Velkommen hos Nyt Syn Holms Optik

Hos Nyt Syn Holms Optik vægter vi fagligheden højt og vil gøre vores bedste for, at du bliver tryg, glad og klogere på dit syn. Vi er meget passionerede omkring vores arbejde, og derfor begynder vi altid med en grundig synsundersøgelse af dit syn, dine behov og dine ønsker, så vi sammen kan finde den bedste synsløsning til netop dine øjne. For os er det ikke nok, at hvert øje ser skarpt - dine øjne og dit syn skal også have det rart og behageligt. Uanset om du har behov for at få briller, kontaktlinser eller en kombination, finder vi den løsning, der passer bedst til dig og din livsstil.

Svært ved at se i mørke?

Mere end halvdelen af danske bilister føler sig utrygge ved at køre i mørke. Heldigvis er der hjælp at hente. Med ZEISS DriveSafe brilleglas får du en hverdagsbrille optimeret til kørsel i mørke. Brilleglasset dæmper ubehaget ved blænding og skærper nattesynet, så du kan færdes trygt i trafikken - også efter kl. 17.

Dit barn fortjener det bedste

Børneøjne fortjener de bedste betingelser, og derfor har vi stort fokus på børns syn. Vi har et stort udvalg af børnebriller, og vi står klar til at rådgive dig og dit barn. Kig ind i butikken hvor du og dit barn finder et stort udvalg af børnebriller. Til de større børn tilbyder vi selvfølgelig også kontaktlinser, og gør os altid meget umage med at lære dit barn op i at bruge linserne.

Få ekstra glas med til børnebrillerne

Når du køber en komplet børnebrille (stel og glas) til dit barn, får du et gratis sæt glas med i købet. Det ekstra glas kan f.eks. bruges til en ekstra brille, en solbrille, eller hvis glasset skal skiftes på grund af ridser. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter - og gælder ikke Maui Jim og Adidas.

Åbningstider

Tir-Fre:10:00-17:00
Lørdag:10:00-13:00
Shop image

Nyt Syn Holms Optik

Geels Plads 16 2830 Virum
45 85 27 85 virum@nytsyn.dk CVR: 36706732

Få en synsprøve i særklasse

Hos os tager en synsprøve lidt længere tid, fordi du fortjener grundighed og den bedste rådgivning.

Kirsten Holm

Kirsten Holm

Indehaver, optiker
og kontaktlinseoptiker

Annette Haslev

Annette Haslev

Optiker
og kontaktlinseoptiker

Annette Dahl

Annette Dahl

Optikassistent

Bastian Kern Holm

Bastian Kern Holm

Butiksassistent

Virums mest nøjagtige synsprøve

Hos Nyt Syn Holms Optik er vi ZEISS certificerede, og det er din garanti for, at vi udfører en grundig og meget nøjagtig synsprøve med de nyeste og mest præcise måleinstrumenter og teknologier inden for optikbranchen. Vi uddanner os og bliver testet løbende i de nyeste produkter, så vi altid er opdateret på nyeste viden om optik. Det betyder, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, så du får mest muligt ud af dit syn. Vi er nemlig meget omhyggelige med dit syn, fordi du bruger det jo hver dag!

I Virum har vi masser af lækre brillestel, de bedste kontaktlinser og mange års erfaring

Hvis dit syn driller, og du skal have en synsløsning, der passer til dig og dine behov, så kom ind til Nyt Syn Holms Optik, hvor vi tager dit syn alvorligt. Hos os møder vi hele mennesket, og ikke bare et par øjne - og vi sørger for, at du får den synslysning, der passer til dig og dit behov, så du får mest muligt ud af dit syn. Vi starter altid med at lave en grundig synsprøve, fordi vi ved, at nøglen til det perfekte syn ligger i detaljerne. Derfor har vi altid god tid af til dig - både under og efter din synsprøve, så vi kan finde en synsløsning, der både passer til dit syn og det liv, du lever.

I vores briller bruger vi verdens bedste brilleglas fra ZEISS. Derudover kan vi tilbyde en række unikke behandlinger af glasset, som tilpasser dem endnu mere til dine behov. F.eks. i.Scription, hvor vi kan opnå et brilleglas, der bliver 25 gange mere nøjagtigt tilpasset dig eller vores DriveSafe brilleglas, der optimerer din hverdagsbrille til bilkørsel.

Skal du have briller, så finder du et stort udvalg af brillestel, primært fra vores udvalgte producenter, som ud over de store danske Fleye og ProDesign

også rummer udenlandske designs som Maui Jim, Blackfin, Mykita og mange flere. Valget afhænger af dig og din personlighed.

Vi er førende på linsefronten med bløde linsetyper. Kom ned og få lavet en uforpligtende synstest, hvis du vil høre mere om dine muligheder for kontaktlinser.

Så lige meget om du skal have briller, kontaktlinser eller solbriller, kan vi tilbyde dig et unikt udvalg. Vi er f.eks. de eneste der tilbyder Tom Davies i Virum. Og husk: Alt kan købes med rentefri betaling med 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr.

Service & produkter

ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
Hjælp til tørre øjne
Mere end 50% af den voksne befolkning lider af tørre øjne. Har du tørre øjne eller øjne, der løber i vand, kan vi hjælpe dig. Vi kan tilbyde dig en grundig undersøgelse af tårefilmen i dine øjne. Undersøgelsen tager cirka en time og koster kr. 850,-. Book en tid hos os, så vi kan hjælpe dig til at få din tårefilm i bedre balance. Læs mere om tørre øjne
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Senegal i Afrika. Sammen med den senegalesiske bondeorganisation Colufifa har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Vi har følgende brands i butikken:

 • Blackfin
 • Eschenbach
 • Etnia Barcelona
 • Briller fra Fleye
 • Briller fra Götti
 • HENAU
 • Little PAUL & JOE
 • Briller fra Maui Jim
 • Briller fra Munic
 • Briller fra Mykita
 • Briller fra ProDesign
 • Briller fra Silhouette
 • Briller fra Tom Davies
 • Briller fra WOOW

Oplev Silhouette i butikken

I Nyt Syn Holms Optik finder du alle nyhederne fra østrigske Silhouette - og de er uden tvivl et besøg værd! Siden 1964 har Silhouette designet unikke kvalitetsbrillestel i klassiske, tidsløse designs med underfundige detaljer, der er med til at udtrykke individualiteten hos den, der bærer dem. Silhouette fremstiller brillestel i innovative materialer, der udfordrer normerne for håndværket og giver ultralette brillestel, der føles behagelige hele dagen. Kig forbi Geels Plads og se alle de lækre brillestel fra den nyeste kollektion – måske skal din næste brille være fra Silhouette?

Få en synsprøve i Virum

Book en tid online til en grundig synsprøve hos vores optikere i Virum. Vi vejleder dig i, om du kunne have behov for briller, eller om du stadig har den rette styrke i din nuværende synsløsning.

Førende indenfor bløde kontaktlinser

Er du på udkig efter nye kontaktlinser? Hos Nyt Syn Holms Optik er vi førende indenfor bløde kontaktlinser. Vi samarbejder med alle de store leverandører af kontaktlinser, så du kan få lige nøjagtig de linser, der passer til dig og dine øjne. Er du ny linsebruger, hjælper vi dig i gang, så du føler dig helt tryg ved at bruge dine kontaktlinser. Vi instruerer dig i, hvordan du skal bruge dem, og giver dig grundig information om hygiejne. Oplever du nogle udfordringer med dine nye linser, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Tilbud til kontaktlinse-abonnenter

Når du er fuldtids kontaktlinse-abonnent hos Nyt Syn Holms Optik, kan du få 20% på en komplet brille (stel inkl. glas). Kig ind i butikken og find den brille, der passer til dig og dine behov.

Etnia Barcelona

Mykita

Fleye

"Vi har et unikt udvalg af brillestel til dig"

Vores sortiment er nøje udvalgt og håndplukket til dig. Hos os finder du briller, du måske ikke finder andre steder.

Få 50% på glassene til brille nr. 2

Når du køber en komplet brille hos os (stel og glas), kan du spare 50% på glassene til brille nr. 2. Glassene kan du bruge til en ekstra brille, en solbrille eller en sportsbrille - det er helt op til dig. Kom ind i butikken og se vores flotte udvalg af brillestel. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud - og gælder ikke Maui Jim og Adidas.

Din lokale optiker i Virum

Vi er din lokale optiker i Virum, og vi er en aktiv del af dit lokale handelsliv. Nyt Syn er en frivillig dansk kæde, hvor vi ejer og driver butikken selv. Det er os, du møder i butikken - så du kan føle dig helt tryg. Hos os får du altid en nærværende og personlig betjening, for det er vigtigt for os, at du går hjem med en god oplevelse - og ikke mindst et skarpt syn.

Har du tørre øjne?

Følelsen af grus i øjnene, smerte, irritation, tåreflåd, lysfølsomhed, svien og kløen er blot nogle af de symptomer, du kan få, når du har tørre øjne. Heldigvis kan de fleste tørre øjne behandles. Det er vigtigt at kende årsagerne til tørre øjne for at kunne behandle dem. Hos Nyt Syn Holms Optik har vi specialiseret os i lidelsen, og vi kan hjælpe dig til at få din tårefilm i bedre balance. Vi tilbyder derfor en grundig undersøgelse af tårefilmen i dine øjne. Undersøgelsen tager cirka en time og koster kr. 850,-. Så book en tid allerede i dag og lad os hjælpe dig til at få din tårefilm i bedre balance.

Få tilpasset dine briller

Hos os er service mere end bare ord. Det er nemlig vigtigt for os, at du får en ekstraordinær god oplevelse, når du besøger os. Sidder brillerne skævt, eller skal næsepuderne justeres, er du derfor altid velkommen os os - så tilpasser vi gerne dine briller for dig, så de føles behagelige. Bestil en tid online - så sætter vi den nødvendige tid af til dig.

Vi samler på glade kunder

Hos Nyt Syn Holms Optik er god service og glade kunder vores højeste prioritet. Derfor har du altid tilfredshedsgaranti, når du køber dine briller hos os. Der er som regel en kort tilvænningsperiode, når du får dine nye briller. Hvis du oplever udfordringer med dine nye glas, tilbyder vi at bytte dem til nogle nye inden for 3 måneder. Det gør vi helt kvit og frit, fordi din tilfredshed er det vigtigste for os.

ZEISS-forhandler i Virum

Brilleglas er ikke bare brilleglas. Der kan være stor forskel i kvalitet og komfort på brilleglas. Derfor har vi hos Nyt Syn et tæt samarbejde med ZEISS, der er den førende glasleverandør i branchen. Vi kan tilbyde brilleglas, der er 25 gange mere nøjagtige end traditionelle brilleglas, og glassene kan ovenikøbet være op til 40% tyndere, så du får det skarpeste syn og mest behagelige synsløsning. Det er nemlig vigtigt for os, at vi kan tilbyde vores kunder de bedste synsløsninger - individuelt tilpasset til hver enkelt kunde.

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Virums familievenlige optiker

Hvis dit barn har behov for briller, så besøg Nyt Syn Holms optik i Virum. Vi har mange års erfaring med optikløsninger til børn, så du kan trygt tage dit barn i hånden og besøge os. Det er vigtigt, at dit barn får en god oplevelse ved det første besøg hos optikeren. Derfor vejleder vi jer grundigt i at finde den helt rigtige synsløsning til dit barn, og giver dig den faglige information, du har brug for.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu og oplev forskellen.

Følg os på Facebook

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt framelde dig igen.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen