Åbningstider

Man-Fre:10:00-17:00
Lørdag:10:00-13:00
Gratis parkering lige ved døren. OBS: Lukket alle lørdage i juli.
Shop image

Nyt Syn Egå - Kystcentret

Skæring Strandvej 3 8250 Egå
53828250 egaa@nytsyn.dk CVR: 44006375
Eva Rasmussen

Eva Rasmussen

Indehaver og optiker

Anders Godtfred-Rasmussen

Anders Godtfred-Rasmussen

Indehaver

Freya Rasmussen

Freya Rasmussen

Optikerassistent

"Hos os får du altid en grundig synsprøve"

Nyt Syn er Årets Butikskæde

Kunderne har kåret Nyt Syn som Årets Butikskæde 2024 blandt 163 butikskæder - den bedste anerkendelse vi kan ønske os. Vi siger 1000 tak! Vil du selv opleve vores personlige service? Så book en synsprøve hos os.

Gå på opdagelse i vores brilleudvalg

Vores butik bugner af nye, stilfulde briller og solbriller. Kig ind i butikken og find dine favoritter eller gå på opdagelse i vores udvalg online lige her.

Book en grundig synsprøve i Egå

Hos Nyt Syn Egå vil vi gøre dig tryg, glad og klogere på dit syn, og vi hjælper dig gerne, hvis du skal have nye briller. Vi vægter fagligheden højt, og derfor begynder vi med grundig synsprøve, og taler om dine behov og ønsker, så vi sammen kan finde den bedste synsløsning til dig og dine øjne. Uanset om du har behov for at få briller, kontaktlinser eller en kombination, finder vi den løsning, der passer bedst til dig og din livsstil. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Nyt Syn Egå.

Vi har det bedste fra LINDBERG

Det er vigtigt for os at kunne tilbyde vores kunder brillestel af højeste kvalitet, der matcher kvaliteten af vores brilleglas fra ZEISS . Derfor har vi håndplukket et udvalg af de lækreste briller fra danske LINDBERG. LINDBERG er originalt dansk design med fokus på kvalitet, komfort og innovation. Brillestellene er ultralette og fremstillet i materialer som bl.a. titanium, guld, platinium og træ til den kvalitetsbevidste minimalist. Og som en ekstra finesse fremstilles alle LINDBERGs brillestel helt uden skruer.

Vi har bl.a. følgende brands i butikken:

 • Briller fra FLEYE Copenhagen
 • FREIGEIST
 • Lindberg
 • Briller fra MINI
 • Nike
 • OPO Scandinavia
 • Briller fra Ørgreen
 • Briller fra Prego
 • Briller fra ProDesign
 • Briller fra TITANFLEX
 • Tom Ford
 • ZEISS

Håndplukket sortiment

Besøg os i Nyt Syn Egå og oplev vores spændende udvalg af brillestel, som vi selv nøje har udvalgt til dig. Vi gør os umage med at sammensætte sortimentet ud fra, hvad der passer til vores kunder. Det er kun de stel, der lever op til vores høje standarder for design og kvalitet, der slipper igennem nåleøjet hos os.

Vi har god tid til dig og synsløsninger af højeste kvalitet

Hos Nyt Syn Egå ved vi, at dit syn er vigtigt for din livskvalitet. Faktisk kommer 75% af alt det, du oplever fra dine øjne. Vi ved derfor, hvor vigtigt et godt syn er, og derfor tager vi os god tid, når du skal have foretaget din synsprøve. Med udgangspunkt i en grundig synsprøve kan vi nemlig bedst rådgive dig om, hvilke synsløsninger vi kan tilbyde.

Som en del af vores fokus på kvalitet arbejder vi kun sammen med de bedste leverandører. I vores butik er vi derfor ZEISS-certificerede. Det betyder, at vi har meget præcist måleudstyr, og at vi løbende uddannes og testes i den nyeste viden om optik. Med vores ZEISS i.Profiler kan vi måle på mere end 1500 punkter i dit øje, så vi kan lave de mest præcise brilleglas efter dit syns "fingeraftryk".

Når vi undersøger dit syn, kigger vi også efter om dit syn og øjne er ved godt helbred. Vi har også mulighed for at lave et grundigere sundhedstjek. Vi kan dog ikke en stille en diagnose, men finder vi noget, som er unormalt, vil vi altid henvise dig til læge eller øjenlæge.

Efter synsprøven sætter vi tid af til at høre om dine behov og din livsstil. Hvis du har behov for en synsløsning, finder vi ud af om, du skal have briller, kontaktlinser eller måske en kombination. Det vigtigste er, at du oplever en forbedret livskvalitet og bedre syn bagefter.

Med det rigtige glas fundet er det også vigtigt, at vi finder et brillestel, som både giver dig den rigtige komfort, og som matcher din personlige stil. Vi har særligt udvalgte brillestel fra både små designere og store modehuse - alle er naturligvis i høj kvalitet. Vi står selvfølgelig også klar til at rådgive dig i udvælgelsen, men det er naturligvis dig, der træffer den endelige beslutning. Som en ekstra service kan du låne nogle af de udvalgte brillestel med hjem, så du i ro og mag kan træffe beslutningen derhjemme.

Uanset om du skal bruge brillerkontaktlinser eller solbriller, så håber vi, at du kommer forbi vores butik i Egå til en synsprøve og en snak om den bedste synsløsning til dig. Vi står klar til at hjælpe dig.

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Eksempel på finansiering: En regning på f.eks. 20.000 kr. koster 1.000 kr. om måneden i 20 måneder. De samlede kreditomkostninger er 0 kr. Det samlede kredit- og tilbagebetalingsbeløb er 20.000 kr. Debitorrenten og ÅOP er begge 0,00 %. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Nordea Finans Danmark A/S, Helgeshøj Allé 33, 2630 Taastrup og forudsætter kreditgodkendelse og betaling via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringen. Læs mere om rentefri betaling
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har meget præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Natlinser
Med natlinser slipper du for briller, dagslinser og laser-operation. Natlinser korrigerer dine øjnes hornhinder, mens du sover. Når du vågner, tager du natlinserne ud, og så kan du se klart uden briller og dagslinser i op til 16 timer. Flere studier viser desuden, at hvis børn og unge bruger natlinser, kan udviklingen af nærsynethed bremses. Du er velkommen i butikken, så fortæller vi gerne mere om natlinser. Bliv klogere på natlinser
Lån stel med hjem
Hos Nyt Syn finder du et stort udvalg af spændende og smarte brillestel. Som regel er det rart at vide, hvad familie, venner eller kolleger mener. Derfor kan du låne stel med hjem, så du stille og roligt kan overveje og vælge det helt rigtige.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Tanzania i Afrika. Sammen med organisationen Bedre Syn Til Afrika har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Vi er medlem af Dansk Erhvervsoptik

Vi er medlem af Dansk Erhvervsoptik og tilbyder både skærmbriller og sikkerhedsbriller af højeste kvalitet efter erhvervsaftaler. Har din arbejdsplads en erhvervsaftale med Dansk Erhvervsoptik, kan du få betalt dine skærmbriller eller sikkerhedsbriller gennem din arbejdsgiver. Ønsker du at købe briller til arbejde gennem vores erhvervsaftale, kan du booke en gratis synstest herunder - så hjælper vi dig i gang. Kontakt din arbejdsgiver for at høre, om I har en erhvervsaftale med Dansk Erhvervsoptik.

Lad os give dine øjne et sundhedstjek

Har du på det seneste mærket en forandring i dit syn, eller vil du bare være helt sikker på, at dit syn er, som det skal være. Så giver vi gerne dine øjne et sundhedstjek. Vi har ZEISS’ avancerede og innovative måleudstyr i butikken, så vi kan give dig et nuanceret billede af, hvor sunde dine øjne er. Når vi udfører et sundhedstjek, måler vi blandt andet trykket i dine øjne og screener dig for AMD, hvis vores dygtige optikere finder tegn på, at det kunne være nødvendigt. Finder vi det mindste tegn på, at noget i øjet bør undersøges nærmere, anbefaler vi dig at tage kontakt til en øjenlæge, så du kan få den hjælp, du har brug for.

Giv dine brugte briller til Afrika

For os betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Tanzania i Afrika. Sammen med organisationen Bedre Syn Til Afrika har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler vi briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Køb favoritbrillen i dag – betal i bidder

Hvorfor vente med drømmebrillen, hvis du kan betale lidt ad gangen? Med rentefri betaling kan du købe de briller, som du har behov for og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder. Det koster dig ikke ekstra at fordele betalingen, for hos os er der ingen udbetaling, renter eller gebyrer.

Det lækreste udvalg af solbriller

I vores brillebutik finder du solbriller til enhver smag. Vi har et lækkert sortiment af solbriller fra både danske og internationale brands, og vores brede udvalg favner både klassiske og anderledes styles fra eksempelvis Tom Ford og danske ProDesign. Derfor finder du helt sikkert også en solbrille, der falder i din smag, uanset om du er på udkig efter en diskret eller iøjnefaldende solbrille. I alle vores solbriller kan du få ZEISS kvalitetsbrilleglas med styrke – og der er naturligvis fuld UV-beskyttelse i alle vores solglas, så dine øjne er godt beskyttede imod solens skadelige stråler.

Skal mit barn have briller?

Er du i tvivl om, om dit barn skal have briller? Så kan du trygt booke en synstest til dit barn hos os. Vi møder dit barn i øjenhøjde og forklarer vores undersøgelser, så dit barn forstår hele processen og føler sig tryg. Er dit barn under 10 år og skal have briller for første gang, så skal I en tur forbi en øjenlæge, så vi sikrer, at dit barn får den helt rigtige behandling.

Vi har kvalitetsbriller til dit barn

Har dit barn brug for briller eller linser, så kig ind. Hos Nyt Syn Egå har vi et stort udvalg af moderne børnebriller fra eksempelvis LINDBERG, der kan holde til børnenes aktive hverdag. Til de større børn tilbyder vi selvfølgelig også kontaktlinser, og vi gør os altid meget umage med at lære dit barn at bruge linserne.

Med natlinser kan du sove dig til et skarpt syn

Vil du se klart uden briller eller kontaktlinser hver dag? Med natlinser kan du i de fleste tilfælde få dine ønsker opfyldt. Natlinserne har nogle helt specielle egenskaber. Du bruger dem om natten, og mens du sover, omformer linserne dine hornhinder. Når du står op om morgenen, tager du linserne ud og ser klart hele dagen - uden brug af briller eller kontaktlinser.

Vi forhandler alle kontaktlinse-brands

Hos Nyt Syn Egå samarbejder vi med alle de største kontaktlinseleverandører, så vi kan tilbyde vores kunder et bredt udvalg af kontaktlinser, der lever op til vores høje standarder. Hos os finder du kontaktlinser fra eksempelvis Alcon, CooperVision, Johnson & Johnson og Bausch & Lomb. Overvejer du kontaktlinser, så hjælper vi dig med at finde de kontaktlinser, der passer bedst til dine øjne og dit behov.

Kombinér briller og linser

De fleste opfatter enten sig selv som brille- eller kontaktlinsebruger, men for mange vil en kombination af de to faktisk være den mest optimale synsløsning, fordi det giver dig mere frihed og dermed forøger din livskvalitet. Med et kontaktlinseabonnement ved siden af dine briller, har du altid et skarpt syn, – også i de situationer, hvor brillerne kan være i vejen, når du dyrker sport eller cykler i regnvejr. Og du kan stadig bære dine smarte modebriller, når det passer dig bedst.

Vi kan gøre dig glad for linser

Vil du prøve, om kontaktlinser er noget for dig? Så tøv ikke med at booke en synsprøve hos os. Sammen finder vi de linser, der både giver dig et skarpt syn og komfort dagen lang.

Hos os er godt nok ikke godt nok

Vi tror ikke på standardløsninger, for dine øjne er lige så unikke som dine fingeraftryk. Derfor tager en synsprøve hos os lidt længere tid. Book din synsprøve nu og oplev forskellen.

Følg os på Facebook og Instagram

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Følg os på Facebook og Instagram - så er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt framelde dig igen.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen