Åbningstider

Man-Fre:10:00-17:30
Lørdag:10:00-14:00
Shop image

Nyt Syn Gentofte

Gentoftegade 60 2820 Gentofte
40 20 87 00 gentofte@nytsyn.dk CVR: 42 79 25 43
Lotte Vergmann

Lotte Vergmann

Indehaver og optometrist

Mette Vergmann

Mette Vergmann

Indehaver og
optikkoordinator

Book en GRATIS synstest i Gentofte

Skal du have nye briller eller solbriller? Så kig ind hos Nyt Syn Skovsbøll, Gentofte. Vi tager dit syn alvorligt, derfor varer en synstest lidt længere tid hos os. Om du har behov for briller, kontaktlinser eller begge dele, finder vi ud af, når vi har lavet synsundersøgelsen - og med den sikrer vi, at du får den synsløsning, der er optimal for dig. Vores optikere i Gentofte kombinerer altid både traditionel synsundersøgelse og en måling med ZEISS i.Profiler. Med i.Profileren kan vi nemlig måle dit syns detaljer meget mere præcist. Disse data bruger vi til at specialfremstille dine brilleglas med i.Scription, så de bliver 100% skræddersyet til dig. Det betyder, at du kommer til at se detaljer skarpere, farver klarere og får et mere afslappet syn.

Vi er certificerede hos ZEISS, så du er sikret et optimalt syn

Vi er certificerede i at bruge ZEISS' innovative og nøjagtige måleinstrumenter, så du er sikret en synsløsning udover det sædvanlige. Her er dit syn i trygge hænder, for vi sætter god tid af til dig, og vi er altid opdateret på den nyeste viden om optik. Med vores certificering er vi eksperter i ZEISS’ store sortiment af kvalitetsbrilleglas, og det betyder vi kan give dig det produkt, som passer dit specifikke behov. ZEISS-certifikatet er din garanti for, at du får en tryg oplevelse, faglig rådgivning og en synsløsning i verdensklasse, der passer til dit unikke syn. Mon ikke dine øjne ville vælge os?

Gå på opdagelse i vores brilleudvalg

Vores butik bugner af nye, stilfulde briller og solbriller. Kig ind i butikken og find dine favoritter eller gå på opdagelse i vores udvalg online lige her.

Får du trætte øjne af små skærme?

Uanset alder er vores øjne mere udfordrede end nogensinde, når vi skiftevis stiller skarpt på mobilen og på vores omgivelser hele dagen. Med ZEISS SmartLife brilleglas belaster du øjnene mindre og får et skarpt og afslappet syn i alle retninger. ZEISS SmartLife findes i tre varianter - tag vores online test og find det optimale SmartLife-brilleglas til dig!

"Hos os får du altid en grundig synsprøve"

Hos Nyt Syn Gentofte mener vi, at dit syn skal være i orden

Vores optikere i Gentofte er detaljeorienterede og har et mål om, at alt skal være 100% i orden. Dit syn er lige så unikt som et fingeraftryk, derfor skal både synsundersøgelsen og brillen være præcis for at give et optimalt resultat. Du skal kunne se både klart, ubesværet og funktionelt på én gang.

Som en del af synsundersøgelsen måler vi også trykket i øjet og screener øjets nethinde. Vi henviser dig altid til en øjenlæge, hvis målingerne afviger fra normen. Et godt syn holder ikke evigt. Vores syn ændrer sig med alderen, og derfor er det vigtigt at få foretaget en synsundersøgelse jævnligt. På den måde kan vi hjælpe dig til altid at få det optimale ud af dit syn.

Hos Nyt Syn Gentofte elsker vi briller, men den ideelle synsløsning for dig er måske en anden. Derfor er vi også specialister i kontaktlinser .

Et perfekt syn ligger som bekendt i detaljen. Derfor går vi meget op i kun at give dig det bedste af det bedste. Vi har af den grund valgt at arbejde sammen med ZEISS for at levere de bedste målinger af dine øjne og de bedste brilleglas, som kan specialtilpasses til dig. Vores ZEISS-certificering er derfor din garanti for, at vi giver dit syn de bedste forhold.

Et smart brillestel, der passer til dig, betyder meget for dit udseende. Derfor har vi altid et særligt udvalg af brillestel fra de bedste designere og modehuse som f.eks. Ray Ban og Prada. Vi giver også professionel vejledning, når du skal vælge dit nye stel, men i sidste ende træffer du selvfølgelig beslutningen. På den måde kommer du hjem med lige præcis den brille, som passer til dig og dit udtryk.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos vores optikere i Gentofte.

Få fuldt udbytte af dine brilleglas

Dine øjne er lige så unikke som dit fingeraftryk. Derfor er det nødvendigt, at dine briller tilpasses nøjagtigt til dig. Hvis dine briller ikke justeres korrekt efter dit ansigts anatomi, risikerer du nemlig at miste op til 40% af dine brilleglas' kapacitet. Når du køber dine briller hos Nyt Syn i Gentofte, sørger vi for, at du får fuldt udbytte af dine brilleglas. Med ZEISS Visufit kan vi på et øjeblik sammensætte et 180-grader billede af dit ansigt med 45 millioner målepunkter. Det gør os i stand til at justere dine briller med en præcision, der ikke er set hidtil, så du får størst udbytte af dine brilleglas.

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Tanzania i Afrika. Sammen med organisationen Bedre Syn Til Afrika har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Vi har følgende brands i butikken:

 • Blackfin
 • COBLENS
 • Etnia Barcelona
 • Face à Face
 • Briller fra FLEYE Copenhagen
 • ic! berlin
 • Jimmy Choo
 • Lindberg
 • Maui Jim
 • Munic
 • Ray Ban
 • Tom Ford

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu, og oplev forskellen.

Følg os på Facebook og instagram

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook og instagram, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Har du lyst til at få mere viden omkring dit syn, inspiration til dit næste brillekøb samt blive opdateret på de nyeste trends indenfor briller, solbriller og kontaktlinser? Så tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt trække dit samtykke tilbage.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen