Test hvilket SmartLife-glas, der er optimalt for dig!

ZEISS SmartLife er et nyt brilleglas, der er udviklet til at optimere vores syn i en hverdag, hvor vi mange gange i løbet af dagen kigger på vores Smartphones og orienterer os i vores omgivelser – ofte mens vi er i bevægelse. ZEISS SmartLife fås i tre forskellige udgaver, og her kan du teste hvilket SmartLife-brilleglas, der vil være optimalt for dig.

Find det rigtige ZEISS SmartLife-glas til dig

ZEISS SmartLife-testen kan give dig en vejledende indikation af, om du kunne have gavn af SmartLife-glas – og hvilken type SmartLife-glas, der kunne være det optimale valg for dig. Uanset hvilket resultat testen giver, skal der dog altid en grundig synsprøve til hos din lokale Nyt Syn optiker for at være sikker på, at du får den mest optimale synsløsning.

ZEISS SmartLife-test

Hvor gammel er du?

Oplever du følgende synsproblemer?

Hvad er din nuværende glasløsning?

Er SmartLife for dig? Tag testen her!

ZEISS' innovative glasløsninger

ZEISS er en af markedets bedste, mest kvalitetsbevidste og innovative glasleverandører. De har i mange år udviklet måleudstyr og teknologi med en hidtil uset præcision og ikke mindst brilleglas i topklasse. Men når vores samfund og den måde, vi bruger briller på, ændrer sig, stilles der nye krav til opbygningen af vores brilleglas. ZEISS investerer målrettet i de nyeste teknologier og forskning i bl.a. forbrugeradfærd, så de altid kan udvikle, udvide og optimere deres produktportfølje. Med forbrugernes hverdag, livsstil og adfærd for øje stræber ZEISS efter at kunne tilbyde de bedste glasløsninger på markedet.

Få jævnligt en test af dit syn

Oplever du at få trætte og anstrengte øjne bør du få testet dit syn hos dig lokale optiker. Oplever dy symptomer på digital øjenstress, vil din optiker kunne vejlede dig, om ZEISS SmartLife vil kunne hjælpe dig til et afslappet og skarpt syn.

ZEISS SmartLife-portføljen

ZEISS tilbyder tre forskellige typer brilleglas, der er optimeret til at give vores syn de bedste forudsætninger i en digital hverdag: SmartLife Singlevision, SmartLife Digital og SmartLife progressive.

ZEISS SmartLife Singlevision

Et enkeltstyrkeglas med optimeret nærzone, der optimerer synet på kort afstand.

ZEISS SmartLife Digtal

Et innovativt brilleglas med to styrker, optimerer synet på lang og kort afstand.

ZEISS SmartLife Progressive

Et flerstyrkeglas der er udviklet til at optimere synet på kort, lang og mellem afstand med mindre slør og blidere styrkeovergange.

Test dit syn online

Vi er her for dig!

Oplever du synsudfordringer som trætte og anstrengte øjne eller hovedpine, så står vores optikere klar til at hjælpe og vejlede dig, så du får den rette synsløsning med hjem.