Åbningstider

Man-Fre:09:30-17:30
Lørdag:09:30-12:30
Shop image

Nyt Syn Løgstør

Østerbrogade 6 A 9670 Løgstør
98 67 16 11 logstor@nytsyn.dk CVR: 26648025
Karen Stærk

Karen Stærk

Indehaver og optiker

Dorte Kjær Uhrenfeldt

Dorte Kjær Uhrenfeldt

Indehaver og optiker

Vi er certificerede hos ZEISS, så du er sikret et optimalt syn

Vi er certificerede i at bruge ZEISS' innovative og nøjagtige måleinstrumenter, så du er sikret en synsløsning udover det sædvanlige. Her er dit syn i trygge hænder, for vi sætter god tid af til dig, og vi er altid opdateret på den nyeste viden om optik. Med vores certificering er vi eksperter i ZEISS’ store sortiment af kvalitetsbrilleglas, og det betyder vi kan give dig det produkt, som passer dit specifikke behov. ZEISS-certifikatet er din garanti for, at du får en tryg oplevelse, faglig rådgivning og en synsløsning i verdensklasse, der passer til dit unikke syn. Mon ikke dine øjne ville vælge os?

Gå på opdagelse i vores brilleudvalg

Vores butik bugner af nye, stilfulde briller og solbriller. Kig ind i butikken og find dine favoritter eller gå på opdagelse i vores udvalg online lige her.

Book en GRATIS synstest i Løgstør

Hos Nyt Syn Løgstør er det vores mål at rådgive dig, så du kan vælge de briller, solbriller eller kontaktlinser, der giver dig det bedste syn, og som passer til dig og din livsstil. Vi vægter faglighed og indsigt i nyeste modetrends højt, og vi ved, det er vigtigt, at du får den optimale synsløsning med respekt for netop dine behov. Vi er ZEISS-certificerede optikere, hvilket betyder, vi har de mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS og derfor kan skræddersy brilleglas, der passer præcist til dit syn.

Får du trætte øjne af små skærme?

Uanset alder er vores øjne mere udfordrede end nogensinde, når vi skiftevis stiller skarpt på mobilen og på vores omgivelser hele dagen. Med ZEISS SmartLife brilleglas belaster du øjnene mindre og får et skarpt og afslappet syn i alle retninger. ZEISS SmartLife findes i tre varianter - tag vores online test og find det optimale SmartLife-brilleglas til dig!

"Hos os får du altid en grundig synsprøve"

Hos Nyt Syn Løgstør mener vi, at din synsløsning kan være mere end briller

Hos Nyt Syn Løgstør ved vi, at et godt syn kan øge din livskvalitet. Derfor går vi både op i faglighed og modetrends. Når vi har lavet en fyldestgørende undersøgelse af dit syn ved en grundig synstest, er vi godt klædt på til at rådgive dig omkring den bedste synsløsning for dig. Det kan være du skal have briller, men hvis du f.eks. er meget aktiv, kan kontaktlinser eller sportsbriller også være en del af synsløsningen for dig.

Hvis solbriller er inde i dine overvejelser, så har vi selvfølgelig også et stort udvalg af smarte solbriller til både herrer og damer, der kan fås både med og uden styrke. Bruger du ofte sikkerhedsbriller på arbejdet, er det også noget, som vi kan hjælpe med at finde en løsning på.

Som et ekstra tilbud til dig, tilbyder vi, at du kan låne stel med hjem. Så kan du prøve dem hjemme i ro og mag, så du får den brille, som du bliver allermest glad for. Nogle gange kan det også være rart at høre familien eller venners mening, inden man bestiller sine nye briller.

Hvis du er nærsynet, er det muligt, at du ikke behøver at bruge briller eller kontaktlinser til dagligt. Vi tilbyder nemlig også natlinser. Natlinser tager du i om aftenen og ud igen næste morgen. I løbet af natten korrigerer de så din hornhinde, så du ser klart og skarpt hele dagen. Vores optikere er kontaktlinseeksperter, så vi kan fortælle dig mere om denne løsning.

Nogle gange findes årsagen til dit synsproblem ikke kun i øjnene. Når du ser, arbejder dine øjne sammen for at give dig det bedste syn. Mange børn og unge oplever problemer med samsynet, og det kan som regel ikke løses kun med briller. Heldigvis kan det trænes og tillæres. Vi tilbyder særlig synstræning, som kan hjælpe med at løse disse udfordringer.

Finder vi sammen ud af, at du skal have briller, så tilbyder vi i samarbejde med ZEISS det bedste glas på markedet. Vores optikeres ZEISS-certificering er din sikkerhed for, at vi til stadighed bliver uddannet og testet i de nyeste metoder og viden inden for optik. Du får derfor det bedste resultat og det bedste syn med et par briller fra os.

Vi glæder os rigtig meget til at tage imod dig og din familie i vores butik i Løgstør. Sammen kan vi finde en synsløsning, der gør din hverdag og livskvalitet bedre.

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Samsynstræning
Samsynet er den måde, dine øjne arbejder sammen på. Hvis øjnene ikke samarbejder, kan det få indflydelse på dine færdigheder i mange sammenhænge. Mange børn, unge og voksne har dårligt samsyn i en eller anden grad. Dette kan som regel ikke løses med briller alene, så der kan være behov for at sammensætte et særligt synstræningsprogram. Synet er en proces, vi har lært, og det kan derfor genlæres og optimeres gennem synstræning. Synstræning består af en række øvelser med motorisk aktivitet og øvelser, du skal udføre på computer. Du skal træne både i klinikken og også derhjemme. Formålet med træningen er at automatisere dine synsmæssige færdigheder, så de ubevidst fungerer sammen med resten af din krops motoriske og mentale færdigheder. Derfor er samsynstræningen altid individuelt tilpasset.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Tanzania i Afrika. Sammen med organisationen Bedre Syn Til Afrika har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.
Natlinser
Med natlinser slipper du for briller, dagslinser og laser-operation. Natlinser korrigerer dine øjnes hornhinder, mens du sover. Når du vågner, tager du natlinserne ud, og så kan du se klart uden briller og dagslinser i op til 16 timer. Flere studier viser desuden, at hvis børn og unge bruger natlinser, kan udviklingen af nærsynethed bremses. Du er velkommen i butikken, så fortæller vi gerne mere om natlinser. Læs mere om natlinser her
Sikkerhedsbriller
Har du brug for sikkerhedsbriller, er vi naturligvis leveringsdygtige. Kontakt os på telefon eller besøg os i butikken.
Lån stel med hjem
Hos Nyt Syn finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.
Synsprøver i hjemmet
Vi foretager gerne synsprøver i dit eget hjem, både hos private og hos beboere på institutioner og plejehjem. Du er velkommen til at ringe og lave en aftale med vores optiker.

Vi har følgende brands i butikken:

 • Briller fra BELLINGER
 • Boss
 • Carerra Eyewear
 • Briller fra FLEYE Copenhagen
 • Briller fra Inface
 • Lindberg
 • Briller fra Nifties
 • Briller fra ProDesign
 • Skyvintage
 • Tom Ford
 • Briller fra WOOW

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu, og oplev forskellen.

Følg os på Facebook

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Har du lyst til at få mere viden omkring dit syn, inspiration til dit næste brillekøb samt blive opdateret på de nyeste trends indenfor briller, solbriller og kontaktlinser? Så tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt trække dit samtykke tilbage.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen