Solbriller til damer

Solbriller giver dig vigtig beskyttelse af dine øjne og et udtryk, der understøtter din stil. Den helt rigtige solbrille kan understøtte et feminint look eller give et råt outfit en skarp kant. Du kan få inspiration her på siden - og besøg os i butikken og se det store udvalg af solbriller fra brands som Ray Ban, Marc Jacobs, Celine, Dior, Gucci og Tom Ford. Bemærk at udvalget i de enkelte butikker kan variere.

  • {{::filter.name}}
  • {{::option.name}}

Moderigtige solbriller der passer godt på dit syn

Skærm dine øjne mod solen og lign en million på samme tid. Hos Nyt Syn finder du solbriller til kvinder i både moderne og klassiske designs og i mange forskellige prisklasser. Vores solbriller fås med glas, der yder 100% UV-beskyttelse, så dine øjne bliver skånet for solens skadelige UV-stråler.

Vores damesolbriller fås både med og uden styrke. Det er nemlig vigtigt for os, at vi finder den solbrilleløsning, som passer dig. Bruger du briller normalt, er et par solbriller med styrke nærmest uundværlige. Har du et perfekt syn, eller nyder du friheden med kontaktlinser, er det skønt at kunne tage et par fede solbriller på uden styrke. Vores dygtige optikere står selvfølgelig klar til at vejlede dig om både stel og glas, så du får den bedste løsning for dit syn.

Vi er alle blevet advaret mod den effekt, som de skadelige UV-stråler kan have på vores hud, men vidste du, at UV-stråler også kan påvirke både dit syn og dine øjne?

F.eks. kan man i særligt slemme tilfælde opleve solskoldning af øjet, skader på huden omkring øjet og skader på øjets hornhinde og linser. UV-stråler giver også rynker omkring øjnene, så der er god grund til at bruge et par kvalitetssolbriller med 100% UV-beskyttelse.

Du kan se et udvalg af vores damesolbriller online eller komme forbi din lokale Nyt Syn butik og se deres unikke udvalg. Du skal dog være opmærksom på, at vores butikker har et varierende udvalg, og det er derfor ikke sikkert, at de har alle solbrillerne på lager, som er vist her på siden. Hvis du er på jagt efter en helt bestemt solbrille, kan det derfor være en god idé at ringe til butikken først. Du finder både nummeret og adressen på din nærmeste Nyt Syn ved enten at trykke på find butik enten her eller i toppen af siden.

Se også alle vores andre solbriller.