Vi har en solbrille til enhver smag, og hos din lokale Nyt Syn optiker finder du altid et unikt udvalg af solbriller til mænd, der er nøje udvalgt og håndplukket til dig.

Bliv inspireret til en mere farverig og vovet solbrille her og oplev vores klassikere her.

Solbriller efter din smag
Vi tilpasser dine brilleglas helt nøjagtigt efter dine behov, så du ser klart, uanset om du har behov for solglas med enkeltstyrke, flerstyrke eller uden styrke. Hos os har du muligheden for at sætte dit personlige præg på dine nye solbriller. I de fleste af vores brillestel kan du nemlig selv vælge farven på det glas, du vil have i solbrillestellet. Uanset hvilket solbrilleglas du vælger, er dine øjne naturligvis sikret fuld UV-beskyttelse mod solens skadelige stråler. En god herresolbrille skal nemlig ikke kun se smart ud – den skal også beskytte dine øjne.

Sådan finder du den rette herresolbrille
Vi ved, at det for nogle kan være både svært og forvirrende at finde den helt rigtige solbrille. Der er mange muligheder på markedet, og hvad nu hvis den solbrille, du køber, ikke klæder dig? Bare rolig, vi står klar til at hjælpe dig. Besøg din nærmeste Nyt Syn optiker, som gerne hjælper dig med at finde en solbrille, der klæder dit ansigt, matcher din stil og passer til netop dine øjne.

Lad dig inspirere af vores solbrilleudvalg her på hjemmesiden eller kig forbi en af vores butikker, hvor du både kan prøve solbrillerne og få rådgivning omkring dit syn.

Se et udvalg af vores solbriller her.