Åbningstider

Man-Tors:10:00-17:30
Fredag:10:00-18:00
Lørdag:10:00-13:00
Shop image

Nyt Syn Skejby Optik

Skelagervej 7. st. 6 8200 Aarhus N
86 78 55 50 skejby@nytsyn.dk CVR: 41 43 16 87
Martin Lund

Martin Lund

Indehaver
og optiker

Lotte Skaarup

Lotte Skaarup

Optiker

GRATIS brille nr. 2

Hos Nyt Syn Skejby Optik kan du altid få de kvalitetsbriller, du har behov for til en fordelagtig pris. Lige nu gir' vi dig brille nr. 2* med i handlen helt gratis, når du køber en komplet brille med ZEISS-glas hos os. Kig ind og find dit nye favoritstel - eller book en gratis synstest på forhånd. Så sætter vi god tid af til at hjælpe dig! *Tilbuddet gælder ved køb af komplet brille med ZEISS-glas, og brille nr. 2 fås gratis med ZEISS-glas af samme kvalitet som brille nr. 1 med stel op til en værdi af 998,-. Kan ikke kombineres med tilbud eller rabatter.

Byens bedste udvalg af designerbriller

Hos Nyt Syn Skejby Optik finder du et unikt udvalg af designerbriller fra mange populære brands. Alle de briller, du finder på vores hylder, har vi nøje udvalgt og håndplukket til vores kunder - og fælles for dem alle er høj kvalitet og lækkert design. Uanset hvilken stil du har, så finder du sikkert et brillestel, du synes om hos os. Besøg vores hyggelige butik i Skejbycenteret i Aarhus og find din nye favoritbrille i vores sortiment!

Gå på opdagelse i vores brilleudvalg

Vores butik bugner af nye, stilfulde briller og solbriller. Kig ind i butikken og find dine favoritter eller gå på opdagelse i vores udvalg online lige her.

"Hos os får du altid en grundig synsprøve"

Vi har følgende brands i butikken:

 • Briller fra BELLINGER
 • Boss
 • Carerra Eyewear
 • Briller fra Carlottas Village
 • EINSTOFFEN
 • Eschenbach
 • Guess
 • Lindberg
 • Lool
 • Marc Jacobs
 • Oakley
 • Briller fra ProDesign
 • Ray Ban
 • Thomsen
 • Tom Ford
 • Woody's
 • ZEISS

Find os i Skejby

Du finder os i Skejbycenteret i det nordlige Aarhus. Vi står klar til at tage imod dig og give dig den bedste service, så du får mest muligt ud af dit syn. Kig ind hos os i butikken og få en uforpligtende gratis synstest - eller ring og bestil en tid. Vi ses hos Nyt Syn Skejby Optik!

Få en gratis synstest i Skejby

Skal du have nye briller? Så kig ind hos Nyt Syn Skejby Optik (tidligere Friis Optik). Her har vi nemlig altid fagligheden i højsædet, og i vores butik kan du være sikker på at få en formidabel service udover det sædvanlige. Vi arbejder tæt sammen med ZEISS, der er en af verdens førende glasleverandører med nogle af de mest nøjagtige måleinstrumenter i optikbranchen. Vi kan skræddersy din brilleglas nøjagtigt til dine øjne med 25 gange større nøjagtighed end traditionelle brilleglas. For os er dit syn nemlig det vigtigste. Vi begynder altid med en grundig synsundersøgelse med udgangspunkt i dine behov og ønsker, så vi sammen kan finde den synsløsning, der passer bedst til dig og dine øjne. I Nyt Syn Skejby Optik er vi meget omhyggelige med dit syn – men du bruger det jo også hver dag!

Køb favoritbrillerne i dag og fordel betalingen

Hvorfor vente med brillerne, når du kan vente med betalingen? Når du køber briller hos vores optikere i Skejby, kan du fordele din betaling over 12 eller 24 måneder - der er ingen renter, gebyrer og udbetalinger. Vi mener, at alle har ret til et skarpt syn. Med rentefri betaling behøver du ikke vente med at få de nye briller, dine øjne har brug for.

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Natlinser
Med natlinser slipper du for briller, dagslinser og laser-operation. Natlinser korrigerer dine øjnes hornhinder, mens du sover. Når du vågner, tager du natlinserne ud, og så kan du se klart uden briller og dagslinser i op til 16 timer. Flere studier viser desuden, at hvis børn og unge bruger natlinser, kan udviklingen af nærsynethed bremses. Du er velkommen i butikken, så fortæller vi gerne mere om natlinser.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Tanzania i Afrika. Sammen med organisationen Bedre Syn Til Afrika har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

En meget nøjagtig synsprøve i Skejby

Hos Nyt Syn Skejby Optik samarbejder vi med ZEISS, og det er din garanti for, at vi udfører en grundig og meget nøjagtig synsprøve med de nyeste og mest præcise måleinstrumenter og teknologier inden for optikbranchen. Vi uddannes og testes løbende i nyeste produkter, så vi altid er opdateret på nyeste viden om optik. Det betyder, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, så du får mest muligt ud af dit syn.

Førende indenfor kontaktlinser

Er du på udkig efter nye kontaktlinser? Vores optikere i Skejby er førende indenfor alle linsetyper. Vi samarbejder med alle de store leverandører af kontaktlinser, så du kan få lige nøjagtig de linser, der passer til dig og dine øjne. Er du ny linsebruger, hjælper vi dig i gang, så du føler dig helt tryg ved at bruge dine kontaktlinser. Vi instruerer dig i, hvordan du skal bruge dem, og giver dig gode tips til hygiejne. Oplever du nogle udfordringer med dine nye linser, må du ikke tøve med at kontakte os. Vi hjælper dig, så du kan bruge dine linser uden problemer.

Sov med natlinser - og se skarpt om dagen

I nogle situationer er det bare nemmere at kunne undvære briller og kontaktlinser. Heldigvis kan de fleste sove sig til et skarpt syn med natlinser. Natlinser kan korrigere og forebygge nærsynethed, når man sover, og giver et skarpt syn i løbet af dagen uden brug af briller eller normale kontaktlinser.

I Skejby Optik har vi de spændende brillestel, de bedste kontaktlinser og dygtige optikere

Hvis dit syn driller, og du skal have nye briller, så kan du roligt komme ind til Nyt Syn Skejby Optik. Vores dygtige optikere hjælper dig med at få mest muligt ud af dit syn. Vi starter altid med at lave en grundig synsprøve, for hos os tager vi den nødvendig tid, når vi skal undersøge dit syn. Vi ved nemlig, at nøglen til det perfekte syn ligger i detaljen. Derfor sætter vi altid god tid af til dig, både under og efter din synsprøve, så vi kan finde en synsløsning, der både passer til dit syn og din hverdag.

I vores briller bruger vi verdens bedste brilleglas fra ZEISS. Derudover kan vi tilbyde en række unikke behandlinger af glasset, som tilpasser dem endnu mere til dine behov. F.eks. i.Scription, hvor vi kan opnå et brilleglas, der bliver 25 gange mere nøjagtigt tilpasset dit syn, og vi kan ovenikøbet fremstille brilleglassene op til 40% tyndere, så du får maksimal komfort.

Skal du have briller, så finder du et stort udvalg af brillestel fra både danske og internationale brands som Lindberg og Tom Ford. Fælles for alle vores briller er, at de lever op til vores høje standarder indenfor kvalitet og design. Der er frit valg på alle vores hylder, og vi hjælper dig gerne med at finde det helt rette brillestel, der matcher dig og din stil. Så lige meget om du skal have briller, kontaktlinser eller solbriller, kan vi tilbyde dig et unikt udvalg - Og husk: Alt kan købes på rentefri betaling med 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr.

Gratis synstest i Skejby

Hos Nyt Syn Skejby Optik kan du altid få lavet et hurtigt synstjek - det er helt gratis. Kom forbi eller ring og bestil tid til en gratis og uforpligtende synstest. Så vejleder vi dig i, om du kunne have behov for briller, eller om du stadig har den rette styrke i din nuværende synsløsning.

Vi vil have Skejbys mest tilfredse kunder

Hos vores optikere i Skejby er god service og glade kunder den højeste prioritet. Derfor har du altid tilfredshedsgaranti, når du køber dine briller hos os. Der er som regel en kort tilvænningsperiode, når du får dine nye briller. Hvis du oplever udfordringer med dine nye briller efter nogle uger, tilbyder vi at bytte brilleglassene til nogle nye inden for 3 måneder. Det gør vi helt kvit og frit, fordi din tilfredshed er det vigtigste for os.

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Hurtig synstest i Skejby

Har du brug for et synstjek? Kig ind til et uforpligtende, gratis synstest hos Nyt Syn Skejby Optik.

ZEISS-forhandler i Skejby

Brilleglas er ikke bare glas. Der kan være store forskelle i kvalitet og komfort på brilleglas, og derfor har vi hos Nyt Syn et tæt samarbejde med ZEISS, der er en af verdens førende glasleverandører. Som ZEISS-forhandler er vi certificerede i at bruge nogle af de mest nøjagtige måleinstrumenter i verden, og vi opdateres løbende på nyeste viden og teknologier i optikbranchen. Det gør vi, fordi det er vigtigt for os, at kunne tilbyde vores kunder de bedste synsløsninger - individuelt tilpasset til hver enkelt af vores kunder.

Få tilpasset dine briller i Skejby - det er gratis!

Hos Nyt Syn Skejby Optik er service mere end bare ord. Det er nemlig vigtigt for os, at du får en optimal oplevelse, hver gang du besøger os. Sidder brillerne skævt, eller skal næsepuderne justeres, er du derfor altid velkommen i vores forretning - så tilpasser vi gerne dine briller for dig, så de føles behagelige. Du behøver ikke bestille tid på forhånd, hvis du har behov for en tilpasning af brillerne. Vi klarer det hurtigt på 5 minutter - og det er naturligvis helt gratis!

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synstest hos os lidt længere tid. Ring eller skriv til os på mail for at booke en synstest og oplev forskellen.

Følg os på Facebook

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook og Instagram, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Har du lyst til at få mere viden omkring dit syn, inspiration til dit næste brillekøb samt blive opdateret på de nyeste trends indenfor briller, solbriller og kontaktlinser? Så tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt trække dit samtykke tilbage.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen