Briller

Hos Nyt Syn har vi de helt rigtige briller til dig. Vores optikerforretninger udvælger nemlig selv sortimentet, så de brillestel, de har på hylderne, passer til deres kunders smag. Derfor kan udvalget af briller i de enkelte butikker også variere.

Udvalget i de enkelte Nyt Syn butikker varierer

Vi gør opmærksom på, at de viste brands og modeller ikke føres i alle Nyt Syn butikker. Butikkerne har individuelle og spændende sortimenter, så besøg din lokale Nyt Syn og oplev det store udvalg.

  • {{::filter.name}}
  • {{::option.name}}

Briller der passer til dig

Her på siden finder du et udvalg af de brillestel, som du kan finde i vores butikker over hele landet. Vores optikere udvælger selv deres stel, derfor finder du altid et unikt sortiment i alle vores butikker. Nogle af dem er særligt hentet hjem fra brillemesser i Paris og Milano. Hvis du finder et brillestel her på siden, som du falder for, kan det være en god idé at kontakte din Nyt Syn butik for at høre, om de har den hjemme. I samme omgang kan du også bestille en synstest. Det er det første skridt til at få mest ud af sit syn.

Book en synstest >

Ofte har vores optikere ikke mere end 1-2 par af samme stel på hylderne. Vi synes nemlig, at du skal have muligheden for at få et unikt brillestel. Derfor hjælper vi dig også med at finde briller, som passer til din ansigtsform, og som klæder dig. Vi er heller ikke bange for at udfordre dig på form eller stil, måske klæder runde briller dig rent faktisk, selv om du altid har brugt firkantede briller. Den perfekte brille for dig kan nemlig være en, som fremhæver dit ansigt, men nogle gange kan det være bedre med en brille, der ikke dominerer så meget.

Vores optikere ser tusindvis af brillestel hvert eneste år. Derfor har de en god viden omkring, hvad der er på mode lige nu, hvilke tendenser der kommer, hvilke der er på vej ud, og hvilke som er kommet for at blive. Du skal bruge dine briller hver dag, så valget af materiale er vigtigt. Derfor kan vi selvfølgelig tilbyde både letvægt aluminiumsstel og brillestel i mange andre lette materialer.

Vi har altid flotte damebriller, herrebriller og børnebriller på hylderne, som præcis matcher din personlighed. Lige fra det super feminine til maskuline briller med masser af kant og selvfølgelig også dem midt i mellem. Vi går op i at levere en komplet løsning til alle vores kunder, som både matcher deres stil og syn.

Tag et kig rundt på vores spændende udvalg her på siden og lad dig bare inspirere. Du kan også finde din nærmeste Nyt Syn butik ved at klikke herunder. Der kan du også bestille tid til en uforpligtende synstest, så vi sammen kan finde den bedste synsløsning for dig.

Find nærmeste butik >

Lidt for billige briller kan være i vejen for dit syn

Hos Nyt Syn er en brille ikke bare en brille. Vi mener nemlig, at dine briller selvfølgelig skal passe til dig. Du bruger dine briller rigtig mange timer hver dag, så de helt rigtige briller kan give dig masser af livsværdi. Det kan man ikke sætte pris på. Derfor er det heller ikke altid en fordel at få billige briller, fordi det desværre oftest betyder et kompromis med kvaliteten. Hos Nyt Syn forhandler vi derfor briller med stel og glas af højeste kvalitet.

Dit syn er unikt for dig, derfor skal dine briller også være det. For at kunne tilbyde dig de bedste briller overhovedet, samarbejde vi med ZEISS. Det gør vi for at kunne levere verdens bedste brilleglas. Det kan f.eks. være brilleglas med i.Scription teknologi, der gør glasset op til 25 gange mere nøjagtigt end et standardbrilleglas. Vi ved, at dit syn er unikt, så det skal dine briller selvfølgelig også være.

Find dine muligheder med vores brilleglas her >

Briller til enhver situation

Vi kan altid hjælpe dig med at finde briller til enhver synsudfordring. Hvis du f.eks. oplever problemer med genskin eller føler dig usikker, når du kører bil.  Særligt bilkørsel under vanskelige forhold som i mørke og dårligt vejr, kan være udfordrende, men her kan briller med vores særlige DriveSafe teknologi være løsningen for dig. Det er ikke udelukkende en kørebrille, men en brille som derimod kan bruges hele døgnet rundt. Den er bare optimere til at hjælpe dig med at se klart under kørsel.

Skal du bruge briller til sport, har vores optikere også en løsning til dig. Både hvis du skal bruge briller med og uden styrke. Det kan f.eks. være sporty briller fra Oakley. Arbejder du meget foran en computer, kan særlige skærmbriller være et dejligt hjælpemiddel. Det kan både afhjælpe tørre øjne samt smerter i skuldre og nakke. Kom ind til vores dygtige optikere og hør mere om, hvad de kan gøre for netop dit syn og de udfordringer, som du oplever.

Se f.eks. vores solbriller her >