Velkommen hos Nyt Syn Holstebro

Hos Nyt Syn Holstebro er du i trygge hænder, når du skal have nye briller. Vi er din lokale optiker med høj faglighed, og vi bestræber os på at løse dine synsproblemer, så du igen får et skarpt syn. Med en synsprøve kan vi skræddersy en løsning, der giver dig højere synsvelvære og en forbedret livskvalitet. Uanset om du har behov for briller, kontaktlinser eller en kombination, finder vi altid en løsning, der passer perfekt til dig. Mange af vores kunder har fulgt os gennem årene, hvilket helt sikkert skyldes, at vi sætter høj service, et smil på læben og god kvalitet i højsædet.

Vi er certificerede hos ZEISS, så du er sikret et optimalt syn

Vi er certificerede i at bruge ZEISS' innovative og nøjagtige måleinstrumenter, så du er sikret en synsløsning udover det sædvanlige. Her er dit syn i trygge hænder, for vi sætter god tid af til dig, og vi er altid opdateret på den nyeste viden om optik. Med vores certificering er vi eksperter i ZEISS’ store sortiment af kvalitetsbrilleglas, og det betyder vi kan give dig det produkt, som passer dit specifikke behov. ZEISS-certifikatet er din garanti for, at du får en tryg oplevelse, faglig rådgivning og en synsløsning i verdensklasse, der passer til dit unikke syn. Mon ikke dine øjne ville vælge os?

Får du trætte øjne af små skærme?

Uanset alder er vores øjne mere udfordrede end nogensinde, når vi skiftevis stiller skarpt på mobilen og på vores omgivelser hele dagen. Med ZEISS SmartLife brilleglas belaster du øjnene mindre og får et skarpt og afslappet syn i alle retninger. ZEISS SmartLife findes i tre varianter - tag vores online test og find det optimale SmartLife-brilleglas til dig!

Gratis brilleglas til brille nr. 2

Hos Nyt Syn Holstebro kan du lige nu købe 2 par briller med ZEISS glas og få det ene sæt brilleglas med gratis. Tilbuddet gælder ved køb af stel eller solbrille og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Åbningstider

Man-Fre:10:00-17:30
Lørdag:10:00-13:00
Shop image

Nyt Syn Holstebro

Nørregade 55 7500 Holstebro
97 10 00 12 holstebro@nytsyn.dk CVR: 34471355
Ann Overgaard

Ann Overgaard

Indehaver og aut. brille-
og kontaktlinseoptiker

Rikke Madsen

Rikke Madsen

Aut. brille-
og kontaktlinseoptiker

Janni	Heegaard

Janni Heegaard

Aut. brilleoptiker

Se Holstebro - Støt Holstebro

Vi er meget taknemmelige for, at vi har haft lov til at holde åbent, så vi har kunnet hjælpe vores kunder med deres synsudfordringer. Den lokale opbakning, som vi har fået det sidste års tid under Corona-restriktionerne, har været uvurderlig. Derfor opfordrer vi dig nu til at støtte de øvrige lokale butikker, der har brug for din opbakning, så vi sammen kan sikre, at der fortsat er lokalt liv og handel.

"Hos Nyt Syn tager vi dit syn alvorligt"

Svært ved at se i mørke?

Mere end halvdelen af danske bilister føler sig utrygge ved at køre i mørke. Heldigvis er der hjælp at hente. Med ZEISS DriveSafe brilleglas får du en hverdagsbrille optimeret til kørsel i mørke. Brilleglasset dæmper ubehaget ved blænding og skærper nattesynet, så du kan færdes trygt i trafikken - også efter kl. 17.

Få briller som passer til dig hos Nyt Syn Holstebro

Vi ønsker kun det bedste for dit syn. Derfor samarbejder vi med ZEISS om at levere den bedste synsløsning for lige netop dig. ZEISS leverer nemlig både de bedste brilleglas og de bedste instrumenter til at undersøge dit syn. Som din sikkerhed er vores optikere ZEISS-certificerede. Det garanterer, at vi løbende uddannes og testes i den nyeste viden inden for optik.

Det første der skal ske, når du kommer ind til os, er at vi skal have undersøgt dit syn. Det foregår blandt andet med vores i.Profiler, som kortlægger din individuelle synsprofil. Lidt lige som et fingeraftryk – bare for dit syn. Det er vigtigt, at du sætter god tid af til din synstest, det gør vi nemlig. Synsprøverne ligger til grund for vores optikeres rådgivning omkring dit syn.

En af de ting, vi ofte oplever som den største gene for brillebrugere, er kørsel i mørke eller dårligt vejr med begrænset lys. Som en løsning har ZEISS udviklet et specielt DriveSafe-glas, der kan sættes i alle brillestel. Det gør det lettere for dig at se under vanskelige forhold, men du får stadigt et par briller, som du kan bruge til hverdag. Du skal altså ikke have både kørebriller og almindelige briller, når du vælger DriveSafe teknologi.

Et andet element af din synsløsning kan være kontaktlinser, enten som din primære synshjælper eller som et supplement til brillerne. Vi fører flere af de førende mærker, så vi kan helt sikkert finde en linse, som passer til dine øjne. For nogle kan løsningen også være natlinser. Natlinser er en kontaktlinse, som du sover med. I løbet af natten korrigerer linsen din hornhinde, så du ser klart og tydeligt hele dagen uden brug af kontaktlinser eller briller.

Når vi har sikret, at du ser godt, skal vi selvfølgelig også sørge for, at du også ser godt ud. Vi står derfor klar med professionel vejledning, når du skal vælge brillestel, men det er selvfølgelig dig, der bestemmer. Hvis du ikke kan beslutte dig, tilbyder vi også, at du kan låne brillestel med hjem. Så kan du stille og roligt prøve de forskellige stel, indtil du er sikker på dit valg.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores butik i Holstebro.

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Lån stel med hjem
Hos Nyt Syn finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Natlinser
Med natlinser slipper du for briller, dagslinser og laser-operation. Natlinser korrigerer dine øjnes hornhinder, mens du sover. Når du vågner, tager du natlinserne ud, og så kan du se klart uden briller og dagslinser i op til 16 timer. Flere studier viser desuden, at hvis børn og unge bruger natlinser, kan udviklingen af nærsynethed bremses. Du er velkommen i butikken, så fortæller vi gerne mere om natlinser. Lær mere om natlinser
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Tanzania i Afrika. Sammen med organisationen Bedre Syn Til Afrika har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Vi har følgende brands i butikken:

 • Briller fra Fleye
 • Briller fra Inface
 • Briller fra Marc Jacobs
 • Briller fra Maui Jim
 • Briller fra monkeyglasses
 • Briller fra nine eyewear
 • Briller fra Police
 • Briller fra Prego
 • Briller fra ProDesign
 • Ray Ban
 • Skaga

Find os i Nyt Syn Holstebro

Kig ind til os i vores charmerende brillebutik på Nørregade i Holstebro. Det er os, du møder i butikken, og vi er dine lokale optikere. Vi udvælger selv vores udvalg af brillestel med stor omhu, så du har et helt unikt udvalg af smarte briller at vælge imellem. Vi har briller i innovative og anderledes designs, og hos os kan du finde brillemodeller, som du ikke finder andre steder i Holstebro.

Håndplukket sortiment

Vi vælger selv hvilke modeller og mærker, vi ønsker i vores sortiment, og vi gør os umage for at sammensætte et udvalg, der passer til os og vores kunder. Alle briller er nøje udvalgt efter vores høje standarder til kvalitet og design. Da vi helt selv kan bestemme, hvilke stel vi ønsker at forhandle, kan du trygt besøge os, hvis du ønsker et helt unikt stel, som ingen andre i din omgangskreds har. Nogle brillestel bestiller vi nemlig kun et enkelt eksemplar hjem af.

En meget nøjagtig synsprøve

Optikerne i Holstebro er ZEISS-certificerede og uddannes løbende indenfor nyeste viden fra optik-branchen. Det er din garanti for, at dit syn er i gode hænder hos os. Vi investerer i de nyeste teknologier og måleinstrumenter på markedet, så vi kan give dig den bedste og mest nøjagtige synsprøve i Holstebro. Vi sætter en ære i at kunne tilbyde vores kunder de bedste synsløsninger ved at specialdesignede brilleglassene individuelt til hver enkelt af vores kunder.

Det bedste udvalg af briller i Holstebro

Hos optikerne i Holstebro finder du et udvalg af high end brillestel fra både danske og internationale brands. Uanset om du er på udkig efter bæredygtige brillestel fra danske Monkey Glasses eller eksklusive lækkerier fra Marc Jacobs, så finder du helt sikkert en brille, der falder i din smag i vores sortiment. Vi går op i, at vores udvalg favner bredt, så vi har en brille for enhver smag.

Holstebros bedste brilleglas

Mange er ikke klar over, at der kan være store forskelle i kvaliteten af de brilleglas, der er på markedet. Glas er nemlig ikke bare glas. Kvaliteten af brilleglassene har ofte stor betydning for dit syn, og ikke mindst en betydning for, hvordan det føles, at have brillerne på. Hos optikerne i Holstebro forhandler vi nogle af de bedste brilleglas på markedet fra vores glasleverandør ZEISS. Det betyder, at vi kan tilbyde dig glas, der er helt op til 40% tyndere end traditionelle brilleglas. Det er en forskel, der tydeligt både kan ses og mærkes. Derudover kan vi ovenikøbet specialtilpasse brilleglassene nøjagtigt til dit syn, din livsstil og dine udfordringer.
Vi har brilleglas i topkvalitet i mange prisklasser, og vores sortiment favner både enkeltstyrke- og flerstyrkeglas, brilleglas til bl.a. skærmarbejde og kørsel i mørke.

Kig ind til vores dygtige optikere i Holstebro, som kan hjælpe dig med grundig rådgivning og vejledning i hvilke brilleglas, der vil give dig det optimale ud af dit syn. Book en gratis synstest allerede nu. 

Gratis synstest i Holstebro

Du kan altid besøge vores optikere i Holstebro og få en gratis synstest. Når vi udfører en synstest, undersøger vi, om du på nuværende tidspunkt får det optimale ud af dit syn, eller om du kunne have behov for briller eller ny styrke i din nuværende synsløsning. Synstesten er en indledende synsundersøgelse, der kan afdække, om der er et behov for en mere grundig synsundersøgelse. Er dette tilfældet, laver vi en grundig synsprøve med sundhedstjek, så vi kan finde den helt rette styrke til netop dine øjne.

Synsprøve med sundhedstjek

Når du får en synsprøve hos os, så tjekker vi, om alt ved dine øjne ser normalt ud, eller om der er tegn på udfordringer eller sygdomme. Det er vigtigt at få tjekket dine øjnes generelle sundhed regelmæssigt for at opdage eventuelle sygdomme tidligt i forløbet, så du kan få den hjælp, du har behov for. Derfor anbefaler vi, at du kommer ind til et synstjek hos os ca. hvert andet år for at få en status på dit syn og dine øjne.

Find den perfekte brille i Holstebro

At købe nye briller kan være en stor beslutning. Brillerne vil nemlig være noget af det første, andre vil lægge mærke til hos dig, og derfor skal dine briller både komplimentere dit ansigt og ikke mindst fremhæve din personlige stil. Men bare rolig, vi er her for dig. Vores optikere har mange års erfaring med at vurdere hvilke farver og faconer, der klæder hver enkelt kunde. Vi giver dig grundig vejledning og rådgivning, så du kan vælge den helt perfekte brille til dig.

Altid personlig service udover det sædvanlige

Bredt sortiment og håndplukkede brillestel

En af markedets mest grundige synsprøver

Det lækreste udvalg af solbriller

Hos Nyt Syn finder du de lækreste solbriller i Holstebro – i hvert fald hvis vi selv skal sige det! Vi har et stort udvalg af smarte solbriller, der alle er i topkvalitet. Vi har et bredt udvalg, så der er en solbrille for enhver smag. Kig ind og oplev de lækre styles fra blandt andet Maui Jim eller Police, som kan beskytte dine øjne mod solens stråler på de solrige dage. Du kan naturligvis få solglas i topkvalitet fra ZEISS i vores mange smarte designerstel, uanset om du har behov for solbriller med eller uden styrke. Vi tilpasser dine solbriller med styrke nøjagtigt til dine øjne, så du får mest muligt ud af dit syn.

Din lokale optiker i Holstebro

Vi er din lokale optiker og er en aktiv del af dit lokale handelsliv i Holstebro. Vi ejer selv forretningen, og det er os du møder , når du kommer ind til en synsprøve. Hos os får du altid nærværende og personlig service, så du kan være tryg ved at besøge os. Det er nemlig vigtigt for os, at du får en god oplevelse hos os – og ikke mindst et skarpt syn.

En af byens mest grundige synsprøver

Hos Nyt Syn finder du en af byens mest grundige og nøjagtige synsprøver. Vi undersøger nemlig dit syn med vores ZEISS i.Profiler, der måler på 1500 punkter i både dagslys og simuleret mørke.

Denne helt særlige måling gør os i stand til at tilpasse dine brilleglas nøjagtigt til dit syn, så vi ikke behøver runde hverken op eller ned til nærmeste 0,25 dioptri. Det betyder, at vi kan lave dine brilleglas med en præcision på 0,01 dioptri. Hos os kan du derfor for brilleglas med styrke +1,47, hvis du har behov for det. Det er de små detaljer, der gør en forskel for dit syn, når du har brillerne på.

Læs mere om vores meget grundige synsprøve med sundhedstjek her, eller book en tid til synprøve hos os allerede i nu! 

Få tilpasset dine briller i Holstebro

For os er service mere end bare ord. Vi brænder for at give vores kunder de bedste oplevelser og den bedste service i butikken. Derfor kan du altid komme ind til os, hvis du har behov for en brilletilpasning. Kig endelig ind til os, hvis dine briller sidder skævt, stængerne trykker eller næsepuderne skal justeres. Vi tilpasser brillerne for dig, så de sidder behageligt og du får mest muligt ud af dine brilleglas. Du behøver ikke bestille tid til en brilletilpasning på forhånd – kig bare ind i butikken, så tilpasser vi brillerne for dig!

Vi tager dit syn alvorligt

Hos optikerne i Holstebro kan du altid regne med, at dit syn bliver taget alvorligt. Derfor kan du opleve, at en synsprøve hos os tager lidt længere tid end andre steder. Vores synsprøve tager ca. 30 minutter, for vi tager os tiden til at være grundige og give dig et gennemarbejdet resultat, så du får mest muligt ud af din synsløsning.

Book en grundig synsprøve online

Book tid til en grundig synsprøve online - her er dit syn er i gode hænder.

Holstebros bedste udvalg af kontaktlinser

De bedste kontaktlinser er dem, du ikke mærker, at du har i. Derfor sætter vi en ære i at forhandle et bredt udvalg af kontaktlinser, så vi har en type kontaktlinse til alle. Alle vores kontaktlinser lever op til vores høje standarder for kvalitet og komfort, så du kun få de bedste kontaktlinser på markedet hos os. Er du på udkig efter en bestemt type linse eller linsemærke, så kig ind til os. Som selvstændig optiker kan vi nemlig skaffe alle kontaktlinser på markedet. Så hjælper vi dig gerne med at bestille netop den type kontaktlinser, der passer bedst til dig.

Vi hjælper dig i gang med kontaktlinser

Alle kan blive glade for kontaktlinser. Nye teknologier og kvalitetsmaterialer gør det muligt at lave behagelige kontaktlinser til alle, og vores optikere hjælper dig i gang med en grundig instruktion i, hvordan du bruger kontaktlinserne, så du er helt tryg ved dem. Vi vejleder dig i, hvilken type kontaktlinse vi tror, vil være det bedste valg for dig – men du kan altid skifte til en anden kontaktlinse eller et andet mærke, hvis du ikke kan vænne dig til linsen. Sammen finder vi den kontaktlinse, der passer bedst til dig og dine øjne.

Book en gratis synstest

Du kan altid kigge ind til et hurtigt synstjek hos os - det er helt gratis!

Kombinér briller og linser

Vi oplever ofte, at kunder enten bruger briller eller linser – men for de fleste af os vil en kombination faktisk være den mest optimale synsløsning. Briller og linser har hver sine fordele og ulemper, så optikerne i Holstebro anbefaler ofte kunderne at supplere deres nye smarte briller med et linseabonnement. Linserne kan være praktiske for dig på de dage, hvor du gerne vil have et brillefrit look, eller hvis du skal være meget fysisk aktiv, så brillerne kan komme i vejen. Vores dygtige optikere kan fortælle dig meget mere om muligheden for at kombinere brillerne med et linseabonnement, og vil også guide dig til at finde den helt rette type kontaktlinse til dine øjne og dit behov.

Sov dig til et skarpt syn

Er du klar over, at du med natlinser kan sove nærsynethed væk? Den helt specielle type kontaktlinse omformer linsen i øjet, mens du sover og korrigerer på den måde synet i løbet af natten, så du kan se klart om dagen uden briller og traditionelle kontaktlinser. Optikerne i Holstebro er specialuddannede i at tilpasse natlinser – kig ind til os og hør om mulighederne for at du eller dit barn kan få et skarpt syn med natlinser.

Vi samler på glade kunder

Hos vores optikere i Holstebro forhandles der brillestel i højeste kvalitet og brilleglas i topklasse, men skulle du imod forventning ikke kunne vænne dig til dine nye briller, så tilbyder vi at sætte et nyt glas i dine briller inden for 3 måneder efter dit køb. Vi er her for dig, hvis du har brug for at få brillerne justeret, hvis du har spørgsmål, eller hvis dine nye brilleglas bare ikke er et match til dig. For os er service mere end bare ord - det vigtigste for os er nemlig, at du får det optimale ud af dit syn.

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu og oplev forskellen.

Følg os på Facebook og instagram

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook og instagram, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Har du lyst til at få mere viden omkring dit syn, inspiration til dit næste brillekøb samt blive opdateret på de nyeste trends indenfor briller, solbriller og kontaktlinser? Så tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt trække dit samtykke tilbage.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen