Kontaktlinsemærker

Hos Nyt Syn samarbejder vi med alle de store leverandører af kontaktlinser, så vi kan tilbyde dig et bredt sortiment af de nyeste kontaktlinsetyper. Vores optikere får løbende ny viden om produkter og tilpasning af linser, og vi tager os god tid til at undersøge dine øjne og spørge ind til din hverdag, arbejde og fritidsinteresser. Det sikrer dig den bedste rådgivning.

Hvilke kontaktlinser skal du have?

Hvor ofte bruger du kontaktlinser? Har du problemer med tørre øjne? Har du en aktiv livsstil? Arbejder du mange timer i lokaler med aircondition? Book en synsprøve og lad os tage en snak om, hvilke kontaktlinsetyper og mærker, der vil være optimale for dig, så du kan få et både skarpt og behageligt syn.

  • Alcon
  • Bausch & Lomb
  • Coopervision
  • Ens Eyes
  • Johnson & Johnson
  • Vision Care

Læs mere om de kontaktlinsemærker, vi fører:

Alcon
Alcon er på verdensplan førende i at udvikle og producere kontaktlinser i høj kvalitet. Med fokus på optimal komfort og velvære, der passer til en aktiv livsstil, er Alcon altid på forkant med den tekniske udvikling.
Bausch & Lomb
Med en erfaring der strækker sig helt tilbage til 1853 og med hovedsæde i New York, er Bausch & Lomb en af USA's ældste virksomheder og største producenter af optiske hjælpemidler.
CooperVision
CooperVision blev stiftet i 1972, siden da er vi vokset strategisk for at hjælpe mennesker over hele verden med at se bedre. Med over 40 års fokus på kontaktlinser ved vi, at det vigtigste for en linsebruger er komforten. Vores nyeste linser bygger på Silikone Hydrogel-teknologi, hvilket giver en linse, som er iltgennemtrængelig og komfortabel hele dagen.
Ens Eyes
Ens Eyes tilbyder unikke kontaktlinseprodukter, som giver et optimalt syn. Alle linser fra ens eyes er helt individuelt tilpasset ved hjælp af topograf. Resultatet er optimal komfort og synskvalitet. Alle kontaktlinsevæsker, som Ens Eyes leverer, er ukonserverede, hvilket betyder, at der ikke udvikles allergi efter brug af kontaktlinsevæsken.
Johnson & Johnson
I samarbejde med øjenspecialister er Johnson & Johnsons mål at forbedre patienternes livskvalitet. Virksomheden hører til i Florida og er verdens førende inden for innovativ produktion af bløde linser. Udover at producere linser, producerer Johnson & Johnson også medicinalprodukter.
Vision Care
Vision Care er Nordens største uafhængige leverandør af kontaktlinser og kontaktlinsevæsker. Virksomheden blev grundlagt i 1997 og er 100% danskeejet. Vision Care har markedets bredeste produktportefølje, hvilket betyder, at det er muligt at afdække alle synsproblemer.

Har du spørgsmål omkring linser?

Vil du vide mere om kontaktlinser, så har vi samlet 10 gode råd til dig, der ønsker at være eller allerede er kontaktlinsebruger.

Få frihed til at vælge din helt egen stil

Briller eller kontaktlinser behøver ikke være et "enten-eller", men kan også være et "både-og". Det er helt op til dig. Suppler dine kontaktlinser med aflastningsbriller, så du får den synsløsning, der passer bedst til din stil.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt framelde dig igen.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen