Solbriller til damer

Se et udvalg af lækre solbriller til kvinder, der kan beskytte dine øjne mod solens stråler.

Vælg solbriller online - prøv dem i butikken

Vælg op til 4 solbriller online, som du gerne vil prøve i din lokale butik. Vi kan næsten altid skaffe dem hjem og giver dig besked, når de ligger klar til dig. Gå på opdagelse i udvalget herunder, klik på dine favoritter, og vælg den butik, hvor du vil prøve dem.

  • {{::filter.name}}
  • Alle filtre

Mærker i din lokale butik

Her kan du se de mærker, som du også kan få i din lokale Nyt Syn butik

{{productListCtrl.totalResultCount}}
Nedenstående udvalg er ikke nødvendigvis det komplette butiksudvalg.
{{productListCtrl.totalResultCount}}
  • {{::option.name}} ({{option.topLevelName}})

{{productListCtrl.productCountTextMobile}}

{{productListCtrl.productCountTextDesktop}}

Smarte solbriller med styrke til damer med fuld UV-beskyttelse

Beskyt dine øjne mod solen og lign en million på samme tid. Hos Nyt Syn finder du solbriller til kvinder i både moderne og klassiske designs og i mange forskellige prisklasser. Vores solbriller med styrke til damer fås med glas, der yder fuld UV-beskyttelse, så dine øjne bliver skånet for solens skadelige UV-stråler.

Vores solbriller til damer fås med styrke, so vi tilpasser nøjagtig til dit syn. Har du i forvejen et skarpt syn, kan du naturligvis også få dine favoritsolbriller uden styrke. Det er nemlig vigtigt for os, at vi finder den solbrilleløsning, som passer dig. Vores dygtige optikere står selvfølgelig klar til at vejlede dig om både stel og glas, så du får den bedste løsning for dit syn.

Solbriller til damer med styrke og fuld UV-beskyttelse
Vi er alle blevet advaret mod den effekt, som de skadelige UV-stråler kan have på vores hud, men vidste du, at UV-stråler også kan påvirke både dit syn og dine øjne. F.eks. kan man i særligt slemme tilfælde opleve solskoldning af øjet, skader på huden omkring øjet og skader på øjets hornhinde og linser. UV-stråler giver også rynker omkring øjnene, så der er god grund til at bruge et par kvalitetssolbriller med 100% UV-beskyttelse.

Solbriller med styrke til damer

Hvis du bruger briller med styrke til hverdag, kan et par smarte solbriller med styrke være uundværlige på ferien, i bilen og som en moderigtig tilføjelse til dit sommeroutfit. Vigtigst af alt er naturligvis, at et par solbrilleglas med styrke altid sikrer dig et skarpt syn, så du kan se klart hele sommeren.

Damesolbriller med styrke til ferien
Når sommeren nærmer sig, begynder de fleste af os at drømme om at nyde solens varme på en hvid sandstrand med en god bog i hånden. Nogle har allerede styr på ferielæsningen lang tid før ferien starter, men har du husket at pakke et par gode solbriller med styrke i feriekufferten?

Selv den mest spændende bog kan blive anstrengende at læse, når solens lys reflekteres i bogens hvide sider og generer øjnene. Det kan være vanskeligt for vores øjne at fokusere på de meget små bogstaver i en bog, og det skarpe genskin fra papiret kan gøre læsningen endnu mere anstrengende. Derfor kan det for nogle brillebrugere være fristende at erstatte læsebriller eller hverdagsbriller med et par almindelige solbriller uden styrke for at undgå den ubehagelige blænding – men det er ikke en optimal løsning for dine øjne! Slip for besværet på din næste ferie og få i stedet en lækker solbrille med styrke i glasset, der passer til dit syn. Du kan få solbrilleglas med både enkeltstyrke og flerstyrke, og alle solbrilleglas kan også fås uden styrke, hvis du i forvejen har et skarpt syn eller nyder friheden med kontaktlinser.

Damesolbriller med styrke til bilen
Briller med solglas er for mange bilister uundværlige bag rattet. Man kan nemt blive blændet af solens genskin på varme eller våde veje, og det kan genere øjnene og give en ubehagelig køreoplevelse. Nogle brillebrugere oplever det generende genskin i trafikken som en udfordring, fordi hverdagsbrillen ikke kan erstattes af en solbrille uden styrke, hvis de har behov for synskorrektion. Der findes alternativer som clip-on solbrilleglas, der kan monteres ovenpå almindelige brilleglas, eller måske har du selv eksperimenteret med at balancere en almindelig solbrille ovenpå dine hverdagsbriller for at dæmpe genskin fra solens skarpe lys i trafikken? Få i stedet en praktisk solbrille med styrke, så du kan slippe for alt besværet! Du behøver nemlig ikke vælge imellem at se klart eller at dæmpe genskin fra solen – ZEISS solbrilleglas med styrke giver dig et skarpt syn og en behagelig køreoplevelse uden generende blændinger.

Leder du efter solglas til bilkørsel, så vælg altid brilleglas i farver som brun, grå og grøn, da det er kontrastforstærkende farver, der giver dig et skarpere syn i trafikken. Uanset hvilken farve du foretrækker, kan du få alle solbrilleglas med og uden styrke. Har du overvejet, om polaroid solbriller er den rette løsning for dig? Med polariserede solbrilleglas vil en stor del af genskinnet fra både veje, vand og metal blive filtreret fra, så du oplever færre irriterende reflekser og opnår et mere afslappet syn. Bruger du briller til hverdag, kan du få polariserede solbrilleglas med styrke lavet nøjagtigt efter dit syn – uanset om du er vant til enkeltstyrke, flerstyrke eller helt uden styrke.

Individuelt tilpassede solbriller
Uanset hvilken solbrillemodel du foretrækker, så behøver du aldrig at gå på kompromis med dit syn. Du kan få solbrilleglas med styrke i alle de smarte solbrillestel til damer på nytsyn.dk og selvfølgelig også i de solbriller, du finder på hylderne hos din lokale Nyt Syn optiker. Vi tilpasser styrken i din solbrille nøjagtig til dig, uanset om du har behov for solbriller med minusstyrke eller plusstyrke. Hos Nyt Syn har vi en solbrille til dig, uanset om du har brug for enkeltstyrke, solbriller med læsefelt eller har du et skarpt syn i forvejen? Med vores solbrilleglas fra ZEISS får du altid fuld UV-beskyttelse, og vi tilpasser dine solbrilleglas nøjagtigt efter dine synsbehov. En god solbrille skal nemlig ikke kun se smart ud – den skal også give dig et skarpt syn og beskytte dine øjne imod solens stråler.

Damesolbriller med styrke til alle lejligheder
Solbriller skal både være funktionelle og moderigtige, og i vores store sortiment behøver du ikke gå på kompromis med designet. Vi har et stort udvalg af sæsonens hotteste solbriller til kvinder fra alle de kendte modehuse og brands som Ray Ban, Gucci og Tom Ford.

Dette års solbrillemode er i høj grad inspireret af geometriske former, som vi husker det fra de sene 90’ere. Smalle solbriller er meget populære, hvor både stelfarve og solglas er mørke og markante. Den smalle solbrille er også meget populær med et opadgående cateye-twist for et mere 50’er- og vintageinspireret look.

Et gennemgående tema i denne sæsons solbrillemode til kvinder er farver i både solbrillestel og solglas. Lyder det for vildt til din stil? Så kan du kombinere et mere nedtonet transparent solbrillestel med farvet solbrilleglas i røde, gule, blå eller grønne toner for et mere diskret look. Husk, at du selv kan vælge farve og tone på solglassene i de fleste smarte solbriller hos din lokale Nyt Syn optiker. Så kan du altid sætte dit eget personlige præg på dine designersolbriller.

Selvom solbrillemoden i øjeblikket er meget præget af farver og sjove faconer, er de udødelige klassikere indenfor solbriller altid et hit. En diskret wayfarer eller pilotbrille er altid in, og særligt de runde solbriller er meget populære i gadebilledet denne sæson. Der er mange muligheder hvad angår solbriller til damer. Derfor kan det være en god idé at have flere forskellige solbriller, så du har en model, der matcher ethvert outfit. Vi anbefaler, at du mixer et udvalg af mere diskrete og klassiske solbriller med et par vovede modesolbriller i smarte farver og faconer. Så har du altid en solbrille, der passer til enhver lejlighed. Se også alle vores andre solbriller.

Sådan finder du den optimale solbrille

Hos Nyt Syn vil du nok ikke opleve udfordringer med at finde solbriller, du kan lide, for vi har mange smarte solbriller til damer. Men det kan måske blive en udfordring for dig at beslutte, hvilken af de mange smarte solbriller, der er den helt rette for dig.

Hvis du synes, at det kan være svært at vælge solbriller, så kan du lade dig vejlede af nogle helt generelle anbefalinger om stelformer og -størrelser ud fra din ansigtsform. Runde og ovale solbriller er særligt velegnede til dig, hvis du har en firkantet ansigtsform, da de bløde former bryder med dit ansigts markerede linjer. Har du derimod et rundt eller hjerteformet ansigt, kan geometriske og firkantede solbrillestel klæde dig bedst. Du kan lade dig guide af disse anbefalinger, men det er mindst lige så vigtigt, at din nye solbrille passer til dig og din personlige stil. Derfor kan den rigtige løsning for dig sagtens være at gøre det modsatte af anbefalingerne. Det vigtigste er, at du går hjem med en solbrille, der passer nøjagtigt til dine øjne og din personlige stil.

Er du i tvivl, så kig forbi hos din lokale Nyt Syn optiker, som kan vejlede dig i, hvilken solbrillemodel, der klæder dit ansigt bedst og passer til dine øjne og din stil. Vi står klar til at hjælpe og vejlede dig til den bedst mulige synsløsning for dig. Find din lokale Nyt Syn her

Lad dig inspirere online
Vi har et stort udvalg af lækre solbriller på nytsyn.dk, som du kan lade dig inspirere af. Måske er du mest til runde solbriller? Eller farverige solbriller? Gå på opdagelse i vores store udvalg og find mange smarte solbriller med styrke, der matcher din personlige stil.

Besøg gerne din lokale Nyt Syn optiker og se det unikke udvalg af solbriller til damer i butikken. Du skal dog være opmærksom på, at vores butikker har et varierende udvalg, og det er derfor ikke sikkert, at de har alle solbriller fra hjemmesiden på lager. Hvis du er på jagt efter en helt bestemt solbrille, kan det derfor være en god idé at ringe til butikken først. Du finder både nummeret og adressen på din nærmeste Nyt Syn ved at trykke på find butik her eller i toppen af siden.

Se også alle vores andre solbriller.