ZEISS SmartLife - til din online livsstil

Scroll, dobbeltklik og swipe, samtidig med at du er på farten. Vores hurtige og opkoblede livsstil stiller større krav til øjnene end nogensinde før. Med ZEISS SmartLife-brilleglas får dine øjne den hjælp, de har brug for. Uanset hvad de udsættes for, har du altid et skarpt og behageligt syn. Book en gratis synstest allerede i dag og få svar på, hvordan ZEISS SmartLife kan forbedre dit syn.

Vores moderne livsstil kræver nye løsninger

Besøg din lokale Nyt Syn optiker til en gratis synstest og en snak om, hvordan ZEISS SmartLife brilleglas kan forbedre dit syn.

Vores synsmønster har forandret sig

I gennemsnit bruger alle 3 timer og 40 minutter på deres smartphones hver dag. Digital øjentræthed hører med til denne digitale livsstil, som dine øjne skal leve op til - uanset din alder. Dertil kommer, at vores synsbehov ændrer sig med alderen, og anatomiske og fysiologiske ændringer af øjnene kan med tiden medføre helt andre visuelle udfordringer. Giv dine øjne det de har brug for - vælg ZEISS SmartLife brilleglas!

Få brilleglas der er tilpasset din alder

Din alder er med til at afgøre, hvilke brilleglas der passer til dine øjne. Find din aldersgruppe herunder for at få mere at vide om dine øjnes behov.

20-29 år

I din alder er det vigtigt, at du kan se klart og skarpt, når du skifter mellem online og offline aktiviteter. Men måske oplever du indimellem, at du bliver træt i øjnene sidst på dagen og måske endda får hovedpine. Sådan behøver det ikke være. Briller med ZEISS SmartLife kan være en løsning for dig.

30-39 år

Mænd og kvinder imellem 30 og 39 år bruger ofte mange timer med smartphone og tablet i deres hverdag - både på jobbet og hjemme. For de flestes vedkommende har øjnene det typisk bedre om morgenen efter en god nats søvn end sidst på dagen, hvor de har været udfordret i mange timer. Nogle har i denne alder allerede anskaffet sig læsebriller eller skærmbriller, men måske kan briller med ZEISS SmartLife være en bedre løsning, fordi de er tilpasset det online liv, som vi hver især lever.

40-49 år

Fra omkring 40-års-alderen begynder de flestes syn at ændre sig. Man kan miste evnen til at fokusere på nært hold, så avisen, bogen og telefonen flyttes længere og længere væk, for at man kan se det skarpt. Det kan også give hovedpine, svimmelhed og trætte øjne, der svier. Briller med ZEISS SmartLife kan hjælpe dig, så du både ser skarpt på lang og på kort afstand.

50+

Når man bliver ældre, er det helt naturligt, at ens syn bliver svagere. Derudover er der også en øget risiko for, at der opstår synsproblemer. Derfor er det nu endnu mere aktuelt jævnligt at få tjekket synet, så man både kan bevare den bedste synskvalitet og opdage eventuelt synstruende symptomer. Med ZEISS SmartLife får du brilleglas, der er tilpasset din alder og de synsudfordringer, som dine øjne skal klare i løbet af en travl dag.

Få ZEISS SmartLife i dit favoritstel

Du kan helt selv vælge, hvilket brillestel du vil have dine SmartLife-brilleglas i, og vi har helt sikkert et stel, der passer til dig og din stil. Kig ind til din lokale optiker og oplev vores store udvalg af flotte brillestel og find din favorit.

Det siger brugerne om ZEISS SmartLife:

- 84% oplevede et afslappet syn på alle afstande - 85% oplevede et ubesværet syn i alle retninger - 9 ud af 10 havde en positiv mening om ZEISS SmartLife brilleglas Kilde: Ekstern test af brugertilvænning af ZEISS SmartLife brilleglassortiment, n=182 testdeltagere. Aston Optometry School, Aston University, UK, 2019.

Med ZEISS får du enestående præcision

Nogle tror, at alle brilleglas er ens. I så fald tager de fejl, for det er de små finesser, så som præcision i opmåling og produktion, kvalitetsmaterialer, avanceret teknologi samt kvalitetskontrol, som er afgørende for, om et par briller er et redskab, som du kan stole på i enhver situation. I mere end 160 år har Carl Zeiss’ produkter og teknologier været medvirkende til at forbedre synet, og derfor kan du med sikkerhed regne med at få noget ekstra med, hver gang du vælger ZEISS.

Bliv klogere på dit syn

Vores syn ændrer sig igennem hele livet. Bliv klogere på, hvordan vores øjne udvikles, og de ændringer vores syn gennemgår fra spæd til voksenliv.