Briller til børn

Dit barn fortjener det bedste! Se et udvalg af børnebriller her.

Vælg briller online - prøv dem i butikken

Vælg op til 4 brillestel online, som du gerne vil prøve i din lokale butik. Vi kan næsten altid skaffe dem hjem og giver dig besked, når de ligger klar til dig. Gå på opdagelse i udvalget herunder, klik på dine favoritter, og vælg den butik, hvor du vil prøve dem.

  • {{::filter.name}}
  • Alle filtre

Mærker i din lokale butik

Her kan du se de mærker, som du også kan få i din lokale Nyt Syn butik

{{productListCtrl.totalResultCount}}
Nedenstående udvalg er ikke nødvendigvis det komplette butiksudvalg.
{{productListCtrl.totalResultCount}}
  • {{::option.name}} ({{option.topLevelName}})

{{productListCtrl.productCountTextMobile}}

{{productListCtrl.productCountTextDesktop}}

Børnebriller

Hos din lokale Nyt Syn finder du børnebriller i mange forskellige farver, former og størrelser. Vi har også briller til helt små børn. Bemærk at udvalget af briller og solbriller til børn i den enkelte Nyt Syn butik kan variere. Har du udset dig en favoritmodel, anbefaler vi dig at kontakte din lokale Nyt Syn optiker, som kan fortælle dig, om den ønskede model er på lager i butikken, eller om det er muligt at bestille stellet hjem.

Hos os kan du få hjælp til dit barns syn, for vi står klar med råd og vejledning, så dit barn kan få det optimale ud af sit syn. Uanset om dit barn er langsynet, nærsynet eller har bygningsfejl, så kan vi hjælpe jer med at finde den helt rette børnebrille, der kan give dit barn et skarpt syn. Husk, hvis dit barn er under 10 år og skal have briller for første gang, så skal I forbi lægen eller øjenlægen til et synstjek, inden vi kan lave briller til dit barn.

Sådan finder vi den rette børnebrille
Når dit barn kommer ind til os, foretager vi en grundig synsprøve, hvis I da ikke allerede har en recept med fra øjenlægen. Med den i hånden kan vi nemlig give jer den bedste vejledning om, hvilke brilleglas dit barn har brug for, eller om der findes andre og bedre synsløsninger for dit barn, så I er sikre på, at barnet får mest muligt ud af sit syn hver eneste dag.

Vi møder altid dit barn i øjenhøjde og sørger for at tage barnet i hånden gennem hele forløbet. Vi sætter en ære i at forklare, hvad der sker under og efter synsprøven på en pædagogisk måde, så barnet forstår processen og ikke føler sig tilsidesat. Du skal dog huske, at hvis dit barn er under 10 år og skal have briller for første gang, så må I en tur forbi en læge eller øjenlæge først. På den måde er vi også sikre på, at dit barn altid får den helt rigtige behandling. Læs mere om barnets første synstest her.

Du kan roligt tage dit barn med ind til din lokale Nyt Syn og få en snak om jeres behov med vores erfarne optikere. I bliver helt sikkert klogere på barnets syn, og de muligheder vi kan tilbyde, så dit barn får mest muligt ud af sit syn. Synet er trods alt vores vigtigste sans, så et godt syn betyder meget for barnets udvikling og trivsel.

Børnebriller fra mange populære brands
Vi ved, at det er mindst lige så vigtigt at kunne få smarte børnebriller, som det er at kunne få briller til voksne. Derfor har vi altid et bredt udvalg med flere forskellige børnebrillemærker. Det er nemlig ofte sådan, at hvis barnet selv er med til at vælge sine nye briller, så bliver de gladere for brillerne og passer også bedre på dem.

Nogle af vores meget populære børnebriller er eksempelvis fra TitanFlex og Young. Brillestellene fremstilles i ultralette kvalitetsmaterialer, så brillerne er behagelige at have på. Vi har børnebriller til alle aldre, og i vores sortiment findes der brillestel i alle regnbuens farver og mange flotte faconer. Vi håndplukker nemlig selv vores udvalg, så der er en børnebrille for enhver smag. Fælles for alle vores brillestel til børn er, at de lever op til vores høje standarder for kvalitet, design og komfort. Vi sætter nemlig en ære i at håndplukke de bedste brillestel på markedet til vores kunder – uanset om det drejer sig om briller til børn eller voksne. 

Dit barn fortjener det bedste brilleglas
Hos Nyt Syn forhandler vi nogle af de bedste brilleglas på markedet. Vi samarbejder nemlig med glasleverandøren ZEISS, der laver brilleglas i verdensklasse. Faktisk kan vi lave dit barns brilleglas op til 40% tyndere end traditionelle brilleglas. Det giver en mærkbar forskel, når barnet har brillerne på. Særligt børn, der har behov for høj styrke i brillerne, vil opleve langt mere komfort med ZEISS-glas, fordi brillerne bliver markant lettere og mere behagelige at have på.

Med ZEISS-glas i børnebrillen kan du desuden være sikker på, at dit barns syn er beskyttet imod solens skadelige UV-stråler. Der er nemlig fuld UV-beskyttelse i både solglas og almindelige brilleglas fra ZEISS, så dit barns øjne er godt beskyttede hele året.

Børnebriller der holder til leg
I vores sortiment finder du et udvalg af robuste og bøjelige brillestel, der holder til børnelivet. Børn er tit mere aktive end voksne, og de er sjældent gode til at passe på et skrøbeligt brillestel. Derfor er det vigtigt, at dit barn får en brille, der ikke begrænser barnets leg af frygt for at ødelægge brillerne. Vi anbefaler derfor hærdet plastglas til børnebrillerne, da denne type glas er meget slidstærke. Så kan brillerne bedre modstå ridser, og de er mere brudsikre.

Hvis du jævnligt vedligeholder dit barns briller, så vil brillerne kunne holde i lang tid. Vær dog opmærksom på at dit barn bør få tjekket synet mindst hvert andet år, også selvom brillerne ikke nødvendigvis trænger til en udskiftning. Dit barns syn kan nemlig hurtigt ændre sig. Et regelmæssigt synstjek vil sikre, at dit barn stadig har den rette styrke i brillerne og dermed får det optimale ud af sit syn.

Solbriller til børn
Hos Nyt Syn har vi et udvalg af smarte solbriller til børn i flotte farver og faconer. Kig ind til os, så hjælper vi og dit barn med at finde den smarteste børnesolbrille.

At UV-stråler kan være farlige for vores hud, ved vi allesammen, men vores øjne og syn kan faktisk også tage skade af for meget UV-stråling. Derfor er det vigtigt at beskytte dit barns øjne mod solens stråler med et par gode børnesolbriller.

Hos Nyt Syn forhandler vi brilleglas i verdensklasse fra ZEISS, der alle yder fuld UV-beskyttelse, så dit barns øjne er godt beskyttede på de solrige dage. Vi kan sætte kvalitetsbrilleglas fra ZEISS i alle vores smarte solbriller til børn. Hos os finder du et stort udvalg, og dit barn har frit valg på alle hylder, når der er behov for nye solbriller. Læs mere om UV-beskyttelse i ZEISS-glas her.

Har dit barn behov for briller med styrke, kan et par gode solbriller med styrke nærmest være uundværlige på de solrige dage. Hos Nyt Syn har vi både solbriller til børn med og uden styrke.

Har dit barn behov for briller?
Børn siger sjældent til, hvis de har nedsat syn. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på de tegn, der kan indikere, at dit barn har behov for briller. Nogle af de tegn, du bør holde øje med, er eksempelvis skelen, klager over hovedpine og udfordringer med at holde balance eller koordinering af bevægelser. Læs mere om, hvad du skal være opmærksom på her.

Vent ikke med at få barnets syn undersøgt, hvis du har mistanke om, at dit barn kunne have synsudfordringer. Jo tidligere synsudfordringerne opdages, jo hurtigere kan vi hjælpe dit barn til et skarpt syn. Har du mistanke om, at dit barn måske har problemer med øjnene og synet, skal du i første omgang gå til en øjenlæge og ikke en optiker. Ifølge loven skal børn under 10 år nemlig undersøges af en læge eller øjenlæge, første gang de skal have briller. 

Det siger vores kunder:

Hver dag hjælper vi mange glade børn og forældre med at finde den helt rette børnebrille.

★★★★★ - fra Albertes mor

★★★★★ - fra Albertes mor

Det har været en meget behagelig oplevelse, hvor optikeren tog hånd om alt. Vejledning, ansøgning om tilskud og så det lækre udvalg af brillestel til børn. Det har været en fest at finde briller til Alberte!

★★★★★ - fra Phis mor

★★★★★ - fra Phis mor

Tusind tak for professionel service til nye børnebriller. Dem er vi virkelig glade for!