ZEISS SmartLife Progressive Lenses

SmartLife Progressive Lenses er et flerstyrkeglas med en optimeret nærzone, så du får det optimale ud af dit syn på kort såvel som lang afstand i en hverdag, hvor du mange gange dagligt stiller skarpt på skiftevis mobilen og dine omgivelser.

Hvad er ZEISS SmartLife Progressive Lenses?

SmartLife Progressive Lenses er et brilleglas med glidende overgang, der optimerer synet på nær, mellem og lang afstand. SmartLife Progressive Lenses adskiller sig fra traditionelle flerstyrkeglas ved at have en optimeret nærzone, hvilket giver et skarpt syn, når blikket sænkes for at kigge på mobilen. Når vi læser på de små skærme, holder vi ofte vores devices meget tæt på ansigtet, hvilket stiller store krav til vores øjne - og det er ZEISS SmartLife Progressive Lenses udviklet til at tage højde for.

Letter hurtige fokusskift mellem forskellige afstande

ZEISS SmartLife flerstyrkeglas har en blidere overgang mellem glassets styrker sammenlignet med traditionelle brilleglas med glidende overgang. Det betyder, at du oplever færre uskarpheder, når du skiftevis skal stille skarpt på kort og derefter lang afstand. Du vil sandsynligvis også opleve, at tilvænningen til SmartLife flerstyrkeglas er lettere sammenlignet med traditionelle flerstyrkeglas, da øjnene hurtigere kan vænne sig til de blide styrkeovergange.

Skarpt syn i alle retninger

I en hverdag hvor vi mange gange stiller skarpt på skiftevis mobilen og vores omgivelser, bruger vi vores perifere syn mere end nogensinde. Dette behov imødekommer SmartLife Progressive Lenses, da glassets opbygning har mindre slør i udkanten af glasset sammenlignet med traditionelle flerstyrkeglas. Det betyder, at man i højere grad kan orientere sig ud til siderne i alle retninger uden at opleve sløret syn i periferien.

Find det optimale SmartLife-glas - tag testen online

ZEISS SmartLife findes i tre forskellige varianter, der er udviklet til forskellige aldersgrupper og synsbehov: SmartLife SingleVision, SmartLife Digital og SmartLife Progressive. Tag en hurtig test online og find det optimale brilleglas til dig og dit synsbehov.

Synet ændrer sig med alderen

Når vi bliver ældre, sker der for de fleste en række anatomiske og fysiologiske ændringer i vores øjne, som kan medføre synsforandringer. Linsen i øjet bliver hos de fleste mindre elastisk, så det kan blive en større udfordring at stille skarpt på både lang, mellem og kort afstand. Det er helt normalt – og heldigvis kan de fleste aldersbetingede synsforandringer afhjælpes med flerstyrkeglas som ZEISS SmartLife Progressive Lenses.

ZEISS SmartLife PRO: Individuel tilpasning efter pupilstørrelse

Med alderen mister vores pupil evnen til at udvide og trække sig sammen ved varierende lyspåvirkning. Men faktisk er vores pupildiameter lige så unik som vores fingeraftryk - selv inden for samme aldersgruppe. Pupillens evne til at tilpasse sig lysforhold har betydning for, hvor skarpt vores syn er. Med Vores i.Profiler kan vi måle din unikke pupildiameter og tilpasse dit SmartLife PRO-brilleglas til dine unikke øjne. Med en skræddersyet synsløsning kan vi sikre, at du altid har det optimale syn.

Fordele ved ZEISS SmartLife

• Hjælper øjet til lettere at stille skarpt • Giver et afslappet syn dagen igennem • Nem tilvænning for nye brugere • En brille du kan bruge fra morgen til aften

SmartLife-porteføljen

ZEISS SmartLife Progressive Lenses er blot én variant i SmartLife-portføljen. Derudover er det muligt at få SmartLife SingleVision Lenses, der er et enketlstyrkeglas og SmartLife Digital Lenses, som er et brilleglas med to styrker, der optimerer synet på kort og lang afstand.

Book gratis synstest

Book en gratis synstest hos din lokale Nyt Syn optiker og hør mere om ZEISS SmartLife. Vores optikere står klar til at hjælpe dig med at finde den optimale synsløsning til dig og dit syn.

Lettere tilvænning til SmartLife flerstyrkeglas

ZEISS SmartLife med glidende overgang har en blidere overgang mellem glasstyrkerne sammenlignet med traditionelle flerstyrkeglas. Det betyder, at man hurtigt og ubesværet kan stille skarpt på forskellige afstande, og derfor oplever de fleste, at de hurtigere vænner sig til SmartLife Progressive Lenses sammenlignet med traditionelle glas med glidende overgang. Din lokale optiker kan vejlede dig i, om ZEISS SmartLife Progressive Lenses er den rette synsløsning for dig.

Vi bruger vores perifere syn oftere

Når vi benytter vores smartphones, er vi ofte samtidig i bevægelse eller laver andre ting på samme tid. Eksempelvis har de fleste af os nok gået en tur og samtidig navigeret ruten via GPS’en på vores mobil. Men når vi bruger vores mobil og samtidig har fokus på vores omgivelser, kigger vi ofte op og ned og ud til siderne i forskellige retninger – og ofte gør vi det ved bare at rette blikket i den retning, vi kigger i. Derfor bruger vi i dag vores perifere syn i højere grad end tidligere. Disse synsmønstre tager ZEISS SmartLife-glas højde for, så du får et skarpt og afslappet syn i periferien og i alle retninger.

Rentefri betaling

Køb ZEISS SmartLife Progressive Lenses i dag og fordel betalingen over 12-24 måneder.

Det koster IKKE ekstra

Med rentefri betaling er der ingen udbetaling, renter eller gebyrer.

Få ZEISS SmartLife i mange farver og faconer

Du kan få ZEISS SmartLife Progressive Lenses i lige præcis det brillestel, du drømmer om. Lad dig inspirere af et udvalg her på hjemmesiden eller besøg din lokale optiker og oplev det unikke udvalg på hylderne.

Vælg brillestel online - prøv dem i butikken

Gå på opdagelse i vores unikke sortiment af lækre briller. Du kan vælge op til 4 brillestel online, som du vil prøve i din lokale Nyt Syn butik.

Fuld UV-beskyttelse i ZEISS SmartLife

ZEISS yder som standard fuld UV-beskyttelse i alle brilleglas, så dine øjne er beskyttet imod solens stråler, uanset om du bruger solbriller eller klare brilleglas.

Filter mod blåt lys i ZEISS SmartLife Progressive

Vi har rettet blikket imod digitale skærme maneg timer hver dag. Derfor udsættes vi for mere kunstigt blåt lys end nogensinde før. Det blå lys fra LED-lys, computerskærme og Smartphones kan for nogle opleves som generende. Anstrengte og trætte øjne eller sløret syn kan være symptomer på digital øjenstress forårsaget af de små skærmes kunstige blå lys. Derfor kan det i nogle tilfælde være optimalt at kombinere ZEISS SmartLife med ZEISS BlueGuard, der er et filter imod blåt lys, som bygges ind i glasset. ZEISS BlueGuard blokerer effektivt den del af det blå lys, som kan forårsage digital øjenstress.

Kvalitet i verdensklasse fra ZEISS

Brilleglas er ikke bare glas. Der kan være store forskelle i kvalitet, holdbarhed og komfort på brilleglas, men med ZEISS-glas i brillestellet kan du være sikker på at få et brilleglas i topkvalitet. Forskellen vil du uden tvivl kunne mærke, når du har brillerne på. For ZEISS-glas er eksempelvis både tyndere og lettere end traditionelle brilleglas, så du får det optimale ud af dit syn og den optimale komfort.

Det hele starter med en synstest

Book en gratis synstest online - vi står klar til at hjælpe dig med!