Velkommen hos Nyt Syn Vinderup

Når du skal have briller hos Nyt Syn Vinderup, bliver du mødt af autoriserede og professionelle medarbejdere, som alle er ZEISS-certificerede. Hos os er fagligheden nemlig i højsædet, og vi synes, du fortjener den bedste rådgivning. Derfor må du også regne med at sætte god tid af til en grundig synsundersøgelse, så vi kan finde den bedste løsning, der passer præcist til dine øjne. Uanset om du har behov for briller, kontaktlinser eller begge dele, finder vi en løsning, der passer til dig og din stil.

Får du trætte øjne af små skærme?

Uanset alder er vores øjne mere udfordrede end nogensinde, når vi skiftevis stiller skarpt på mobilen og på vores omgivelser hele dagen. Med ZEISS SmartLife brilleglas belaster du øjnene mindre og får et skarpt og afslappet syn i alle retninger. ZEISS SmartLife findes i tre varianter - tag vores online test og find det optimale SmartLife-brilleglas til dig!

Svært ved at se i mørke?

Mere end halvdelen af danske bilister føler sig utrygge ved at køre i mørke. Heldigvis er der hjælp at hente. Med ZEISS DriveSafe brilleglas får du en hverdagsbrille optimeret til kørsel i mørke. Brilleglasset dæmper ubehaget ved blænding og skærper nattesynet, så du kan færdes trygt i trafikken - også efter kl. 17.

Åbningstider

Mandag:09:00-17:00
Tirsdag:09:00-17:00
Onsdag:09:00-17:00
Torsdag:09:00-17:00
Fredag:09:00-17:00
Lørdag:09:00-12:30
Shop image

Nyt Syn Vinderup

Søndergade 10-12 7830 Vinderup
97 44 16 85 vinderup@nytsyn.dk CVR: 20 56 12 97

Nu kan du booke tid online

Nu kan du booke tid til synsprøver og linsekontrol online - lige når det passer dig. Hos os tager en synstest lidt længere tid, fordi du fortjener grundighed og den bedste rådgivning.

Mikael Zeuthen

Mikael Zeuthen

Indehaver og
aut. optiker

Karina Krabbe Poulsen

Karina Krabbe Poulsen

Aut. optiker
Kontaktlinseoptiker

Kirsten Prip

Kirsten Prip

Salgsassistent

Se Vinderup - støt Vinderup

Vi er meget taknemmelige for, at vi har haft lov til at holde åbent, så vi har kunnet hjælpe vores kunder med deres synsudfordringer. Den lokale opbakning, som vi har fået det sidste års tid under Corona-restriktionerne, har været uvurderlig. Derfor opfordrer vi dig nu til at støtte de øvrige lokale butikker, der har brug for din opbakning, så vi sammen kan sikre, at der fortsat er lokalt liv og handel.

Sæt farve på din stil!

Vi har opfrisket vores brillesortimentet med mange nye smarte styles. Sæt kulør på din stil med briller i fantastiske farver og faconer. Vi håndplukker nøje de brillestel, du finder på vores hylder, og det er kun de stel, der lever op til vores høje standarder for kvalitet og design, der slipper igennem nåleøjet hos os. Find din nye favorit i vores unikke udvalg af brillestel - så du kan få alle de smukke detaljer med!

"Hos Nyt Syn tager vi dit syn alvorligt"

Nyt Syn Vinderup sætter dit syn i fokus

Hos Nyt Syn Vinderup er dit syn det vigtigste. Derfor hjælper vi dig med at få mest muligt ud af det. Vores optikere starter derfor altid med at lave en grundig synsundersøgelse. Jo mere vi ved om dit syn, jo bedre kan vi rådgive dig omkring hvilken synsløsning, der er den rette for dig.

For at tilbyde dig det bedste, samarbejder vi med ZEISS. De er nemlig garant for kvalitet i både optiske instrumenter og brilleglas. Vi anvender bl.a. en i.Profiler til din synsundersøgelse, fordi den laver en unik synsprofil over netop dit syn. Dataene fra den kan bruges til at fremstille brilleglas med i.Scription, som er 25 gange mere nøjagtige end et standardbrilleglas. Du får altså et skarpere syn med vores brilleglas.

Hvis du er en af de mange danskere, som oplever ubehag ved at køre bil i mørke så kom ind i butikken og hør mere om vores brilleglas med DriveSafe. Det er nemlig særligt udviklet til at give dig et bedre syn under vanskelige forhold som f.eks. kørsel i mørke eller regnvejr uden, at det går ud over den daglige brug af brillerne. DriveSafe kan både hjælpe dig, hvis du allerede bruger briller, men kan også fås uden styrke i glasset, hvis du nu ikke har behov for det.

Efter synstesten skal vi finde den bedste synsløsning for dig. Alt efter dine behov finder vi ud af, om du skal have briller, kontaktlinser eller en kombination. Skal du have kontaktlinser, så er vores optikere også kontaktlinseeksperter og kan rådgive dig til, hvilke linser du får mest ud af.

Book en uforpligtende synstest her >

Hvis du skal have briller, hjælper vi dig naturligvis også med at finde det helt rigtige stel. For os er det vigtigt at brillerne passer til dig, derfor har vi altid et stort udvalg af brillestel, som vi selv udvælger til butikken. Derfor kan vi også udvælge stel, som er af absolut højeste kvalitet fra både store modehuse og små designere med kant. Så lige meget om du er til firkantede eller runde briller, om de skal være neutrale eller med masser af farve, så finder vi en model, som passer dig.

Køb lækre briller nu - betal lidt ad gangen

Køb de briller du helst vil have, og fordel betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Med rentefri betaling er der ingen skjult dagsorden. Tværtimod. Du kan købe alle de briller, du vil. Du skal ikke give noget i udbetaling - og der er heller ingen renter og gebyrer.

Service & produkter

Rentefri betaling
Med rentefri betaling kan du købe de briller, du helst vil have og fordele betalingen over 12 eller 24 måneder – uden at det koster ekstra. Der er nemlig 0 kr. i udbetaling, 0 kr. i rente og 0 kr. i gebyr, og ingen skjulte betingelser. Tværtimod kan du købe alle de briller, solbriller og linser, du vil – og lige så ofte du har lyst. Læs mere om rentefri betaling
i.Profiler / i.Scription
Når vi foretager en synsprøve, undersøger og analyser vi dit syn ved hjælp af det mest præcise computerstyrede målesystem, som hedder ZEISS i.Profiler. i.Profileren måler dine øjne på mere end 1.500 punkter og tegner ud fra målingerne en individuel synsprofil af dine øjne. Du kan sammenligne det med et unikt, detaljeret og præcist fingeraftryk - blot af dit syn. Data fra i.Profilerens måling overføres direkte til brug for beregning og specialfremstilling af dine ZEISS brilleglas med i.Scription. i.Scription er en optimering af brilleglassene, så de passer perfekt til netop dine øjne. Traditionelt kan man kun fremstille brilleglas med en nøjagtighed på 0,25 dioptri. Med i.Scription kan vi fremstille dine brilleglas med en nøjagtighed på 0,01 dioptri, så du vil opleve et knivskarpt og klart syn med tydelige kontraster med ZEISS brilleglas med i.Scription.
ZEISS Certificering
Hos Nyt Syn er vi ZEISS certificerede. Det betyder dels, at vi har markedet mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi er stolte af vores ZEISS certificering. Det betyder nemlig, at vi kan hjælpe dig til at se skarpere, klarere og mere afslappet. Du er velkommen til at booke en synsprøve og selv opleve forskellen.
Skærmbriller
Når du arbejder ved computerskærm, kan du have stor fordel af at bruge en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold. Du har nemlig brug for en brille, der er særligt tilpasset din synsafstand til skærmen, så du ikke anstrenger øjnene, når du kigger på skærmen. Dette kan også give dig andre gener i form af stivhed i skuldre eller hovedpine. Hvis du har mange timers skærmarbejde hver dag, er det vigtigt, at dine øjne slapper mest muligt af. Hos os kan du få tilpasset skærmbrillen efter dine behov, så du både kan se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af flere meter, så du ikke behøver tage brillen af og på, når du kigger væk fra skærmen. Kontakt os i butikken, så kan vi sammen finde en skærmbrilleløsning til dig. Er det nødvendigt for dig at bruge skærmbriller som en del af dit arbejde, er det din arbejdsgiver, der skal betale for brillerne. Hvis din arbejdsgiver ikke allerede har en skærmbrilleaftale, kan de kontakte os på erhverv@nytsyn.dk og høre mere om mulighederne.
Synsprøver i hjemmet
Vi foretager gerne synsprøver i dit eget hjem, både hos private og hos beboere på institutioner og plejehjem. Du er velkommen til at ringe og lave en aftale med vores optiker.
Briller til Afrika
Hos Nyt Syn betyder synet alt, og vi arbejder altid for at gøre en forskel. Også uden for Danmarks grænser. Hvis du afleverer dine gamle briller og solbriller i vores butik, sørger vi for, de kommer til at gøre gavn blandt svagtseende fattige i Senegal i Afrika. Sammen med den senegalesiske bondeorganisation Colufifa har vi skabt et projekt, som har til formål at give svagtseende chancen for et bedre syn gennem gratis, brugte briller. En chance de fleste af dem ellers aldrig ville få. Året rundt indsamler Nyt Syn butikker over hele Danmark briller til Afrika-projektet, så du er altid velkommen til at komme ind og aflevere dem, du bare har liggende.

Vi har følgende brands i butikken:

 • Briller fra BELLINGER
 • Briller fra Carlottas Village
 • Briller fra Fleye
 • Briller fra Inface
 • Kilsgaard Eyewear
 • Briller fra Munic
 • Briller fra nine eyewear
 • Biller fra Polaroid
 • Briller fra ProDesign
 • Ray Ban
 • Briller fra Silhouette
 • Skaga
 • Briller fra Tom Ford

Få inspiration, nyheder og gode tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails med nyheder, påmindelser ved garantiudløb og gode tilbud på briller, solbriller, kontaktlinser og optikerservices (f.eks. synsprøver) fra Nyt Syn Danmark og din lokale Nyt Syn butik. Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt framelde dig igen.

Du er nu tilmeldt
Der skete en fejl, prøv venligst igen

Følg os på Facebook

Modtag nyheder og tips, eller bliv klogere på dit syn. Hvis du følger os på Facebook, er du altid med på seneste brillemode og nyeste tendenser.