Farvede linser

Er du til fest, farver og forandring? Så er farvede linser lige noget for dig. Du kan forstærke din naturlige øjenfarve eller overraske dine venner med en ny øjenfarve. Farvede linser kan fås som endagslinser eller som månedslinser. Kom ind i din lokale Nyt Syn butik og hør mere om mulighederne.

Husk solbriller til linserne

Husk at selv om du bruger kontaktlinser, skal du beskytte dine øjne mod solens UV-stråler. Se vores udvalg af smarte solbriller her

Har du brug for vejledning?

Kom ned i din lokale Nyt Syn butik til en synstest og en snak om dine behov. Vi er eksperter i at vejlede dig i hvilke kontaktlinser, der er optimale til dig.

Farvede linser giver dig mulighed for at skifte øjenfarve, som det passer dig. Med vores farvede kontaktlinser med styrke kan du både ændre dit look og opnå et perfekt syn samtidigt. Vi forhandler også farvede kontaktlinser uden styrke til dig, som gerne vil prøve noget nyt men ikke har brug for at få korrigeret dit syn. Mange af vores butikker forhandler farvede linser med og uden styrke, så du kan købe dem i en butik nær dig. Kom forbi din lokale Nyt Syn butik og se vores udvalg, så finder vi sammen de bedste farvede kontaktlinser til dine behov.