ZEISS ClearView

ZEISS ClearView er et nyt banebrydende standard-enkeltstyrkeglas, der langt fra er standard. Det innovative nye brilleglas er langt tyndere og fladere end almindelige enkeltstyrkeglas, og samtidig har det en zone med klart syn, der er 3 gange større end standard-enkeltstyrkeglas. Altsammen for at sikre fjerlette og komfortable enkeltstyrkeglas, der er langt over standard.

Fladere og tyndere end nogensinde før

Hidtil har det være sådan, at man ofte har været nødt til at gå på kompromis med glassets optik for at fremstille så lette, tynde og pæne brilleglas som muligt. Men med ZEISS ClearView behøver du ikke længere vælge mellem tynde glas eller klart syn. ZEISS ClearView er i gennemsnit 16% tyndere og 49% fladere end almindelige standard-enkeltstyrkeglas, hvilket giver en lettere, mere komfortabel og elegant synsløsning.

3 gange større zone med klart syn

ZEISS' avancerede nye glasteknologi anvender 700 forskellige parametre i hvert enkelt glasdesign. Det betyder ikke blot, at glasset er tyndere end almindelige standardglas - zonen med klart syn er samtidig 3 gange større i ZEISS ClearView end i almindelige enkeltstyrkeglas. Det betyder, at ZEISS ClearView som et af de første enkeltstyrkeglas på markedet, giver et skarpt syn helt ud i periferien.

Hvorfor nøjes med standard brilleglas, når du kan få ZEISS?

Med ZEISS ClearView er du garanteret et enkeltstyrkeglas af høj kvalitet, der giver dig et syn, der er langt over standard. Hør mere om dine muligheder for ZEISS ClearView hos din lokale Nyt Syn optiker.

Fordele ved ZEISS ClearView

• Op til 16% tyndere • Op til 49% fladere krumning • 3 gange større zone med klart syn • Lette brilleglas med et elegant visuelt udtryk • Skarpt syn helt ud i periferien

Optimeret visuelt udtryk

De fleste af os kender til brilleglas med høje styrker, som kan få øjnene til enten at se større eller mindre ud, end de i virkeligheden er. Kombinationen af, at ZEISS ClearView er tyndere og har en fladere krumning, minimerer oplevelsen af, at øjnene optisk forstørres eller formindskes, så man opnår et pænere visuelt udtryk.

Enkeltstyrkeglas i topkvalitet

ZEISS ClearView er et standard enkeltstyrkeglas, som er et rigtig godt kvalitetsbrilleglas i de tilfælde, hvor der ikke er behov for større individuelle tilpasninger af glassets opbygning. ZEISS ClearView er et af markedets bedste og mest innovative enkeltstyrkeglas, hvor du er sikret god kvalitet for pengene. Kontakt din lokale optiker og hør mere om, om ZEISS ClearView er den rette synsløsning for dig.

Kvalitetsglas med kort leveringstid

Med ZEISS' nye glasteknologi er det nu muligt at anvende en meget avanceret slibeteknik på ZEISS ClearView med standardstyrker. Det betyder, at du kan få markedets nok bedste enkeltstyrkeglas med meget kort leveringstid. Hør mere om leveringstiden hos din lokale Nyt Syn optiker.

ZEISS-glas er af højeste kvalitet

Nogle tror, at alle brilleglas er ens. I så fald tager de fejl, for det er de små finesser, så som præcision i produktionen, kvalitetsmaterialer og avanceret teknologi, som er afgørende for, om et par briller er et redskab, som du kan stole på i enhver situation. I mere end 160 år har Carl Zeiss’ produkter og teknologier været medvirkende til at forbedre synet hos brillebrugere, og derfor kan du med sikkerhed regne med at få et produkt i verdensklasse, hver gang du vælger ZEISS.

ZEISS ClearView med fuld UV-beskyttelse

Dine øjne udsættes hele tiden for UV-stråler - også når solen ikke skinner. UV-strålerne kan medføre en risiko for dine øjnes sundhed, og derfor får du som standard altid fuld UV-beskyttelse i dine ZEISS-glas.

Bredere steludvalg - også ved høje styrker

De fleste brillebrugere ved, at jo højere styrker, der er behov for i brilleglasset, jo tykkere bliver glasset. Ved meget høje styrker kan brilleglassets tykkelse derfor stille nogle begrænsninger for stelvalget, da brillestellet skal kunne bære brilleglasset. Da ZEISS ClearView er både tyndere og fladere sammenlignet med traditionelle enkeltstyrkeglas, er det nu muligt at få et bredere udvalg af brillestel, selvom der er behov for høje styrker i glasset. Med ZEISS ClearView kan alle få en både smart, komfortabel og elegant brille.

Book gratis synstest online

Interesseret i at høre mere om dine muligheder for ZEISS ClearView? Så book tid til en gratis synstest hos din nærmeste Nyt Syn optiker.

Klare briller som tilpasser sig til lysforholdene

Få ZEISS PhotoFusion X i dine ClearView enkeltstyrkeglas, så du altid har både briller og solbriller med dig. PhotoFusion X giver dit brilleglas et innovativt farveskiftende lag, som justerer glassets farvemætning efter mængden af sollys. På den måde kan du lynhurtigt have klare hverdagsbriller og solbriller i ét og samme stel.

ZEISS ClearView med blålysblokering

Føler du dig generet af det blå lys fra digitale skærme? Så bør du overveje at tilvælge ZEISS BlueGuard blålysblokering i din brille. ZEISS BlueGuard frafiltrerer en del af det blå lys, som kan være generende for vores øjne ved længere tids eksponering. Med blålysblokering i ZEISS ClearView er du sikret et behageligt og afslappet syn hele dagen.

Brilleglas med slidstærk overfladebehandling

ZEISS ClearView leveres med en slidstærk og smudsafvisende overfladebehandling, der gør brilleglassene modstandsdygtige overfor ridser. Samtidig er de lette at rengøre, så de holder sig blanke og ridsefri.

Rentefri betaling

Køb ZEISS ClearView i dag og fordel betalingen over 12-24 måneder. Der er ingen udbetaling, renter eller gebyrer.

Det hele starter med en synstest...

Vores dygtige optikere står klar til at tage imod dig og hjælpe dig til et skarpt syn. Book en tid hos din lokale Nyt Syn optiker og få briller mod blåt lys med ZEISS BlueGuard.