ZEISS SmartLife SingleVision Lenses

SmartLife SingeVision Lenses enkeltstyrkeglas har en optimeret nærzone, så du får det optimale ud af dit syn på både lang og kort afstand i en hverdag, hvor du mange gange dagligt stiller skarpt på skiftevis mobilen og dine omgivelser.

Hvorfor vælge ZEISS SmartLife SingleVision?

Det nye optimerede SmartLife-glas adskiller sig fra almindelige enkeltstyrkeglas ved at være optimeret til at give dig et skarpt syn på nært hold, i periferien og på lang afstand. Traditionelle enkeltstyrkeglas giver det optimale syn, når man kigger ligefrem. SmartLife SingleVision er derimod også optimeret i nederste del af glasset, så man får det optimale ud af sit syn – også når blikket sænkes nedad på mobilskærmen.

ZEISS SmartLife PRO: Individuel tilpasning efter pupilstørrelse

Med ZEISS SmartLife PRO har vi endnu flere muligheder for at skræddersy dit brilleglas til dit individuelle syn. Med alderen mister vores pupil evnen til at udvide og trække sig sammen ved varierende lyspåvirkning. Pupillens evne til at tilpasse sig lysforhold har betydning for, hvor skarpt vores syn er. 

Med Vores i.Profiler kan vi måle din unikke pupildiameter og tilpasse dit brilleglas til dit syn. Det giver dine øjne dit optimale muligheder for at tilpasse sig varierende lysforhold og afstande, så du får et skarpt syn.

Book en gratis synstest hos din lokale Nyt Syn optiker og hør mere om dine muligheder for at en unik og skræddersyet synsløsning med ZEISS SmartLife PRO.

En forskel der kan mærkes

Den nye måde, som ZEISS SmartLife enkeltstyrkeglas er opbygget på, giver en mærkbar forskel i vores moderne livsstil, der indebærer at vi ofte skifter fokus mellem lang og kort afstand, når vi skiftevis fokuserer på vores smartphone og orienterer os i vores omgivelser. Er du mellem 20 og 29 år vil SmartLife enkeltstyrkeglas sandsynligvis være et brilleglas for dig.

Find det optimale SmartLife-glas til dig

Tag vores SmartLife-test og find ud af, hvilket SmartLife-glas, der er det optimale for dig.

Vores synsmønstre har ændret sig

Vi bruger mange timer med blikket rettet imod digitale enheder i hverdagen, og det kan være anstrengende for vores øjne. Derfor stiller vores nye synsmønstre højere krav til vores synsløsninger, der skal kunne imødekomme de udfordringer, vi oplever i en hverdag, hvor vi bruger mange timer med digitale enheder i hånden - også mens vi er i bevægelse.

Fordele ved ZEISS SmartLife

• Hjælper øjnene til lettere at stille skarpt • Giver et afslappet syn dagen igennem • Nem tilvænning for nye brugere. • En brille du kan bruge fra morgen til aften

Skarpt syn på alle afstande

Traditionelle enkeltstyrkeglas er optimeret til én distance – ofte lang. Men da vi i dag bruger vores Smartphones mange gange i løbet af dagen, læser vi ofte på de små skærme, som befinder sig på meget kort afstand. Det kan være anstrengende for vores øjne. Derfor har ZEISS udviklet SmartLife SingleVision, der er et enkeltstyrkeglas med en optimeret nærzone. SmartLife Singlevision Lenses optimerer synet på alle afstande og aflaster vores øjne, når vi sænker blikket for at stille skarpt på vores mobil.

ZEISS SingleVision Lenses – brilleglas til din digitale hverdag

Når vi benytter vores smartphones, er vi ofte i bevægelse eller bruger mobilen samtdig med at vi laver andre ting. Eksempelvis går en tur og samtidig navigerer ruten via GPS’en på vores mobil, eller når vi laver mad og følger en opskrift, som vi har fundet på internettet via vores smartphone. Men når vi bruger vores mobil og samtidig har fokus på vores omgivelser, kigger vi ofte op og ned og ud til siderne i forskellige retninger – og ofte gør vi det ved bare at rette blikket i den retning, vi kigger i. Derfor bruger vi i dag vores perifere syn i højere grad end tidligere.

SingleVision optimerer syn i periferien
Med traditionelle enkeltstyrkeglas får man kun det optimale ud af glasset, når man kigger ligefrem. Med udgangspunkt i vores nye synsmønstre, er ZEISS SmartLife Singlevision Lenses udviklet til at give et optimalt syn uanset hvilken retning, vi kigger i. Med SmartLife enkeltstyrkeglas vil man derfor opleve at få et skarpere syn i periferien, såvel som når blikket sænkes for at kigge på mobilen.

SingleVision letter fokusskift
Når vi ofte stiller skarpt på skiftevis mobilen og vores omgivelser stilles der høje krav til synet, fordi vores øjne fra naturens side ikke er bygget til disse mange fokusskift på forskellige afstande. Mange oplever derfor symptomer på trætte øjne efter en lang dag. ZEISS SmartLife Singlevision Lenses giver vores øjne den hjælp, de har brug for i vores digitale hverdag.

SmartLife portføljen

SmartLife SingleVision Lenses er et enkeltstyrkeglas og bare én variant i SmartLife-portføljen. Derudover er det muligt at få SmartLife Progressive Lenses med glidende overgang. Som noget helt nyt tilbydes også SmartLife Digital Lenses, der henvender sig til personer, som har brug for lidt mere hjælp end enkeltstyrkeglas, men stadig ikke er klar til briller med glidende overgang.

Brilleglas i topkvalitet fra ZEISS

ZEISS SmartLife Singlevision er et superlet og tyndt brilleglas – selv ved meget høje styrker. Med Smartlife i brillestellet vil du derfor opleve, at brilleglas ikke bare er brilleglas. Der kan være store forskelle i kvalitet og komfort, men med brilleglas fra ZEISS får du brilleglas i verdensklasse. Og det vil du også kunne mærke, når du har brillerne på.

Undgå digital øjentræthed med SingleVision Lenses

SmartLife findes i 3 forskellige varianter, der hver især henvender sig til forskellige aldersgrupper og forskellige synsbehov. Tag en hurtig online test og find ud af, hvilket SmartLife-glas, der er det optimale for dig.

Book gratis synstest

Vores optikere står klar til at hjælpe dig med at finde den optimale synsløsning til dig. Book en gratis synstest hos din lokale Nyt Syn optiker og oplev forskellen i din digitale hverdag med ZEISS SmartLife-glas.

Få blåt lys filter i ZEISS SmartLife SingleVision

Når vi bruger mange timer foran vores digitale enheder, udsættes vi for mere blåt lys end nogensinde før. For nogle af os kan det blå lys give trætte og anstrengte øjne. Derfor kan det være fordelagtigt at kombinere ZEISS SmartLife med ZEISS BlueGuard, der er et filter mod blåt lys. ZEISS BlueGuard blokerer effektivt den del af det blå lys, som kan forårsage digital øjenstress.

Fuld UV-beskyttelse i ZEISS-glas

De fleste er nok opmærksomme på, at UV-beskyttelse i solbrillerne er vigtigt – men faktisk er det lige så vigtigt, at dine almindelige hverdagsbriller beskytter dine øjne mod solens stråler. Med kvalitetsbrilleglas fra ZEISS i brillestellet kan du være sikker på, at dine øjne er beskyttet imod solens skadelige UV-stråler. ZEISS yder nemlig som standard fuld UV-beskyttelse i alle brilleglas – både solglas og klare glas.

Vælg brillestel online - prøv dem i butikken

Gå på opdagelse i vores unikke sortiment af lækre brillestel. Du kan vælge op til 4 brillestel online, som du vil prøve i din lokale Nyt Syn butik.

Betal med rentefri betaling

Med rentefri betaling kan du fordele betalingen af dine briller med ZEISS SmartLife Singlevision-glas over 12 eller 24 måneder. Der er ingen renter, gebyrer eller udbetaling.

Vælg frit mellem alle brillestel

Du kan få ZEISS SmartLife SingleVision brilleglas i alle vores smarte brillestel – du har frit valg på alle hylder. Se et udvalg af smarte stel på hjemmesiden eller kig ind hos din lokale Nyt Syn optiker og oplev det unikke udvalg af brillestel i butikken.