ZEISS DriveSafe

DriveSafe brilleglasset fra ZEISS er optimeret specielt til bilkørsel. Glasset kan reducere ubehag ved blænding fra modkørende og give dig et skarpere syn i mørket. Book synsprøve nu, og hør mere om DriveSafe hos din lokale Nyt Syn butik.

Dine fordele ved ZEISS DriveSafe brilleglas

● En afslappet følelse når du kører, takket være et bedre syn under vanskelige forhold. ● Du kan bruge ZEISS DriveSafe brilleglas i dine normale briller hele dagen og nyde godt af de særlige egenskaber, når du kører bil. ● ZEISS DriveSafe brilleglas kan reducere ubehaget fra blændinger om natten fra modkørende biler. ● Du vil opleve et bedre nattesyn med skarpere kontraster. ● Du kan hurtigere bedømme afstande og situationer i trafikken. ● Hvis du bruger flerstyrke-glas, gør ZEISS DriveSafe brilleglas det nemmere for dig hurtigt at skifte fokus mellem vej, instrumentbræt og spejle.

Er ZEISS DriveSafe noget for dig?

Kom ned i din lokale Nyt Syn butik til en synsprøve og en snak om ZEISS DriveSafe brilleglas.

Mange finder det belastende at køre bil i mørke

Måske har du oplevet, at du ikke er tryg ved at køre, når det er mørkt, fordi du ikke kan se godt nok. Ubehag ved blændinger fra modkørende eller genskin fra våde veje kan føles stressende og gør, at dine øjne konstant er på overarbejde. Et godt syn er en vigtig forudsætning for sikker og behagelig kørsel, og ZEISS DriveSafe reducerer din visuelle stressbelastning under kørslen, så du kan nå afslappet og ustresset frem til dit mål.

Se skarpt om dagen, i tusmørke og om natten

I traditionelle brilleglasdesign tages der ikke højde for, at størrelsen på vores pupiller ændrer sig i løbet af dagen. Jo mere lys, der er omkring os, desto mindre bliver pupillerne og omvendt. DriveSafe brilleglas fra ZEISS er optimerede til at tage hensyn til den større pupildiameter under kørsel i dårligt lys. Dette glasdesign giver også skarpere kontraster, så du får lettere ved at se f.eks. cyklister og vejskilte, når du kører i mørke.

Brug dine briller med ZEISS DriveSafe glas i din hverdag

Du kan bruge briller med ZEISS DriveSafe glas som normale briller hele dagen, og derudover nyde godt af de særlige egenskaber, når du kører bil. ZEISS DriveSafe glas har i den progressive udgave en nærzone, der egner sig til læsning og arbejde, en optimeret mellemzone og en stor og bred afstandszone. Denne universalløsning gør det mere behageligt for dig at køre bil og opfylder samtidig dine øvrige synsbehov i hverdagen. DriveSafe fås både som enkeltstyrkeglas og som progressive glas.

Generes du af blændinger i trafikken?

Book en grundig synsprøve, og hør mere om fordelene ved ZEISS DriveSafe brilleglas

Sådan virker ZEISS DriveSafe glas

ZEISS DriveSafe er hverdagsbrilleglas optimeret specielt til bilkørsel. Disse brilleglas giver dig et skarpere syn om natten og under vanskelige vejrforhold og kan reducere ubehaget ved blændinger fra modkørende. ZEISS DriveSafe brilleglas gør det også nemmere for dig hurtigt at skifte fokus mellem vejen, side- og bakspejle og GPS’en. Du får i det hele taget et bedre og skarpere syn og bliver i stand til at bedømme afstande mere præcist under stressende køreforhold, f.eks. om natten eller i regnvejr, tåge eller snevejr.

Nyt Syn Abonnement

Del købet op i bidder

Med Nyt Syn Abonnement kan du fordele betalingen over 12-24 måneder. Der er ingen udbetaling, renter eller gebyrer.

Læs om andre brilleglas fra ZEISS

Ved at vælge ZEISS glas til dit stel, får du tynde, lette glas med optimal præcision. Der er nemlig forskel på glas. ZEISS tilbyder brilleglas til mange forskellige behov, så du får den bedste synsoplevelse i din hverdag.