Vores præcision - din styrke med ZEISS i.Scription

Din synsprofil er lige så unik og detaljeret som dine fingeraftryk. Når vi laver brilleglas med ZEISS i.Scription, bliver dit øje målt på mere end 1.500 punkter, hvilket giver dig en helt ny synskvalitet.

Brilleglas med ZEISS i.Scription giver dig et knivskarpt og klart syn

Hos din Nyt Syn optiker bliver dit syns detaljer målt med et særligt computerstyret målesystem, som kaldes ZEISS i.Profiler. Ved hjælp af bølgefrontteknologi genereres din personlige synsprofil på ganske få sekunder. Til forskel fra en standard synsmåling, måles dit syn også med udvidede pupiller. Dine pupiller udvider sig nemlig, når lyset reduceres, så det er vigtigt at kunne måle dine øjne under forhold, der svarer til, at du færdes i tusmørke eller mørke. Din synsprofil er lige så unik og detaljeret som dine fingeraftryk. Det sikrer, at vi ikke alene opdager typiske synsfejl som f.eks. nærsynethed eller langsynethed, men også at eventuelle mere komplekse synsafvigelser identificeres nøjagtigt, hvilket kan have væsentlig indflydelse på din synskvalitet om natten og i tusmørke.

Præcis måling med ZEISS i.Profiler

Med ZEISS i.Profiler måles dine øjne på mere end 1.500 punkter. Ved hjælp af data fra denne måling kan dine brilleglas designes og produceres med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så de præcist passer til dine øjne. Til sammenligning fremstilles traditionelle brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri, så vi har mulighed for at korrigere for synsfejl, som måske ikke er blevet opdaget før. Du vil derfor opleve, at ZEISS brilleglas med i.Scription giver dig et knivskarpt og klart syn, mere levende farver og en bedre opfattelse af kontraster.
Mange brillebrugere oplever, at de ser dårligt om natten eller i tusmørke, fordi den reducerede lysmængde får deres pupiller til at udvide sig. Det resulterer i, at dybdeskarpheden og rumopfattelsen begrænses, samtidig med at reflekser og dårlig kontrast trætter øjet. Med i.Scription tages der højde for de udvidede pupiller i glasdesignet, så dit natte- og skumringssyn bliver også bedre. I nogle tilfælde vil målingen vise, at du har behov for forskellige styrker til dagslys og mørke, og at to briller derfor vil være den helt optimale løsning.

Dine fordele ved ZEISS brilleglas med i.Scription

● Et klarere, skarpere og mere afslappet syn ● Bedre farvegengivelse ● Stærkere kontrastsyn ● Bedre nattesyn i mørke og under dårlige lysforhold

Læs om andre brilleglas fra ZEISS

Ved at vælge ZEISS glas til dit stel, får du tynde, lette glas med optimal præcision. Der er nemlig forskel på glas. ZEISS tilbyder brilleglas til mange forskellige behov, så du får den bedste synsoplevelse i din hverdag.