Åbningstider

Man-Fre:09:30-17:30
Lørdag:10:00-14:00
Butikken er desværre ikke kørestolsvenlig, da vores synsprøverum ligger i kælderen.
Shop image

Nyt Syn Optikkens Hus

Købmagergade 56 1150 København K.
33123418 Koebmagergade@nytsyn.dk CVR: 42476498
Claus

Claus

Indehaver og aut. brille-
og linseoptiker

Carina

Carina

Aut. brille- og linseoptiker

Berglind

Berglind

Aut. brille- og linseoptiker

Jan

Jan

Bogholder

Katherine

Katherine

Optikerassistent

Nyt Syn er Årets Butikskæde

Kunderne har kåret Nyt Syn som Årets Butikskæde 2024 blandt 163 butikskæder - den bedste anerkendelse vi kan ønske os. Vi siger 1000 tak! Vil du selv opleve vores personlige service? Så book en synsprøve hos os.

Stort udvalg af briller fra LINDBERG

Det er vigtigt for os at kunne tilbyde vores kunder brillestel af højeste kvalitet, der matcher kvaliteten af vores brilleglas fra ZEISS . Derfor har vi håndplukket et stort udvalg af briller fra danske LINDNBERG. LINDBERG er originalt dansk design med fokus på kvalitet, komfort og innovation. Brillestellene er ultralette og fremstillet i materialer som bl.a. titanium, guld, platinum og træ til den kvalitetsbevidste og sofistikerede minimalist. Og som en ekstra finesse fremstilles alle LINDBERGs brillestel helt uden skruer.

Vi har bl.a. følgende brands i butikken:

 • Blackfin
 • Caroline Abram
 • Etnia Barcelona
 • Gucci
 • Lindberg
 • Masunaga
 • Maui Jim
 • Briller fra nine eyewear
 • Saint Laurent
 • Briller fra TITANFLEX
 • Tom Ford

"Hos os får du altid en grundig synsprøve"

Stort udvalg af børnebriller fra LINDBERG

Børneøjne fortjener de bedste betingelser, og derfor har vi stort fokus på børns syn. Vi har et stort udvalg af børnebriller, og vi står klar til at rådgive dig og dit barn. På hylderne har vi bl.a. et stort udvalg af brillestel fra danske Lindberg, der har børnebriller af allerhøjeste kvalitet. Til de større børn tilbyder vi selvfølgelig også kontaktlinser, og gør os altid meget umage med at lære dit barn op i at bruge linserne.

Få en grundig synstest i Optikkens Hus

Optikkens Hus er blevet en del af den frivillige kæde Nyt Syn, og derfor hedder vi nu Nyt Syn Optikkens Hus. I butikken møder du stadig vores dygtige optikere, og du kan som altid forvente at få en ekstremt høj faglig rådgivning og en service, der er udover det sædvanlige, når du skal have briller eller kontaktlinser. Hos Nyt Syn Optikkens Hus vægter vi fagligheden højt, og derfor begynder vi med grundig synsprøve, og taler om dine behov og ønsker, så vi sammen kan finde den bedste synsløsning til dig og dine øjne. Uanset om du har behov for at få briller, kontaktlinser eller en kombination, finder vi den løsning, der passer bedst til dig og din livsstil. Og så har vi et kæmpe udvalg af moderigtige brillestel fra både danske og udenlandske designerbrands såsom Lindberg og Tom Ford - så kig ind og find din favoritbrille. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Nyt Syn Optikkens Hus.

Find os i Købmagergade

Du finder os i vores moderne brillebutik midt i København på Købmagergade 56. På hylderne har vi et spændende udvalg af luksuriøse brillestel i både klassiske og innovative designs. Vi udvælger og indkøber selv med stor omhu alle de brillestel, som vi mener, der passer til vores kunder. Derfor har vi en hel personlig sammensætning af danske og internationale brands, som du ikke finder andre steder i byen. Lad dig friste af de lækreste styles fra bl.a. Caroline Abram, Tom Ford og Lindberg.

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyser vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Natlinser
Med natlinser slipper du for briller, dagslinser og laser-operation. Natlinser korrigerer dine øjnes hornhinder, mens du sover. Når du vågner, tager du natlinserne ud, og så kan du se klart uden briller og dagslinser i op til 16 timer. Flere studier viser desuden, at hvis børn og unge bruger natlinser, kan udviklingen af nærsynethed bremses. Du er velkommen i butikken, så fortæller vi gerne mere om natlinser. Bliv klogere på natlinser
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Tanzania i Afrika. Sammen med organisationen Bedre Syn Til Afrika har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Det lækreste udvalg af solbriller

I vores brillebutik finder du solbriller til enhver smag. Vi har et lækkert sortiment af solbriller fra både danske og internationale brands, og vores brede udvalg favner både markante og anderledes styles fra Caroline Abram til mere klassiske solbrillestel fra Tom Ford. Derfor finder du helt sikkert også en solbrille, der falder i din smag, uanset om du er på udkig efter en diskret eller iøjnefaldende solbrille. I alle vores solbriller kan du få ZEISS kvalitetsbrilleglas med og uden styrke – og der er naturligvis fuld UV-beskyttelse i alle vores solglas, så dine øjne er godt beskyttede imod solens skadelige stråler.

Med natlinser kan du sove dig til et skarpt syn

Vil du se klart uden briller eller kontaktlinser hver dag? Med natlinser kan du i de fleste tilfælde få dine ønsker opfyldt. Natlinserne har nogle helt specielle egenskaber. Du bruger dem om natten, og mens du sover, omformer linserne dine hornhinder. Når du står op om morgenen, tager du linserne ud og ser klart hele dagen - uden brug af briller eller kontaktlinser.

Håndplukket sortiment

Besøg os i Nyt Syn Optikkens Hus og oplev vores spændende udvalg af brillestel, som vi selv nøje har udvalgt til dig. Vi gør os umage med at sammensætte sortimentet ud fra, hvad der passer til vores kunder. Det er kun de stel, der lever op til vores høje standarder for design og kvalitet, der slipper igennem nåleøjet hos os. I butikken har vi et kæmpe udvalg af Lindbergs stilrene og ultralette brillestel. Skulle vi mod forventning ikke have lige netop det stel, som du har udset dig, kan vi altid skaffe det hjem.

Vi går op i kvalitet, sundhed, komfort og øget livskvalitet

Hos Nyt Syn Optikkens Hus ved vi, at dit syn er vigtigt for din livskvalitet. Faktisk kommer 75% af alt det, du oplever, fra dine øjne. Vi ved derfor, hvor vigtigt et godt syn er, og derfor tager vi os god tid, når du skal have lavet din synsprøve. Med udgangspunkt i en grundig synsprøve kan vi nemlig bedst rådgive dig om, hvilke synsløsninger vi kan tilbyde.

Som en del af vores fokus på kvalitet arbejder vi kun sammen med de bedste leverandører. I vores butik er vi derfor ZEISS-certificerede. Det betyder, at vi har det mest præcise måleudstyr, og at vi løbende uddannes og testes i den nyeste viden om optik. Med vores ZEISS i.Profiler kan vi måle selv de mindste punkter i dit øje, så vi kan lave de mest præcise brilleglas efter dit syns "fingeraftryk".

Når vi undersøger dit syn, kigger vi også efter om dit syn og øjne er ved godt helbred. Vi har også mulighed for at lave et grundigere sundhedstjek. Vi kan dog ikke en stille en diagnose, men finder vi noget, som er unormalt, vil vi altid henvise dig til læge eller øjenlæge.

Efter synsprøven sætter vi tid af til at høre dine behov i forhold til synshjælpemidler. Hvis du har behov for en synsløsning, finder vi ud af om, du skal have briller, kontaktlinser eller måske en kombination. Det vigtigste er, at du oplever en forbedret livskvalitet og bedre syn bagefter.

Med det rigtige glas fundet er det også vigtigt, at vi finder et brillestel, som både giver dig den rigtige komfort, og som matcher din personlige stil. Vi har særligt udvalgte brillestel fra både små designere og store modehuse. Alle sammen i høj kvalitet. Vi står selvfølgelig også klar til at rådgive dig i udvælgelsen, men det er naturligvis dig, der træffer den endelige beslutning. Som en ekstra service kan du låne nogle af de udvalgte brilleglas med hjem. I ro og mag kan du træffe beslutningen der hjemme.

Uanset om du skal bruge brillerkontaktlinser eller solbriller, så håber vi, at du kommer forbi vores butik i Købmagergade til en synsprøve og en snak om den bedste synsløsning til dig. Vi glæder os til at hjælpe dig til et skarpt syn.

Vi er certificerede hos ZEISS, så du er sikret et optimalt syn

Vi er certificerede i at bruge ZEISS' innovative og nøjagtige måleinstrumenter, så du er sikret en synsløsning udover det sædvanlige. Her er dit syn i trygge hænder, for vi sætter god tid af til dig, og vi er altid opdateret på den nyeste viden om optik. Med vores certificering er vi eksperter i ZEISS’ store sortiment af kvalitetsbrilleglas, og det betyder vi kan give dig det produkt, som passer dit specifikke behov. ZEISS-certifikatet er din garanti for, at du får en tryg oplevelse, faglig rådgivning og en synsløsning i verdensklasse, der passer til dit unikke syn. Mon ikke dine øjne ville vælge os?

Få tilpasset dine briller hos os – det er gratis!

Når du køber dine briller hos Nyt Syn Optikkens Hus, kan du være sikker på at få en service udover det sædvanlige. Hos os er god service nemlig mere end bare ord, og vi sætter en ære i at tilbyde vores kunder en ekstraordinær service. Derfor er du altid velkommen hos os til at få en gratis brilletilpasning. Uanset om stellet trykker, brillen sidder skævt, eller om næsepuderne skal justeres, så hjælper vi dig, så du får størst mulig glæde af dine briller – og vi gør det endda helt kvit og frit!

Book en grundig synsprøve i København

Køb nye briller i dag – betal lidt ad gangen

Hvorfor vente med drømmebrillen, hvis du kan betale lidt ad gangen? Med rentefri betaling kan du købe de briller, som du har behov for og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder. Det koster dig ikke ekstra at fordele betalingen, for hos os er der ingen udbetaling, renter eller gebyrer.

Vi kan gøre dig glad for linser

Vil du prøve, om kontaktlinser er noget for dig? Så tøv ikke med at booke en synsprøve hos os. Sammen finder vi de linser, der både giver dig et skarpt syn og komfort dagen lang.

Vi forhandler alle kontaktlinse-brands

Vi ved, at de bedste linser er dem, du ikke mærker, du har i. Derfor sætter vi en ære i at forhandle de bedste linser af højeste kvalitet, så du kan få de linser, du fortjener. Hos Nyt Syn Optikkens Hus samarbejder vi med alle de største kontaktlinseleverandører, så vi kan tilbyde vores kunder et bredt udvalg af kontaktlinser, der lever op til vores høje standarder. Så hos os finder du kontaktlinser fra Alcon, CooperVision, Johnson & Johnson og Bausch & Lomb. Overvejer du kontaktlinser, så hjælper vi dig med at finde de kontaktlinser, der passer bedst til dine øjne og dit behov.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu og oplev forskellen.

Følg os på Facebook

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Har du lyst til at få mere viden omkring dit syn, inspiration til dit næste brillekøb samt blive opdateret på de nyeste trends indenfor briller, solbriller og kontaktlinser? Så tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt trække dit samtykke tilbage.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen