Briller til børn

Her finder du vores udvalg af briller til børn. Hos Nyt Syn møder vi altid dit barn i øjenhøjde, hvis det skal have briller. Derfor kan du være sikker på, at både dit barn og dets syn er i gode hænder ved os. Bemærk at udvalget af brillestel til børn i de enkelte butikker kan variere.

Udvalget i de enkelte Nyt Syn Butikker varierer

Vi gør opmærksom på, at de viste brands og modeller ikke føres i alle Nyt Syn butikker. Butikkerne har individuelle og spændende sortimenter, så besøg din lokale Nyt Syn og oplev det store udvalg.

  • {{::filter.name}}
  • {{::option.name}}

Briller til børn

Hos din lokale Nyt Syn finder du børnebriller i mange forskellige farver, former og størrelser. Vi har også briller til helt små børn.

Vi ved, at det er mindst lige så vigtigt, at kunne få smarte briller til børn, som det er til voksne. Derfor har vi altid et bredt udvalg med flere forskellige børnebrillemærker. Det er nemlig ofte sådan, at hvis barnet selv er med til at vælge sine nye briller, så bliver de gladere for brillerne og passer også bedre på dem.

Når dit barn kommer ind til os foretager vi en grundig synsprøve, hvis I da ikke allerede har en recept med fra øjenlægen. Med den i hånden kan vi nemlig give jer den bedste vejledning om, hvilke brilleglas dit barn har brug for. Eller om der findes andre og bedre synsløsninger for dit barn, så I er sikre på, at barnet får mest muligt ud af sit syn hver eneste dag.

Vi møder altid dit barn i øjenhøjde og sørger for at tage barnet i hånden gennem hele forløbet. Vi forsøger altid at forklare, hvad der sker på en pædagogisk måde, så barnet forstår processen og ikke føler sig tilsidesat. Du skal dog huske, at hvis dit barn er under 10 år og skal have briller for første gang, så må I en tur forbi en læge eller øjenlæge først. På den måde er vi også sikre på, at dit barn altid får den helt rigtige behandling.

Du kan roligt tage dit barn med ind til din lokale Nyt Syn og få en snak om jeres behov med vores erfarne optikere. I bliver helt sikkert klogere på barnets syn, og de muligheder vi kan tilbyde, så dit barn får mest ud af sit syn. Synet er trods alt vores vigtigste sans, så et godt syn betyder meget for barnets udvikling.

Se vores andre briller her >