Test om du har brug for briller til natkørsel

Mange danskere føler sig utrygge ved at køre i mørke og dårligt vejr, fordi de generes af blænding fra modkørende bilister. Testen kan være med til at give dig en indikation af, hvor godt dit nattesyn er – og fortælle dig, om brilleglas med DriveSafe fra ZEISS kan være en mulig løsning for dig. Uanset hvilket resultat testen giver, skal der dog en synsprøve til hos din optiker for at konstatere, om der er et reelt problem.

Er du natteblind? Tag testen nu

Test dit nattesyn

Føler du dig generet af blændinger fra modkørende biler?

Oplever du, at der går lang tid, før du kan se helt klart, efter at du er blevet blændet?

Føler du, at du har mindre kontrol, når du kører bil i mørke end i dagslys?

Undlader du helst at køre bil, når det er mørkt?

Har du svært ved at læse teksten på skiltene i trafikken i mørke?

Føler du, at din evne til at se detaljer og kontraster forringes markant, når du kører i mørke?

Har du svært ved at orientere dig i trafikken, når det er mørkt?

Har du svært ved at stille skarpt, når du flytter blikket imellem instrumentbrættet og vejen, når det er mørkt?

Bliver du træt i øjnene, når du kører i mørke?

Bruger du allerede briller eller kontaktlinser?

ZEISS DriveSafe test

Natteblindhedtesten er vejledende og kan give en indikation af, om du oplever natteblindhed og kan have gavn af ZEISS DriveSafe brilleglas. Med ZEISS DriveSafe får du en trafiksikker hverdagsbrille optimeret til natkørsel, så du kan køre trygt i mørket. Test om du er natteblind og find ud af, om ZEISS DriveSafe brilleglas kan være en løsning for dig.

Hvad mener vores kunder om ZEISS DriveSafe?

Vi har mange tilfredse kunder, der har gode oplevelser med deres DriveSafe-brilleglas. Læs nogle af dem her:

★★★★★ - Fra Christine Barholt

★★★★★ - Fra Christine Barholt

Bliver nødt til at gøre reklame for DriveSafe. Både min mand og jeg har haft DriveSafe i vores ZEISS glas igennem flere år. Det virker rigtig godt, når man kører i mørke. Man undgår blændinger fra billygter og fra lysreklamer. Det kan varmt anbefales.

★★★★★ - Fra Helmer Biseth

★★★★★ - Fra Helmer Biseth

DriveSafe er bare godt! TAK for rigtig gode nye brilleglas! Jeg er overrasket over, at de er blevet så gode. Det er som om Aarhus Kommune har skruet op for lyset her i Aarhus. I dagslys er mit syn også blevet klarere og mere skarpt - som om jeg har fået storskærmsudsigt.

★★★★★ - Christina fra Ebeltoft

★★★★★ - Christina fra Ebeltoft

Det VIRKER!! Er så glad for mine DriveSafe-briller!

★★★★★ - Tonny fra Ans

★★★★★ - Tonny fra Ans

DriveSafe kan anbefales til dem, der kører meget. Har det selv i mine briller, og det er nogle af de bedste penge jeg har brugt!

★★★★★ - Sabrina fra Jyderup

★★★★★ - Sabrina fra Jyderup

Jeg er så glad for DriveSafe! De gør det så meget nemmere at køre i mørke!

Hold øje med dit syn – Få jævnligt en synstest

Har du mistanke om, at du oplever natteblindhed? Så bør du få lavet en synstest hos din lokale optiker. En synstest i simuleret mørke kan give dig et klart svar på, om du lider af natteblindhed, og om du vil have gavn af briller til natkørsel.

Gule clip on brilleglas er ikke optimale til natkørsel

Kørebriller med gule glas er ikke optimale i mørke, hvis du generes af blænding fra modkørende biler. Faktisk kan gule glas nedsætte dit syn i det perifere synsfelt, da lysintensiteten generelt dæmpes, når man bruger brilleglas med farve. Det er ikke den optimale løsning, da dit generelle nattesyn nedsættes, hvilket ikke er trafiksikkert.

Test dit syn online

ZEISS DriveSafe - en trafiksikker hverdagsbrille

En brille med DriveSafe-glas fra ZEISS er mere end en natkørebrille. Det er nemlig en hverdagsbrille, der er optimeret til bilkørsel i mørke. Med ZEISS DriveSafe har du altid dine kørebriller med dig, så du kan føle dig tryg i trafikken!

Et skarpt nattesyn er vigtigt i trafikken

Når vi færdes i mørke, er vores øjne på overarbejde, og derfor er det ekstra vigtigt at have et skarpt syn ved natkørsel, for at vi kan færdes trygt i trafikken.

ZEISS DriveSafe test

Vores hurtige natteblindhedstest kan give dig en indikation af, om du oplever udfordringer med dit syn i mørke. Hvis du oplever synsudfordringer i mørke, bør du altid få lavet en grundig synsprøve hos din lokale optiker, som kan klarlægge dit problem og eventuelt vejlede dig til en løsning.

Natteblind? Tjek dit syn

Tag en hurtig natteblindtest og få afklaret, om du oplever udfordringer med nattesynet!