Løbebriller med styrke

Hvis du bruger briller til dagligt, kan det være svært at undvære styrkeglasset – men lad ikke dit syn være en begrænsning for din favorithobby. Hos Nyt Syn hjælper vi dig med at finde de optimale løbebriller med styrke, så du trygt kan hoppe i løbeskoene med et skarpt syn.

Hvorfor løbebriller med styrke?

Når du løbetræner, er det vigtigt at have et optimalt syn, for hvis du placerer ét skridt forkert, kan det føre til uheld og skader. Løbebriller designes i en facon med buet glas, så brillerne sidder tæt ind til dit ansigt. Det beskytter nemlig dine øjne imod støv og insekter, når du er på farten. Med løbebriller med styrke giver du dig selv de bedste forudsætninger for at præstere dit bedste og passe på dig selv, når du dyrker din favorithobby.

Løbebriller med styrke starter med en synstest

Hvis du har brug for løbebriller med styrke, er dit første skridt at bestille en synstest hos din lokale Nyt Syn. Book tid online når det passer dig – så hjælper vi dig med at finde de perfekte løbebriller og styrkeglas til dig.

Kan man løbe med briller?

Ja, du kan godt løbe med briller på – men det er en god idé at løbe med sportsbriller, der er udviklet til løb. Løbebriller er nemlig designet til at sidde behageligt, når du er fysisk aktiv, og de kan sagtens laves med styrkeglas, så du får et optimalt syn på løbeturen.

Vi finder de optimale løbebriller med styrke til dig

Hos Nyt Syn tager vi os god tid til at finde de optimale løbebriller til dig. Vi spørger ind til dine træningsrutiner, synsudfordringer og ønsker, så vi sammen kan finde de løbebriller, der passer bedst til dit behov. Når vi har fundet et stel, der passer dig perfekt, finder vi den optimale opbygning af brilleglasset, så du har de bredeste synsfelter som muligt. Samtidig udfører vi en meget grundig synsprøve, så vi kan tilpasse styrken i løbebrillerne unikt til dig.

Sådan finder du de optimale løbebriller

Løbebriller med enkeltstyrkeglas eller løbebriller med læsefelt
Løbebriller kan laves med både enkeltstyrkeglas og med læsefelt. Selvom du sandsynligvis kigger ud i horisonten langt det meste af din løbetur, så kan et læsefelt i løbebrillerne være gavnligt for dig, der til daglig har brug for flerstyrkeglas i brillerne.

Hvis du på de længere løbeture har brug for at kunne orientere dig på et kort eller en GPS, så er et læsefelt uundværligt for dig. Bruger du et aktivitetsur til at optimere din løbetræning til eksempelvis pulstræning, så kan et læsefelt i løbebrillerne også være en god løsning for dig.

Klart glas? Farvet glas? Eller solbrilleglas?
Når du skal vælge glasfarve på dine løbebriller, er det vigtigt at overveje, hvad dit behov og dine udfordringer er. Løbebriller fås både med helt almindelige klare glas, men mange vælger at få glas med farvetoning eller solglas i brillerne.

Farvetoninger i glasset kan optimere dit syn på forskellige måder. Røde og gule toninger i brilleglasset kan eksempelvis skærpe dit kontrastsyn. Det kan være en god løsning for dig, der særligt løber i ujævnt terræn, som eksempelvis i skoven. Løbebriller med solbrilleglas er en god idé til løberen, der hovedsageligt løber i lyse omgivelser uden tæt plantebevoksning. Løbebriller med solglas dæmper lyset i dine omgivelser, så du får et afslappet og behageligt syn på løbeturen.

Oplever du lysfølsomhed, kan løbebriller med polariserede solglas være en god løsning for dig. Glassets polarisering filtrerer genskin i vandrette overflader fra solen fra, så du oplever færre blændinger fra eksempelvis biler eller en våd vej.

Løbebriller med UV-beskyttelse

Det er vigtigt at beskytte dine øjne imod solens skadelige UV-stråler, når du er aktiv i naturen – ikke kun på de solrige dage. Solens UV-stråler kan nemlig sagtens trænge igennem skydækket, så husk altid at bruge løbebriller med UV-beskyttelse. Hos Nyt Syn finder du løbebriller af højeste kvalitet, der alle yder UV-beskyttelse, så du trygt kan hoppe i løbeskoene.

Brudsikre og holdbare løbebriller

Brilleglassene i dine løbebriller bør være brudsikre, så du ikke risikerer at skade dine øjne ved et eventuelt uheld. Vælg cykelbriller, der er fremstillet af polykarbonat og polyamid (nylom), som effektivt kan modstå stød, hvis du taber brillerne. Hos Nyt Syn forhandler vi brilleglas af højeste kvalitet, så du trygt kan bære dem på løbeturen.

Unikt udvalg af løbebriller i Nyt Syn

Der findes mange sportsbriller i forskellige styles, faconer og pasforme, så uanset om du er til runde, firkantede eller wrap-around sportsbriller, så findes der en style, der matcher dit behov. Hos Nyt Syn udvælger optikerne selv deres unikke udvalg af sportsbriller – og derfor kan sortimentet i butikkerne variere. Kontakt din lokale Nyt Syn og hør mere om, hvordan de kan hjælpe dig med løbebriller med styrke.

Fotokromiske løbebriller

Bevæger du dig igennem forskelligt terræn på dine løbeture, så kan fotokromiske glas i løbebrillerne være optimale for dig. Fotokromiske løbebriller skifter automatisk farve fra klare glas til mørke solglas ud fra mængden af sollys i dine omgivelser. Det betyder, at du ikke behøver skifte løbebriller, når løbeturen bringer dig igennem mørke skove og ud på lyse landeveje.

Rentefri betaling

Køb dine løbebriller i dag og fordel betalingen over 12-24 måneder.

Det koster IKKE ekstra

Med rentefri betaling er der ingen udbetaling, renter eller gebyrer.

Kontaktlinser til løbeturen

Med kontaktlinser er du fri for løbebriller med styrker, når du hopper i løbeskoene. Vi er specialister i kontaktlinser og kan gøre alle glade for kontaktlinser. Så kig gerne ind til din lokale Nyt Syn og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i gang med kontaktlinser til sport.