ZEISS SmartLife - til din digitale hverdag

Vi scroller, dobbeltklikker og swiper, samtidig med at vi er på farten. Det stiller større krav til øjnene end nogensinde før, når vi mange gange hver dag skiftevis stiller skarpt på mobilen og vores omgivelser. Med ZEISS SmartLife-brilleglas får dine øjne den hjælp, de har brug for, så du får et skarpt og afslappet syn på alle afstande og i alle retninger. ZEISS SmartLife findes i tre varianter - tag en hurtig test online og få en indikation af, hvilket SmartLife-brilleglas, der er optimalt for dig!

Vores moderne livsstil kræver nye løsninger

Besøg din lokale Nyt Syn optiker til en synsprøve og en snak om, hvordan ZEISS SmartLife brilleglas kan forbedre dit syn.

Vores synsmønster har forandret sig

Vi bruger mange timer på vores smartphones hver dag og stiller mange gange dagligt skarpt på skiftevis mobilen og vores omgivelser. Det stiller store krav til vores øjne, og digital øjentræthed hører derfor for mange af os med til vores digitale hverdag - uanset hvilken alder vi har. Vores synsbehov ændrer sig med alderen, da anatomiske og fysiologiske ændringer i øjnene med tiden kan medføre synsudfordringer. ZEISS SmartLife fås i tre forskellige varianter, der hver især tager højde for de synsudfordringer, der hører til i forskellige aldersgrupper.

Brilleglas designet til dine synsvaner

Vores brug af digitale medier skaber nye krav til vores øjne og syn, eksempelvis: • Vi kigger mere på små skærme • Vi holder de små skærme tættere på vores øjne, når vi læser på dem • Vi bruger vores perifere synsfelt mere for at orientere os i vores omgivelser, når vi er i bevægelse og samtidig bruger vores Smartphone • Vi skifter ofte imellem at kigge op og ud i vores omgivelser og ned på vores Smartphone. • Vi skifter hurtigt fokus på forskellige synsafstande, hvilket udfordrer vores syn – uanset alder.

Få brilleglas der er tilpasset din alder

Dine synsvaner og brug af digitale enheder kombineret med din alder og eventuelle synsudfordringer er med til at afgøre, hvilken type SmartLife brilleglas, der vil være optimale til dig. Find din aldersgruppe herunder for at få mere at vide om dine øjnes behov eller tag vores online test og få en vejledende anbefaling af, hvilket SmartLife-brilleglas, der kunne være optimalt for dig. Men husk, at de anbefalede synsløsninger baseret på vores online test kun er vejledende. Du bør altid få en synstest hos en optiker for at finde nøjagtig den synsløsning, der vil være optimal for dig.

20-29 år

I din alder er det vigtigt, at du kan se klart og skarpt, når du skifter mellem online og offline aktiviteter. Men måske oplever du indimellem, at du bliver træt i øjnene sidst på dagen og måske endda får hovedpine. Sådan behøver det ikke være. Briller med ZEISS SmartLife enkeltstyrkeglas kan være en løsning for dig.

ZEISS SmartLife SingleVision Lenses

Er du mellem 20 og 29 år vil SmartLife enkeltstyrkeglas sandsynligvis være den optimale synsløsning for dig. Det nye optimerede SmartLife-glas adskiller sig fra almindelige enkeltstyrkeglas ved at være optimeret til at give dig et skarpt syn på nært hold, i periferien og på lang afstand. Til sammenligning er de fleste traditionelle enkeltstyrkeglas kun optimeret til én enkelt afstand – for det meste lang afstand. Denne nye måde at opbygge ZEISS SmartLife enkeltstyrkeglas giver en mærkbar forskel i vores moderne livsstil, der indebærer at vi ofte skifter fokus mellem lang og kort afstand, når vi skiftevis fokuserer på vores smartphone og orienterer os i vores omgivelser.

30-39 år

Mænd og kvinder imellem 30 og 39 år bruger ofte mange timer med smartphone og tablet i deres hverdag - både på jobbet og hjemme. For de flestes vedkommende har øjnene det typisk bedre om morgenen efter en god nats søvn end sidst på dagen, hvor de har været udfordret i mange timer. Nogle har i denne alder allerede anskaffet sig læsebriller eller skærmbriller, men måske kan briller med ZEISS SmartLife Digital Lenses være en bedre løsning, fordi de er tilpasset det online liv, som vi hver især lever.

ZEISS SmartLife Digital Lenses

ZEISS SmartLife Digital Lenses er en hverdagsbrille, som optimerer dit syn på alle afstande. Brilleglasset har en optimeret nærzone, der tager højde for de øjenbevægelser og den korte læseafstand, som vi ofte har, når vi bruger vores Smartphones, mens vi er i bevægelse. Det betyder, at du vil opleve mere klarhed i hovedet, have friske øjne og være mere afslappet i nakke og skuldre efter en lang dag på farten med din smartphone i hånden.

40-49 år

Fra omkring 40-års-alderen begynder de flestes syn at ændre sig. Man kan miste evnen til at fokusere på nært hold, så avisen, bogen og telefonen flyttes længere og længere væk, for at man kan se det skarpt. Det kan også give hovedpine, svimmelhed og trætte øjne, der svier. Briller med ZEISS SmartLife Digital Lenses kan hjælpe dig, så du både ser skarpt på lang og på kort afstand.

ZEISS SmartLife Digital Lenses

Er du i 40-års alderen vil SmartLife Digital Lenses typisk være den optimale synsløsning for dig. Digital Lenses er et specialudviklet brilleglas, der imødekommer synsbehovet hos personer i aldersgruppen 40-49 år. Mange vil med tiden opleve begyndende udfordringer med at fokusere på genstande, der befinder sig meget tæt på vores ansigt, eksempelvis når vi læser på vores smartphones. Samtidig kan de hurtige fokusskift på forskellige afstande, når vi navigerer i vores omgivelser og samtidig har fokus på vores smartphone blive mere udfordrende for vores øjne. Digital Lenses er en hverdagsbrille, der optimerer dit nærsyn, så du kan kan skifte fokus på forskellige afstande ubesværet og hurtigt, uanset hvor du vender blikket hen.

50+

Når man bliver ældre, er det helt naturligt, at ens syn bliver svagere. Derudover er der også en øget risiko for, at der opstår synsproblemer. Derfor er det nu endnu mere aktuelt jævnligt at få tjekket synet, så man både kan bevare den bedste synskvalitet og opdage eventuelt synstruende symptomer. Med ZEISS SmartLife får du brilleglas, der er tilpasset din alder og de synsudfordringer, som dine øjne skal klare i løbet af en travl dag.

ZEISS SmartLife Progressive Lenses

Når vi bliver ældre, kan vi på et tidspunkt opleve udfordringer med at se klart på både lang og kort afstand, og så kan en brille med SmartLife flerstyrkeglas hjælpe dig. Ligesom traditionelle flerstyrkeglas giver SmartLife-glas med glidende overgang et skarpt syn på både kort og lang afstand, men der tilføres også en ekstra dimension, der optimerer dit syn på meget kort afstand, så du har et optimalt syn, når du scroller på enheder med meget små skærme, eksempelvis din smartphone. ZEISS SmartLife flerstyrkeglas har en blidere overgang mellem glassets forskellige styrker, så du oplever færre uskarpheder, og du vil sandsynligvis opleve, at tilvænningen til SmartLife flerstyrkeglas er lettere sammenlignet med traditionelle flerstyrkeglas. Den blidere overgang mellem styrkerne gør også meget hurtige fokusskift mellem skærm og omgivelser lettere for dine øjne.

Få ZEISS SmartLife i dit favoritstel

Du kan helt selv vælge, hvilket brillestel du vil have dine SmartLife-brilleglas i, og vi har helt sikkert et stel, der passer til dig og din stil. Kig ind til din lokale optiker og oplev vores store udvalg af flotte brillestel og find din favorit.

Det siger brugerne om ZEISS SmartLife:

- 84% oplevede et afslappet syn på alle afstande - 85% oplevede et ubesværet syn i alle retninger - 9 ud af 10 havde en positiv mening om ZEISS SmartLife brilleglas Kilde: Ekstern test af brugertilvænning af ZEISS SmartLife brilleglassortiment, n=182 testdeltagere. Aston Optometry School, Aston University, UK, 2019.

Test hvilket brilleglas, der er optimalt for dig!

Du kan hurtigt få en indikation af, hvilken udgave af ZEISS' Smartlife-brilleglas, der er optimale for dig ved at tage vores hurtige online test. Men husk, at testen kun kan give dig en indikerende anbefaling - og der er altid behov for en opfølgende synsundersøgelse hos din nærmeste Nyt Syn optiker for at finde det optimale brilleglas til dig.

Med ZEISS får du enestående præcision

Nogle tror, at alle brilleglas er ens. I så fald tager de fejl, for det er de små finesser, så som præcision i opmåling og produktion, kvalitetsmaterialer, avanceret teknologi samt kvalitetskontrol, som er afgørende for, om et par briller er et redskab, som du kan stole på i enhver situation. I mere end 160 år har Carl Zeiss’ produkter og teknologier været medvirkende til at forbedre synet, og derfor kan du med sikkerhed regne med at få noget ekstra med, hver gang du vælger ZEISS.

 1. 1

  ZEISS SmartLife sikrer dig et afslappet og skarpt syn, når du bruger smartphone og tablet, hvilket gør det lettere for dine øjne at fokusere – uanset alder.

 2. 2

  ZEISS SmartLife giver et behageligt nærsyn og lader dine øjenmuskler slappe af, samtidig med at dit syn forbliver skarpt.

 3. 3

  Du vil opleve en hurtig og nem tilvænning til ZEISS SmartLife glas

 4. 4

  ZEISS SmartLife egner sig til enhver situation i din hverdag, så du undgår besværet med at skifte mellem forskellige briller.

Køb briller med rentefri betaling

Køb dine favoritbriller i dag og fordel betalingen over 12-24 måneder. Der er ingen udbetaling, renter eller gebyrer.

Ansøg om rentefri betaling online

Start din ansøgning om at betale dine nye briller med rentefri betaling hjemmefra. Det eneste, du skal gøre bruge, er dit NemID.

ZEISS står for præcision og innovation

ZEISS garanterer, at du med SmartLife-brilleglas får... - ultratynde og meget lette glas - den højeste præcision i udformningen af glasset til dit syn - glas der tager højde for, at du hele tiden skifter fokus på forskellige afstande - glas der er præcist optimeret til din alder og din digitale livsstil

ZEISS’ nye innovative glasserie

Når vores adfærd ændrer sig, er det vigtigt, at vores synsløsninger følger med i udviklingen. I takt med at mobile enheder er blevet en større del af vores hverdag, er der opstået nye krav til vores øjne, fordi vores synsmønstre har ændret sig. Derfor har ZEISS udviklet en ny banebrydende glasserie kaldet SmartLife, der er optimeret til vores digitale liv, hvor vi altid er i bevægelse med en Smartphone i hånden.

Bliv klogere på dit syns udvikling

Vores syn ændrer sig igennem hele livet. Bliv klogere på, hvordan vores øjne udvikles, og de ændringer vores syn gennemgår fra spæd til voksenliv.