Solbriller til damer

Solbriller giver dig vigtig beskyttelse af dine øjne og et udtryk, der understøtter din stil. Den helt rigtige solbrille kan understøtte et feminint look eller give et råt outfit en skarp kant. Du kan få inspiration her på siden - og besøg os i butikken og se det store udvalg af solbriller fra brands som Ray Ban, Marc Jacobs, Celine, Gucci og Tom Ford. Bemærk at udvalget i de enkelte butikker kan variere.

Udvalget i de enkelte Nyt Syn butikker varierer

Vi gør opmærksom på, at de viste brands og modeller ikke føres i alle Nyt Syn butikker. Butikkerne har individuelle og spændende sortimenter, så besøg din lokale Nyt Syn og oplev det store udvalg.

  • {{::filter.name}}
  • {{::option.name}}

Moderigtige og beskyttende solbriller til damer

Skærm dine øjne mod solen og lign en million på samme tid. Hos Nyt Syn finder du solbriller til kvinder i både moderne og klassiske designs og i mange forskellige prisklasser. Vores solbriller fås med glas, der yder 100% UV-beskyttelse, så dine øjne bliver skånet for solens skadelige UV-stråler.

Vores damesolbriller fås både med og uden styrke. Det er nemlig vigtigt for os, at vi finder den solbrilleløsning, som passer dig. Vores dygtige optikere står selvfølgelig klar til at vejlede dig om både stel og glas, så du får den bedste løsning for dit syn.

Vi er alle blevet advaret mod den effekt, som de skadelige UV-stråler kan have på vores hud, men vidste du, at UV-stråler også kan påvirke både dit syn og dine øjne?

F.eks. kan man i særligt slemme tilfælde opleve solskoldning af øjet, skader på huden omkring øjet og skader på øjets hornhinde og linser. UV-stråler giver også rynker omkring øjnene, så der er god grund til at bruge et par kvalitetssolbriller med 100% UV-beskyttelse.

Solbriller med styrke til damer

Hvis du bruger briller med styrke til hverdag, kan et par smarte solbriller med styrke være uundværlige på ferien, i bilen og som en moderigtig tilføjelse til dit sommeroutfit. Vigtigst af alt er naturligvis, at et par solbriller med styrkeglas altid sikrer dig et skarpt syn, så du kan se klart hele sommeren.

Damesolbriller med styrke til ferien
Når sommeren nærmer sig, begynder de fleste af os at drømme om at nyde solens varme på en hvid sandstrand med en god bog i hånden. Nogle har allerede styr på ferielæsningen, lang tid før ferien starter – men har du husket at pakke et par gode solbriller med styrke i feriekufferten?

Selv den mest spændende bog kan blive anstrengende at læse, når solens lys reflekteres i bogens hvide sider og generer øjnene. Det kan være vanskeligt for vores øjne at fokusere på de meget små bogstaver i en bog, og det skarpe genskin fra papiret kan gøre læsningen endnu mere anstrengende. Derfor kan det for nogle brillebrugere være fristende at erstatte læsebriller eller hverdagsbriller med et par almindelige solbriller uden styrke for at undgå den ubehagelige blænding – men det er ikke en optimal løsning for dine øjne! Slip for besværet på din næste ferie og få i stedet en lækker solbrille med styrke i glasset, der passer til dit syn. Du kan få solbrilleglas med både enkeltstyrke og flerstyrke, og alle solbrilleglas kan også fås uden styrke, hvis du i forvejen har et skarpt syn eller nyder friheden med kontaktlinser.

Damesolbriller med styrke til bilen
Briller med solglas er for mange bilister uundværlige bag rattet. Man kan nemt blive blændet af solens genskin på varme eller våde veje, og det kan genere øjnene og give en ubehagelig køreoplevelse. Nogle brillebrugere oplever det generende genskin i trafikken som en udfordring, fordi hverdagsbrillen ikke kan erstattes af en solbrille uden styrke, hvis de har behov for synskorrektion. Der findes alternativer som clip-on solbrilleglas, der kan monteres ovenpå almindelige brilleglas, eller måske har du selv eksperimenteret med at balancere en almindelig solbrille ovenpå dine hverdagsbriller for at dæmpe genskin fra solens skarpe lys i trafikken? Få i stedet en praktisk solbrille med styrke, så du kan slippe for alt besværet! Du behøver nemlig ikke vælge imellem at se klart eller at dæmpe genskin fra solen – ZEISS solbrilleglas med styrke giver dig et skarpt syn og en behagelig køreoplevelse uden generende blændinger.

Leder du efter solglas til bilkørsel, så vælg altid brilleglas i farver som brun, grå og grøn, da det er kontrastforstærkende farver, der giver dig et skarpere syn i trafikken. Uanset hvilken farve du foretrækker, kan du få alle solbrilleglas med og uden styrke. Har du overvejet, om polariserede solglas er den rette løsning for dig? Med polariserede solbrilleglas vil en stor del af genskinnet fra både veje, vand og metal blive filtreret fra, så du oplever færre irriterende reflekser og opnår et mere afslappet syn. Bruger du briller til hverdag, kan du få polariserede solbrilleglas med styrke lavet nøjagtigt efter dit syn – uanset om du er vant til enkeltstyrke, flerstyrke eller helt uden styrke.

Damesolbriller med styrke til alle lejligheder
Solbriller skal både være funktionelle og moderigtige, og i vores store sortiment behøver du ikke gå på kompromis med designet, for du kan få ZEISS solglas med styrke i langt de fleste af vores smarte solbrillestel til damer – også de populære mærker som Marc Jacobs, Ray Ban og Tom Ford. Måske er du mest til runde solbriller? Eller farverige solbriller? Gå på opdagelse i vores store udvalg og find mange smarte solbriller med styrke, der matcher din personlige stil.

Du kan se et udvalg af vores damesolbriller online eller komme forbi din lokale Nyt Syn butik og se deres unikke udvalg. Du skal dog være opmærksom på, at vores butikker har et varierende udvalg, og det er derfor ikke sikkert, at de har alle solbrillerne på lager, som er vist her på siden. Hvis du er på jagt efter en helt bestemt solbrille, kan det derfor være en god idé at ringe til butikken først. Du finder både nummeret og adressen på din nærmeste Nyt Syn ved at trykke på find butik her eller i toppen af siden.

Se også alle vores andre solbriller.