Sportsbriller med styrke

Ønsker du ikke, at synet skal være i vejen for din aktive livsstil? Sportsbriller og sportssolbriller med styrke er specielt udviklet til at give dig et skarpt syn og sidde behageligt, når du dyrker din favoritsportsgren.

Hvorfor sportsbriller med styrke?

Et godt syn er altafgørende for, at du kan præstere dit bedste i din favoritsportsgren. Bruger du styrkeglas til hverdag, er det nærmest umuligt at undvære brillerne – også når du dyrker sport. I det tilfælde kan sportsbriller med styrke være en god løsning for dig, der ikke vil lade dig begrænse af dit syn, når du dyrker sport.

Sportsbriller starter med en synstest

Hvis du har brug for sportsbriller med styrke, så er dit første skridt at bestille en synstest hos din lokale Nyt Syn optiker. Book tid online når det passer dig – så hjælper vi dig med at finde de perfekte sportsbriller og styrkeglas til dig.

Sportsbriller til alle sportsgrene

Cykling, golf, fodbold eller tennis – lige meget hvilken sportsgren, du sætter pris på at dyrke, så vil en sportsbrille med styrke kunne tage din performance til næste niveau. Når du skal finde de perfekte sportsbriller, er der mange faktorer at tage højde for bl.a. opbygningen af dine glas og pasformen på dit stel. Spiller du eksempelvis golf, kan det være en fordel med et brilleglas, der optimerer dit afstandssyn og en let toning i glasset, der skærper dit kontrastsyn. Vores dygtige optikere spørger ind til dine favoritaktiviteter, og med udgangspunkt i dine behov finder I sammen en sportsbrille, der får dit syn til at stå knivskarpt.

4 fordele ved sportsbriller med styrke:

 1. 1 Korrigerer din synsfejl

  Sportsbrillerne skal først og fremmest korrigere din synsfejl, så du ser skarpt.

 2. 2 Sidder behageligt

  Sportsbrillerne glider ikke ned på næsen, når du er aktiv og sveder.

 3. 3 Fuld UV-beskyttelse

  Sportsbriller med ZEISS-glas beskytter fuldt mod UV-stråling.

 4. 4 Undgå støv i øjnene

  Sportsbrillerne beskytter dine øjne imod skidt, støv og vand fra dine omgivelser.

Cykelbriller med styrke

Er du på udkig efter de optimale cykelbriller, bør du kigge efter en sportsbrille med et let buet glas, der omslutter dit ansigt, så du undgår, at skidt og snavs fra dine omgivelser trænger ind dine øjne og generer. Samtidig kan det være en fordel, at glasset møder brillestellet tættere på dine tindinger end almindelige brillestel. Så sidder brillestellet nemlig ikke sidder i vejen for dit perifere synsfelt, når du skal orientere dig ud til siderne, mens du er på farten. Cykelbriller fås både med klare glas, en let toning og som solbrille efter dine ønsker.

Hvad koster sportsbriller?

Prisen på sportsbriller med styrke afhænger af hvilket brillestel, du ønsker - og ikke mindst hvilket brilleglas, du har behov for. Prisen på brilleglas varierer alt efter, om du har behov for meget høje styrker, om du har behov for et avanceret opbygget brilleglas med flere styrker, og om du har brug for en toning i brilleglasset. Book en gratis synstest hos din lokale Nyt Syn optiker og få grundig vejledning i, hvilken sportsbrilleløsning der vil være optimalt for dig.

Oplev et unikt udvalg af sportsbriller hos Nyt Syn

Der findes mange sportsbriller i forskellige styles, faconer og pasforme, så uanset om du er til runde, firkantede eller wrap-around sportsbriller, så findes der en style, der matcher dit behov. Der findes mange populære brands, som designer både praktiske og smarte styles - eksempelvis Oakley sportsbriller og sportsbriller fra Evil Eye.

Hos Nyt Syn udvælger optikerne selv deres unikke udvalg af sportsbriller – og derfor kan sortimentet i butikkerne variere.

Kontakt din lokale Nyt Syn og hør mere om, hvordan de kan hjælpe dig med sportsbriller med styrke.

Sportsbriller med styrke til børn

Når børn leger og dyrker sport, kan det godt føles som om, at brillerne sidder i vejen, Mange børn er også bekymrede for, om de vil tabe eller ødelægge brillerne, når de er fysisk aktive – men du bør ikke lade synet stå i vejen for, at dit barn kan få en aktiv barndom. Sportsbriller til børn er fremstillet ekstra robuste, så de er modstandsdygtige overfor fald eller slag. Samtidig fås mange sportsbriller til børn med silikone-puder, der holder brillerne trygt på barnets ansigt. Kontakt din lokale Nyt Syn optiker for at høre, hvilke muligheder de har for at kunne hjælpe jer med praktiske og holdbare sportsbriller til børn.

Løbebriller med styrke

Når du vælger dine løbebriller, er det vigtigt, at brillemodellen effektivt beskytter dine øjne imod mange forskellige vejrforhold og omgivelser. Løbeturen kan foregå i mange terræner som sandstrand, skov og på grusstier, og derfor er et tæt omsluttende brillestel en fordel, så dine øjne er beskyttet imod skidt og snavs fra omgivelserne. En kontrastforstærkende toning i brilleglasset kan samtidig være en fordel, så du har de bedste forudsætninger for at orienterer dig i dine omgivelser.

Kontaktlinser til sport

En kombination af briller og kontaktlinser vil for langt de fleste være den mest optimale synsløsning. For det sker desværre bare, at brillerne sidder i vejen, når vi er fysisk aktive. Med kontaktlinser kan du bevæge dig frit med et skarpt syn uden at du skal bekymre dig om brillerne. Heldigvis findes der moderne kontaktlinser til alle – uanset om du er langsynet, nærsynet, har bygningsfejl eller brug for flere styrker.

Rentefri betaling

Køb dine sportsbriller i dag og fordel betalingen over 12-24 måneder.

Det koster IKKE ekstra

Med rentefri betaling er der ingen udbetaling, renter eller gebyrer.

Fotokromiske sportsbriller

Dyrker du sport udendørs med varierede lysforhold, så er fotokromiske brilleglas optimale til din sportsbrille. ZEISS PhotoFusion X er et farveskiftende brilleglas, hvor glassets farvemætning kan skifte fra klare brilleglas til mørke solbrilleglas alt efter lysforholdende omkring dig. Fotokromiske brilleglas anbefales dog ikke til højhastighedssportsgrene som cykling, da glassets mætning ikke skifter fra mørk til lys hurtigt nok. Til golf, løb og vandreture kan de farveskiftende glas dog være en god idé.

Sportssolbriller med styrke

Hvis du ofte dyrker sport udendørs, kan polaroid-solbriller med styrke være et uundværligt supplement til dine sportsbriller. Fodbold, cykling, golf og vandsport er blot nogle af de discipliner, hvor sportssolbriller er uundværlige på de solrige dage. Med polariserede glas i sportssolbrillerne filtreres solens genskin på vandrette overflader fra, så du undgår generende blændinger og generelt oplever at have et mere afslappet syn.