Åbningstider

Man-Fre:10:00-17:30
Lørdag:10:00-13:00
Uden for åbningstiden kan du desuden booke tid online til synsprøve tirsdag og lørdag morgen. Vi holder sommerferie fra 15. til 23. juli.
Shop image

Nyt Syn Ballerup

Centrumgaden 20 2750 Ballerup
28159149 ballerup@nytsyn.dk CVR: 42870293
Tina Mortensen

Tina Mortensen

Indehaver og optiker

Troels Mortensen

Troels Mortensen

Indehaver og optiker

Gratis ZEISS-glas til brille nr. 2

Hvis du bruger briller, er det sjældent nok med ét par. Heldigvis kan du hos os lige nu få gratis ZEISS-glas med til brille nr. 2, så du kan få de briller, du har behov for. Glassene i den ekstra brille er selvfølgelig også ZEISS-glas i samme kvalitet som brille nr. 1, og du bestemmer helt selv om det ekstra glas skal være til en skærmbrille, læsebrille, kørebriller, solbrille med styrke eller.... Vi har mange muligheder og hjælper dig gerne med at finde den optimale brilleløsning til dig. Book tid hos os til en gratis synstest i dag, så hjælper vi dig til et skarpt syn! Tilbuddet er personligt og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Nyt Syn er Årets Butikskæde

Kunderne har kåret Nyt Syn som Årets Butikskæde 2024 blandt 163 butikskæder - den bedste anerkendelse vi kan ønske os. Vi siger 1000 tak! Vil du selv opleve vores personlige service? Så book en synsprøve hos os.

Gå på opdagelse i vores brilleudvalg

Vores butik bugner af nye, stilfulde briller og solbriller. Kig ind i butikken og find dine favoritter eller gå på opdagelse i vores udvalg online lige her.

"Hos os får du altid en grundig synsprøve"

Find os i Nyt Syn Ballerup

Du finder os i vores nye og flotte brillebutik midt i Ballerup på Centrumgaden 20. I butikken har vi et spændende og varieret udvalg af luksuriøse brillestel i både klassiske og innovative designs. Vi udvælger og indkøber selv med stor omhu alle de brillestel, som vi mener, der passer til vores kunder. Derfor har vi en hel personlig sammensætning af danske og internationale brands, som du ikke finder andre steder i byen. Lad dig friste af de lækreste styles fra bl.a. Fleye, Tom Ford og Maui Jim.

Vi har bl.a. følgende brands i butikken:

 • Briller fra BELLINGER
 • Blackfin
 • Boss
 • EINSTOFFEN
 • Etnia Barcelona
 • Briller fra FLEYE Copenhagen
 • Guess
 • Briller fra Inface
 • Maui Jim
 • Briller fra monkeyglasses
 • Briller fra Nifties
 • Briller fra Ørgreen
 • Briller fra Prego
 • Briller fra TITANFLEX
 • Tom Ford
 • Tommy Hilfiger
 • Briller fra WOOW
 • Young

Få en GRATIS synstest i Ballerup

Hos Nyt Syn Ballerup vil vi gøre dig tryg, glad og klogere på dit syn, og vi hjælper dig gerne, hvis du skal have briller eller kontaktlinser. Vi vægter fagligheden højt, og derfor begynder vi med en grundig synstest og taler om dine behov og ønsker. Så kan vi sammen finde den bedste synsløsning til dig, uanset om du har behov for at få briller, kontaktlinser eller en kombination. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Nyt Syn Ballerup.

Det lækreste udvalg af solbriller

I vores brillebutik finder du solbriller til enhver smag. Vi har et lækkert sortiment af solbriller fra både danske og internationale brands, og vores brede udvalg favner både markante og anderledes styles fra Maui Jim til mere klassiske solbrillestel fra Tom Ford. Derfor finder du helt sikkert også en solbrille, der falder i din smag, uanset om du er på udkig efter en diskret eller iøjnefaldende solbrille. I alle vores solbriller kan du få ZEISS kvalitetsbrilleglas med og uden styrke – og der er naturligvis fuld UV-beskyttelse i alle vores solglas, så dine øjne er godt beskyttede imod solens skadelige stråler.

Vi er certificerede hos ZEISS, så du er sikret et optimalt syn

Vi er certificerede i at bruge ZEISS' innovative og nøjagtige måleinstrumenter, så du er sikret en synsløsning udover det sædvanlige. Her er dit syn i trygge hænder, for vi sætter god tid af til dig, og vi er altid opdateret på den nyeste viden om optik. Med vores certificering er vi eksperter i ZEISS’ store sortiment af kvalitetsbrilleglas, og det betyder vi kan give dig det produkt, som passer dit specifikke behov. ZEISS-certifikatet er din garanti for, at du får en tryg oplevelse, faglig rådgivning og en synsløsning i verdensklasse, der passer til dit unikke syn. Mon ikke dine øjne ville vælge os?

Vi går op i kvalitet, sundhed, komfort og øget livskvalitet

Hos Nyt Syn Ballerup ved vi, at dit syn er vigtigt for din livskvalitet. Faktisk er det gennem dit syn, at du får hele 75% af alle indtryk og oplevelser. Derfor tager vi os god tid, når du skal have lavet din synsprøve. Med udgangspunkt i en grundig synsprøve kan vi nemlig bedst rådgive dig om, hvilke synsløsninger, der både passer til dit syn og din hverdag.

I vores briller bruger vi verdens bedste brilleglas fra ZEISS. Derudover kan vi tilbyde en række unikke behandlinger af glasset, som tilpasser dem endnu mere til dine behov. F.eks. i.Scription, hvor vi kan opnå et brilleglas, der bliver 25 gange mere nøjagtigt tilpasset dig, eller vores DriveSafe brilleglas der optimerer din hverdagsbrille til bilkørsel.

Har du på det seneste mærket en forandring i dit syn, eller vil du bare være helt sikker på, at dit syn er, som det skal være, giver vi gerne dine øjne et sundhedstjek. Vi har ZEISS’ avancerede og innovative måleudstyr i butikken, så vi kan give dig et nuanceret billede af, hvor sunde dine øjne er.

Skal du have briller, så finder du et stort udvalg af brillestel, primært fra vores udvalgte producenter, som ud over de danske Fleye og Ørgreen også rummer udenlandske designs som Etnia Barcelona, Tom Ford og mange flere. Valget afhænger af dig og din personlighed.

Vi er førende på linsefronten med alle moderne linsetyper, og vi hjælper dig selvfølgelig, så du bliver tryg ved at bruge kontaktlinser, uanset om du har bygningsfejl eller har brug for flerstyrkelinser. Kom ind og få lavet en uforpligtende synstest, hvis du vil høre mere om dine muligheder for kontaktlinser.

Så lige meget om du skal have briller, kontaktlinser eller solbriller, kan vi tilbyde dig et unikt udvalg. F.eks. med det fremadstormende Maui Jim solbrillemærke, der har fokus på helt fantastisk optik. Og husk: Alt kan købes med rentefri betaling med 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr.

Får du trætte øjne af små skærme?

Uanset alder er vores øjne mere udfordrede end nogensinde, når vi skiftevis stiller skarpt på mobilen og på vores omgivelser hele dagen. Med ZEISS SmartLife brilleglas belaster du øjnene mindre og får et skarpt og afslappet syn i alle retninger. ZEISS SmartLife findes i tre varianter - tag vores online test og find det optimale SmartLife-brilleglas til dig!

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Speciallinser
Har du brug for kontaktlinser, der er specielt tilpasset til dit syn, kan vi helt sikkert hjælpe dig. Langt de fleste speciallinser er formfaste linser, der er lavet til at passe efter specifikke mål til ét specifikt øje. Vi har speciallinser til alle – fra børn og folk med øjensygdomme til voksne med behov for læsefelt.
Natlinser
Med natlinser slipper du for briller, dagslinser og laser-operation. Natlinser korrigerer dine øjnes hornhinder, mens du sover. Når du vågner, tager du natlinserne ud, og så kan du se klart uden briller og dagslinser i op til 16 timer. Flere studier viser desuden, at hvis børn og unge bruger natlinser, kan udviklingen af nærsynethed bremses. Du er velkommen i butikken, så fortæller vi gerne mere om natlinser. Læs mere om natlinser
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Tanzania i Afrika. Sammen med organisationen Bedre Syn Til Afrika har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Vi kan give dine øjne et grundigt sundhedstjek

Har du på det seneste mærket en forandring i dit syn, eller vil du bare være helt sikker på, at dit syn er, som det skal være. Så giver vi gerne dine øjne et sundhedstjek. Vi har ZEISS’ avancerede og innovative måleudstyr i butikken, så vi kan give dig et nuanceret billede af, hvor sunde dine øjne er. Når vi udfører et sundhedstjek, måler vi blandt andet trykket i dine øjne og scanner din nethinde. På den måde kan vi opdage øjensygdomme, inden du får symptomer. Finder vi det mindste tegn på, at noget i øjet bør undersøges nærmere af en øjenlæge, kan vi hurtigt sende dig videre.

Håndplukket sortiment til dig

Besøg os i Nyt Syn Ballerup og oplev vores spændende udvalg af brillestel, som vi selv har håndplukket til dig. Vi gør os umage med at sammensætte sortimentet ud fra, hvad der passer til vores kunder. Det er kun de stel, der lever op til vores høje standarder for design og kvalitet, der slipper igennem nåleøjet hos os.

Vi er medlem af Dansk Erhvervsoptik

Vi er medlem af Dansk Erhvervsoptik og tilbyder både skærmbriller og sikkerhedsbriller af højeste kvalitet efter erhvervsaftaler. Har din arbejdsplads en erhvervsaftale med Dansk Erhvervsoptik, kan du få betalt dine skærmbriller eller sikkerhedsbriller gennem din arbejdsgiver. Ønsker du at købe briller til arbejde gennem vores erhvervsaftale, kan du booke en gratis synstest herunder - så hjælper vi dig i gang. Kontakt din arbejdsgiver for at høre, om I har en erhvervsaftale med Dansk Erhvervsoptik.

Køb favoritbrillen i dag – betal i bidder

Hvorfor vente med drømmebrillen, hvis du kan betale lidt ad gangen? Med rentefri betaling kan du købe de briller, som du har behov for og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder. Det koster dig ikke ekstra at fordele betalingen, for hos os er der ingen udbetaling, renter eller gebyrer.

Få tilpasset dine briller i Ballerup – det er gratis!

Når du køber dine briller hos Nyt Syn Ballerup, kan du være sikker på at få en service udover det sædvanlige. Hos os er god service nemlig mere end bare ord, og vi sætter en ære i at tilbyde vores kunder en ekstraordinær service. Derfor er du altid velkommen hos os til at få en gratis brilletilpasning. Uanset om stellet trykker, brillen sidder skævt, eller om næsepuderne skal justeres, så hjælper vi dig, så du får størst mulig glæde af dine briller – og vi gør det endda helt kvit og frit!

Book en grundig synsprøve i Ballerup

Vi forhandler alle slags kontaktlinser

Vi ved, at de bedste linser er dem, du ikke mærker. Derfor sætter vi en ære i at forhandle de bedste linser af højeste kvalitet, så du kan få de linser, du fortjener. Hos Nyt Syn Ballerup samarbejder vi med alle de største kontaktlinseleverandører, så vi kan tilbyde vores kunder et bredt udvalg af kontaktlinser, der lever op til vores høje standarder. Overvejer du kontaktlinser, så hjælper vi dig med at finde de kontaktlinser, der passer bedst til dine øjne og dit behov.

Kombinér briller og linser

Mange mennesker opfatter enten sig selv som brille- eller kontaktlinsebruger, men for de fleste vil en kombination af de to faktisk være den mest optimale synsløsning, fordi det giver dig mere frihed og dermed forøger din livskvalitet. Med et kontaktlinseabonnement ved siden af dine briller, har du altid et skarpt syn, – også i de situationer, hvor brillerne kan være i vejen, når du dyrker sport eller cykler i regnvejr. Og du kan stadig bære dine smarte modebriller, når det passer dig bedst.

Med natlinser kan du sove dig til et skarpt syn

Vil du se klart uden briller eller kontaktlinser hver dag? Med natlinser kan du i de fleste tilfælde få dine ønsker opfyldt. Natlinserne har nogle helt specielle egenskaber. Du bruger dem om natten, og mens du sover, omformer linserne dine hornhinder. Når du står op om morgenen, tager du linserne ud og ser klart hele dagen - uden brug af briller eller kontaktlinser.

Vi kan gøre dig glad for linser

Vil du prøve, om kontaktlinser er noget for dig? Så tøv ikke med at booke en synsprøve hos os. Sammen finder vi de linser, der både giver dig et skarpt syn og komfort dagen lang.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synstest hos os lidt længere tid. Book din synstest nu og oplev forskellen.

Følg os på Facebook og instagram

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook og instagram, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Har du lyst til at få mere viden omkring dit syn, inspiration til dit næste brillekøb samt blive opdateret på de nyeste trends indenfor briller, solbriller og kontaktlinser? Så tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt trække dit samtykke tilbage.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen