Støt dit lokale handelsliv - støt din lokale optiker

Vær med til at støtte dine lokale forretninger, hvis du også vil have dem i bybilledet fremover. Din lokale Nyt Syn optiker ejer selv butikken 100%, så når dit syn driller, kan du støtte lokalt ved at bruge din nærmeste Nyt Syn optiker.

100% danskejet

Nyt Syn er en frivillig kæde, så optikerne ejer og driver selv butikkerne hver især. Derudover ejer Nyt Syn optikerne i fællesskab selskabet Nyt Syn Danmark, som står for fælles markedsføring, økonomistyring, uddannelse og faglig sparring for alle butikkerne. Derfor er Nyt Syn kæden 100% danskejet af indehaverne, som du møder i butikken hver dag.

Vi er her for dig

Hos din lokale Nyt Syn optiker er der tid til dig, og vi brænder for at give dig den bedste service og finde den bedste løsning lige præcis til dig. Derfor laver vi grundige synsprøver og spørger ind til din dagligdag og dine behov, så vi sammen kan finde den løsning, der passer dig allerbedst.

Se din by og støt din by

Som lokale selvstændige er vi meget afhængige af, at det øvrige lokale handelsliv trives, og der kommer liv i gaden. Så vores opfordring til dig er: SE DIN BY OG STØT DIN BY – brug de lokale selvstændige forretninger i din by nu. De har også brug for din opbakning, og så sikrer vi sammen, at der fortsat er lokalt liv og handel.

Lokalt og personligt udvalg

I den enkelte Nyt Syn butik bruger vi vores faglige erfaring og køber personligt ind og håndplukker dermed de brillestel, der matcher netop vores lokale kunders krav. Derfor er udvalget ikke ens i Nyt Syns butikker, og du kan finde stel, du ikke finder andre steder.

Vores præcision er din styrke

Hos Nyt Syn er vi ZEISS-certificerede. Det betyder dels, at vi har meget præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Det er din garanti for tryghed, personlig rådgivning og den bedste synsløsning.

Brilleglas i højeste kvalitet

Hos Nyt Syn får du brilleglas fra ZEISS. Med ZEISS i dine briller er du altid garanteret kvalitetsglas ud over det sædvanlige, som er optimeret efter dig og giver dig den bedste synsløsning.

Det vigtigste for os er glade kunder

Vi gør alt for at give vores kunder en ekstraordinær god service. Læs hvad vores kunder mener om os:

"Jeg fik service udover alle grænser"

"Jeg fik service udover alle grænser"

★★★★★ - Fra Lene S., Ringsted

"Har fået en super god behandling af John i Nyt Syn Ringsted. Og i disse coronatider fik jeg ekstra god service. Han leverede mine nye briller hjemme hos mig. Det er service udover alle grænser. Kan varmt anbefale at få sine nye briller der. Tusind tak for god service."

"Vi fik service med omsorg, forståelse og kundevenlighed"

"Vi fik service med omsorg, forståelse og kundevenlighed"

★★★★★ - Fra Marianne V., Farsø

"Har haft den bedste oplevelse hos nyt syn i Farsø sammen med min far på 86 år. Eva tog godt imod os, vi fik en service med omsorg, forståelse og kundevenlighed. Vi giver 5 ud af 5 stjerner"

Fantastisk god behandling

Fantastisk god behandling

★★★★★ - Fra Steffen, Aabenraa

Flinke og rare mennesker. Hjælpsomme og stor forståelse for ens særlige behov. Og super tilfreds med mine nye briller. Meget nemmere at vænne sig til glidende overgang i glasset end forventet.

5 stjerner - altid en SUPER oplevelse

5 stjerner - altid en SUPER oplevelse

★★★★★ - Fra Inge, Egtved

Altid en SUPER oplevelse, flot forretning og rigtig god betjening. I har mine varmeste anbefalinger.

Vi står altid klar til at rådgive dig - online og på telefon

Har du et spørgsmål til din optiker, der ikke nødvendigvis kræver, at du besøger butikken, er vores optikere altid klar til at give dig rådgivning via computer eller telefon. Ringer eller skriver du til os på mail eller via Facebook, kan du få svar på spørgsmål omkring dit syn, dine briller eller kontaktlinser og din generelle øjensundhed. Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Du behøver ikke være kunde hos os i forvejen for at få hjælp til et skarpt syn.