ZEISS DriveSafe - en trafiksikker hverdagsbrille

Føler du dig ofte utryg i trafikken i tusmørke og om natten, fordi du bliver blændet af modkørende bilister? Så har du måske brug for kørebriller til natkørsel. Med DriveSafe brilleglas fra ZEISS får du meget mere. Det er nemlig en hverdagsbriller, der også er optimeret til bilkørsel, så du kan føle dig tryg både dag og nat. Brilleglasset kan nemlig reducere ubehag ved blænding fra modkørende og give dig et skarpere syn i både dårligt vejr og vanskelige lysforhold. Et godt syn er en forudsætning for en sikker kørsel, for når vi kører bil, er vores øjne på overarbejde. Øjnene skal konstant skifte fokus mellem vejen, GPS’en, bakspejlet og sidespejlene. ZEISS DriveSafe fås både som enkelt- og flerstyrkeglas - og gør det lettere for dig at nå sikkert og ustresset frem til dit mål.

Er DriveSafe noget for dig? Test dig selv og find svaret

Et godt syn er en forudsætning for en sikker kørsel, for når vi kører bil, er vores øjne på overarbejde. Med denne lille test kan du på 1 minutter få en indikation af, om en kørebrille med DriveSafe kan hjælpe dig, så du kan få et skarpere nattesyn.

DriveSafe med ZEISS-glas fås fra 3.590,- pr. sæt

Dine fordele ved ZEISS DriveSafe-glas

● En afslappet følelse når du kører, takket være et bedre syn under vanskelige forhold. ● Du kan bruge ZEISS DriveSafe brilleglas i dine normale briller - dag og nat. ● ZEISS DriveSafe brilleglas kan reducere ubehaget fra blændinger fra modkørende biler. ● Du vil opleve et bedre nattesyn med skarpere kontraster. ● Du kan hurtigere bedømme afstande og situationer i trafikken. ● ZEISS DriveSafe brilleglas gør det nemt for dig at skifte fokus mellem vej, instrumentbræt og spejle.

Nyt Syn Abonnement

Del købet op i bidder

Med Nyt Syn Abonnement kan du fordele betalingen over 12-24 måneder. Der er ingen udbetaling, renter eller gebyrer.

Generes du af blændinger i trafikken?

Kom ned i din lokale Nyt Syn butik til en synsprøve og en snak om ZEISS DriveSafe brilleglas.

Du har frit valg på alle hylder

Du kan få ZEISS DriveSafe brilleglas i lige præcis det stel, du ønsker dig. Det er helt op til dig.

Mange finder det belastende at køre bil i mørke

Måske har du oplevet, at du ikke er tryg ved at køre, når det er mørkt, fordi du ikke kan se godt nok. Ubehag ved blændinger fra modkørende eller genskin fra våde veje kan føles stressende og gør, at dine øjne konstant er på overarbejde. Et godt syn er en vigtig forudsætning for sikker og behagelig kørsel, og ZEISS DriveSafe reducerer din visuelle stressbelastning under kørslen, så du kan nå afslappet og ustresset frem til dit mål.

Derfor er kørebriller med gule glas ikke optimale til natkørsel

Se skarpt om dagen, i tusmørke og om natten

I traditionelle brilleglasdesign tages der ikke højde for, at størrelsen på vores pupiller ændrer sig i løbet af dagen. Jo mere lys, der er omkring os, desto mindre bliver pupillerne og omvendt. DriveSafe brilleglas fra ZEISS er optimerede til at tage hensyn til den større pupildiameter under kørsel i dårligt lys. Dette glasdesign giver også skarpere kontraster, så du får lettere ved at se f.eks. cyklister og vejskilte, når du kører i mørke.

Brug dine briller med ZEISS DriveSafe glas i din hverdag

Du kan bruge briller med ZEISS DriveSafe glas som normale briller hele dagen, og derudover nyde godt af de særlige egenskaber, når du kører bil. ZEISS DriveSafe glas har i den progressive udgave en nærzone, der egner sig til læsning og arbejde, en optimeret mellemzone og en stor og bred afstandszone. Denne universalløsning gør det mere behageligt for dig at køre bil og opfylder samtidig dine øvrige synsbehov i hverdagen. DriveSafe fås både som enkeltstyrkeglas og som progressive glas.

Sådan virker ZEISS DriveSafe glas

ZEISS DriveSafe er meget mere end en kørebrille til natkørsel. Det er nemlig en hverdagsbrille, der også er optimeret til bilkørsel. Brilleglassene giver dig et skarpere syn om natten og under vanskelige vejrforhold og kan reducere ubehaget ved blændinger fra modkørende. ZEISS DriveSafe brilleglas gør det også nemmere for dig hurtigt at skifte fokus mellem vejen, side- og bakspejle og GPS’en. Du får i det hele taget et bedre og skarpere syn og bliver i stand til at bedømme afstande mere præcist under stressende køreforhold, f.eks. om natten eller i regnvejr, tåge eller snevejr.

Læs om andre brilleglas fra ZEISS

Ved at vælge ZEISS glas til dit stel, får du tynde, lette glas med optimal præcision. Der er nemlig forskel på glas. ZEISS tilbyder brilleglas til mange forskellige behov, så du får den bedste synsoplevelse i din hverdag.