Enkeltstyrkelinser efter dine behov

Endagslinser

Endagslinser er nemme og hurtige at bruge. Du får en pakke med nye linser til hver dag. Hver aften tager du linserne ud og smider dem væk, inden du går i seng. Næste morgen tager du et par nye linser fra pakken og sætter dem i. På den måde slipper du for at rense linserne. Hos Nyt Syn har vi altid 1-dagslinser af god kvalitet, der passer til netop dine øjne, så kom ind i butikken og hør mere om mulighederne.

14-dagslinser

14-dagslinser er fremstillet af moderne plast- eller silikonematerialer, der giver de bedste betingelser for dine øjne. For at linserne kan holde i 14 dage, gælder det for de fleste typer, at linserne skal tages ud og renses hver aften, inden du går i seng. Efter 14 dages brug, smider du linserne væk og tager et nyt friskt par fra pakken.

Månedslinser

Med månedslinser bruger du de samme linser i op til 30 dage. Linserne er oftest kun beregnet til dagsbrug. Du tager dem ud hver aften og opbevarer dem i rensevæske natten over. Den nemme renseprocedure gør månedslinser populære, og så er de mere stabile og faste end 1-dagslinser. Bløde månedslinser har høj iltgennemtrængelighed og findes i både silikone- og plastmateriale.

Døgnlinser

Døgnlinser er kontaktlinser, du kan bruge døgnet rundt. Grunden til at du kan sove med dem er, at de er fremstillet af silikone-hydrogel, som sikrer en høj ilttilførsel til dine øjne. Døgnlinser giver dig ekstra frihed, men du bør kun bruge dine linser døgnet rundt efter aftale med din optiker. Desuden bør du være ekstra opmærksom på, hvordan dine øjne reagerer på døgnbrug, og huske at komme til regelmæssig linsekontrol hos din optiker. Du kan mindske risikoen for eventuelle gener ved at begrænse dit døgnbrug mest muligt, tage linserne ud og rense dem og være omhyggelig med at vaske dine hænder inden håndtering af linserne.

Ilt er godt for dine øjne

Vidste du at, ilttilførsel til dine øjne er den vigtigste parameter for dine øjnes sundhed? Kontaktlinser, som tilfører dine øjne meget ilt, giver dig hvide og sunde øjne. Jo mere ilt, dine øjne får, jo længere tid kan du bruge kontaktlinserne hver dag.

Farvede kontaktlinser

Farvede kontaktlinser kan pifte ethvert outfit op - både til hverdag og til fest. Farvede kontaktlinser kan fås i et væld af smukke nuancer af både blå, grøn, brun, grå og sågar lilla. Vi kan skaffe farvede kontaktlinser til de fleste øjne - uanset om du har brug for enkeltstyrke- eller flerstyrkelinser. De fleste kontaktlinsemærker fremstiller farvede kontaktlinser som endagslinser eller 30-dages linser. Kontakt din lokale optiker og hør mere om dine muligheder for farvede kontaktlinser.

Kontaktlinser til børn

Kontaktlinser kan være til stor gavn for både børn, unge og voksne. Børn kan sågar sagtens lære selv at sætte kontaktlinser i og tage dem ud igen. Til børn anbefaler vi sædvanligvis endagslinser, da efter brug kan smides direkte i skraldespanden, så man ikke behøver at rense og pleje dem.

Vil du vide mere om linser?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt framelde dig igen.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen