Velkommen hos Nyt Syn Gentofte Skovsbøll Vision

Skal du have nye briller eller solbriller? Så kig ind hos Nyt Syn Gentofte. Vi tager dit syn alvorligt, derfor varer en synstest lidt længere tid hos os. Om du har behov for briller, kontaktlinser eller begge dele, finder vi ud af, når vi har lavet synsundersøgelsen - og med den sikrer vi, at du får den synsløsning, der er optimal for dig. Vores optikere i Gentofte kombinerer altid både traditionel synsundersøgelse og en måling med ZEISS i.Profiler. Med i.Profileren kan vi nemlig måle dit syns detaljer meget mere præcist. Disse data bruger vi til at specialfremstille dine brilleglas med i.Scription, så de bliver 100% skræddersyet til dig. Det betyder, at du kommer til at se detaljer skarpere, farver klarere og får et mere afslappet syn.

Får du trætte øjne af små skærme?

Uanset alder er vores øjne mere udfordrede end nogensinde, når vi skiftevis stiller skarpt på mobilen og på vores omgivelser hele dagen. Med ZEISS SmartLife brilleglas belaster du øjnene mindre og får et skarpt og afslappet syn i alle retninger. ZEISS SmartLife findes i tre varianter - tag vores online test og find det optimale SmartLife-brilleglas til dig!

Svært ved at se i mørke?

Mere end halvdelen af danske bilister føler sig utrygge ved at køre i mørke. Heldigvis er der hjælp at hente. Med ZEISS DriveSafe brilleglas får du en hverdagsbrille optimeret til kørsel i mørke. Brilleglasset dæmper ubehaget ved blænding og skærper nattesynet, så du kan færdes trygt i trafikken - også efter kl. 17.

Åbningstider

Tir-Fre:10:00-18:00
Lørdag:10:00-14:00
Shop image

Nyt Syn Gentofte

Gentoftegade 60 2820 Gentofte
40 20 87 00 gentofte@nytsyn.dk CVR: 21 86 14 99
Bente Marie Bäcker

Bente Marie Bäcker

Optometrist

Mette Vergmann

Mette Vergmann

Optik koordinator

Se Gentofte - støt Gentofte

Vi er meget taknemmelige for, at vi har haft lov til at holde åbent, så vi har kunnet hjælpe vores kunder med deres synsudfordringer. Den lokale opbakning, som vi har fået det sidste års tid under Corona-restriktionerne, har været uvurderlig. Derfor opfordrer vi dig nu til at støtte de øvrige lokale butikker, der har brug for din opbakning, så vi sammen kan sikre, at der fortsat er lokalt liv og handel.

Sæt farve på din stil!

Vi har opfrisket vores brillesortimentet med mange nye smarte styles. Sæt kulør på din stil med briller i fantastiske farver og faconer. Vi håndplukker nøje de brillestel, du finder på vores hylder, og det er kun de stel, der lever op til vores høje standarder for kvalitet og design, der slipper igennem nåleøjet hos os. Find din nye favorit i vores unikke udvalg af brillestel - så du kan få alle de smukke detaljer med!

"Hos Nyt Syn tager vi dit syn alvorligt"

Hos Nyt Syn Gentofte mener vi, at dit syn skal være i orden

Vores optikere i Gentofte er detaljeorienterede og har et mål om, at alt skal være 100% i orden. Dit syn er lige så unikt som et fingeraftryk, derfor skal både synsundersøgelsen og brillen være præcis for at give et optimalt resultat. Du skal kunne se både klart, ubesværet og funktionelt på én gang.

Som en del af synsundersøgelsen måler vi også trykket i øjet og screener øjets nethinde. Vi henviser dig altid til en øjenlæge, hvis målingerne afviger fra normen. Et godt syn holder ikke evigt. Vores syn ændrer sig med alderen, og derfor er det vigtigt at få foretaget en synsundersøgelse jævnligt. På den måde kan vi hjælpe dig til altid at få det optimale ud af dit syn.

Hos Nyt Syn Gentofte elsker vi briller, men den ideelle synsløsning for dig er måske en anden. Derfor er vi også specialister i kontaktlinser og samsynstræning. Samsyn er samarbejdet mellem dine øjne, og hvis det ikke spiller, kan det have stor betydning for din hverdag. Samsynsproblemer kan desværre ikke løses med briller alene. Derimod skal øjnene trænes til at arbejde sammen. Det sker gennem et individuelt tilpasset træningsprogram.

Et perfekt syn ligger som bekendt i detaljen. Derfor går vi meget op i kun at give dig det bedste af det bedste. Vi har af den grund valgt at arbejde sammen med ZEISS for at levere de bedste målinger af dine øjne og de bedste brilleglas, som kan specialtilpasses til dig. Vores ZEISS-certificering er derfor din garanti for, at vi giver dit syn de bedste forhold.

Et smart brillestel, der passer til dig, betyder meget for dit udseende. Derfor har vi altid et særligt udvalg af brillestel fra de bedste designere og modehuse som f.eks. Ray Ban og Prada. Vi giver også professionel vejledning, når du skal vælge dit nye stel, men i sidste ende træffer du selvfølgelig beslutningen. På den måde kommer du hjem med lige præcis den brille, som passer til dig og dit udtryk.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos vores optikere i Gentofte.

Få fuldt udbytte af dine brilleglas

Dine øjne er lige så unikke som dit fingeraftryk. Derfor er det nødvendigt, at dine briller tilpasses nøjagtigt til dig. Hvis dine briller ikke justeres korrekt efter dit ansigts anatomi, risikerer du nemlig at miste op til 40% af dine brilleglas' kapacitet. Når du køber dine briller hos Nyt Syn i Gentofte, sørger vi for, at du får fuldt udbytte af dine brilleglas. Med ZEISS Visufit kan vi på et øjeblik sammensætte et 180-grader billede af dit ansigt med 45 millioner målepunkter. Det gør os i stand til at justere dine briller med en præcision, der ikke er set hidtil, så du får størst udbytte af dine brilleglas.

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Samsynstræning
Samsynet er den måde, dine øjne arbejder sammen på. Hvis øjnene ikke samarbejder, kan det få indflydelse på dine færdigheder i mange sammenhænge. Mange børn, unge og voksne har dårligt samsyn i en eller anden grad. Dette kan som regel ikke løses med briller alene, så der kan være behov for at sammensætte et særligt synstræningsprogram. Synet er en proces, vi har lært, og det kan derfor genlæres og optimeres gennem synstræning. Synstræning består af en række øvelser med motorisk aktivitet og øvelser, du skal udføre på computer. Du skal træne både i klinikken og også derhjemme. Formålet med træningen er at automatisere dine synsmæssige færdigheder, så de ubevidst fungerer sammen med resten af din krops motoriske og mentale færdigheder. Derfor er samsynstræningen altid individuelt tilpasset.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Senegal i Afrika. Sammen med den senegalesiske bondeorganisation Colufifa har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Vi har følgende brands i butikken:

 • Armani
 • Christopher Cloos
 • COBLENS
 • Etnia Barcelona
 • Briller fra Fleye
 • Briller fra ic! berlin
 • Little PAUL & JOE
 • Briller fra Maui Jim
 • Prada
 • Ray Ban
 • Briller fra Silhouette
 • Briller fra Tom Ford

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu, og oplev forskellen.

Følg os på Facebook og instagram

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook og instagram, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt framelde dig igen.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen