Dit syn - vores ansvar

Hos Nyt Syn bygger forretningsgrundlaget på alt det, vi kan gøre for dig og dit syn. Det forpligter os på mange måder. Først og fremmest til i samarbejde med dig at skabe den perfekte synsoplevelse, at give dig optikbranchens bedste kundeoplevelse, at møde dig med personlighed og åbenhed, og at finde de smarteste brillemærker til dig.

Vi tager ansvar for dit syn

Selvstændige butikker - med kædefordel

Nyt Syn består af 57 selvstændige butikker i en frivillig kæde. Hos os er det ejeren selv, du møder i butikken. I den enkelte butik bruger vi vores faglige erfaring og køber personligt ind og vælger dermed de brillestel, der netop matcher vores kunder. Vi er med andre ord ikke styrede som butikker i centraltejede, ensrettede kæder, der tilbyder helt ens stel i butikker over hele landet. I vores lokale butikker kan du finde brillestel, du ikke finder andre steder.

Faglighed, passion og personlighed

Hos Nyt syn sætter vi en ære i høj faglighed, og vi brænder for at give vores kunder den bedste service og de bedste produkter. Vi synes ikke, godt nok er godt nok. Derfor laver vi grundige synsprøver og spørger ind til din dagligdag og behov, så vi sammen kan finde den løsning, der passer dig allerbedst. Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedets mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Det er din garanti for at få den bedste rådgivning og den bedste synsløsning.

Har du spørgsmål?

Find din lokale butik eller kontakt vores kædekontor