ZEISS SmartLife - til din digitale hverdag

Vi scroller, dobbeltklikker og swiper, samtidig med at vi er på farten. Det stiller større krav til øjnene end nogensinde før, når vi mange gange hver dag skiftevis stiller skarpt på mobilen og vores omgivelser. Med ZEISS SmartLife-brilleglas får dine øjne den hjælp, de har brug for, så du får et skarpt og afslappet syn på alle afstande og i alle retninger. ZEISS SmartLife findes i tre varianter - tag en hurtig test online og få en indikation af, hvilket SmartLife-brilleglas, der er optimalt for dig!

Vores moderne livsstil kræver nye løsninger

Besøg din lokale Nyt Syn optiker til en synsprøve og en snak om, hvordan ZEISS SmartLife brilleglas kan forbedre dit syn.

5 gode grunde til at vælge ZEISS SmartLife-glas

Vores brug af digitale medier skaber nye krav til vores øjne og syn, eksempelvis: • Vi kigger mere på små skærme • Vi holder de små skærme tættere på vores øjne, når vi læser på dem • Vi bruger vores perifere synsfelt mere for at orientere os i vores omgivelser, når vi er i bevægelse og samtidig bruger vores Smartphone • Vi skifter ofte imellem at kigge op og ud i vores omgivelser og ned på vores Smartphone. • Vi skifter hurtigt fokus på forskellige synsafstande, hvilket udfordrer vores syn – uanset alder.

Vores synsmønster har forandret sig

Vi bruger mange timer på vores smartphones hver dag og stiller mange gange dagligt skarpt på skiftevis mobilen og vores omgivelser. Det stiller store krav til vores øjne, og digital øjentræthed hører derfor for mange af os med til vores digitale hverdag - uanset hvilken alder vi har. Vores synsbehov ændrer sig med alderen, da anatomiske og fysiologiske ændringer i øjnene med tiden kan medføre synsudfordringer. ZEISS SmartLife fås i tre forskellige varianter, der hver især tager højde for de synsudfordringer, der hører til i forskellige aldersgrupper.

ZEISS SmartLife Singlevision Lenses

Et enkeltstyrkeglas der er optimeret til vores digitale hverdag.

ZEISS SmartLife Digital Lenses

Et brilleglas med to styrker, der optimerer synet på henholdsvis kort og lang afstand.

SmartLife Progressive Lenses

Et flerstyrkeglas der er udviklet til at optimere synet på kort, mellem og lang afstand med mindre slør og blidere styrkeovergange.

ZEISS SmartLife Young til børn og unge mellem 6 og 19 år

Børns syn er anderledes end voksnes syn. Og det bør deres brilleglas også være. ZEISS SmartLife Young er brilleglas specielt udviklet til at imødekomme børns og unges syn mellem, anatomi og synsmønstre i en digital hverdag.

Vi bruger det perifere synsfelt ofte

Når vi ofte skiftevis stiller skarpt ned på vores mobil og ud til siderne for at orientere os i vores omgivelser, kan det være anstrengende for vores øjne, da vi ofte og i lang tid ad gangen stiller skarpt på ting i vores perifere synsfelter.

Find det optimale brilleglas til dig!

Tag vores online test og få en vejledende anbefaling af, hvilket SmartLife-brilleglas, der kunne være optimalt for dig. Men husk, at de anbefalede synsløsninger kun er vejledende. Du bør altid få en synstest hos en optiker for at finde nøjagtig den synsløsning, der vil være optimal for dig.

Vi stiller skarpt på flere forskellige afstande

Fra naturens side er vores øjne bygget til at se skarpt på længere afstande. Men med vores nye synsmønstre skal vores øjne skiftevis stille skarpt på meget lang afstand og ekstremt kort afstand, når vi orienterer os i vores omgivelser og samtidig bruger vores mobil – og så skifter vi endda blikretning lynhurtigt.

Vi ændrer synsretning på et splitsekund

Mobile enheder er efterhånden en så integreret del af vores hverdag, at vi bruger mobilen samtidig med, at vi laver alt muligt andet. Vi kigger på de små skærme, eksempelvis når vi går tur, ser TV og orienterer os i trafikken. Det betyder, at vi hurtigt skiftevis sænker blikket ned på skærmen og kigger op i vores omgivelser. Disse meget hurtige afstandsskift i forskellige retninger kan gøre vores øjne trætte og anstrengte.

Forskellige aldersgrupper har forskellige synsbehov

ZEISS SmartLife er designet til at tage højde for de anatomiske forandringer, der sker med synet, når vi bliver ældre. Derfor findes der tre forskellige varianter i SmartLife-portføljen, der henvender sig til forskellige aldersgrupper og forskellige synsbehov.

ZEISS SmartLife SingleVision Lenses
ZEISS SmartLife SingleVision Lenses henvender sig til personer mellem 20-29 år. Det er et enkeltstyrkeglas, der adskiller sig fra almindelige enkeltstytkelglas ved at optimere synet på nært hold og i periferien, så synet er skarpt på alle afstande.

ZEISS SmartLife Digital Lenses
ZEISS SmartLife Digital Lenses henvender sig hovedsageligt til personer i 30- og 40-års-alderen. Dette brilleglas er optimale for dig, der har brug for lidt mere end blot enkeltstyrkeglas, men endnu ikke har behov for briller med glidende overgang. Digital Lenses er nemlig et specialudviklet brilleglas med to styrker, der optimerer synet på nært hold og lang afstand.

ZEISS SmartLife Progressive Lenses
ZEISS SmartLife Progressive Lenses henvender sig hovedsageligt til personer over 50 år, der har behov for glidende overgang. Progressive Lenses optimerer synet på både lang, mellem og kort afstand - og har en optimeret nærzone, så synet opleves skarpt - selv på de helt små skærme.

Det kræver dog altid en grundig synsprøve hos din lokale Nyt Syn optiker for at finde det optimale SmartLife-brilleglas til dig. Find din lokale Nyt Syn her.

ZEISS SmartLife Pro: Individuel tilpasning efter pupilstørrelse

Med ZEISS SmartLife har vi talrige muligheder for at specialdesigne brilleglas til dit 100% unikke syn, og med ZEISS SmartLife PRO kan vi nu tilbyde dig at skræddersy dit brilleglas endnu mere individuelt til dine øjne. Med alderen mister vores pupil evnen til at udvide og trække sig sammen ved varierende lyspåvirkning. Pupillens evne til at tilpasse sig lysforhold har betydning for, hvor skarpt vores syn er. Men faktisk er vores pupildiameter lige så unik som vores fingeraftryk - selv inden for samme aldersgruppe. Med ZEISS SmartLife PRO kan vi tilbyde at skræddersy brilleglasset til din unikke pupilstørrelse, så du får det optimale ud af dit syn.

ZEISS SmartLife kan være for dig, der oplever:

- Sviende øjne - Trætte øjne - Sløret syn - Hovedpine - Ømhed i nakke, ryg og skuldre

Digital øjentræthed er mere udbredt end nogensinde før

I alle aldersgrupper er digital øjentræthed i dag mere udbredt en nogensinde før, fordi vi bruger mange timer hver dag på at kigge på computerskærme, TV og ikke mindst vores mobile enheder. Digital øjentræthed viser sig blandt andet ofte som trætte og anstrengte øjne eller hovedpine. Oplever du digital øjentræthed, anbefaler vi, at du får tjekket dit syn hos din lokale optiker. I de fleste tilfælde kan generne afhjælpes ved at få briller, der tager højde for dine synsmønstre i løbet af dagen.

ZEISS SmartLife kan afhjælpe digital øjentræthed

Hør mere om ZEISS SmartLife hos din lokale optiker

20-29 år

I din alder er det vigtigt, at du kan se klart og skarpt, når du skifter mellem online og offline aktiviteter. Men måske oplever du indimellem, at du bliver træt i øjnene sidst på dagen og måske endda får hovedpine. Sådan behøver det ikke være. Briller med ZEISS SmartLife enkeltstyrkeglas kan være en løsning for dig.

30-39 år

Mænd og kvinder imellem 30 og 39 år bruger ofte mange timer med smartphone og tablet i deres hverdag - både på jobbet og hjemme. For de flestes vedkommende har øjnene det typisk bedre om morgenen efter en god nats søvn end sidst på dagen, hvor de har været udfordret i mange timer. Nogle har i denne alder allerede anskaffet sig læsebriller eller skærmbriller, men måske kan briller med ZEISS SmartLife Digital Lenses være en bedre løsning, fordi de er tilpasset det online liv, som vi hver især lever.

40-49 år

Fra omkring 40-års-alderen begynder de flestes syn at ændre sig. Man kan miste evnen til at fokusere på nært hold, så avisen, bogen og telefonen flyttes længere og længere væk, for at man kan se det skarpt. Det kan også give hovedpine, svimmelhed og trætte øjne, der svier. Briller med ZEISS SmartLife Digital Lenses kan hjælpe dig, så du både ser skarpt på lang og på kort afstand.

50+

Når man bliver ældre, er det helt naturligt, at ens syn bliver svagere. Derudover er der også en øget risiko for, at der opstår synsproblemer. Derfor er det nu endnu mere aktuelt jævnligt at få tjekket synet, så man både kan bevare den bedste synskvalitet og opdage eventuelt synstruende symptomer. Med ZEISS SmartLife får du brilleglas, der er tilpasset din alder og de synsudfordringer, som dine øjne skal klare i løbet af en travl dag.

Test hvilket brilleglas, der er optimalt for dig!

Du kan hurtigt få en indikation af, hvilken udgave af ZEISS' Smartlife-brilleglas, der er optimale for dig ved at tage vores hurtige online test. Men husk, at testen kun kan give dig en indikerende anbefaling - og der er altid behov for en opfølgende synsundersøgelse hos din nærmeste Nyt Syn optiker for at finde det optimale brilleglas til dig.

Fordele ved ZEISS SmartLife:

• Hjælper øjet til at lettere at stille skarpt • Giver et afslappet syn dagen igennem • Nem tilvænning for nye brugere. • En brille du kan bruge fra morgen til aften

Det siger brugerne om ZEISS SmartLife:

- 84% oplevede et afslappet syn på alle afstande - 85% oplevede et ubesværet syn i alle retninger - 9 ud af 10 havde en positiv mening om ZEISS SmartLife brilleglas Kilde: Ekstern test af brugertilvænning af ZEISS SmartLife brilleglassortiment, n=182 testdeltagere. Aston Optometry School, Aston University, UK, 2019.

Få ZEISS SmartLife i dit favoritstel

Du kan helt selv vælge, hvilket brillestel du vil have dine SmartLife-brilleglas i, og vi har helt sikkert et stel, der passer til dig og din stil. Kig ind til din lokale optiker og oplev vores store udvalg af flotte brillestel og find din favorit.

Vælg brillestel online - prøv dem i butikken

Gå på opdagelse i vores unikke sortiment af lækre briller. Du kan vælge op til 4 brillestel online, som du vil prøve i din lokale Nyt Syn butik.

Det hele starter med en synstest...

Vores dygtige optikere står klar med råd og vejledning, så du kan få det optimale SmartLife-brilleglas med hjem i din nye favoritbrille. Book en gratis synstest hos din lokale Nyt Syn optiker online.

Få filter mod blåt lys i ZEISS SmartLife

Når vi bruger mange timer foran vores digitale enheder udsættes vi får mere blåt lys fra de små skærme end nogensinde før. For nogle kan det blå lys være generende, og derfor kan det være en god idé at kombinere ZEISS SmartLife med ZEISS BlueGuard, der er et filter mod blåt lys. ZEISS BlueGuard blokerer effektivt den del af det blå lys, som kan forårsage trætte og anstrengte øjne.

Med ZEISS får du enestående præcision

Nogle tror, at alle brilleglas er ens. I så fald tager de fejl, for det er de små finesser, så som præcision i opmåling og produktion, kvalitetsmaterialer, avanceret teknologi samt kvalitetskontrol, som er afgørende for, om et par briller er et redskab, som du kan stole på i enhver situation. I mere end 160 år har Carl Zeiss’ produkter og teknologier været medvirkende til at forbedre synet, og derfor kan du med sikkerhed regne med at få noget ekstra med, hver gang du vælger ZEISS.

 1. 1

  ZEISS SmartLife sikrer dig et afslappet og skarpt syn, når du bruger smartphone og tablet, hvilket gør det lettere for dine øjne at fokusere – uanset alder.

 2. 2

  ZEISS SmartLife giver et behageligt nærsyn og lader dine øjenmuskler slappe af, samtidig med at dit syn forbliver skarpt.

 3. 3

  Du vil opleve en hurtig og nem tilvænning til ZEISS SmartLife glas

 4. 4

  ZEISS SmartLife egner sig til enhver situation i din hverdag, så du undgår besværet med at skifte mellem forskellige briller.

Køb briller med rentefri betaling

Køb dine favoritbriller i dag og fordel betalingen over 12-24 måneder.

Det koster IKKE ekstra

Med rentefri betaling er der ingen udbetaling, renter eller gebyrer.

ZEISS står for præcision og innovation

ZEISS garanterer, at du med SmartLife-brilleglas får... - ultratynde og meget lette glas - den højeste præcision i udformningen af glasset til dit syn - glas der tager højde for, at du hele tiden skifter fokus på forskellige afstande - glas der er præcist optimeret til din alder og din digitale livsstil

ZEISS’ nye innovative glasserie

Når vores adfærd ændrer sig, er det vigtigt, at vores synsløsninger følger med i udviklingen. I takt med at mobile enheder er blevet en større del af vores hverdag, er der opstået nye krav til vores øjne, fordi vores synsmønstre har ændret sig. Derfor har ZEISS udviklet en ny banebrydende glasserie kaldet SmartLife, der er optimeret til vores digitale liv, hvor vi altid er i bevægelse med en Smartphone i hånden.

Bliv klogere på dit syns udvikling

Vores syn ændrer sig igennem hele livet. Bliv klogere på, hvordan vores øjne udvikles, og de ændringer vores syn gennemgår fra spæd til voksenliv.