ZEISS-certificering

Dit syn er helt unikt. Det hjælper dig med at se, hvordan verden omkring dig ser ud, og hvordan du skal navigere rundt i den. Din hjerne modtager rigtig mange indtryk, men op til hele 85% af de indtryk kommer igennem dit syn alene. Med synet kan du stille skarpt på selv de mindste detaljer, du kan opfatte millionvis af farver, samtidig hjælper det dig med at aflæse signaler som bl.a. andre menneskers ansigtsudtryk. Mange vil af disse grunde sige, at synet er den vigtigste sans, vi har.

ZEISS-certifikatet er din sikkerhed for, at du træffer et trygt valg

Du kan trygt overlade dit syn i hænderne på en ZEISS-certificeret optiker. Certifikatet er din garanti for, at du får en meget nøjagtig synsprøve, grundig rådgivning og brilleglas af højeste kvalitet.

Få professionel rådgivning

Det er ikke ligegyldigt, hvem der rådgiver dig om synsløsninger. Vi ved, at det er en tillidserklæring, når man vælger optiker. Derfor er det vigtigt, at du kun overlader dit syn og øjensundhed til en faglig og kompetent optiker, som du har tillid til. ZEISS-certifikatet er din sikkerhed for, at du træffer et trygt valg, når du skal vælge optiker. ZEISS-certificeringen betyder dels, at vi har nogle af markedets mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes og i nyeste produkter og viden i optik.

Vi holder os opdateret på den nyeste viden

Der udvikles hele tiden nye teknologier, produkter og viden om synet. Med ZEISS-certificeringen uddannes vi løbende af de dygtigste i branchen om nyeste viden om synet, og hvordan vi kan hjælpe vores kunder til det klareste syn med nye og innovative teknologier. Vi sætter en ære i at være eksperter på vores felt, så du kan være i trygge hænder.

Vi er stolte af vores ZEISS-certificering

Sundhedstjek ved synsprøve

Hos os får du også tjekket dine øjnes sundhed, når du får lavet en grundig synsprøve.

Præcision i særklasse

Vores dygtige optikere er ZEISS-certificerede. De kan give dig de mest præcise målinger og har den nyeste viden om optik, så de kan imødekomme dine synsudfordringer bedst muligt.

Find brillestel til din stil

Hos os har du mulighed for at vælge imellem et bredt udvalg af fine kvalitetsstel, der passer bedst til din stil og dit behov.

Stort udvalg - stor viden

Vi har et stort udvalg af ZEISS-glas – og vi uddannes løbende i vores glasprodukter og introduceres til nye glasteknologier fra ZEISS. Det er vigtigt for os at være opdateret på de bedste og nyeste glasprodukter, for det giver os det bedste udgangspunkt for at hjælpe dig til at klarere syn. Jo mere viden vi har om vores glasprodukter, jo bedre kan vi hjælpe dig til at finde det brilleglas, der passer til dig og dit syn.

Vi sætter god tid af til dig

Vi kan ikke udføre en grundig synsprøve på 5 minutter. Så du kan helt sikkert finde hurtigere synsprøver, og du kan formodentlig også finde billigere brilleglas hos andre optikere. Men vi er ret sikre på, at du hverken kan finde bedre glas eller mere synsprøver end dem, vi kan tilbyde dig. Hos Nyt Syn tager synsprøven lidt længere tid. Vi gerne vil sikre os, at du får en meget nøjagtig synsprøve og de mest optimale brilleglas til dit behov.

Vi er med dig hele vejen

Hos os får du ikke kun god tid og vores fulde opmærksomhed. Her kan du altid regne med at få personlig service udover det sædvanlige. Hos os bliver du fulgt af den samme optiker lige fra, du kommer ind i butikken første gang til, du får udleveret dine briller. På den måde er du sikret et trygt og tillidsfuldt forløb – lige fra synsprøven til valg af brillestel.

En faglig og moderigtig løsning

Når vi har sikret os, at du ser godt, er det vigtigt, at du også kommer til at se godt ud. Vi har et unikt udvalg af brillestel, som er nøje udvalgt til at leve op til vores høje standarder for kvalitet og design.

ZEISS er kendt for innovative synsløsninger

Nogle tror, at alle briller er ens – men der tager de fejl. Det er de små detaljer i glasdesignet, der gør den store forskel for dit syn, når du tager brillerne på. ZEISS er en af markedets bedste, mest kvalitetsbevidste og innovative glasleverandører. De har i mange år udviklet måleudstyr og teknologi med hidtil uset præcision og ikke mindst brilleglas i topklasse. Med glas fra ZEISS i brillestellet kan du regne med at få noget ekstra hver gang.

Tid til at få tjekket dit syn?

Få undersøgt dit syn af en professionel optiker og mærk forskellen med ZEISS.