Test om du har brug for briller til natkørsel

Rigtig mange danskere føler sig utrygge ved at køre i mørke eller i dårligt vejr, fordi de generes af blænding fra modkørende bilister eller genskin fra våde veje. Er du én af dem? Det har aldrig været nemmere at teste, om du er natteblind. Du kan nemlig bare tage vores natteblindhedstest og finde ud af, om du er en af de danskere, der kunne have gavn af et par mørkebriller til natkørsel – Det tager bare 1 minut!

Er du natteblind? Test dig selv her:

Test dig selv

Føler du dig nogle gange generet af blænding fra modkørende biler?

Har du indimellem svært ved at orientere dig i trafikken i mørke og dårligt vejr?

Føler du dig nogle gange utryg, når du kører bil i aften- og nattetimerne?

Føler du dig mere stresset, når du skal køre i mørke end i dagstimerne?

Undlader du at køre i bil, når det er mørkt?

ZEISS DriveSafe test

Natteblindhedtesten er vejledende og kan give en indikation af, om du oplever natteblindhed og kan have gavn af ZEISS DriveSafe brilleglas. Med ZEISS DriveSafe får du en trafiksikker hverdagsbrille optimeret til natkørsel, så du kan køre trygt i mørket. Test om du er natteblind og find ud af, om ZEISS DriveSafe brilleglas kan være en løsning for dig.

Hold øje med dit syn – Få jævnligt en synstest

Har du mistanke om, at du oplever natteblindhed? Så bør du få lavet en synstest hos din lokale optiker. En synstest i simuleret mørke kan give dig et klart svar på, om du lider af natteblindhed, og om du vil have gavn af briller til natkørsel.