Åbningstider

Man-Tors:09:30-17:30
Fredag:09:30-18:00
Lørdag:09:30-12:00
Shop image

Nyt Syn Herning

Bredgade 15 7400 Herning
97 21 20 22 herning@nytsyn.dk CVR: 25 59 26 03
Annette Spanggaard

Annette Spanggaard

Indehaver og aut. brille-
og kontaktlinseoptiker

Tommy Lønberg-Frank

Tommy Lønberg-Frank

Indehaver og aut. brille-
og kontaktlinseoptiker

Tina Tranberg Hougaard

Tina Tranberg Hougaard

Aut. brille-
og kontaktlinseoptiker

Maria Hedegaard Lauridsen

Maria Hedegaard Lauridsen

Aut. brille-
og kontaktlinseoptiker

Marianne Jensen

Marianne Jensen

Butiksassistent

Vi er certificerede hos ZEISS, så du er sikret et optimalt syn

Vi er certificerede i at bruge ZEISS' innovative og nøjagtige måleinstrumenter, så du er sikret en synsløsning udover det sædvanlige. Her er dit syn i trygge hænder, for vi sætter god tid af til dig, og vi er altid opdateret på den nyeste viden om optik. Med vores certificering er vi eksperter i ZEISS’ store sortiment af kvalitetsbrilleglas, og det betyder vi kan give dig det produkt, som passer dit specifikke behov. ZEISS-certifikatet er din garanti for, at du får en tryg oplevelse, faglig rådgivning og en synsløsning i verdensklasse, der passer til dit unikke syn. Mon ikke dine øjne ville vælge os?

Nyt Syn er Årets Butikskæde

Kunderne har kåret Nyt Syn som Årets Butikskæde 2024 blandt 163 butikskæder - den bedste anerkendelse vi kan ønske os. Vi siger 1000 tak! Vil du selv opleve vores personlige service? Så book en synsprøve hos os.

Gå på opdagelse i vores brilleudvalg

Vores butik bugner af nye, stilfulde briller og solbriller. Kig ind i butikken og find dine favoritter eller gå på opdagelse i vores udvalg online lige her.

Book en GRATIS synstest i Herning

Hos Nyt Syn Herning går vi op i briller. Vores optikere mener, at du skal have det bedste ud af dit syn, da vi ved, at ca. 75% af dine samlede sanseindtryk kommer fra synet. Vi vægter faglighed højt og bruger altid god tid på en synsprøve, som starter med markedets mest præcise måling af dit syn med ZEISS i.Profiler. Med synsundersøgelsen kan vi nemlig skræddersy en løsning, der er perfekt til dine øjne. Hos Nyt Syn Herning gør os umage med at finde de rigtige briller eller kontaktlinser til dig, fordi vi ved, hvor vigtigt det er, at du føler dig godt tilpas.

Får du trætte øjne af små skærme?

Uanset alder er vores øjne mere udfordrede end nogensinde, når vi skiftevis stiller skarpt på mobilen og på vores omgivelser hele dagen. Med ZEISS SmartLife brilleglas belaster du øjnene mindre og får et skarpt og afslappet syn i alle retninger. ZEISS SmartLife findes i tre varianter - tag vores online test og find det optimale SmartLife-brilleglas til dig!

"Hos os får du altid en grundig synsprøve"

Find os i Herning

Du finder os i hyggelige Bredgade i Herning, og her har vi drevet brillebutikken siden 1986. I vores charmerende butik finder du et unikt udvalg af luksuriøse brillestel, som du ikke finder andre steder i byen. Innovative designs og elegant håndværk er et krav, når vi med stor omhu indkøber vores brillestel hos de førende danske og internationale brands. Vi håndplukker selv alle brillestel i vores sortiment, og det er kun brillestel i højeste kvalitet, der slipper igennem nåleøjet hos os, for vi sætter en ære i at gå det ekstra skridt, så du kan få den brille, der passer bedst til dig.

Vores optikere i Herning gør sig altid umage med at finde briller, der passer til dig

På hylderne hos Nyt Syn Herning har vi naturligvis alle de spændende mærker fra de dygtigste brilledesignere og de store modehuse. Vi tror på, at glade og tilfredse kunder anbefaler os, og derfor gør vi os meget umage med at finde et brilledesign, der passer både dit ansigt og din stil. Vi er ikke bange for at give vores ærlige mening, men DU bestemmer selvfølgelig.

Vi har drevet butikken i Herning siden 1986 og har den glæde at opleve, at mange af vores kunder har fulgt os gennem årene. Måske fordi du altid møder den samme optiker. Vi bestræber os nemlig på at den optiker, der løser dit synsproblem også følger sagen helt til dørs. Både når det gælder fremstilling og udlevering af dine briller. 

Som noget ekstra tilbyder vi også, at du kan låne stel med hjem. Det vil sige, at du ikke behøver træffe den endelige beslutning om brillestel hos os i butikken. Derimod kan du få dine favoritbrillestel med hjem på prøve. Så kan du vise dem frem for familien, kollegerne eller vennerne. Vi vil gerne sikre, at du får de helt rigtige briller, som du føler dig godt tilpas med.

 

Ud over et flot brillestel, som passer lige til dig, så er det vigtigste det glas, der sættes i dine nye briller. Vi har derfor valgt at arbejde sammen med ZEISS, der producerer nogle af verdens bedste brilleglas, og som derudover har de bedste instrumenter til måling af dit syn. Vores ZEISS-certificering er derfor din sikkerhed for, at du får brilleglas og synsprøver i verdensklasse.

Måske er briller ikke nok for dig, derfor er vi også eksperter i kontaktlinser. Så vi kan altid rådgive dig omkring den bedste løsning for dit syn, uanset om du skal have briller, kontaktlinser eller begge dele. Hvis du er nærsynet, kan natlinser også være en mulighed. Natlinserne tager du i om aftenen, inden du går i seng og tager ud igen næste morgen. I løbet af natten korrigerer linsen din hornhinde, så du får et klart og skarpt syn hele dagen uden brug af briller eller linser. Det er dog ikke permanent. For så snart du stopper med at bruge natlinserne, vil din hornhinde vende tilbage til sin normale form.

Vores optikere glæder sig til at byde dig velkommen i vores butik i Herning, så vi kan hjælpe dig med at finde en synsløsning, der passer til dig. Husk at sætte god tid af til en synstest. Hos Nyt Syn går vi nemlig op i vores faglighed og dit helbred. Derfor laver vi altid grundige undersøgelser af dit syn, og det kan man ikke nå på 15 min.

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Lån stel med hjem
Hos Nyt Syn finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Synsprøver i hjemmet
Vi foretager gerne synsprøver i dit eget hjem, både hos private og hos beboere på institutioner og plejehjem. Du er velkommen til at ringe og lave en aftale med vores optiker.
Natlinser
Med natlinser slipper du for briller, dagslinser og laser-operation. Natlinser korrigerer dine øjnes hornhinder, mens du sover. Når du vågner, tager du natlinserne ud, og så kan du se klart uden briller og dagslinser i op til 16 timer. Flere studier viser desuden, at hvis børn og unge bruger natlinser, kan udviklingen af nærsynethed bremses. Du er velkommen i butikken, så fortæller vi gerne mere om natlinser. Bliv klogere på natlinser
Svagsynsoptik
Nogle synsproblemer kan ikke klares med almindelige briller, men kræver svagsynsoptik. Vi kan tilbyde dig en bred vifte af løsninger inden for forstørrelsesoptik lige fra håndlupper, over kikkertbriller til læsemaskiner. Du er velkommen i butikken til en uforpligtende snak om dine muligheder. Sammen med din øjenlæge kan vi finde den løsning, som passer dig, så du får det bedste ud af dit syn.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Tanzania i Afrika. Sammen med organisationen Bedre Syn Til Afrika har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Vi har følgende brands i butikken:

 • Alain Mikli
 • Briller fra BELLINGER
 • Briller fra BLAC
 • Caroline Abram
 • Briller fra ENTOURAGE OF 7
 • Briller fra FLEYE Copenhagen
 • Lindberg
 • Briller fra Marc O'Polo
 • Maui Jim
 • Munic
 • Oakley
 • Briller fra Ørgreen
 • Briller fra Prego
 • Briller fra ProDesign
 • Ray Ban
 • Tom Ford
 • Briller fra Tom K

Håndplukket sortiment

I Herning har vi et særligt blik for at håndplukke de lækreste brillestel af høj kvalitet, så vi har et helt unikt udvalg af designerbriller, der passer til os vores kunder. Vi sætter en ære i selv at udvælge de brillestel, der forhandles i butikken - og det er kun de stel, der lever op til vores høje standarder for design og kvalitet, der slipper igennem nåleøjet.

Det bedste udvalg af briller i Herning

Vi specialiserer os i eksklusive briller fra både danske og internationale brands, så du kan finde en brille, der falder i din smag, uanset om du er på udkig efter almindelige briller med styrke eller smarte solbriller. I vores sortiment finder du bl.a. lækkerier fra danske Bellinger, Fleye og Ørgreen så vel som helt unikke stel med smarte detaljer fra eksempelvis internationale Caroline Abram og Alain Mikli.

En meget nøjagtig synsprøve

Hos vores optikere i Herning kan du være sikker på, at du får en af markedets mest nøjagtige synsprøver. Her bruger vi nemlig måleinstrumenter af højeste kvalitet fra ZEISS, der er udviklet med de nyeste teknologier fra optikbranchen, når vi måler dit syn. Vores dygtige optikere er ZEISS-certificerede, og det er din garanti for, at vi er opdateret på den nyeste viden og løbende efteruddannes, så fagligheden altid er helt i top i vores brillebutik.

Kig ind til en gratis synstest

En synstest er en indledende forundersøgelse, der kan give en indikation af, om du enten har behov for briller eller en ny styrke i din nuværende synsløsning. Vi anbefaler, at du regelmæssigt får tjekket dit syn ca. hvert andet år, så du er sikker på, at dit syn altid er skarpt. Hvis synstesten indikerer, at du ikke får det optimale ud af dit syn, kan vi gå videre med en grundig synsprøve, der afdækker præcis hvilken styrke, du har behov for i din synsløsning. Kig ind til vores dygtige optikere i brillebutikken i Herning og få en gratis synstest – det tager kun 10 minutter!

ZEISS-forhandler i Herning

Nogle tror fejlagtigt, at alle brilleglas er ens, men der kan faktisk være stor forskel i kvalitet og komfort hvad angår brilleglas. Hos vores optikere i Herning kan du være sikker på, at du får brilleglas af højeste kvalitet. Her forhandles nemlig udelukkende brilleglas af højeste kvalitet fra ZEISS, der er en branchens førende glasleverandører.

Vores optikere uddannes løbende og er certificerede i at bruge ZEISS' innovative måleudstyr, som vi bruger til at undersøge dit syn. Det gør os i stand til at tilpasse dine brilleglas fra ZEISS med 25 gange større nøjagtighed end traditionelle brilleglas. Faktisk kan vi fremstille dine brilleglas op til 40% tyndere end traditionelle brilleglas, og det er en forskel, der tydeligt kan mærkes, når man har brillerne på.

Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder de mest nøjagtige synsprøver og brilleglas, så du kan få mest muligt ud af dit syn, når du køber briller i vores brillebutik i Herning. Du kan se mere om vores glasleverandør her.  

Lån stellet med hjem

At finde et brillestel, der klæder dit ansigt og passer til din stil, kan være en svær disciplin. Det er vigtigt, at vælge et stel, som du bliver glad for, for dine briller vil være noget af det første andre vil se, når de møder dig. Derfor kan det være en meget stor beslutning at vælge briller - for hvad nu hvis du vælger forkert? Heldigvis er optikerne i Herning skarpe til at vejlede dig til at finde det brillestel, der klæder dig bedst, og hvis du har svært ved at vælge imellem flere forskellige stel, tilbyder vi, at du kan tage stellenene med hjem. Så kan du få dine venners eller families mening om stellene, og du kan i ro og mag overveje hvilket stel, der er det helt rette for dig.

En af Hernings mest grundige synsprøver

Hos vores dygtige optikere er du i trygge hænder, for vi laver en grundig undersøgelse og analyse af dit syn, når du kommer ind til en grundig synsprøve. Med vores måleudstyr fra ZEISS kan vi måle dit syn på 1500 punkter i både dagslys og simuleret mørke. Undersøgelsens resultater sammenholder vi med din livsstil, hobbyer og de synsudfordringer, du oplever, så vi kan finde den synsløsning, der passer bedst til dine øjne og dit liv.

Køb favoritbrillen i dag - betal i bidder

Hvorfor vente med drømmebrillen, hvis du kan betale lidt af gangen? Med rentefri betaling kan du købe de briller, som du har behov for og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder. Det koster dig ikke ekstra at fordele betalingen, for hos os er der ingen udbetaling, renter eller gebyrer.

Gratis synstest i Herning

De lækreste solbriller

Hos os finder du de lækreste solbriller i Herning – i hvert fald hvis vi selv skal sige det. Vi har mange smarte solbriller for enhver smag fra både danske og internationale brands, og vores brede udvalg favner lige fra Tom Ford til Ørgreen. Det er din garanti for, at du hos os kan finde din drømmesolbrille, uanset om du er på udkig efter en klassisk solbrille eller ønsker at udfordre normerne for farver og faconer med en festlig og helt unik solbrille.

Din lokale optiker i Herning

Vi er din lokale optiker i Herning, og vi er en aktiv del af dit lokale handelsliv. Vi er en del af den danske frivillige kæde Nyt Syn, men vi ejer og driver selv butikken. Det er os, du møder i forretningen, og her får du altid en nærværende og personlig betjening. Det vigtigste for os er nemlig, at du føler dig tryg hos os og forlader butikken med en følelse af at have fået en god oplevelse – og ikke mindst et skarpt syn.

Få tilpasset brillerne i Herning - det er gratis!

For os er god service mere end bare ord. Vi sætter nemlig en ære i at tilbyde vores kunder en ekstraordinær service udover det sædvanlige , og derfor kan du altid komme ind i butikken og få en gratis brilletilpasning. Uanset om brillerne sidder skævt eller næsepuderne skal justeres, så kig ind til vores dygtige optikere i Herning og få tilpasset brillerne – helt kvit og frit!

Førende inden for behagelige linser

De bedste linser er dem, du ikke mærker, du har i, og vi sætter en ære i at finde de kontaktlinser, der passer lige nøjagtig til dine øjne. Derfor tager vi os god tid til at spørge ind til din hverdag, livsstil og interesser, så vi sikrer, at vi kan give dig den bedste rådgivning. Vi samarbejder med mange af de store linseleverandører, så vi kan tilbyde vores kunder et bredt udvalg af højeste kvalitet. Det er nemlig vigtigt for os, at vi altid kan tilbyde den type kontaktlinse, der passer helt perfekt til dig.

Book en grundig synsprøve i Herning

Book tid til en af markedets mest grundige synsprøver hos os. Vi måler dit syn på 1500 punkter og kan ud fra synsprøven specialdesigne dine brilleglas med 25 gange større nøjagtighed end traditionelle brilleglas.

Kombinér briller og linser

De fleste opfatter enten sig selv som brille- eller kontaktlinsebruger, men for de fleste vil en kombination af de to faktisk være den mest optimale synsløsning. Med et kontaktlinseabonnement ved siden af dine briller, har du altid et skarpt syn, – også i de situationer, hvor brillerne kan sidde i vejen, når du dyrker sport eller cykler i regnvejr. Og du kan stadig bære dine smarte modebriller, når det passer dig bedst.

Vi kan få alle til at blive glade for linser

Tror du, at du ikke kan bruge linser? Nye teknologier og kvalitetsmaterialer gør det muligt at lave komfortable linser til alle, og vi hjælper dig naturligvis til at finde de helt rette kontaktlinser, der passer til din livsstil og dine synsudfordringer. Hvis du ikke er vant til at bruge linser, hjælper vi dig i gang med en grundig instruktion i, hvordan du bruger dem, så du kan føle dig helt tryg ved dem.

Vi tager os god tid til dig

I vores brillebutik tager vi os altid god tid til at finde den helt rigtige synsløsning til dig, hvad enten du er på udkig efter briller eller kontaktlinser.

Vi samler på glade kunder

Tilfredse kunder er altid vores højeste prioritet, og vores optikere sætter en ære i at give dig den bedste oplevelse, service og synsløsning, når du besøger os i Herning. Når du køber nye briller, kan der være en kort tilvænningsperiode. Hvis du efter et par uger stadig har udfordringer, tilbyder vi at skifte glassene i dine briller inden for 3 måneder efter dit køb. Som kunde hos vores optikere i Herning har du tilfredshedsgaranti, for vi ved, at det kan være en stor beslutning af købe nye briller. Derfor kan du altid komme til os, hvis du har udfordringer med dine nye briller. Så finder vi sammen en løsning, så du kan få et skarpt syn.

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu og oplev forskellen.

Følg os på Facebook og instagram

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook og instagram, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Har du lyst til at få mere viden omkring dit syn, inspiration til dit næste brillekøb samt blive opdateret på de nyeste trends indenfor briller, solbriller og kontaktlinser? Så tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt trække dit samtykke tilbage.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen