Briller

Vi har de helt rigtige briller til dig. Gå på opdagelse i det store udvalg. Sortimentet kan variere fra butik til butik.

Vælg briller online - prøv dem i butikken

Vælg op til 4 brillestel online, som du gerne vil prøve i din lokale butik. Vi kan næsten altid skaffe dem hjem og giver dig besked, når de ligger klar til dig. Gå på opdagelse i udvalget herunder, klik på dine favoritter, og vælg den butik, hvor du vil prøve dem. Sortimentet kan variere fra butik til butik.

  • {{::filter.name}}
  • Alle filtre

Mærker i din lokale butik

Her kan du se de mærker, som du også kan få i din lokale Nyt Syn butik

{{productListCtrl.totalResultCount}}
Nedenstående udvalg er ikke nødvendigvis det komplette butiksudvalg.
{{productListCtrl.totalResultCount}}
  • {{::option.name}} ({{option.topLevelName}})

{{productListCtrl.productCountTextMobile}}

{{productListCtrl.productCountTextDesktop}}

Briller der passer til dig

Her på siden finder du et udvalg af de brillestel, som du kan finde i vores butikker over hele landet. Vores optikere udvælger selv deres stel, derfor finder du altid et unikt sortiment i alle vores butikker. Nogle af dem er særligt hentet hjem fra brillemesser i Paris og Milano. Hvis du finder et brillestel her på siden, som du falder for, kan det være en god idé at kontakte din Nyt Syn butik for at høre, om de har den hjemme. I samme omgang kan du også bestille en synstest. Det er det første skridt til at få mest ud af sit syn.

Book en synstest >

Ofte har vores optikere ikke mere end 1-2 par af samme stel på hylderne. Vi synes nemlig, at du skal have muligheden for at få et unikt brillestel. Derfor hjælper vi dig også med at finde briller, som passer til din ansigtsform, og som klæder dig. Vi er heller ikke bange for at udfordre dig på form eller stil, måske klæder runde briller dig rent faktisk, selv om du altid har brugt firkantede briller. Den perfekte brille for dig kan nemlig være en, som fremhæver dit ansigt, men nogle gange kan det være bedre med en brille, der ikke dominerer så meget.

Vores optikere ser tusindvis af brillestel hvert eneste år. Derfor har de en god viden omkring, hvad der er på mode lige nu, hvilke tendenser der kommer, hvilke der er på vej ud, og hvilke som er kommet for at blive. Du skal bruge dine briller hver dag, så valget af materiale er vigtigt. Derfor kan vi selvfølgelig tilbyde både letvægt aluminiumsstel og brillestel i mange andre lette materialer.

Vi har altid flotte damebriller, herrebriller og børnebriller på hylderne, som præcis matcher din personlighed. Lige fra det super feminine til maskuline briller med masser af kant og selvfølgelig også dem midt i mellem. Vi går op i at levere en komplet løsning til alle vores kunder, som både matcher deres stil og syn.

Tag et kig rundt på vores spændende udvalg her på siden og lad dig bare inspirere. Du kan også finde din nærmeste Nyt Syn butik ved at klikke herunder. Der kan du også bestille tid til en uforpligtende synstest, så vi sammen kan finde den bedste synsløsning for dig.

Find nærmeste butik >

Lidt for billige briller kan være i vejen for dit syn

Hos Nyt Syn er en brille ikke bare en brille. Vi mener nemlig, at dine briller selvfølgelig skal passe til dig. Du bruger dine briller rigtig mange timer hver dag, så de helt rigtige briller kan give dig masser af livsværdi. Det kan man ikke sætte pris på.

Det kan være fristende at købe et par billige briller med standardstyrke i supermarkedet eller på webshops, når man skal have sin første brille. De færreste er dog klar over, at de billige briller med styrke ikke giver en optimal synskorrektion. Vores øjne er nemlig lige så individuelle som vores fingeraftryk, og da de billige briller eksempelvis altid har samme styrke i begge glas, tages der ikke højde for, at det faktisk er de færreste af os, der bruger samme styrke på begge øjne. Derfor er det heller ikke altid en fordel at få billige briller, fordi det desværre oftest betyder et kompromis med kvaliteten. Hos Nyt Syn forhandler vi derfor briller med stel og glas af højeste kvalitet.

Når du har besluttet dig for at købe nye briller, så gør noget godt for dig selv og få et par briller, hvor styrken passer nøjagtigt til dine øjne. Dit syn er unikt for dig, derfor skal dine briller også være det. For at kunne tilbyde dig de bedste briller med styrke, samarbejder vi med glasleverandøren ZEISS. Det gør vi for at kunne levere verdens bedste brilleglas. Det kan f.eks. være brilleglas med i.Scription teknologi, der gør glasset op til 25 gange mere nøjagtigt end et standardbrilleglas. Vi ved, at dit syn er unikt, så det skal dine briller selvfølgelig også være.

Find dine muligheder med vores brilleglas her >

Briller med styrke

Vores syn ændrer sig gennem hele livet. Synsændringerne sker dog sjældent fra den ene dag til den anden, så man bemærker det ikke nødvendigvis. Hvis dit syn har ændret sig, og du ikke bruger briller eller har den forkerte styrke i dine briller, så kan det komme til udtryk i gener som eksempelvis hovedpine, trætte øjne og sløret syn. Heldigvis kan de fleste gener afhjælpes med et par briller med styrke, der korrigerer dit syn, så du ikke skal anstrenge dig for at se skarpt.

Uanset om du er langsynet eller nærsynet kan et par briller med styrke give dig et skarpt syn. Er du langsynet, er det nemmere for dig at se genstande på lang afstand end på kort afstand, og så kan et par briller med plusstyrke korrigere for din langsynethed. Hvis du omvendt er nærsynet, har du udfordringer med at se genstande langt væk, men ingen problemer med at se genstande, der befinder sig tæt på. Er du nærsynet vil briller med minusstyrke kunne korrigere dine synsudfordringer.

Uanset synsstyrke har de fleste os en medfødt bygningsfejl i en eller anden grad. En bygningsfejl skyldes uregelmæssigheder i hornhindens krumning, så synet bliver sløret. Heldigvis kan et par briller med styrke korrigere for din bygningsfejl, så du får et skarpt syn tilbage.

Det er altafgørende for din livskvalitet, at du har briller med styrke, der passer til dig. Du vil opleve, at du ikke i lige så høj grad skal anstrenge dine øjne for at se klart, og du vil opleve, at gener med hovedpine og spændinger i nakke og skuldre letter. Vores dygtige optikere står klar til at hjælpe og vejlede dig, så du får en brille med styrke, der giver dig det optimale ud af dit syn.

Briller med styrke til ethvert formål

Vi kan altid hjælpe dig med at finde briller med styrke til enhver synsudfordring og ethvert formål. De fleste får enkeltstyrkeglas i den første brille. Enkeltstyrkeglas er for dig, der kun har behov for synskorrektion på enten kort eller lang afstand, så der er samme styrke i hele glassets flade. Har du derimod behov for synskorrektion på flere afstande, vil en brille med flerstyrkeglas være den mest optimale løsning for dig. Vores optikere står klar til at hjælpe dig med at afklare dit behov og vejleder dig i hvilken type brilleglas og styrke, der er den optimale for dig.

Kørebriller med og uden styrke
Oplever du udfordringer med blændinger, når du kører bil i mørke, så kan et par kørebriller med ZEISS DriveSafe være den rigtige løsning for dig. Det er ikke udelukkende en kørebrille, men en brille som derimod kan bruges hele døgnet rundt. Brilleglasset er optimere til at hjælpe dig med at se klart under kørsel ved dårlige lysforhold. Du kan få ZEISS DriveSafe briller med en styrke der passer nøjagtigt til dine øjne, men hvis du bruger linser eller ikke har behov for styrke, kan du også få DriveSafe kørebriller uden styrke i brilleglasset.

Skærmbriller
Bruger du mange timer foran computerskærmen i løbet af din arbejdsdag, kan skærmbriller med styrke være uundværlige på kontoret. Vi tilpasser brilleglasset individuelt efter dit syn, så du ikke skal anstrenge dine øjne for at læse på skærmen. Samtidig optimeres skærmbrillerne ud fra synsafstanden mellem dig og computerskærmen, så du får en sundere arbejdsstilling i løbet af dagen, så smerter i skuldre og nakke forebygges.

Sportsbriller med styrke
Skal du bruge briller til sport, har vores optikere hjælpe dig med at finde en løsning. Uanset om du er på udkig efter sportsbriller med eller uden styrke, så kan vi finde en brille til dig og dit behov. Det kan f.eks. være sporty briller fra Oakley.

Solbriller med styrke
Hos os behøver du ikke at gå på kompromis med et skarpt syn for at bruge de lækre modesolbriller. Vi kan nemlig montere solglas med styrke i alle vores smarte solbrillestel fra mange populære brands. Uanset om du har behov for enkeltstyrke eller flerstyrke i dine solbriller, så hjælper vi dig til et skarpt syn – også på de solrige dage.

Se f.eks. vores solbriller her >

Det siger kunderne om vores briller:

★★★★★ - fra Dennis, Nørre Alslev

★★★★★ - fra Dennis, Nørre Alslev

Pga. udfordringer med nedsat synsevne ved kørsel i mørke, blev jeg anbefalet brilleglas med ZEISS DriveSafe. Overordnet er der en mærkbar forskel sammenlignet med mine tidligere briller.

★★★★★ - fra Tea, Køge

★★★★★ - fra Tea, Køge

Jeg har haft mine briller med ZEISS-glas i over en måned, og jeg er så glad for dem! De er så enormt imødekommende og dygtige hos Nyt Syn!