Flerstyrkelinser

Omkring 40-50 års alderen får de fleste brug for briller eller kontaktlinser med flere styrker (multifokale), så synet er skarpt både ved fokusering på ting tæt på og langt væk. Hvis du vil undgå at skulle holde styr på læsebriller og tage dem af og på, kan multifokale linser være en rigtig god løsning for dig.

Skarpt syn på alle afstande

Multifokale kontaktlinser giver dig skarpt og klart syn på alle afstande på grund af indbyggede zoner til almindeligt syn og til læsning, på samme måde som multifokale brilleglas. Du har blot den fordel, at fordi linserne følger dine øjnes bevægelser, behøver du ikke som med briller vippe hovedet op og ned, når du f.eks. kigger på din smartphone eller læser avis. Hos Nyt Syn kan du få multifokale kontaktlinser både som endagslinser, 14-dagslinser, månedslinser og døgnlinser.

ZEISS EnergizeMe brilleglas når du har taget kontaktlinserne ud

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt framelde dig igen.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen

Har du brug for vejledning?

Kom ned i din lokale Nyt Syn butik til en synstest og en snak om dine behov. Vi er eksperter i at vejlede dig i hvilke kontaktlinser, der er optimale til dig.

Hvad er flerstyrkeglas – og hvad er enkeltstyrkeglas? Det er svært selv at vurdere, om du har brug for enkeltstykeglas eller flerstyrkeglas, så derfor anbefaler vi, at du kommer ned til din lokale Nyt Syn butik til en grundig synsprøve og en snak om dine behov. På den måde finder vi de bedste brilleglas til netop dig. Vores enkeltstykeglas pris afhænger, ligesom flerstyrkeglas priser, af hvilken type ZEISS brilleglas, du skal bruge, samt hvilken overfladebehandling, du vil have.