ZEISS SmartLife Digital Lenses

ZEISS SmartLife Digital Lenses er et nyt innovativt brilleglas med to styrker, der er udviklet til at optimere synet på kort og lang afstand, så du får det optimale ud af dit syn når du skiftevis stiller skarpt på din mobil og dine omgivelser.

Hvad er SmartLife Digital Lenses?

ZEISS SmartLife Digital Lenses er oplagt til dig, der har brug for lidt mere end enkeltstyrkeglas, men stadig ikke har behov for glidende overgang. Digital Lenses har en optimeret nærzone, der tager højde for vores nye synsmønstre og den korte læseafstand, som vi ofte har, når vi bruger vores mobil på farten. SmartLife Digital Lenses er nemlig særligt udviklet til at kompensere for de synsudfordringer, vi kan opleve i 30- og 40-års-alderen.

Book gratis synstest

Hvis du oplever trætte og anstrengte øjne eller måske ligefrem hovedpine, når du skiftevis skal stille skarpt på mobilen og dine omgivelser, så vil SmartLife-brilleglas sandsynligvis kunne hjælpe dig. Book en synsprøve hos din lokale Nyt Syn optiker – vi står klar til at rådgive dig om, hvilket brilleglas der er det optimale for dig!

Synet ændrer sig med alderen

Vores syn ændrer sig med alderen, da linsen i øjet med tiden bliver mindre elastisk. Det betyder, at det kan blive mere udfordrende at stille skarpt på ting, der befinder sig tæt på, eksempelvis mobilen. Synsforandringerne sker som regel lidt efter lidt over en længere periode, og det er derfor ikke altid, at man nødvendigvis lægger mærke til synsforandringerne. De aldersbetingende synsforandringer tager Digital Lenses højde for ved at optimere vores syn på både kort og lang afstand.

ZEISS SmartLife PRO: Individuel tilpasning efter pupilstørrelse

Med alderen mister vores pupil evnen til at udvide og trække sig sammen ved varierende lyspåvirkning. Men faktisk er vores pupildiameter lige så unik som vores fingeraftryk - selv inden for samme aldersgruppe. Pupillens evne til at tilpasse sig lysforhold har betydning for, hvor skarpt vores syn er. Med ZEISS SmartLife PRO kan vi nu tilbyde at skræddersy brilleglasset til din unikke pupildiameter, så du altid er sikret at få det optimale ud af dit syn.

Få et skarpt syn på alle afstande

Digital Lenses er opbygget med to styrker. Glasset har én styrke til at se langt med og en anden styrke, der giver optimalt syn på kort afstand. Det betyder, at de fleste oplever at få et mere afslappet og behageligt syn og mindre digital øjenstress.

Fordele ved ZEISS SmartLife

• Hjælper øjet til lettere at stille skarpt • Giver et afslappet syn dagen igennem • Nem tilvænning for nye brugere. • En brille du kan bruge fra morgen til aften

Find det optimale SmartLife-glas til dig

Tag vores SmartLife-test og find ud af, hvilket SmartLife-glas, der er det optimale for dig.

ZEISS SmartLife portføljen

SmartLife Digital Lenses er blot én variant i SmartLife-portføljen. Derudover er det muligt at få SmartLife SingleVision Lenses, der er et enketlstyrkeglas og SmartLife Progressive Lenses, som er et brilleglas med glidende overgang.

Vi bruger vores perifere syn oftere

Når vi benytter vores smartphones, er vi ofte samtidig i bevægelse eller laver andre ting på samme tid. Eksempelvis har de fleste af os gået en tur og samtidigt navigeret ruten via GPS’en på vores mobil. Men når vi bruger vores mobil og samtidig har fokus på vores omgivelser, kigger vi ofte op og ned og ud til siderne i forskellige retninger – og ofte gør vi det ved bare at rette blikket i den retning, vi kigger i. Derfor bruger vi i dag vores perifere syn i højere grad end tidligere.

Digital Lenses optimerer synet i periferien

Med traditionelle enkeltstyrkeglas får man det optimale ud af glasset, når man kigger ligefrem. Med udgangspunkt i vores nye synsmønstre er ZEISS SmartLife Digital Lenses derimod udviklet til at give et optimalt syn uanset hvilken retning, vi kigger i. Med SmartLife Digital Lenses vil man opleve at få et skarpere syn i periferien, såvel som når blikket sænkes for at kigge på mobilen.

Book et synstjek online

En grundig undersøgelse hos din lokale Nyt Syn optiker vil kunne afdække, om ZEISS SmartLife Digital Lenses er det optimale brilleglas for dig og dine synsudfordringer.

Et springbræt til flerstyrkeglas

Nogle oplever, at det kan være svært at komme i gang med at bruge glas med glidende overgang, hvis man ikke hidtil har haft briller eller er vant til briller med enkeltstyrkeglas. Er du én af dem, kan SmartLife Digital være et godt springbræt til flerstyrkeglas. Din lokale optiker kan hjælpe dig med at afklare, om SmartLife Digital Lenses vil være den optimale synsløsning til dig.

Et brilleglas man hurtigt vænner sig til at bruge

ZEISS SmartLife Digital Lenses er et brilleglas med to styrker, hvor der er en blid overgang mellem styrkerne, så de fleste hurtigt vænner sig til at bruge dem – også selvom man ikke tidligere har været vant til brilleglas med flere styrker. Din lokale optiker kan vejlede dig i, om ZEISS SmartLife Digital Lenses er den rette synsløsning for dig.

Rentefri betaling

Køb ZEISS SmartLife Digital Lenses i dag og fordel betalingen over 12-24 måneder.

Det koster IKKE ekstra

Med rentefri betaling er der ingen udbetaling, renter eller gebyrer.

Få SmartLife med filter mod blåt lys

Med de mange timer vi har rettet blikket imod digitale skærme hver dag, udsættes vi for mere kunstigt blåt lys end nogensinde før. Blåt lys fra LED-pærer, computerskærme og Smartphones kan for nogle opleves som generende. Det blå lys kan nemlig give anstrengte og trætte øjne efter lang tids eksponering, og derfor kan det i nogle tilfælde være optimalt at kombinere ZEISS SmartLife med ZEISS BlueGuard, der er et filter imod blåt lys, som bygges ind i glasset. ZEISS BlueGuard blokerer effektivt den del af det blå lys, som kan forårsage digital øjenstress.

Altid fuld UV-beskyttelse i ZEISS-glas

ZEISS yder som standard fuld UV-beskyttelse i alle brilleglas – både solglas og klare glas. Dine øjne vil derfor være godt beskyttet imod solens skadelige UV-stråler med SmartLife Digital Lenses i brillestellet.

Få SmartLife-glas i dit favoritstel

Du kan få ZEISS SmartLife Digital Lenses i lige præcis det brillestel, du drømmer om. Lad dig inspirere af et udvalg her på hjemmesiden eller besøg din lokale optiker og oplev det unikke udvalg på hylderne.

Vælg brillestel online - prøv dem i butikken

Gå på opdagelse i vores unikke sortiment af lækre briller. Du kan vælge op til 4 brillestel online, som du vil prøve i din lokale Nyt Syn butik.