ZEISS DriveSafe - en trafiksikker hverdagsbrille

Føler du dig ofte utryg i trafikken i tusmørke og om natten, fordi du bliver blændet af modkørende bilister? Så har du måske brug for kørebriller til natkørsel. Med DriveSafe brilleglas fra ZEISS får du meget mere. Det er nemlig en hverdagsbriller, der også er optimeret til bilkørsel, så du kan føle dig tryg både dag og nat. Brilleglasset kan nemlig reducere ubehag ved blænding fra modkørende og give dig et skarpere syn i både dårligt vejr og vanskelige lysforhold. Et godt syn er en forudsætning for en sikker kørsel, for når vi kører bil, er vores øjne på overarbejde. Øjnene skal konstant skifte fokus mellem vejen, GPS’en, bakspejlet og sidespejlene. ZEISS DriveSafe fås både som enkelt- og flerstyrkeglas, og gør det lettere for dig at nå sikkert og ustresset frem til dit mål.

Er DriveSafe noget for dig? Test dig selv og find svaret

Et godt syn er en forudsætning for en sikker kørsel, for når vi kører bil, er vores øjne på overarbejde. Med denne lille test kan du på 1 minut få en indikation af, om en kørebrille med DriveSafe kan hjælpe dig, så du kan få et skarpere nattesyn.

Mørkeblind eller natteblind?

De fleste bilister, der oplever udfordringer med nattesynet, er faktisk ikke natteblinde. Det er langt mere sandsynligt, at de er mørkeblinde. Natteblindhed er en sjælden øjensygdom, der gør det vanskeligt at se i mørke og lav belysning. I daglig tale kalder vi mørkeblindhed natteblindhed, men hvad er forskellen på de to synsudfordringer egentlig?

ZEISS DriveSafe brilleglas fås til vejl. udsalgspris fra 3.584,-

DriveSafe brilleglas fra ZEISS har en særlig overfladebehandling, der dæmper den ubehagelige oplevelse af at blive blændet, og de fleste bilister oplever desuden at få et skarpere nattesyn med flere detaljer og kontraster. Med ZEISS DriveSafe behøver du ikke længere flere par briller til forskellige formål, for brilleglassene kan både bruges som almindelig hverdagsbrille og som natkørebrille i mørket.

DriveSafe er mere end kørebriller

ZEISS DriveSafe-brilleglasset tager højde for, at vores øjne er på overarbejde, når vi kører i bil i mørke, men faktisk er DriveSafe meget mere end en kørebrille. Du kan nemlig sagtens bruge dine DriveSafe-briller som almindelig brille i hverdagen, så du får en hverdagsbrille og kørebrille i ét stel. Med DriveSafe i din næste brille slipper du for at have en separat kørebrille liggende i bilen - for du har altid dine kørebriller med dig på næsen.

Hvad mener vores kunder om DriveSafe?

Vi har mange tilfredse kunder, der har gode oplevelser med deres DriveSafe-brilleglas. Læs nogle af dem her:

"Det virker rigtig godt, når man kører i mørke"

"Det virker rigtig godt, når man kører i mørke"

★★★★★ - Fra Christine Barholt

"Bliver nødt til at gøre reklame for DriveSafe. Både min mand og jeg har haft DriveSafe i vores ZEISS glas igennem flere år. Det virker rigtig godt, når man kører i mørke. Man undgår blændinger fra billygter og fra lysreklamer. Det kan varmt anbefales."

"DriveSafe er bare godt!"

"DriveSafe er bare godt!"

★★★★★ - Fra Helmer Biseth

"DriveSafe er bare godt! TAK for rigtig gode nye brilleglas! Jeg er overrasket over, at de er blevet så gode. Det er som om Aarhus Kommune har skruet op for lyset her i Aarhus. I dagslys er mit syn også blevet klarere og mere skarpt - som om jeg har fået storskærmsudsigt."

DriveSafe brilleglas med enkeltstyrke

Er du enten langsynet, nærsynethed eller har en bygningsfejl, vil du have gavn af enkeltstyrkeglas, der korrigerer dit syn med samme styrke i hele glasfladen. DriveSafe brilleglas fra ZEISS kan også fås uden styrke, hvis du bruger kontaktlinser eller ikke har behov for briller til dagligt. ZEISS DriveSafe fås med enkeltstyrkeglas til vejl. udsalgspris fra 3.584,- pr sæt.

DriveSafe brilleglas med flerstyrke

Har du både svært ved at se skarpt på korte og lange afstande, kan du have gavn af DriveSafe brilleglas med progressiv styrke. Her opbygges glasset af forskellige felter, der korrigerer dit syn med forskellige styrker afhængig af, om du skal se noget på kort eller lang afstand. ZEISS DriveSafe fås med flerstyrkeglas til vejl. udsalgspris fra 8.168,- pr sæt.

Generes du af blændinger i trafikken?

Kom ned i din lokale Nyt Syn butik til en synsprøve og en snak om ZEISS DriveSafe brilleglas.

Dine fordele ved ZEISS DriveSafe-kørebriller

● En afslappet følelse når du kører, takket være et bedre syn under vanskelige forhold. ● Du kan bruge ZEISS DriveSafe brilleglas i dine normale briller - dag og nat. ● ZEISS DriveSafe brilleglas kan reducere ubehaget fra blændinger fra modkørende biler. ● Du vil opleve et bedre nattesyn med skarpere kontraster. ● Du kan hurtigere bedømme afstande og situationer i trafikken. ● ZEISS DriveSafe brilleglas letter hurtigere fokusskift mellem vej, instrumentbræt og spejle.

Rentefri betaling

Køb DriveSafe nu - betal lidt ad gangen

Med rentefri betaling kan du fordele betalingen over 12-24 måneder. Der er ingen udbetaling, renter eller gebyrer.

Du har frit valg på alle hylder

Du kan få ZEISS DriveSafe brilleglas i lige præcis det stel, du ønsker dig. Det er helt op til dig.

Mange finder det belastende at køre bil i mørke

Måske har du oplevet, at du ikke er tryg ved at køre, når det er mørkt, fordi du ikke kan se godt nok. Ubehag ved blændinger fra modkørende eller genskin fra våde veje kan føles stressende og gør, at dine øjne konstant er på overarbejde. Et godt syn er en vigtig forudsætning for sikker og behagelig kørsel, og ZEISS DriveSafe reducerer din visuelle stressbelastning under kørslen, så du kan nå afslappet og ustresset frem til dit mål.

Derfor er kørebriller med gule glas ikke optimale til natkørsel

Se skarpt om dagen, i tusmørke og om natten

I traditionelle brilleglasdesign tages der ikke højde for, at størrelsen på vores pupiller ændrer sig i løbet af døgnet. Jo mere lys, der er omkring os, desto mindre bliver pupillerne og omvendt. DriveSafe brilleglas fra ZEISS er optimerede til at tage hensyn til den større pupildiameter under kørsel i dårligt lys. Dette glasdesign giver også skarpere kontraster, så du får lettere ved at se f.eks. cyklister og vejskilte, når du kører i mørke.

Brug dine briller med ZEISS DriveSafe glas i din hverdag

Du kan bruge briller med ZEISS DriveSafe glas som normale briller hele dagen, og derudover nyde godt af de særlige egenskaber, når du kører bil. ZEISS DriveSafe glas har i den progressive udgave en nærzone, der egner sig til læsning og arbejde, en optimeret mellemzone og en stor og bred afstandszone. Denne universalløsning gør det mere behageligt for dig at køre bil og opfylder samtidig dine øvrige synsbehov i hverdagen. DriveSafe fås både som enkeltstyrkeglas, som progressive glas og som glas uden styrke.

DriveSafe - også til dig, der ikke bruger briller hver dag

Hvis du bruger kontaktlinser eller ikke har behov for briller til hverdag, kan et par DriveSafe kørebriller godt være løsningen på dine udfordringer med blændinger fra modkørende. DriveSafe er fremstillet som en kørebrille og hverdagsbrille i ét stel, men du kan sagtens nøjes med at bruge dem til natkørsel. Synet er den vigtigste sans, når vi kører bil, og derfor er det vigtigt, at du ikke går på kompromis med den optimale synsløsning, så du kan færdes trygt og sikkert i trafikken.

Sådan virker ZEISS DriveSafe glas

ZEISS DriveSafe er meget mere end en kørebrille til natkørsel. Det er nemlig en hverdagsbrille, der også er optimeret til bilkørsel. Brilleglassene giver dig et skarpere syn om natten og under vanskelige vejrforhold og kan reducere ubehaget ved blændinger fra modkørende. ZEISS DriveSafe brilleglas gør det også nemmere for dig hurtigt at skifte fokus mellem vejen, side- og bakspejle og GPS’en. Du får i det hele taget et bedre og skarpere syn og bliver i stand til at bedømme afstande mere præcist under stressende køreforhold, f.eks. om natten eller i regnvejr, tåge eller snevejr.

Natteblindhed kan blive mere udtalt med alderen

De fleste af os vil opleve, at vores syn gradvist bliver dårligere med alderen, fordi synscellerne i vores øjne svækkes. Det vil ofte være i lav belysning, at man lægger mærke til de første synsforandringer, fordi det er mere anstrengende for vores øjne at se klart i mørket, og man derfor i højere grad føler sig generet af dårligt syn. Nedsat nattesyn vil derfor for mange være det første tegn på synsforandringer, og derfor er det vigtigt at få tjekket sit syn jævnligt hos en optiker. Vil du vide mere om, hvordan vores syn ændres gennem livet?

Læs om andre brilleglas fra ZEISS

Ved at vælge ZEISS glas til dit stel, får du tynde, lette glas med optimal præcision. Der er nemlig forskel på glas. ZEISS tilbyder brilleglas til mange forskellige behov, så du får den bedste synsoplevelse i din hverdag.