Velkommen hos Nyt Syn Egtved

Hos Nyt Syn Egtved går vi op i briller, og så tager vi dit syn alvorligt. Vi ved nemlig, at 75% af dit samlede sanseindtryk kommer fra øjnene. Om du har behov for briller, kontaktlinser eller en kombination, finder vi ud af, når vores erfarne optiker har lavet en grundig synsundersøgelse. Hos os er fagligheden nemlig i højsædet. Derfor skal du sætte god tid af til din synsprøve hos os, så vi kan finde ud af, hvilket behov du har.

Køb solbriller nu - betal i små bidder

Køb de briller, du helst vil have, og fordel betalingen over 12 eller 24 måneder med Nyt Syn Abonnement. Her er ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, solbriller og linser, du vil. Og lige så ofte du har lyst. Kom ind og hør med om vores abonnement i allerede i dag. Vi glæder os til at se dig!

Åbningstider

Man-Fre:09:30-17:30
Lørdag:09:30-13:00

Nyt Syn Egtved

Aftensang 28 6040 Egtved
75 55 23 83 egtved@nytsyn.dk CVR: 32786669
Jette Hansen

Jette Hansen

Indehaver og aut. brille-
og kontaktlinseoptiker

Ulla Brun

Ulla Brun

Optikerværtinde

"Vi vægter faglighed og grundighed højt"

Hos Nyt Syn Egtved tager os tid til at rådgive dig om dine nye briller

God service og høj kvalitet er det vigtigste for os hos Nyt Syn Egtved. Derfor tager vi os god tid til både at undersøge dit syn til synsprøven og til at rådgive dig bagefter. Synet er vores primære sans og den sans, som vi oplever verden igennem, så derfor er det ekstra vigtigt at passe godt på dine øjne. Så uanset om du har behov for solbriller, kontaktlinser eller briller, kan du stole på, at vi står klar til at hjælpe dig med at finde frem til den bedste synsløsning for dig og for dine øjne.

Briller er meget mere end glasset. Så selv om vi har de bedste glas på markedet, ved vi godt, at brillestellet, som glasset sidder i, er lige så vigtigt. Vi har derfor altid en række af de bedste brilledesigns på hylderne. Som en ekstra bonus kan du låne stel med hjem. Det vil sige, at du ikke behøver at træffe beslutningen i butikken. Derimod kan du i ro og mag prøve dine udvalgte stel derhjemme, på arbejdet eller sammen med dine bedste venner og veninder, så du får den brille, som er helt rigtigt til dig.

Mens du får styr på brillestellet, sørger vi i samarbejde med ZEISS for, at glassene bliver tilpasset til dine øjne. Har du valgt en i.Scription løsning, har vi foretaget præcise målinger på dit øje, som sikrer at brilleglasset bliver skræddersyet til dig. På den måde får du brilleglas, som er 25 gange mere nøjagtige end standardglas. Dine øjne er ikke som alle andres, de er unikke, så derfor skal dine brilleglas selvfølgelig også være det.

Service & produkter

Nyt Syn Abonnement
Med Nyt Syn Abonnement kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Nyt Syn Abonnement er en af landets bedste ordninger inden for briller, solbriller og linser. Oveni er der en række fordele for dig, der køber på abonnement, og så er det nemt og hurtigt. Læs mere om abonnement
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyserer vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Lån stel med hjem
Hos Nyt Syn finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Svagsynsoptik
Nogle synsproblemer kan ikke klares med almindelige briller, men kræver svagsynsoptik. Vi kan tilbyde dig en bred vifte af løsninger inden for forstørrelsesoptik lige fra håndlupper, over kikkertbriller til læsemaskiner. Du er velkommen i butikken til en uforpligtende snak om dine muligheder. Sammen med din øjenlæge kan vi finde den løsning, som passer dig, så du får det bedste ud af dit syn.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Senegal i Afrika. Sammen med den senegalesiske bondeorganisation Colufifa har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.
Natlinser
Med natlinser slipper du for briller, dagslinser og laser-operation. Natlinser korrigerer dine øjnes hornhinder, mens du sover. Når du vågner, tager du natlinserne ud, og så kan du se klart uden briller og dagslinser i op til 16 timer. Flere studier viser desuden, at hvis børn og unge bruger natlinser, kan udviklingen af nærsynethed bremses. Du er velkommen i butikken, så fortæller vi gerne mere om natlinser. Bliv klogere på natlinser

Vi har følgende brands i butikken:

 • Briller fra BELLINGER
 • Briller fra BLAC
 • Briller fra Brendel
 • FACE A FACE
 • Briller fra Fleye
 • Briller fra FREIGEIST
 • Briller fra HUMPHREYS
 • Briller fra Inface
 • Jaguar
 • Kilsgaard Eyewear
 • Kuno Qvist
 • Briller fra Marc O'Polo
 • Briller fra monkeyglasses
 • Briller fra nine eyewear
 • Briller fra ProDesign
 • Ray Ban
 • Briller fra Silhouette
 • Briller fra Tom Ford

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu og oplev forskellen.

Følg os på Facebook og instagram

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook og instagram, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt framelde dig igen.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen