Brilleglas fra ZEISS

Hos Nyt Syn får du ZEISS brilleglas i dine briller. ZEISS er førende inden for udvikling af brilleglas af høj kvalitet, som giver dig det bedste syn.

ZEISS brilleglas til ethvert behov

 • ZEISS i.Scription

  Til dig som ønsker at se skarpere med klare kontraster og bedre farvegengivelse

 • ZEISS DriveSafe

  Brilleglasset der kan reducere ubehaget ved blændinger i trafikken.

 • ZEISS Digital Lenses

  Brilleglasset der er specialudviklet til dig, der bruger meget tid med digitale enheder.

 • ZEISS EnergizeMe

  De første brilleglas i verden, der er specialdesignede til kontaktlinsebrugeres behov.

 • ZEISS Office Lenses

  Brilleglas som er specielt optimeret til kontor- og computerarbejde.

 • ZEISS enkelt- og flerstyrkeglas

  Forskellen mellem enkeltstykeglas og brilleglas med glidende overgang.

Dine øjne er lige så individuelle som dine fingeraftryk

Når du skal have briller, er det vigtigt at kunne måle dine øjne meget præcist og bruge disse data i produktionen af dine brilleglas. Derfor måler vores optikere dit syn med en ZEISS i.Profiler. Med den måling kan vi sammen med en grundig synsprøve tilbyde dig helt individuelle glasløsninger med ZEISS brilleglas af højeste kvalitet.

Har du behov for enkelt- eller flerstyrkeglas?

Tynde og lette brilleglas med højt brydningsindeks

Normalt bliver brilleglas tykkere og tungere, jo større synsfejl man har. Traditionelle glas til nær- og langsynede forvrænger den måde, andre ser vores øjne på. Er du langsynet, vil øjnene blive forstørret, er du derimod nærsynet, vil øjnene syne mindre. Vælger du brilleglas fra ZEISS med et højt brydningsindeks, kan du få glas der er væsentligt tyndere end traditionelle brilleglas. Det betyder et mere naturligt udseende, og samtidig vil du opleve større komfort, idet de tyndere brilleglas også er lettere. Optimeret glasdesign og særlige plastmaterialer gør de innovativt fremstillede glas med et højt brydningsindeks fra ZEISS behagelige og samtidig elegante og smarte at se på. Sammenlignet med traditionelle brilleglas er disse glas op til 40 procent tyndere, hvilket giver en vigtig æstetisk fordel for dig.

Er du på udkig efter kørebriller?

Hvis du generes af blændinger af modkørende biler i mørket, så kan ZEISS DriveSafe være noget for dig. DriveSafe er et brilleglas, der dæmper ubehaget ved blændinger i trafikken og skærper dit kontrastsyn. DriveSafe er meget mere end en kørebrille. Brilleglasset er nemlig et almindeligt brilleglas, der er optimeret til natkørsel, så du slipper for at have en separat kørebrille liggende i din bil.

Overfladebehandlinger til ZEISS brilleglas

Overfladebehandlinger hærder og beskytter dine ZEISS brillglas, forebygger uønskede reflekser og gør rengøringen lettere.

ZEISS Duravision Premium-behandling
ZEISS Duravision Premium er den hårdeste og bedste overfladebehandling dine brilleglas kan få. Overfladebehandlingen beskytter mod ridser, så du kan bevare et skarpt syn med et par briller, der holder længst muligt. Samtidig sikrer behandlingen, at dine brilleglas er nemmere at rengøre og er mere smudsafvisende. En ekstra fordel ved Duravison Premium behandlingen er, at dine brilleglas får færre reflekser i overfladen. Brilleglas skal have en anti-refleksbehandling for at sikre, at du får et klart og ubegrænset syn. Reflekser i glassene reduceres til et minimum, og brilleglassene bevarer en naturlig klarhed. Dette får dine øjne til at virke naturlige uden distraherende reflekser for dem, der kigger på dig.  
ZEISS LotuTec standard overfladebehandling
ZEISS LotuTec er den almindelige og økonomiske overfladebehandling til ZEISS brilleglas.  Måske har du brug for en enkel overfladebehandling til dine reservebriller eller læsebriller, og her vil ZEISS LotuTec være et godt valg.  

ZEISS DuraVision BlueProtect overfladebehandling
Brilleglas med ZEISS DuraVision BlueProtect er særligt modstandsdygtige over for ridser og er derudover udstyret med et særligt filter, som beskytter dine øjne mod blåt lys fra moderne lyskilder, smartphones og computer- og TV-skærme.  Den menneskelige krop har brug for en vis mængde blåt lys til regulering af vores søvn-vågen-cyklus, men for meget af den "forkerte" slags blåt lys kan muligvis udgøre en sundhedsmæssig risiko og eventuelt blive årsag til øjensygdomme.

Vores udvalg af brilleglas fra ZEISS fås med mange forskellige overfladebehandlinger, så du kan få de bedste brilleglas til netop dine behov. Vi forhandler kun den bedste brilleglas kvalitet, og vi sikrer, at dine nye brilleglas passer perfekt til dig, ved at foretage en grundig synsprøve og måling med ZEISS i.Profiler. Det er ikke nødvendigvis en fordel at købe billige brilleglas, fordi det oftest betyder, at du får en ringere kvalitet. Hos Nyt Syn forhandler vi brilleglas af topkvalitet fra ZEISS i flere forskellige prisklasser, så du kan få netop de glas, som passer perfekt til dig. Uanset om du har brug for brilleglas med glidende overgang eller enkeltstyrke glas, har vi helt sikkert de rigtige brilleglas til dig.