Se skarpt - også efter kl. 17 med ZEISS DriveSafe

Er du en af de bilister, der føler sig utrygge i trafikken, når det er mørkt? Så er du ikke alene. Men du behøver faktisk ikke anstrenge dine øjne, når du kører i mørke. ZEISS har nemlig udviklet et helt særligt brilleglas, der kan afhjælpe de gener, du oplever i trafikken. Glasset hedder DriveSafe, og det er et fair navn til den løsning, der hver dag hjælper danske bilister til at se skarpt. Også efter klokken 17.

ZEISS DriveSafe - en trafiksikker hverdagsbrille

Det helt særlige brilleglas hedder DriveSafe, fordi du med dette brilleglas kan føle dig tryg, når du kører bil både dag og nat. En brille med DriveSafe-glas fra ZEISS er mere end en natkørebrille. Det er nemlig en hverdagsbrille, der er optimeret til bilkørsel i mørke, så du altid har dine kørebriller med dig! ZEISS DriveSafe fås både som enkelt- og flerstyrkeglas og også uden styrke. Det gør det lettere for dig at nå sikkert og ustresset frem til dit mål.

Er ZEISS DriveSafe noget for dig? Test dig selv og find svaret

Forudsætningen for sikker er kørsel er, at vi har et skarpt syn, for når vi kører bil, er vores øjne på overarbejde. Med denne lille test kan du på 1 minut få en indikation af, om en kørebrille med DriveSafe fra ZEISS kan hjælpe dig, så du kan få et skarpere nattesyn.

Hvad mener vores kunder om ZEISS DriveSafe?

Vi har mange tilfredse kunder, der har gode oplevelser med deres DriveSafe-brilleglas fra ZEISS. Læs nogle af dem her:

★★★★★ - Christina fra Ebeltoft

★★★★★ - Christina fra Ebeltoft

Det VIRKER!! Er så glad for mine DriveSafe-briller!

★★★★★ - Tonny fra Ans

★★★★★ - Tonny fra Ans

DriveSafe kan anbefales til dem, der kører meget. Har det selv i mine briller, og det er nogle af de bedste penge jeg har brugt!

★★★★★ - Sabrina fra Jyderup

★★★★★ - Sabrina fra Jyderup

Jeg er så glad for DriveSafe! De gør det så meget nemmere at køre i mørke

★★★★★ - Fra Christine Barholt

★★★★★ - Fra Christine Barholt

"Bliver nødt til at gøre reklame for DriveSafe. Både min mand og jeg har haft DriveSafe i vores ZEISS glas igennem flere år. Det virker rigtig godt, når man kører i mørke. Man undgår blændinger fra billygter og fra lysreklamer. Det kan varmt anbefales."

"Det virker rigtig godt, når man kører i mørke"

★★★★★ - Fra Helmer Biseth

★★★★★ - Fra Helmer Biseth

"DriveSafe er bare godt! TAK for rigtig gode nye brilleglas! Jeg er overrasket over, at de er blevet så gode. Det er som om Aarhus Kommune har skruet op for lyset her i Aarhus. I dagslys er mit syn også blevet klarere og mere skarpt - som om jeg har fået storskærmsudsigt"

"DriveSafe er bare godt!"

Halvdelen af danske bilister har udfordringer med mørkekørsel

Måske har du oplevet, at du ikke er tryg ved at køre, når det er mørkt, fordi du ikke føler, at du kan se godt nok. I så fald er du ikke alene. Ifølge en undersøgelse udført at Wilke Markedsanalyse A/S generes 50% af danske bilister af blændingen fra modkørende biler. Men et godt syn er en vigtig forudsætning for sikker og behagelig kørsel. Med ZEISS DriveSafe får du en mørkebrille, der dæmper blændinger i trafikken og afhjælper dine øjnes lysfølsomhed under kørslen, så du kan nå afslappet frem til dit mål.

Briller mod lysfølsomhed

Mange bilister føler sig utrygge ved at køre bil i mørke, fordi de blændes af modkørende bilers forlygter. ZEISS DriveSafe er udviklet til at skærpe dit kontrastsyn, og samtidig filtrerer den unikke glasteknologi en del af det blå lys fra modkørende bilers forlygter fra. Du vil derfor opleve, at blændinger dæmpes, så dine øjnes lysfølsomhed afhjælpes, og dit nattesyn skærpes. Med DriveSafe vil mange derfor opleve et mere afslappet og behageligt syn i mørket, da det ikke i lige så høj grad er nødvendigt at anstrenge øjnene for at se skarpt under de vekslende lysforhold i trafikken.

DriveSafe fra ZEISS er mere end kørebriller

ZEISS DriveSafe-brilleglasset tager højde for, at vores øjne er på overarbejde og kan være meget lysfølsomme, når vi kører i bil i mørke, men faktisk er DriveSafe meget mere end en kørebrille. Du kan nemlig sagtens bruge dine DriveSafe-briller som almindelig brille i hverdagen, så du får en hverdagsbrille og natkørebrille i ét stel. Med ZEISS DriveSafe i din næste brille slipper du for at have en separat kørebrille liggende i bilen - for du har altid dine kørebriller med dig på næsen.

ZEISS DriveSafe brilleglas fås til vejl. udsalgspris fra 4.258,-

DriveSafe brilleglas fra ZEISS har en særlig overfladebehandling, der dæmper den ubehagelige oplevelse af at blive blændet, og de fleste bilister oplever desuden at få et skarpere nattesyn med flere detaljer og kontraster. Med ZEISS DriveSafe mørkebriller behøver du ikke længere flere par briller til forskellige formål, for brilleglassene kan både bruges som almindelig hverdagsbrille og som natkørebrille i mørket.

50% af danske bilister er utrygge ved kørsel i mørke 50% af døgnet er det mørkt i Danmark lige nu

DriveSafe brilleglas fra ZEISS med enkeltstyrke

Er du enten langsynet, nærsynethed eller har en bygningsfejl, vil du have gavn af enkeltstyrkeglas, der korrigerer dit syn med samme styrke i hele glasfladen. DriveSafe mørkebriller fra ZEISS kan også fås uden styrke, hvis du bruger kontaktlinser eller ikke har behov for briller til dagligt. ZEISS DriveSafe fås med enkeltstyrkeglas til vejl. udsalgspris fra 4.258,- pr sæt.

DriveSafe brilleglas fra ZEISS med flerstyrke

Har du både svært ved at se skarpt på korte og lange afstande, kan du have gavn af DriveSafe brilleglas med progressiv styrke. Her opbygges glasset af forskellige felter, der korrigerer dit syn med forskellige styrker afhængig af, om du skal se noget på kort eller lang afstand. ZEISS DriveSafe fås med flerstyrkeglas til vejl. udsalgspris fra 8.562,- pr sæt.

Generes du af blændinger i trafikken?

Kom ned i din lokale Nyt Syn butik til en synsprøve, hvor vi måler dit syn i dagslys og simuleret mørke. Vi hjælper dig til at finde den bedste løsning på dine synsudfordringer - uanset om den løsning er en ZEISS DriveSafe mørkebrille eller en almindelig brille eller kontaktlinser med den rigtige styrke til dine øjne.

Dine fordele ved ZEISS DriveSafe-kørebriller

● En afslappet følelse når du kører, takket være et bedre syn under vanskelige forhold. ● Du kan bruge ZEISS DriveSafe brilleglas i dine normale briller - dag og nat. ● ZEISS DriveSafe brilleglas kan reducere ubehaget fra blændinger fra modkørende biler. ● Du vil opleve et bedre nattesyn med skarpere kontraster. ● Du kan hurtigere bedømme afstande og situationer i trafikken. ● ZEISS DriveSafe brilleglas letter hurtigere fokusskift mellem vej, instrumentbræt og spejle.

Køb DriveSafe nu - betal lidt ad gangen

Du bestemmer selv, om du vil fordele betalingen over 12- eller 24 måneder.

Det koster IKKE ekstra

Med rentefri betaling er der ingen udbetaling, renter eller gebyrer.

Du har frit valg på alle hylder

Du kan få ZEISS DriveSafe brilleglas i lige præcis det stel, du ønsker dig. Det er helt op til dig.

Derfor er kørebriller med gule glas ikke optimale til natkørsel

Se skarpt om dagen, i tusmørke og om natten

I traditionelle brilleglasdesign tages der ikke højde for, at størrelsen på vores pupiller ændrer sig i løbet af døgnet. Jo mere lys, der er omkring os, desto mindre bliver pupillerne og omvendt. DriveSafe natkørebriller fra ZEISS er optimerede til at tage hensyn til den større pupildiameter under kørsel i dårligt lys. Dette glasdesign giver også skarpere kontraster, så du får lettere ved at se f.eks. cyklister og vejskilte, når du kører i mørke.

Brug dine briller med ZEISS DriveSafe glas i din hverdag

Du kan bruge briller med ZEISS DriveSafe glas som normale briller hele dagen, og derudover nyde godt af de særlige egenskaber, når du kører bil. ZEISS DriveSafe glas har i den progressive udgave en nærzone, der egner sig til læsning og arbejde, en optimeret mellemzone og en stor og bred afstandszone. Denne universalløsning gør det mere behageligt for dig at køre bil og opfylder samtidig dine øvrige synsbehov i hverdagen. ZEISS DriveSafe fås både som enkeltstyrkeglas, som progressive glas og som glas uden styrke.

DriveSafe uden styrke - til dig, der ikke bruger briller hver dag

Hvis du bruger kontaktlinser eller ikke har behov for briller til hverdag, kan et par DriveSafe natkørebriller fra ZEISS godt være løsningen på dine udfordringer med blændinger fra modkørende. ZEISS DriveSafe er fremstillet som en kørebrille og hverdagsbrille i ét stel, men du kan sagtens nøjes med at bruge dem som natkørebrille. Synet er den vigtigste sans, når vi kører bil, og derfor er det vigtigt, at du ikke går på kompromis med den optimale synsløsning, så du kan færdes trygt og sikkert i trafikken.

Sådan hjælper ZEISS DriveSafe glas

ZEISS DriveSafe er meget mere end en kørebrille til natkørsel. Det er nemlig en hverdagsbrille, der også er optimeret til bilkørsel. Brilleglassene giver dig et skarpere syn om natten og under vanskelige vejrforhold og kan reducere ubehaget ved blændinger fra modkørende. ZEISS DriveSafe brilleglas gør det også nemmere for dig hurtigt at skifte fokus mellem vejen, side- og bakspejle og GPS’en. Du får i det hele taget et bedre og skarpere syn og bliver i stand til at bedømme afstande mere præcist under stressende køreforhold, f.eks. om natten eller i regnvejr, tåge eller snevejr.

Er ZEISS DriveSafe noget for dig? Test dit syn online

ZEISS DriveSafe har allerede hjulpet mange danske bilister til mere behagelig kørsel i mørke. Vil du vide, om natkørebriller med DriveSafe fra ZEISS kan hjælpe dig med dine synsudfordringer? Tag den hurtige test, der kan give dig en indikation af, om ZEISS DriveSafe kan hjælpe dig!

Lysfølsomhed er naturligt i mørke

Mange bilister oplever gener med lysfølsomhed ved kørsel i mørke – og det er faktisk helt naturligt. Vores øjne er nemlig designet til at tilpasse sig de vekslende lysforhold mellem dag og nat, så pupillens størrelse bliver mindre, jo mere lys, der er omkring os og omvendt. I trafikken skifter lysforholdene ofte lynhurtigt og i en voldsom grad, så vores øjne har svært ved at tilpasse sig. Det er i disse situationer, at vi oplever en ekstrem lysfølsomhed og den ubehagelige følelse af at blive blændet. Natkørebriller med ZEISS DriveSafe er optimerede til at tage hensyn til den større pupildiameter under kørsel i dårligt lys, så blændingen dæmpes og lysfølsomheden mindskes.

Mørkeblind eller natteblind?

De fleste bilister, der oplever udfordringer med nattesynet, er faktisk ikke natteblinde. Det er langt mere sandsynligt, at de er mørkeblinde. Natteblindhed er en sjælden øjensygdom, der gør det vanskeligt at se i mørke og lav belysning. I daglig tale kalder vi mørkeblindhed natteblindhed, men hvad er forskellen på de to synsudfordringer egentlig?

Farvede brilleglas er ikke optimale til natkørsel

Generes du af blændinger fra modkørende biler, når du kører i mørke, så er brugen af farvede brilleglas ikke den optimale løsning for dig. Det farvede brilleglas, eksempelvis gult forringer nemlig lysintensiteten, så dit perifere syn nedsættes, og det kan blive vanskeligere for dig at se eksempelvis cyklister og fodgængere i i vejkanten.

Få mere ud af dine DriveSafe brilleglas

Kombinér dine ZEISS DriveSafe-glas med ZEISS PhotoFusion X og få kørebriller og solbriller i samme stel. Med ZEISS PhotoFusion X i dine DriveSafe-glas får du en brille med farveskiftende glas. Det betyder, at brillerne selv lynhurtigt bliver til solbriller med styrke, når du er udendørs og almindelige hverdagsbriller og kørebriller, når du er indendørs eller i bilen. Så slipper du for at bekymre dig om, om du har husket solbrillerne.

Vær tryg i trafikken med ZEISS DriveSafe mørkebriller

Natteblindhed kan blive mere udtalt med alderen

De fleste af os vil opleve, at vores syn gradvist bliver dårligere med alderen, fordi synscellerne i vores øjne svækkes. Det vil ofte være i lav belysning, at man lægger mærke til de første synsforandringer, fordi det er mere anstrengende for vores øjne at se klart i mørket, og man derfor i højere grad føler sig generet af dårligt syn. Desuden oplever mange, at øjets lysfølsomhed med alderen øges, da det tager længere tid for øjet at tilpasse sig de vekslende lysforhold fra blænding til ekstrem mørke. Nedsat nattesyn vil derfor for mange være det første tegn på synsforandringer, og derfor er det vigtigt at få tjekket sit syn jævnligt hos en optiker. Vil du vide mere om, hvordan vores syn ændres gennem livet?

Læs om andre brilleglas fra ZEISS

Ved at vælge ZEISS glas til dit stel, får du tynde, lette glas med optimal præcision. Der er nemlig forskel på glas. ZEISS tilbyder brilleglas til mange forskellige behov, så du får den bedste synsoplevelse i din hverdag.