Åbningstider

Man-Fre:09:30-17:30
Lørdag:09:30-13:00
Shop image

Nyt Syn Foss Briller

Algade 68 5500 Middelfart
64 41 18 61 middelfart@nytsyn.dk CVR: 12427492
Lise-Lotte Foss

Lise-Lotte Foss

Indehaver og aut. brille-
og kontaktlinseoptiker

Gitte Holm

Gitte Holm

Indehaver og aut. brille-
og kontaktlinseoptiker

Gå på opdagelse i vores brilleudvalg

Vores butik bugner af nye, stilfulde briller og solbriller. Kig ind i butikken og find dine favoritter eller gå på opdagelse i vores udvalg online lige her.

Vi er certificerede hos ZEISS, så du er sikret et optimalt syn

Vi er certificerede i at bruge ZEISS' innovative og nøjagtige måleinstrumenter, så du er sikret en synsløsning udover det sædvanlige. Her er dit syn i trygge hænder, for vi sætter god tid af til dig, og vi er altid opdateret på den nyeste viden om optik. Med vores certificering er vi eksperter i ZEISS’ store sortiment af kvalitetsbrilleglas, og det betyder vi kan give dig det produkt, som passer dit specifikke behov. ZEISS-certifikatet er din garanti for, at du får en tryg oplevelse, faglig rådgivning og en synsløsning i verdensklasse, der passer til dit unikke syn. Mon ikke dine øjne ville vælge os?

Book en synstest i Middelfart

Hos Nyt Syn Foss Briller i Middelfart finder du din næste brille sammen med Middelfarts dygtigste optikere. Vi passer godt på dit syn. For os er høj faglighed nemlig en selvfølge, og det er vigtigt for os, at vi finder den helt rigtige synsløsning for dig. Vi tager os god tid til at lave en grundig synsprøve og udfører meget præcise målinger med ZEISS i.Profiler, så du får en synsløsning, der passer nøjagtigt til dine øjne. Hos os er du i sikre hænder, for både Lise-Lotte og Gitte er autoriserede optikere med mange års erfaring. I 50 år har Foss Briller været Middelfarts lokale optiker, og vi elsker vores fag. Vi er passionerede, kvalitetsbevidste, og vi vil gøre alt for, at du får den bedste løsning til dit syn.

Får du trætte øjne af små skærme?

Uanset alder er vores øjne mere udfordrede end nogensinde, når vi skiftevis stiller skarpt på mobilen og på vores omgivelser hele dagen. Med ZEISS SmartLife brilleglas belaster du øjnene mindre og får et skarpt og afslappet syn i alle retninger. ZEISS SmartLife findes i tre varianter - tag vores online test og find det optimale SmartLife-brilleglas til dig!

"Hos os får du altid en grundig synsprøve"

Nyt Syn Foss Briller er din lokale optiker i Middelfart

Hos Nyt Syn Foss Briller i Middelfart byder vi dig velkommen med god service og høj faglighed – og det har vi gjort i mere end 50 år. Vi starter altid med at undersøge dit syn med en grundig synsprøve, så vi kan finde den bedste synsløsning til dig. Hos os er dit syn nemlig vores topprioritet.

Vi uddanner os løbende og holder os opdateret på nyeste viden teknologier i optikbranchen, og ved at deltage i kurser, seminarer og videreuddannelse, så vi altid har den højeste faglighed at tilbyde vores kunder. Vi er ZEISS-certificerede og har markedets mest præcise måleapparater til rådighed, når vi undersøger dit syn. Vi bruger den nødvendige tid på at undersøge og måle dine øjne, så vi kan tilbyde dig et brilleglas, der er tilpasset nøjagtigt til dine øjne. Vi forhandler udelukkende kvalitetsbrilleglas fra ZEISS, og med vores ZEISS i-profiler kan vi skræddersy brilleglas, der er 25 gange mere præcise end almindelige brilleglas, så du får det bedste syn.  
Vi kan hjælpe dig med at finde den rigtige synsløsning for dig, uanset om du er på udkig efter briller, solbriller eller kontaktlinser. Derudover har vi specialiseret os i natlinser og er den eneste optiker i Middelfart, der tilbyder tilpasning af natlinser.

Når vi har sikret os, at du ser godt, er det også vigtigt for os, at du ser godt ud. Vi hjælper og vejleder dig, så du finder det helt rigtige brillestel til dig. I vores udvalg finder du lækre brillestel fra mange populære mærker. Vi har et stort udvalg af brillestel lige fra de diskrete og elegante stel til mere markante og farverige – der er frit valg på alle hylder.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores optikerforretning i Middelfart, så vi kan hjælpe dig til et skarpt syn.  

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn Foss Briller er vi certificerede som ZEISS Vision Experts. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Natlinser
Med natlinser slipper du for briller, dagslinser og laser-operation. Natlinser korrigerer dine øjnes hornhinder, mens du sover. Når du vågner, tager du natlinserne ud, og så kan du se klart uden briller og dagslinser i op til 16 timer. Flere studier viser desuden, at hvis børn og unge bruger natlinser, kan udviklingen af nærsynethed bremses. Du er velkommen i butikken, så fortæller vi gerne mere om natlinser. Læs mere om natlinser
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Lån stel med hjem
Hos Nyt Syn finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.

Middelfarts mest nøjagtige synsprøve

Når du får lavet en synsprøve i vores brillebutik i Middelfart, så bruger vi de nyeste teknologier og måleudstyr fra ZEISS, når vi måler dit syn. Det er din garanti for, at du hos os får en af de mest nøjagtige synsprøver i optikbranchen. Vi bliver løbende uddannet og testet i nye produkter fra ZEISS, så vi altid er opdateret på nyeste viden om optik. Det gør os nemlig i stand til at hjælpe dig, så du får mest muligt ud af dit syn.

 • Blackfin
 • Cathrine De Medici
 • EINSTOFFEN
 • Götti
 • Lindberg
 • Monoqool
 • Munic
 • Oakley
 • Paul and Joe
 • Briller fra Prego
 • Tom Ford
 • Briller fra Ørgreen

Byens bedste udvalg af designerbriller

Hos vores optikere i Middelfart finder du altid et helt unikt udvalg af designerbriller fra danske og udenlandske modehuse. Vi har selv nøje udvalgt alle de brillestel, du finder på vores hylder - for kun det bedste er godt nok til vores kunder. Fælles for alle vores briller er, at både design og kvalitet er helt i top. Vi har noget for enhver smag i vores sortiment - uanset om du er på udkig efter luksuriøse briller fra Lindberg eller brillestel fra Blackfin i materialer og faconer, som du ikke finder andre steder.

"Hos os finder du altid et unikt udvalg af brillestel"

Vores sortiment er nøje udvalgt og håndplukket til dig, og vi hjælper dig gerne med at finde det helt rette brillestel.

Tid til et synstjek?

Hos Nyt Syn Foss Briller i Middelfart får du en meget grundig synsprøve. Vi er nemlig meget omhyggelige med dit syn - men du bruger det jo også hver dag!

Din lokale optiker i Middelfart

Vi er din lokale optiker i Middelfart, og vi er en aktiv del af dit lokale handelsliv. Vi er med i den danske frivillige kæde Nyt Syn, men vi ejer og driver butikken selv. Hos os får du altid en nærværende og personlig service, og det er os, du møder i butikken, så du kan føle dig helt tryg. Det er nemlig vigtig for os, at du forlader vores butik med en følelse af at have fået en god oplevelse - og ikke mindst et skarpt syn.

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu og oplev forskellen.

Følg os på Facebook

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook og Instagram, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Har du lyst til at få mere viden omkring dit syn, inspiration til dit næste brillekøb samt blive opdateret på de nyeste trends indenfor briller, solbriller og kontaktlinser? Så tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt trække dit samtykke tilbage.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen