Vi har åbnet og er her for dig

Da vi er sundhedsfagligt personale, holder vi åbent, så du kan få hjælp til briller og kontaktlinser. Vi overholder naturligvis Sundhedsstyrelsens retningslinjer, så du trygt kan besøge os i butikken. Kig ind – vi glæder os til at hjælpe dig.

Velkommen hos Nyt Syn Holstebro

Hos Nyt Syn Holstebro er du i trygge hænder, når du skal have nye briller. Vi er din lokale optiker med høj faglighed, og vi bestræber os på at løse dine synsproblemer, så du igen får et skarpt syn. Med en synsprøve kan vi skræddersy en løsning, der giver dig højere synsvelvære og en forbedret livskvalitet. Uanset om du har behov for briller, kontaktlinser eller en kombination, finder vi altid en løsning, der passer perfekt til dig. Mange af vores kunder har fulgt os gennem årene, hvilket helt sikkert skyldes, at vi sætter høj service, et smil på læben og god kvalitet i højsædet.

Svært ved at se i mørke?

Mere end halvdelen af danske bilister føler sig utrygge ved at køre i mørke. Heldigvis er der hjælp at hente. Med ZEISS DriveSafe brilleglas får du en hverdagsbrille optimeret til kørsel i mørke. Brilleglasset dæmper ubehaget ved blænding og skærper nattesynet, så du kan færdes trygt i trafikken - også efter kl. 17.

Gratis brilleglas til brille nr. 2

Hos Nyt Syn Holstebro kan du lige nu købe 2 par briller med ZEISS glas og få det ene sæt brilleglas med gratis. Tilbuddet gælder ved køb af stel eller solbrille og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Åbningstider

Man-Fre:10:00-17:30
Lørdag:10:00-13:00
Shop image

Nyt Syn Holstebro

Nørregade 55 7500 Holstebro
97 10 00 12 holstebro@nytsyn.dk CVR: 34471355
Ann Overgaard

Ann Overgaard

Indehaver og aut. brille-
og kontaktlinseoptiker

Rikke Madsen

Rikke Madsen

Aut. brille-
og kontaktlinseoptiker

Janni	Heegaard

Janni Heegaard

Aut. brilleoptiker

"Hos Nyt Syn tager vi dit syn alvorligt"

Få briller som passer til dig hos Nyt Syn Holstebro

Vi ønsker kun det bedste for dit syn. Derfor samarbejder vi med ZEISS om at levere den bedste synsløsning for lige netop dig. ZEISS leverer nemlig både de bedste brilleglas og de bedste instrumenter til at undersøge dit syn. Som din sikkerhed er vores optikere ZEISS-certificerede. Det garanterer, at vi løbende uddannes og testes i den nyeste viden inden for optik.

Det første der skal ske, når du kommer ind til os, er at vi skal have undersøgt dit syn. Det foregår blandt andet med vores i.Profiler, som kortlægger din individuelle synsprofil. Lidt lige som et fingeraftryk – bare for dit syn. Det er vigtigt, at du sætter god tid af til din synstest, det gør vi nemlig. Synsprøverne ligger til grund for vores optikeres rådgivning omkring dit syn.

En af de ting, vi ofte oplever som den største gene for brillebrugere, er kørsel i mørke eller dårligt vejr med begrænset lys. Som en løsning har ZEISS udviklet et specielt DriveSafe-glas, der kan sættes i alle brillestel. Det gør det lettere for dig at se under vanskelige forhold, men du får stadigt et par briller, som du kan bruge til hverdag. Du skal altså ikke have både kørebriller og almindelige briller, når du vælger DriveSafe teknologi.

Et andet element af din synsløsning kan være kontaktlinser, enten som din primære synshjælper eller som et supplement til brillerne. Vi fører flere af de førende mærker, så vi kan helt sikkert finde en linse, som passer til dine øjne. For nogle kan løsningen også være natlinser. Natlinser er en kontaktlinse, som du sover med. I løbet af natten korrigerer linsen din hornhinde, så du ser klart og tydeligt hele dagen uden brug af kontaktlinser eller briller.

Når vi har sikret, at du ser godt, skal vi selvfølgelig også sørge for, at du også ser godt ud. Vi står derfor klar med professionel vejledning, når du skal vælge brillestel, men det er selvfølgelig dig, der bestemmer. Hvis du ikke kan beslutte dig, tilbyder vi også, at du kan låne brillestel med hjem. Så kan du stille og roligt prøve de forskellige stel, indtil du er sikker på dit valg.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores butik i Holstebro.

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Lån stel med hjem
Hos Nyt Syn finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Natlinser
Med natlinser slipper du for briller, dagslinser og laser-operation. Natlinser korrigerer dine øjnes hornhinder, mens du sover. Når du vågner, tager du natlinserne ud, og så kan du se klart uden briller og dagslinser i op til 16 timer. Flere studier viser desuden, at hvis børn og unge bruger natlinser, kan udviklingen af nærsynethed bremses. Du er velkommen i butikken, så fortæller vi gerne mere om natlinser. Lær mere om natlinser
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Senegal i Afrika. Sammen med den senegalesiske bondeorganisation Colufifa har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Vi har følgende brands i butikken:

 • Briller fra Fleye
 • Briller fra Inface
 • Briller fra Marc Jacobs
 • Briller fra Maui Jim
 • Briller fra monkeyglasses
 • Briller fra nine eyewear
 • Briller fra Police
 • Briller fra Prego
 • Briller fra ProDesign
 • Ray Ban
 • Skaga

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu og oplev forskellen.

Følg os på Facebook og instagram

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook og instagram, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt framelde dig igen.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen