Clip-on solbriller

Clip-on solbriller er en fantastisk mulighed for at forvandle dine hverdagsbriller til en solbrille – nemt og hurtigt! Clip-on solbriller er en god løsning til dig, der har brug for styrkeglas og ikke ønsker at skifte mellem briller og solbriller. Clip-on solbriller kan nemlig nemt klikkes på ovenpå dine hverdagsbriller, så du undgår generende blændinger på de solrige dage.

Hvad er clip-on solbriller?

Clip-on solbriller er solbrilleglas, der er specielt udviklet til at montere ovenpå en almindelig brille. Så du kan få gavn af fordelene ved solbriller, imens du stadig har dine almindelige briller med styrke på nedenunder.

Clip-on solbriller til langt de fleste brillefaconer

Der findes specialudviklede clip-on solbriller, der kan klikkes ovenpå briller i langt de fleste størrelser og faconer. Fit over-solbrillerne monteres blot ovenpå dine almindelige briller med små klemmer, der holder solbrilleglasset på plads. Kontakt din lokale Nyt Syn optiker og hør mere om dine muligheder for clip-on solbriller.

Clip-on solbriller i mange smarte farver

Da clip-on solbriller nemt kan monteres og tages af igen, er det en oplagt mulighed for at matche din solbrillestil til dit outfit. Clip-on solbriller fås i mange forskellige farver, som du kan mixe og matche til dit look. Skift mellem clip-on solbriller i eksempelvis blå, røde, brune og grønne solbrilleglas, og nyd friheden ved at have mange forskellige solbrillelooks i samme brillestel.

Oplev udvalget af clip-on solbriller i din lokale Nyt Syn

Udvalget af clip-on solbriller kan variere i vores butikker. Kig ned i din nærmeste Nyt Syn og oplev det lokale udvalg i butikken. Du er også velkommen til at ringe til os og høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Det skal du vide om clip-on solbriller

Hvis ikke du ønsker en separat solbrille med styrke, kan en clip-on solbrille til dine hverdagsbriller være et alternativ, da de ikke fylder lige så meget som en solbrille. 

Sådan finder du de perfekte clip-on solbriller
Nogle brillelevereandører designer selv praktiske clip-on solbriller til deres mest populære brillestel og kollektioner, eksempelvis Etnia Barcelona og Tom Ford. Men der findes også clip-on solbriller, der er designet til at kunne passe på langt de fleste stelmodeller. Nogle clip-on solbriller kan ligefrem tilpasses til dit brillestel.

Det er vigtigt at tage højde for størrelsen og tykkelsen på dit almindelige hverdagsstel, når du vælger dine clip-on solbrilleglas. Er du i tvivl om, hvilken model du bør vælge, står din lokale Nyt Syn optiker klar til at vejlede dig. Du kan finde din lokale Nyt Syn optiker her.

Sådan sætter du clip-on solbriller fast på dine briller 
Clip-on solbrillerne kan sættes fast på dine almindelige briller ved hjælp af små spænder. Spænderne holder clip-on solbrillerne fast til dit stel, så du frit kan bevæge dig og være aktiv, uden at solbrilleglassene falder af. Der findes forskellige clip-on solbrillemodeller og -leverendører med forskellige clip-on-teknologier. Hvordan spænderne skal monteres kan variere. 

Med nye clip-on teknologier, er det muligt at sætte solbrilleglassene fast på brillestellet med kraftige magneter i stedet for ved brug af klemmer eller spænder. Det er meget nemt og hurtigt - men det forudsætter, at dit hverdagsstel er udviklet til netop denne teknologi. Det er nemlig ikke muligt at bruge magnet clip-on solbriller på et almindeligt brillestel uden magneter.

Er du i tvivl om hvilken clip-on teknologi, der er optimal for dig, så står vores optikere klar til at vejlede dig. Find din nærmeste Nyt Syn her.

 

Solbrille og brille i samme stel - med farveskiftende glas

Er du klar over, at du kan få en alt-i-en-løsning - helt uden clip-on solbriller? ZEISS PhotoFusion X er et farveskiftende brilleglas, der skifter farve fra klare glas til mørke solbrilleglas efter lysforholdende omkring dig.

Solbriller i populære farver og faconer

Skulle det ikke være muligt for dig at finde en clip-on solbrille, der passer til dit brillestel eller din smag, så har vi heldigvis mange smarte solbriller på hylderne - og vi kan naturligvis sætte styrkeglas fra ZEISS i langt de fleste solbrillestel.