Farvede linser

Er du til fest, farver og forandring? Så er farvede linser lige noget for dig. Du kan forstærke din naturlige øjenfarve eller overraske dine venner med en ny øjenfarve. Farvede linser kan fås som endagslinser eller som månedslinser. Kom ind i din lokale Nyt Syn butik og hør mere om mulighederne.

Hvordan virker farvede linser?

De farvede kontaktlinser er opbygget af en ydre kant, en cirkel hvor farven er printet og en gennemsigtig linse i midten. Den gennemsigtige linse i midten gør, at dit syn ikke begrænses af den farvede kontaktlinse, så dit syn forbliver helt normalt, selvom du bruger farvede kontaktlinser.

Sådan vælger du farve på linserne

Der er et væld af muligheder indenfor farvede kontaktlinser, så hvis du gerne vil bruge farvede kontaktlinser til hverdag, anbefaler vi, at du prøver nogle forskellige farver. Farvede kontaktlinser findes i et væld af nuancer mellem blå, grå, grøn, brun og sågar lilla. Det er bare at finde den farve, som passer bedst til dig! Er du til fest og farver, kan du overveje at have kontaktlinser i et udvalg af forskellige farver liggende, så du kan skifte imellem farverne og matche dine øjne til dit outfit eller brug nogle spændende farver som lilla eller violet til de særlige lejligheder.

Farvede linser giver dig mulighed for at skifte øjenfarve, som det passer dig. Med vores farvede kontaktlinser med styrke kan du både ændre dit look og opnå et perfekt syn samtidigt. Vi forhandler også farvede kontaktlinser uden styrke til dig, som gerne vil prøve noget nyt men ikke har brug for at få korrigeret dit syn. Mange af vores butikker forhandler farvede linser med og uden styrke, så du kan købe dem i en butik nær dig. Kom forbi din lokale Nyt Syn butik og se vores udvalg, så finder vi sammen de bedste farvede kontaktlinser til dine behov.

Farvede kontaktlinser fås med og uden styrke

Farvede kontaktlinser kan være et smart twist til dit outfit - og med styrke i kan de også give dig et skarpt syn. Har du brug for styrke i linserne, kan vi bestille linserne hjem til dig med en styrke, der passer nøjagtigt til dine øjne. Kig ind til en synsprøve - så finder vores optikere den rette styrke til dig!

Sådan bruges farvede kontaktlinser

Man bruger farvede kontaktlinser på samme måde som almindelige linser. Når du skal sætte linsen i, løfter du det øverste øjenlåg og trækker det nederste øjenlåg nedad, så du kan placere linsen på den farvede del af dit øje.

Er linser for dig?

For de fleste er en kombination af linser og briller den mest optimale synsløsning. Med farvede kontaktlinser har du mulighed for at give din synsløsning et personligt twist. Hvis du er i tvivl om, om kontaktlinser kunne være en mulighed for dig, så besøg gerne din nærmeste Nyt Syn optiker, som vil vejlede dig og stå klar til at hjælpe dig i gang med kontaktlinser.

Har du brug for vejledning?

Kom ned i din lokale Nyt Syn butik til en synstest og en snak om dine behov. Vi er eksperter i at vejlede dig i hvilke kontaktlinser, der er optimale til dig.

Husk solbriller til linserne

Husk at selv om du bruger kontaktlinser, skal du beskytte dine øjne mod solens UV-stråler. Se vores udvalg af smarte solbriller her