Polaroid solbriller

Polaroid-solglas filtrerer solens genskin på vandrette overflader fra, og de er derfor optimale at bruge ifm. fiskeri, vandsport og skisport, så øjnene er skærmet imod solrefleksioner i blanke overflade som eksempelvis vand- og sneoverflader.

Hvad er polaroid solbriller?

Polariserede solglas har en særlig opbygning af horisontale rækker af molekyler, der absorberer genskinnet fra vandrette overflader, inden det når dine øjne. Det betyder, at du vil opleve færre blændinger og refleksioner fra vandrette overflader, når du bærer solbrillerne, så du får et mere afslappet syn på de solrige dage.

Polaroid solbriller er til dig hvis du:

• Kører bil • Tilbringer meget tid på vandet, eks. sejlsport, fiskeri etc. • Dyrker vintersport • Har lysfølsomme øjne

Book gratis synstest

Book en gratis synstest hos din lokale optiker og hør mere om dine muligheder. Vores dygtige optikere står klar og vejleder dig i, om polaroid solbriller er den mest optimale synsløsning for dig!

Hvad betyder polarisering?

Solens naturlige lys spredes i alle retninger, og derfor kaldes det upolariseret lys. Når lysstrålerne rammer en blank overflade, eksempelvis en våd vej, sendes alle lysstrålerne fra refleksionen i den samme retning – det vil sige, at lysstrålerne bliver polariseret. Det meste polariserede lys bliver polariseret horisontalt fra vandrette overflader, og det er disse refleksioner, polariserede solbriller filtrerer fra, så du undgår blændinger fra refleksioner, mens det upolariserede lys stadig trænger igennem glasset og sikrer dig et skarpt syn.

Få polaroid solbriller med styrke

Med polariserede solglas fra ZEISS kan vi tilpasse styrken i dine solbriller nøjagtigt til dine øjne. Uanset om du har behov for plusstyrke eller minusstyrke i dine polaroid solbriller, kan vi designe dine solbriller, så de giver dig et skarpt syn. Vi kan naturligvis også lave polaroid solbriller helt uden styrke, hvis du i forvejen har et skarpt syn.

Book en gratis synstest

Din lokale optiker kan teste dit syn og vejlede dig i, om solbriller med polaroid filter er den rette synsløsning for dig.

Polaroid solbriller til cykling

Polaroid solbriller er særligt velegnet til sport, hvor det kan være afgørende at have et godt syn for at kunne præstere optimalt. Derfor er der mange, der sætter pris på at bruge polariserede solbrilleglas til eksempelvis cykelsport. På cyklen er det vigtigt, at dit syn er i topform, så du kan undgå eventuelle forhindringer på ruten. Polariserede solbriller kan styrke dit kontrastsyn og sørge for, at du slipper for generende genskin fra solen. Vi kan desuden specialfremstille dine polaroid solbriller til cykling med lige nøjagtig den styrke, du har behov for.

Polariserede glas til løbebriller

Polariserede solbrilleglas er særligt velegnede i løbebriller til motionsløberen, der hovedsageligt løbetræner i et åbent terræn med meget sollys, eksempelvis på landevejen eller på stier og heder. Det polariserede brilleglas dæmper blændinger fra solen og filtrerer solens genskin i biler eller en våd vej fra, så du har et afslappet og skarpt syn på løbeturen.

Polaroid solbriller er gode til bilkørsel i dagslys

Når du kører bil, kan du blive udsat for blændinger på grund af genskin fra blanke overflader, eksempelvis en våd vej eller solens refleksioner i lakken eller ruder på andre biler omkring dig. Når du kører bil, bevæger du dig i meget høj fart, og derfor er det vigtigt at få det optimale ud af dit syn bag rattet. Med polariserede solbriller slipper du for de generende refleksioner, og samtidig skærpes dit kontrastsyn, så du har de bedste forudsætninger for at færdes trygt i trafikken. Vi kan sågar lægge lige nøjagtig den styrke, du har behov for i dit polariserede brilleglas, så du kan få alle detaljer med. Du bør aldrig bruge polaroid solbriller til bilkørsel i mørke. Polaroid solbriller bør generelt kun bruges i dagslys, da de ikke forbedrer synet ved lav belysning. Har du udfordringer med synet i mørke, bør du i stedet bruge natkørebriller, så du kan færdes trygt i trafikken efter mørkets frembrud.

Køb solbriller med rentefri betaling

Køb dine favoritsolbriller i dag og fordel betalingen over 12-24 måneder.

Det koster IKKE ekstra

Med rentefri betaling er der ingen udbetaling, renter eller gebyrer.

Polariserede solbriller til fiskeri

Lige meget om du foretrækker at fiske ved kyster eller åer, så kan det være en god idé at medbringe et par gode polaroid solbriller, der beskytter dine øjne imod solens UV-stråler og samtidig mindsker solens genskin i vandoverfladen. Mange fiskere bruger også polaroid solbrillerne, fordi man tydeligere kan se, hvad der befinder sig under vandoverfladen, da polaroid-filteret fjerner solens refleksioner i vandet. Det kan gøre fisketuren lidt sjovere, når man tydeligere kan se fiskenes bevægelser under vandet.

Fordele ved polariserede solglas fra ZEISS

• Mindre blænding fra genskin på vandrette overflader • Skærper kontrastsynet • Giver et mere afslappet syn i skarpt lys • Fuld UV-beskyttelse

Billige polariserede solbriller yder ikke nødvendigvis fuld UV-beskyttelse

Det er muligt at købe billige polaroid solbriller på eksempelvis webshops, men det er vigtigt at være opmærksom på, om solbrilleglassene yder fuld UV-beskyttelse. Nogle tror fejlagtigt, at polariseringen af brilleglasset beskytter øjnene imod UV-stråler – men det er ikke tilfældet. Polariserede solbriller filtrerer kun solens genskin i vandrette overflader fra, så du oplever mindre blænding – men hvis ikke glassene yder UV-beskyttelse, så kan solens UV-stråler trænge igennem det polariserede solglas og ind i dine øjne – og det kan skade dine øjne.

Det kan godt betale sig at prioritere et par gode polaroid solbriller af høj kvalitet med fuld UV-beskyttelse, så dine øjne er godt beskyttede imod solens skadelige stråler. Book en synsprøve hos din lokale optiker allerede nu og få polaroid solbrilleglas i topkvalitet fra ZEISS.

Polariserede solbriller med fuld UV-beskyttelse

Hos Nyt Syn går vi op i at lave personaliserede synsløsninger af højeste kvalitet. Derfor har vi et samarbejde med en af markedets førende glasleverandører – nemlig ZEISS, der er kendt for sine banebrydende og innovative synsløsninger. Med ZEISS-glas i brillen eller solbrillen er dine øjne godt beskyttet imod UV-stråler. ZEISS’ glas leveres nemlig altid med fuld UV-beskyttelse både i klare brilleglas og i tonede solbrilleglas. Du kan derfor også være helt tryg ved, at vores polariserede solbrilleglas yder fuld UV-beskyttelse mod solens skadelige stråler.

Polaroid solbriller med flerstyrkeglas

Hvis du bruger briller med flere styrker til daglig, så ved du sikkert allerede, at solbriller med flerstyrkeglas næsten kan være uundværlige. Heldigvis kan vi sagtens lægge flere styrker i dine polaroid solbriller, så du har et skarpt syn på alle afstande, når du bruger dine solbriller.

Fuld UV-beskyttelse

Alle ZEISS solbrilleglas har UV-filter, som giver fuld beskyttelse mod UVA og UVB-stråler. UV-filteret har intet at gøre med farven på brilleglasset. Mørke glas beskytter i sig selv ikke øjet, men betyder, at du ikke behøver at misse med øjnene, når du bevæger dig ud i solskinnet. Med ZEISS brilleglas er du sikret fuld UV-beskyttelse.

Polaroid solbriller til følsomme øjne

Lysfølsomme øjne kan være et tegn på, at noget i øjet ikke er, som det bør være. Derfor bør du altid få det undersøgt hos en øjenlæge, hvis du pludselig oplever lysfølsomhed. Når det er sagt, kan man opleve lysfølsomhed efter eksempelvis en øjenoperation, og nogle har generelt bare mere lysfølsomme øjne, uden at det nødvendigvis skyldes en synsudfordring, der kræver behandling. Har du en tendens til lysfølsomme eller trætte øjne, kan du overveje et par polariserede solbriller. Med polariseringsfilteret vil du opleve færre blændinger, så du får et mere behageligt og afslappet syn. Din lokale optiker vil vejlede dig i, om et par solbriller med polariserede solglas vil være den rigtige synsløsning for dig.

En test af dit syn kan vise, om polaroid solbriller er optimalt for dig!

Polaroid glas i din favoritsolbrille

Hos Nyt Syn er du ikke begrænset til et mindre udvalg af brillestel til dine polariserede solbriller. Vi kan nemlig sætte solglas med polariseringsfilter i langt størstedelen af vores smarte brillestel, uanset om du har behov for brilleglas med styrke, flerstyrke eller uden styrke. Her skal du ikke lade dig begrænse – du kan få polaroid solglas i lige nøjagtig den solbrille, du drømmer om.

Polaroid glas holder sin effekt

Polarisererede solglas mister ikke sin effekt over længere tids brug. Polariseringen er et filter, der bygges ind i glasset, så solglassenes polariserende funktion holder lige så længe som dine solbriller.